ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης

Πασχαλάκης
8
7%
Matos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Crespo
6
5%
Χατσερίδης
20
18%
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Canas
1
1%
Shakhov
16
14%
El Kaddouri
2
2%
Jaba
2
2%
Warda
51
46%
Prijovic
2
2%
Biseswar
2
2%
Pontus
1
1%
Akpom
1
1%

Σύνολο ψήφων: 112

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από eorptol1 »

Sekeris έγραψε:Μετριοτατη προς κακη εμφανιση στο μεγαλυτερο μερος του ματς.Μετα το 70' δεν υπηρχαμε στο γηπεδο και απο τυχη δεν το φαγαμε.Γενικα,απαραδεκτη η νοοτροπια της ομαδας.Δηλαδη ρε μαγκες,τι θα γινει σε περιπτωση που περασουμε τη Μπενφικα?Της γκελας το καγκελο πριν και μετα τα ευρωπαικα?ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Καλη η κονομα και το πανηγυρακι του τσ λ αλλά χωρις κατακτηση πρωταθληματων,θα κανουμε μια τρυπα στο νερο.

Η τριπολη επρεπε να τελειωσει το παιχνιδι με 9 παιχτες(2η κιτρινη στον Κοτσιρα και απευθειας κοκκινη στον ιγκλεσιας) ενω κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει πεναλτι στον Πριγιοβιτς.Αντιθετα,υπαρχει πεναλτι στον Κανιας.
Στο πέναλτι βλακεια του τερματοφυλακα τον βρίσκει και μετά πάει να το μαζέψει αλλά είναι αργά....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Dimg4 έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Δεν υπαρχει πεναλτυ, επρεπε να αποβληθει παικτης τριπολης, κακη και προβλεψιμη αναπτυξη (υπεροπτικη?).
Ελπιζω να ητνα αγχος πρεμιερας και συντηρηση δυναμεων αλλα ο αξονας ειναι ανυπαρκτος χωρις πελκα. Σιγουρα θα βελτιωθει η ομαδα.
Οσο δεν υπαρχει πεναλτυ δεν υπαρχει και πρωταθλητρια κουλα οποτε στα γ@μηδια αλλοθρησκοι
Προχωραμε

Το πεναλτυ το εκμαιευει ο Πριγιοβιτς, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει. Μια χαρα τσιμπαει την μπαλα πρωτος και μια χαρα τον ανατρεπει, ασχετα αν δεν προλαβαινε την μπαλα αν δεν υπηρχε ανατροπη. Επαφη ομως υπηρχε, ανατροπη υπηρχε, πεναλτυ υπηρχε. Ακομα ομως κι αν δεχτουμε οτι δεν υπηρχε πεναλτυ, τι σχεση εχει αυτο με το χαρτινο πρωκταθλημα; Το χαρτινο πρωκταθλημα δεν ηταν απλα ενα ΛΑΘΟΣ (αν δεχτουμε οτι ηταν τετοιο το χθεσινο) σφυριγμα. Εχθες δεν ειδαμε τον διαιτητη να αλλαζει την αποφαση του μετα απο επαγγελματικο πεσιμο απο συσσωμη την ομαδα. Δεν ειδαμε τρομοκρατημενους να μην υπακουουν στις εντολες του διαιτητη. Για να μην αναφερουμε τις υπολοιπες ομορφιες της σαιζον που χαρισαν το πρωκταθλημα στους χαρτινους. Ας μην εξισωνουμε λοιπον με τοση ελαφροτητα τα εγκληματα με τα (πιθανα) λαθη.
Το ξεχειλωσες χωρις λογο. Εσυ λες υπηρχε εγω λεω οχι. Επειδη μου εκλεψαν πρωταθλημα δε θα ευχηθω να κερδισω αλλα 30 τετοια για να παρω κι εγω τετοιο πρωταθλημα. Πολυ γρηγορα ξεχναμε ή μαλλον οποτε μας βολευει το "δε θα γινουμε σαν τα μουτρα τους".
Πέναλτι υπήρχε φαινετε και από το βίντεο ανοησία του τερματοφυλακα που πάει να μαζέψει το χέρι αλλά είναι αργά
...... Το μόνο που δεν με νοιάζει είναι η άποψη των οπαδών του ποκ για μένα η την ομάδα δεν με νοιάζει καθόλου....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Ιγκλέσιας μια ζωή βρώμικος Εικόνα

Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Από αυτό που φάνηκε, πρέπει να αποφευχθεί ξανά στο μέλλον η ταυτόχρονη απουσία Μαου και Πέλκα.
Πιστεύω πως στην πορεία και στην διάρκεια της χρονιάς, το ροτέσιον θα είναι καλύτερο και ποιο στρωτό.
Εκτός από τους παίκτες και η κερκίδα έκανε συντήρηση δυνάμεων; :twisted:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1312815952

Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ειλικρινά μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την αστεία ανοχή και τον ακατανοητο ψευδοσεβασμο προς τον προκλητικοτατο, αρχίδ*μουρη Σαββα Παντελιδη? Είναι επειδή είναι Πόντιος και ο προπαπαπους του ξέρω γω ήρθε από τη Σινωπη η την Τραπεζούντα?

Κουρασμένη η ομάδα με το μυαλό φυσικά στην Μητέρα Όλων των Μαχών την Τετάρτη. Πολύ καλός ο Warda, θαύμα το ότι δεν τραυματιστηκε από τους αληταραδες του βοθροαστερα, σταθερός ο Πασχαλακης. Σημαντική νίκη που ήρθε με ένα πεντακάθαρο πέναλτι, που θα σφυριζοταν σε όλα τα κορυφαία πρωτάθληματα του κόσμου, απέναντι στο παράρτημα του ποκ στην πελοπόννησο που ήρθε με στόχο να κόψει βαθμούς με κάθε τρόπο, αλλά και με στόχο να τραυματισει παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Warda έχει στοχοποιηθει, για τη στάση του πέρσι. Κρατήστε το αυτό. Κάποιοι προσπαθούν να του κόψουν το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πολυ νεροβραστη η Τουμπα χθες. Κριμα τοσος κοσμος. Ακολουθουσε κι η ομαδα. Ναι μεν το πρωταθλημα αλλα στο μυαλο καποιων σιγουρα στριφογυριζε η Μπενφικα. Ηρθε κι ο κορακας(ετοιμαστειτε για νεες στιγμες δοξας και πολεμικων επιχειρησεων) κι εδεσε το γλυκο.
.

Υγ Να ναι καλα τα φιλαρακια που μας καταλαβαινουν και μας νοιαζονται. Εις το επανιδειν στα τσιμεντα.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Όταν αυτό το κολοκοτρονιτσι έχανε κύπελλο από το χέρι του Μανιάτη δεν έβγαλαν κιχ οι κότες τώρα έχουν ξεσαλωσει σε Instagram .
Γι'αυτό σε όλους αυτούς θέλει ατελείωτο μαμησι οπότε τους συναντάμε.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Πέναλτι δεν υπάρχει. Ο Πρίγιο ξεκινάει να πέφτει 1 μέτρο πριν. Ο τερματοφύλακας δεν έχει καμία πρόθεση και προσπαθεί να αποφύγει τον ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει για εμένα καμία περίπτωση πέναλτι. Κίτρινη για θέατρο υπάρχει. Κατά την γνώμη μου πάντα. Άλλος θα το δει πέναλτι. Όπως νομίζει ο καθένας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο κόκκινες. Η πρώτη είναι προφανέστατη. Υπάρχει ανύπαρκτη κάρτα στο Χατσερίδη την οποία και θεωρώ εκ προθέσεως. Όταν βγάζεις κίτρινη σε μία φάση όπου ο Χατσερίδης δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος παίζει με αντεπιθέσεις και ο κεντρικός αμυντικός είναι συνεχώς εκτεθειμένος στην κάρτα το κάνεις με πρόθεση.

Υπάρχει και η φάση με τον Ουάρντα που είναι πάνω στην γραμμή ή λίγο μέσα. Οριακό.

