Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2019-2020
Ο Ολυμπιακός δεν περνάει τη Κουλά πιστεύω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο γαύρος θέλει να δεσει τον τελικό.
Και να μην (ξανα)ανέβει Τούμπα.
Οπότε θα μας στείλει το χαρτί μπας και καθαρίσει τη μπουγάδα ως καλή υποταγμένη και στη χειρότερη να βαράει στο ψαχνό.
Ο ίδιος θα κωλομπαρεψει για άλλη μια φορά το έρπον γιουσουφακι του. Θα στήσει και κάνα 1-0 ή 2-1 στο πρώτο ματς και ανατροπή στο δεύτερο να κονομησει κι ο παλετας και όλοι χαρούμενοι.
Στάλθηκε από το SM-J330FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και να μην (ξανα)ανέβει Τούμπα.
Οπότε θα μας στείλει το χαρτί μπας και καθαρίσει τη μπουγάδα ως καλή υποταγμένη και στη χειρότερη να βαράει στο ψαχνό.
Ο ίδιος θα κωλομπαρεψει για άλλη μια φορά το έρπον γιουσουφακι του. Θα στήσει και κάνα 1-0 ή 2-1 στο πρώτο ματς και ανατροπή στο δεύτερο να κονομησει κι ο παλετας και όλοι χαρούμενοι.
-
Αυτοι δεν πανε καλα περασαν τον ατρομητο λες και πηραν κυπελο κανουν...φερτους εδω να τους ξεπατωσουμε και γαυρο τελικο
- potamda
- Bet Guru 2023
Πολύ θα ήθελα το γαύρος - γαύρος2 να δω πώς θα δικαιολογήσουν οι σκώληκες τον φιλικό χαρακτήρα των αγώνων.
Δες πιο πάνω..
Θα το στήσουν ότι και καλά παιζεται με ένα βολικό σκορ πρώτο ματς και ανατροπή από την καρδιά του τριλου
Θα το στήσουν ότι και καλά παιζεται με ένα βολικό σκορ πρώτο ματς και ανατροπή από την καρδιά του τριλου
πραγματικά δε βλέπω πώς μπορεί να αφήσουνε να πάμε τελικό εμείς με το γαύρο
βλέπω η κλήρωση αύριο να μας βγάζει μαζί
βλέπω η κλήρωση αύριο να μας βγάζει μαζί
- Μπαρκαρούτσος
Θέλω Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και μετά τον πουστόγαυρο στον τελικό. Το θέλω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, θέλω να δω την Ελλάδα να διχοτομείται και να φλέγεται.
Όπως τα λέει παραπάνω ο Bane. Εμείς με τη χαρτοσακκούλα και τα ερωτευμένα πιτσουνάκια μαζί!
ΠΑΟΚ - κίτρινη για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τέταρτου σερί τελικού με τις ίδιες ομάδες αλλά και γιατί είναι η σχετικά πιο δυσκολη κλήρωση για εμάς και η πιο εύκολη για τους άλλους δύο: ο κόκκινος θα κληθεί να αποκλείσει φιλικό σωματείο και ο κίτρινος θα έχει να λέει ότι αποκλείστηκε από την καλύτερη ομάδα του Γιουνάν αν και ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει το θαύμα. Το όνειρο θα είναι αδερφικός τελικός κόκκινος - κίτρινη αλλά θα προκύψει το εφιαλτικό σενάριο βουλγαρικού τελικού, ο οποίος θα γίνει στην Κρήτη χωρίς κόσμο. Το τελευταίο παιχνίδι πριν τον υποβιβασμό θα είναι η επισφράγιση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ.
*Αναγκαία διευκρίνιση: η ΠΑΕ θα δικαστεί με τις παλιές διατάξεις και προφανώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι ασκεί κυριαρχική σχέση σε άλλη ομάδα, εκτός αν μιλάμε με αγωνιστικούς όρους οπότε όντως θα τη φάμε δίκαια για το εξοχικό ΟΑΚΑ.
*Αναγκαία διευκρίνιση: η ΠΑΕ θα δικαστεί με τις παλιές διατάξεις και προφανώς δεν προκύπτει από πουθενά ότι ασκεί κυριαρχική σχέση σε άλλη ομάδα, εκτός αν μιλάμε με αγωνιστικούς όρους οπότε όντως θα τη φάμε δίκαια για το εξοχικό ΟΑΚΑ.
Ο μόνος εφικτός στόχος φέτος γιατί τον άλλον τον έχει τάξει ο κουλης χρυσος. Παμε ΠΑΟΚ ΆΡΑ
- Mauricio-8-