Π.Α.Ο.Κ. - Benfica 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Benfica

Paschalakis
6
5%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Varela
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
12
10%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Canas
1
1%
Mauricio
14
12%
Pelkas
6
5%
Limnios
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
El Kaddouri
7
6%
Prijovic
62
53%
Warda
9
8%
Shakhov
1
1%
Akpom
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 118

ariskatiforos

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Benfica 1-4 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Δεν είναι θέμα ομάδας είναι θέμα μεταφυσικής και υποσυνείδητου ..έχει ποτιστεί η οντότητα ΠΑΟΚ με την αποτυχία με οποιοδήποτε τρόπο ..πέρσι βρέθηκε ένας μλκας με το ρόλο αλλά τον πέτυχε αν δεν ήσουν ΠΑΟΚ το ρόλο θα περνούσε δίπλα που είναι και το πιο πιθανό ..αλλά όχι τον πέτυχε ..εισαι ΠΑΟΚ γιατί και στο ματς με την ΑΕΚ βρέθηκε πάλι ο τρόπος να γίνει η μανούρα στο καθαρό γκολ λόγω μαουριστσιο που θα μπορούσε να είναι μισο μέτρο πιο εκεί να μην υπάρξει πάτημα ..ίδιο γκολ με το χτεσινό της μπενφικα από το κόρνερ ..με αυτή τη κακοδαιμονία αυτό που για αλλους είναι βόλτα στο περιπτέρο χωρίς να το αξίζουν για μας ειναι ταξιδι στο φεγγάρι ..εγώ προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλαθι γιατί αν κάτι έχω μάθει διαχρονικά απο τον ΠΑΟΚ είναι η τέχνη της αυτοκαταστροφής με κάθε πιθανό τρόπο συνήθως μάλιστα και τον πιο επώδυνο ..ήταν επώδυνο το χτεσινό δε το χωράει ο νους .μην ακούω για μπάτζετ..το χτεσινό πλήρως αδικαιολόγητο ..κάποτε πετάξες έξω ομάδα που πήρε το Νταμπλ στην Αγγλία με τον Βελλή ..βάζεις γκολ και αντι να τους λιώσεις λιώνεις το κεφάλι σου ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Aye4 έγραψε:Επειδή διαβάζω πολύ “κλάμα” οτι η ΑΕΚ παίρνει παραπάνω χρήμα απο εμάς και τέτοια, επιχειρώ να συμβάλω στην κουβέντα αυτή, γράφοντας και τα εξής: Mε την πρόκριση στους ομίλους η ΑΕΚ εξασφαλίζει αυτομάτως 15,25 εκατ. ευρώ, ενώ εκεί κάθε νίκη φέρνει πριμ 2,7 εκατ. ευρώ και κάθε ισοπαλία 900.000 ευρώ. Τους έχετε ικανούς για νίκες και ισοπαλίες; Για να δούμε; Συν τοις άλλοις βέβαια, η ΑΕΚ θα εισπράξει κι ένα ποσό βάσει της κατάταξης των ομάδων του Τσάμπιονς Λιγκ από το δεκαετές ranking. Η «Ένωση» πληρώνοντας τα χρόνια που έλειψε από την Ευρώπη είναι τελευταία (32η) στη σχετική λίστα κι έτσι θα εισπράξει μόλις1.108.000 ευρώ επιπλέον. Συνεπώς, 16.358.000 ευρώ έχει σιγουρέψει η χάρτινη, με τη συμμετοχή της στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» θα βάλει στα ταμεία του 5 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα 2,92 για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, θα «καρπωθεί» κάτι παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ από το δεκαετές ranking αλλά και ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ από το market pool. Συνεπώς 11,92 εκατομμύρια ευρώ έχουμε σιγουρέψει με την συμμετοχή στους Ομίλους του Γιουρόπα. Κι αν περάσουμε στους 32 είναι άλλα 500.000 ευρώ καπάκι, χώρια απο νίκες ή ισοπαλίες.