Κλασικό ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής σε σφάζει με το γάντι και μετά σου δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι και όλοι σε δείχνουν με το δάχτυλο. Αηδία δηλαδή... :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συμφωνώ απολύτως
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

kataramenos5 έγραψε:Πολυ νεροβραστη η Τουμπα χθες. Κριμα τοσος κοσμος. Ακολουθουσε κι η ομαδα. Ναι μεν το πρωταθλημα αλλα στο μυαλο καποιων σιγουρα στριφογυριζε η Μπενφικα. Ηρθε κι ο κορακας(ετοιμαστειτε για νεες στιγμες δοξας και πολεμικων επιχειρησεων) κι εδεσε το γλυκο.
.

Υγ Να ναι καλα τα φιλαρακια που μας καταλαβαινουν και μας νοιαζονται. Εις το επανιδειν στα τσιμεντα.
Εχουν κοτσιδα;
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το χθεσινο ματς μας απεδειξε οτι πρεπει να κραταμε την μπαλα χαμηλα και να μην παιρνουμε αερα..δν θελει και πολυ να γινει καμια στραβη..εχω καποιες ενστασεις..
1) Για μενα φταιει ξεκαθαρα η νοοτροπια που μπηκαμε στο ματς..μιστερ σφαλμα..
2)Αδιανοητη η αλλαγη βερνμπλουμ. σε ενα ματς που σε πιεζαν εβαλες ενα παιχτη ανετοιμο να κανει τιιιι....μιστερ 2ο σφαλμα..
3)Για μενα δν ειναι πεναλτυ..αλλα ρε γαμημενο κορακι 2 καρτες κοκκινες γιατι τις χαριζεις..Για μενα δεν υπαρχει αλλοιωση αποτελεσματος...αστους να παιζουν με 9 απο το 55 κ ας παρουν βαθμο μετα..
4)Εξαιρετικος χατσεριδης..πολυ καλος ντιπμινται αλλα στο τελος εκανε κτ τσαλιμακια κ εχανε ην μπαλα και μου γυρνουσε τ μυαλο...
5) Μπραβο λου για τον ζαμπα...τρομακτικα καλος τακτικα εκοψε 3 4 αντεπιθεσει των γαυρων της πελοποννησου..

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ...ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ..
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

apple64 έγραψε:Πέναλτι δεν υπάρχει. Ο Πρίγιο ξεκινάει να πέφτει 1 μέτρο πριν. Ο τερματοφύλακας δεν έχει καμία πρόθεση και προσπαθεί να αποφύγει τον ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει για εμένα καμία περίπτωση πέναλτι. Κίτρινη για θέατρο υπάρχει. Κατά την γνώμη μου πάντα. Άλλος θα το δει πέναλτι. Όπως νομίζει ο καθένας.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο κόκκινες. Η πρώτη είναι προφανέστατη. Υπάρχει ανύπαρκτη κάρτα στο Χατσερίδη την οποία και θεωρώ εκ προθέσεως. Όταν βγάζεις κίτρινη σε μία φάση όπου ο Χατσερίδης δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος παίζει με αντεπιθέσεις και ο κεντρικός αμυντικός είναι συνεχώς εκτεθειμένος στην κάρτα το κάνεις με πρόθεση.

Υπάρχει και η φάση με τον Ουάρντα που είναι πάνω στην γραμμή ή λίγο μέσα. Οριακό.

Κλασικό ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο διαιτητής σε σφάζει με το γάντι και μετά σου δίνει ένα ανύπαρκτο πέναλτι και όλοι σε δείχνουν με το δάχτυλο. Αηδία δηλαδή... :D
Στα 1 προς 1, του τερματοφυλακα με τον επιθετικό, οι κανονισμοι για το πέναλτι δεν είναι προσωπική άποψη, είναι εντελώς ξεκαθαροι.

Βλέπεις η δεν βλέπεις επαφή. Αν βλέπεις επαφή, είναι πέναλτι, αν δεν βλέπεις επαφή χρειάζεσαι γυαλιά. Βλέπεις τον τερματοφυλακα να ακουμπα έστω και ελάχιστα τη μπάλα? Αν την ακουμπα δεν είναι πέναλτι.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

Banksy έγραψε:Εικόνα

Εικόνα
βαλε και του κανιας ,βαλε και του κανιας το πεναλτυ ...μην σου πω να βαλεις και την κοκκινη της Βιντι !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”