2. Rodrigo Soares
Re: 2. Rodrigo Soares
Αμυντικά πολλές αδυναμίες. Εγώ είδα κι ένα θετικό. Πολύ καλός και συμμετοχικός στο passing game, με τις περισσότερες πάσες να πηγαίνουν προς τα μπροστά. Βοηθάει στο να προωθείται η μπάλα στους παίχτες των μπροστινών γραμμών. Εννοείται πως δεν θα κριθεί από ένα ματς και μάλιστα αυτό να είναι το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. Ξέρετε πόσα αγωνιστικά λεπτά πήρε ο Κίτσιου πριν βγουν απόλυτα συμπεράσματα για το αν κάνει(επειδή είδα πως αναφέρθηκε στη συζήτηση); 10.536 δηλαδή περίπου 117 ενενηντάλεπτα. Αυτός θα κριθεί από 2 ενενηντάλεπτα;
- Mauricio-8-
Πιστεύω ότι σιγα σιγά και εσύ θα πάρεις συνεχόμενες συμετοχές κια θα καθιερωθείς στην 11αδα.Πλεον ο Ματος είναι 33 και από δω και πέρα όσο και να θέλει δε θα μπορεί.
it is your turn now to play for the team !!! I believe you and i think that you are a great player !!! just prove your value into the game !!!
Είναι τώρα η σειρά σου να παίξεις για την ομάδα !!! Πιστεύω σε εσένα και νομίζω ότι είσαι σπουδαίος παίχτης !!!Απλώς απόδειξε την αξία σου(ποδοσφαιρική) στο παιχνίδι !!!
. :ugeek: :ugeek:
:ugeek: :ugeek:
Είναι τώρα η σειρά σου να παίξεις για την ομάδα !!! Πιστεύω σε εσένα και νομίζω ότι είσαι σπουδαίος παίχτης !!!Απλώς απόδειξε την αξία σου(ποδοσφαιρική) στο παιχνίδι !!!
. :ugeek: :ugeek:

Ο Matos δεν χανει παιχνιδια ουτε με αιτηση απο τοτε που ηρθε και δεν εχει παθει ουτε ενα τραβηγμα-διαστρεμμα τιποτα βιονικος , φοβερο σκαρι και αθλητης. Οπως εχει πει ο ιδιος μεχρι 36-37 παιζει ανετα. Φυσικα δεν σημαινει οτι εμεις πρεπει να το βαζουμε σε καθε ματς αλλα τωρα δεν ειχαμε καν πολλα ματς. Με δυο ματς την εβδομαδα θα μπορουσε ο Rodrigo να παρει συμμετοχες. Δεν ξερω πως καταφερνει ο Abel ισσοροπιες αλλα μαλλον εχει εξηγηση οτι δεν μπορει να δωσει ευκαιριες σε παιχτες με ενα ματς την εβδομαδα σε ομαδα πρωταθλητισμου οταν θελει να φτιαξει μια ομοιογεννεια. Ελπιζω να τον δουμε ξανα σε ματς κυπελου και να μην ειμαστε αυστηροι κριτες με την πρωτη συμμετοχη.
- ΑποστόληςΑ
Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ο Rodrigo για αποκτήσει λίγο ρυθμό, γιατί μπορεί να τον χρειαστούμε ξαφνικά και τότε θα είναι ανέτοιμος να προσφέρει. Εξάλλου ο Matos σε 3,5 μήνες συμπληρώνει ακριβώς τα 34. Δεν μπορεί να παίζει Τετάρτη - Κυριακή, μια και θα έχουμε και κύπελλο και αργότερα και play-off.
- Mauricio-8-
Εγώ πάντως θα δοκίμαζα συνεχόμενα παιχνιδια βασικό τον Σοαρες και αλλαγή στα εξτρεμ τον Ματος...
Μου άρεσε ο τύπος έγραψε και ασίστ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικά. Προωθούσε με μία το παιχνίδι και έδινε έναν γρήγορο τόνο όταν όλο οι άλλοι είχαν χαμηλώσει δύο σκάλες. Δεύτερο παιχνίδι που παίζει και δεύτερη ασίστ.
- navigator11
Δεν αποτελεί ασφαλές δείγμα, σαφώς, ένα σκάρτο 20λ σε ένα τελειωμένο επί της ουσίας παιχνίδι. Αυτό που είδα όμως σήμερα σχεδόν με ενθουσίασε. Τρομερή εμφάνιση. Και ασίστ. Φοβερές επεμβάσεις στην άμυνα. Εξαιρετικός. Φτου φτου.
Τρίτο παιχνίδι, δεύτερη ασσίστ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ καλός και αμυντικά και επιθετικά. Προωθούσε με μία το παιχνίδι και έδινε έναν γρήγορο τόνο όταν όλο οι άλλοι είχαν χαμηλώσει δύο σκάλες. Δεύτερο παιχνίδι που παίζει και δεύτερη ασίστ.
σα να μην έλειψε μια μέρα. Δε φάνηκε ούτε έλλειψη ρυθμού, ούτε ντεφορμάρισμα, μια χαρά. Φτου φτου ξανά.
- john4serres
- constadine