Με άλλα λόγια, στα 4 με 4,438 εκατ. ευρώ είναι τα “παραπάνω” που σίγουρα κερδίζει η ΑΕΚ σε σχέση με εμάς, μια διαφορά που στην πορεία μπορεί να κλείσει ακόμη περισσότερο.

Να σημειωθεί όμως πως φέτος η νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δίνει 570 χιλ. ευρώ και η ισοπαλία 190 χιλ. ευρώ. ΄Κι αυτό είναι πολύ πιο εφικτό για τον ΠΑΟΚ από ότι στην ΑΕΚ.

Ξέχασες το market-pool του Ch.L που είναι γύρω στα 4 με 5 μύρια. Αν περνάγαμε θα πήγαινε το 55% στην νέα ΑΕΚ και το υπόλοιπο σ' εμάς, απ' ό,τι διάβασα. Τώρα θα το πάρει όλο η νέα ΑΕΚ.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Dimitris_L4 έγραψε:Πολυ περιεργη μερα ξημερωσε..
Απο τη μια σκεφτομαι ΜΟΝΟ το χθεσινο ματς και θελω να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο..
1)Προηγεισαι με ΜΑΓΙΚΟ γκολ το οποιο αποδεικνυει οτι Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ..
2)Γιατι ρε δημητρακη(λημνιε) δεν κανεις πασα κ προσπαθεις να κανεις το εξεζητημενο??
3)Γιατι ρε ματος να κανεις τακουνακια??
4)Γιατι ρε Αλεξανδρε να κανεις τετοιο ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ λαθος??
5)Γιατι μετα το 1-0 να μην ειμαστε εμεις καβαλα στ αλογο παλι γαμωωωωωωω????
Απο την αλλη αυτα που εχει κανει αυτη η ομαδα φετος το καλοκαιρι και οι στιγμες που μου χαρισε ειναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ..
Εαν ο βερνμπλουμ πιασει το 60% της αποδοσης του στην τσσκα τοτε η ομαδα θα παει πολυ μπροστα ατο γιουροπα..η ομαδα ειναι παρα πολυ καλη , δουλεμενη, οικογενεια και μην τη φοβαστε..
Υ.γ. Πηγαμε χθες να κηνυγησουμε το ονειρο....θα ερθουν πολλες στιγμες καλες μεσα στη χρονια..μην ασχολειστε με τους αλλους που και καλα κοροιδευουν..οταν εγω θα ειμαι στους 8 του γιουροπα αυτοι θα ειναι καναπε..

Αν σου πω φίλε ότι δεν με νοιάζει το Europa; πορείες στην Ευρώπη έχω κάνει, πρωτάθλημα θέλω
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ποιες πορειες καναμε δλδ και ειμαστε τοσο χορτατοι για να καταλαβω..
Εξυπακουεται οτι πρωτος στοχος ειναι το πρωταθλημα..
biriba427

Δημοσίευση από biriba427 »

-Υπάρχουν και καλύτερες ομάδες από εμάς και το απέδειξαν στο γήπεδο και στα 2 παιχνίδια.
- Ο Πάοκ ανεβαίνει επίπεδο χρονιά με χρονιά και το γεγονός ότι έφτασε να παίζει την πρόκριση σε ένα ματς τελικό το αποδεικνύει.
- Η απειρία σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια φάνηκε από κάποιους παίκτες μας.
- Το Europa League είναι μπροστά μας και εκεί θα αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα Champion League
Λάθη έγιναν , κανείς δεν είναι αλάνθαστος , αλλά βελτιωνόμαστε χρόνο με τον χρόνο.

