Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Δεν με νοιάζει ποιόν πήρε η κούλα, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει ποιόν θα πάρει.
Κι αργεί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το καλό πράμα αργεί να γίνει.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πριν της 25 Γενάρη παίκτη δεν θα πάρουμε.. το ξέρουμε όλοι ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε παρτε έστω ενα χαφ απο την β Εθνική ρε παιδια. Ανακοινωστε καποιον.

Εχουμε 3 χαφ εκ των οποιων οι 2 ειναι πιθανο να υπογραψουν σε αλλη ομαδα μεθαυριο. Μιλαμε οι ανθρωποι που διοικουν κ αποφασίζουν εχουν ειτε αγνοια κινδύνου είτε απλα δεν καταλαβαινουν τι σημαινει να εχουμε να παρουμε πρωταθλημα 33 χρονια κ να ειμαστε μπροστα 8 ποντους στου δρομου τα μισα
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ελπίζω να καταλαβαίνουν παραπάνω που είπε ο φίλος πως 33 χρόνια όσο είμαι και γω να πάρουμε Πρωτάθλημα το 85'.
Δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση!

Ήδη έπρεπε εδώ να είχαμε ανανεώσει Varela/Crespo και να κοιτούσαν αποχωρήσεις πχ El-Kaddouri μέχρι 10-12 Ιαν δεν είναι παίξε γέλασε η κατάσταση είναισ οβαρή είμαστε στο +8 και μπορεί για 'ανοησίες της διοίκησης που καθυστερούν' να μας έρθει κανένα bumerang.

Tέλος πάντων δεν νομίζω πως δεν το καταλαβαίνουν ίσως να έχουν κλεισμένους και ανανεώσεις + προσθήκες+αφαιρέσεις και να ανακοινωθούν 1οΧρονιά και μετά.. άλλωστε 12 του μήνα παίζουμε!!
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Οι σημαντικοτεροι αγωνες μας.
Τριπολη-ΠΑΟΚ 13 Ιανουαριου
Σακουλα-ΠΑΟΚ 3 Φεβρουαριου
ΠΑΟΚ-Χεσμενοι 10 Φεβρουαριου

Μετα απο 1 χρονο και 4 μηνες με Λουτσεσκου προπονητη(απλα καταγραφω τα δεδομενα, δεν γνωριζω αν ειναι σωστο η οχι, το αποτελεσμα θα δειξει),ξερουμε ολοι νομιζω οτι μονο αν ερθει ο Πογκμπα θα παρει φανελα βασικου σε ενα απο τα 3 παιχνιδια, σε χρονικο διαστημα λιγοτερο απο 40 ημερες.
Οποτε ας μη χαλιομαστε.Ας ερθει ενα χαφ ωστε να ειμαστε καλυμμενοι ποσοτικα, αν παθει καποιος απο τους υπαρχοντες κατι, να μπει να συμπληρωσει τουλαχιστον παικτης που παιζει τη θεση αυτη και οχι πειραμα..Ενας ισαξιος του Κανιας να γινει η δουλεια.

Αυτα που θελουμε εμεις και επρεπε να γινουν δυστυχως , δεν γινονται τελευταια στιγμη.
Μην περιμενουμε θαυματα.
Εδω ειχες 2 χρονια να φερεις παικτη,και εφερες 33 χρονο απο τη Ρωσσια τελευταια βδομαδα των μεταγραφων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Παρ 28 Δεκ 2018, 00:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Η κούλα και ο τίγρης και ο πάνθηρας στα @@μας τι κάνει μπορεί να έχουν ήδη αντικαταστάτη του Wernbloom ο νέος τεχν διευθ. ο Πορτογάλος είναι από ότι λένε μανούλα στις μεταγραφές και στις πσοσθαφαιρέσεις. Άντε να δούμε!

Εγώ πάντος είμαι αισιόδοξος δεν νομίζω να ναι τόσο αφελής.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Διάβαζα τις προάλλες για μια κοπελίτσα Ελληνίδα εξειδικευμένη στο σκάουτινγκ που δουλεύει στη Νόριτς.Ελεγε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δουλεύει με process στο σκάουτινγκ κ στο μεταγραφικό κομμάτι.ολοι οι υπόλοιποι ακούνε τι θα τους πουν οι μάνατζερς .Του πουστη λέω εγώ, κάτι πιο σωστό θα βγει στο τέλος από την εύρυθμη αυτή λειτουργία.Tις επιλογές ενίσχυσης κ τις πιθανότητες ποιοτικών προσθηκών φαντάζομαι θα τις γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα.Κ φαντάζομαι επίσης ότι ο ύπνος που χάνουμε εμείς τσούζει πολύ λιγότερο από τα λεφτά που χάνει κάποιος άλλος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΟΚ στη θέση που έχει ανάγκη θα φέρει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή,εδώ θα είμαστε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