- Η Διοίκηση για πρώτη φορά έκανε "σχετικά" γρήγορες μεταγραφές και κάλυψε ακριβώς τα κενά της ομάδας , σύφωνα με τις επιταγές του Λούτσου.Παρόλα αυτά για ακόμη μια φορά κινήθηκε με βάση το χρηματοικονομικό συμφέρον και όχι το αγωνιστικό. Αν είχες Βέρνμπλουμ από το ματς με Σπαρτάκ και μετά τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Ρίσκαρες όταν τραυματίστηκε ο Βιερίνια και δεν είχες αριστερό μπακ.
- Ο Προπονητής είχε πλάνο , διάβασε σωστά τους αντιπάλους , ενέπνευσε τους παίκτες...Θα μπορούσε όμως μετά το 1-0 του Πρίγιοβιτς να παίξει και για την σκοπιμότητα...Δεν είναι τέτοιος.
- Οι παίκτες το ήθελαν , το έδειξαν ....αλλά όταν προηγηθήκαμε φάνηκε λες και τα έχασαν . Λες και μέσα τους έλεγαν "Μαλάκα , περνάμε ...τώρα τι κάνουμε; "
-Αν κάποιος έχει βελτιωθεί εμφανώς είναι ο κόσμος. Ψύχραιμος και χθες , ψύχραιμος και με την Σπαρτάκ. Έσπρωξε την ομάδα με τον δικό του τρόπο . Δεν προκάλεσε , δεν δημιούργησε προβλήματα στην ομάδα. Εύγε!

Προχωράμε. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας.Δεν είναι ώρα για κλάψες. 1ος στόχος το Νταμπλ. Στο Europa League θα παίζουμε και μετά τον Μάρτιο!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το πιστευα….ημουν σιγουρος…..

Η ομαδα μπηκε όπως ακριβως επρεπε.Το γηπεδο εβραζε….

Και για άλλη μια φορα,βγαζουμε μονοι μας τα ματια μας!Δυο προσωπικα λαθη σε τρια λεπτα και τελος…

Ξερω πως η πικρα ειναι πολυ μεγαλη αλλα ας μην αδικουμε αυτην την ομαδα!Η χρονια τωρα ξεκιναει και ο στοχος πρεπει να ειναι ΕΝΑΣ....

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

Αυτο θα με παει στα αστερια και αυτο θα μου χαρισει ολα οσα μου εκλεψαν περσι!!!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!!!

ΥΓ.Κομινη....χαρηκες,φανταζομαι,χθες,γ@μω το σπιτι σου μ@υνοπανο!!!Σου ευχομαι τα χειροτερα γιατι τα αξιζεις!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thanos-xanthi έγραψε:Μεγάλη πίκρα, μεγάλη απογοήτευση.. ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.
Ενώ μπορείς με τον Λημνιό να κάνεις το 2-0 να βάλεις φωτιά και να τους λιώσεις,τρως το στημένο,τρως και την χοντρή πατάτα του Πασχαλάκη και κάπου εκεί σχόλασε ο γάμος...
Μια καλή κλήρωση στο europa και διπλό στην Νέα Σμύρνη.

Ετσι ειναι...

Και το φτηνο γκολ διαλυσε την ψυχολογια της ομαδας.

Αυτα ομως ειναι οδηγος για το μελλον.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Την ομάδα και τα μάτια μας. Το νου μας. Μηδενική απαξίωση. Μόνο πολλά ευχαριστώ για ο,τι πέτυχαν μέχρι σήμερα. Και λυσσαλέα στήριξη. Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Πάμε για το πρώτο διπλό της χρονιάς σε μια δύσκολη έδρα. Και πάμε σχετικά ήρεμοι στη διακοπή για τη συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Νομίζω γενικά είναι ψύχραιμες οι κριτικές όλες, χωρίς ανάθεμα,η απογοητεύση και η πίκρα είναι λογική γιατί πάλι έφτασες κοντά..το βασικότερο είναι να πεισμωσει η ομάδα και να μην πέσει η αδειάσει ψυχολογικά μετά το χτεσινό. Έχουμε πολύ καλό σύνολο,και δεμένη ομάδα,μη συγκρίνουμε με χάρτινους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Απαξιωση δε θα υπαρξει,αλλα πρεπει να υπαρξει σωστη διαχειριση και σωστη κριτικη.

Γιατι λαθη εγιναν απο ολους.οπως φτασαμε μεχρι εδω με τη βοηθεια ολων,ετσι και με τις κακες στιγμες ολων αποκλειστηκαμε.

Και οι παικτες εχουν πολλα λαθη και ο λουτσεσκου εχει καποια λαθη.
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Το μεγαλύτερο λάθος αλλά και μεγάλο μάθημα ήταν η ψυχική κατάρευση. Κάτι που δεν είχε γίνει με την σπαρτακ. Παίχτες που κάνουν σπάνια λάθη όπως ο Βαρελά και ο Μάτος παρασυρθήκανε αλυσιδωτά απο κάποια λάθη του Κάνιας και βέβαια του Πασχαλάκη. Αυτό δεν θα πρέπει να ξαναγίνει. Πέρα απο την ποιότητα των παιχτών και την συνοχή η ομάδα θα χρειαστεί να αντέχει ψυχικά και στις ήττες και στις μεγάλες προκλήσεις ( πρωτάθλημα, τσλ ) και οταν λέω ομάδα εννοώ απο το Σαββίδη μέχρι το θυρωρό της τούμπας.
nickgg

Δημοσίευση από nickgg »

Σε ευχαριστω ΠΑΟΚΑΡΑ μου για τη μπαλαρα που βλεπω και φετος και ακομα ειναι Αυγουστος.

Στεναχωριεμαι μονο που δε θα βλεπω χειμωνα CL αλλα τα κολοκοτρωνιτσια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχουν. Το ξέρουν και οι ίδιοι. Και η παρουσία Λουτσέσκου στον πάγκο είναι εγγύηση ότι δεν πρόκειται να περάσουν επιφανειακά. Είμαι πολύ μουδιασμένος για χτες αλλά δεν παύω να έχω τεράστια εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει αντίδραση και δη άμεση.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Asimos έγραψε:Λουκέτο, Κυριακή 19:15 έχουμε το σπουδαιότερο ματς της σαιζόν!

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ

Η ομάδα είναι καλύτερη από ποτέ, 29 νίκες μείνανε.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ariskatiforos έγραψε:Δεν είναι θέμα ομάδας είναι θέμα μεταφυσικής και υποσυνείδητου ..έχει ποτιστεί η οντότητα ΠΑΟΚ με την αποτυχία με οποιοδήποτε τρόπο ..πέρσι βρέθηκε ένας μλκας με το ρόλο αλλά τον πέτυχε αν δεν ήσουν ΠΑΟΚ το ρόλο θα περνούσε δίπλα που είναι και το πιο πιθανό ..αλλά όχι τον πέτυχε ..εισαι ΠΑΟΚ γιατί και στο ματς με την ΑΕΚ βρέθηκε πάλι ο τρόπος να γίνει η μανούρα στο καθαρό γκολ λόγω μαουριστσιο που θα μπορούσε να είναι μισο μέτρο πιο εκεί να μην υπάρξει πάτημα ..ίδιο γκολ με το χτεσινό της μπενφικα από το κόρνερ ..με αυτή τη κακοδαιμονία αυτό που για αλλους είναι βόλτα στο περιπτέρο χωρίς να το αξίζουν για μας ειναι ταξιδι στο φεγγάρι ..εγώ προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλαθι γιατί αν κάτι έχω μάθει διαχρονικά απο τον ΠΑΟΚ είναι η τέχνη της αυτοκαταστροφής με κάθε πιθανό τρόπο συνήθως μάλιστα και τον πιο επώδυνο ..ήταν επώδυνο το χτεσινό δε το χωράει ο νους .μην ακούω για μπάτζετ..το χτεσινό πλήρως αδικαιολόγητο ..κάποτε πετάξες έξω ομάδα που πήρε το Νταμπλ στην Αγγλία με τον Βελλή ..βάζεις γκολ και αντι να τους λιώσεις λιώνεις το κεφάλι σου ..

τεράστια περιγραφή αδερφέ.
γενικά στη ζωή μου δεν πιστεύω σε δυσειδημονίες και μεταφυσικές φαντασίες αλλά πραγματικά για τον ΠΑΟΚ έχω πειστεί.
η βόλτα στο περίπτερο γιαντους άλλους είναι για εμάς ταξίδι στο φεγγάρι όπως το είπες.
και φτασαμε οι κλεφτοκοτάδες με μπακάσετομπακάκηδες να μας μιλάνε για ομίλους τσου λου ως ειδήμονες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”