εγώ ήθελα αυτόν της κούλας πακέτο με Σιμόες για μπετό κέντρο
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

barlow4 έγραψε:Διάβαζα τις προάλλες για μια κοπελίτσα Ελληνίδα εξειδικευμένη στο σκάουτινγκ που δουλεύει στη Νόριτς.Ελεγε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δουλεύει με process στο σκάουτινγκ κ στο μεταγραφικό κομμάτι.ολοι οι υπόλοιποι ακούνε τι θα τους πουν οι μάνατζερς .Του πουστη λέω εγώ, κάτι πιο σωστό θα βγει στο τέλος από την εύρυθμη αυτή λειτουργία.Tις επιλογές ενίσχυσης κ τις πιθανότητες ποιοτικών προσθηκών φαντάζομαι θα τις γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα.Κ φαντάζομαι επίσης ότι ο ύπνος που χάνουμε εμείς τσούζει πολύ λιγότερο από τα λεφτά που χάνει κάποιος άλλος.
Νομίζω ότι μας τρολαρει η μικρη ειδικά αν κι φέτος φέρουμε κανά παίκτη στις 20 Γενάρη κι είναι έτοιμος ξανά κανα μήνα μετά
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Τι πρόβλημα έχει και μας τρολλαρει η μικρή;

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Ένα μαύρο να τρέχει με 3 πόδια στο κέντρο θέλω και ένα αριστερό μπακ με 3 πνευμόνια να ανεβοκατεβαινει...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:Διάβαζα τις προάλλες για μια κοπελίτσα Ελληνίδα εξειδικευμένη στο σκάουτινγκ που δουλεύει στη Νόριτς.Ελεγε ότι μόνο ο ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δουλεύει με process στο σκάουτινγκ κ στο μεταγραφικό κομμάτι.ολοι οι υπόλοιποι ακούνε τι θα τους πουν οι μάνατζερς .Του πουστη λέω εγώ, κάτι πιο σωστό θα βγει στο τέλος από την εύρυθμη αυτή λειτουργία.Tις επιλογές ενίσχυσης κ τις πιθανότητες ποιοτικών προσθηκών φαντάζομαι θα τις γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα.Κ φαντάζομαι επίσης ότι ο ύπνος που χάνουμε εμείς τσούζει πολύ λιγότερο από τα λεφτά που χάνει κάποιος άλλος.
Ωραίο αυτό.
Δεν πολυφαίνεται στο γενικό σύνολο των παιχτών που ήρθαν, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα, αλλά όπως και να χει είναι το σωστό που πρέπει να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κοίτα δεν ξέρω από πότε άρχισε αυτή η λειτουργία ούτε αν αφορά σε όλες τις μεταγραφές.φανταζομαι πως δεν είναι εύκολο όλες οι μεταγραφές να γίνονται έτσι.οπως επίσης φανταζομαι ότι δεν έχει δεδομένη επιτυχια.υποθετω όμως ότι ο ζαμπα είναι κάτι τετοιο.
Φαίνεται πάντως όλα να οργανώνονται πάνω σε πρότυπα.απο τις ακαδημίες μέχρι τις μεταγραφές κλπ.αν γίνει κ ένα καλό γήπεδο θα μιλάμε για ομάδα πρότυπο .
Απαιτήσεις πάντα θα υπάρχουν ,απλά δεν είναι του στυλ μου οι απελπισιες.εδω είχαμε τρελές απαιτήσεις όταν η ομάδα είχε πρώτο βιολί το μαλαδενη.
Απλά κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας και πείστε τον ότι το πρωτάθλημα θα είχε αξία αν είχαν την παραμικρή αξία οι αντίπαλοι.αλλα όταν έχεις απέναντι σκουπίδια , ποια αίγλη έχει.Εμας μόνο το εισιτήριο πρέπει να μας νοιάζει.κ προσωπικά αν ο πρώτος μπαίνει με έναν προκριματικό κ ο δεύτερος με 10 , γουστάρω να μπω δεύτερος με δέκα.Ετσι γιατί δε γουστάρω ούτε το πρωτάθλημα τους ούτε τις φάτσες τους Φυσικά αν μπαίνει μόνο ο πρώτος ,με την οργάνωση που συνεχώς βελτιώνεται, αργά η γρήγορα μόνο εμείς θα είμαστε πρώτοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 28 Δεκ 2018, 09:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”