Mario Branco
- sourmenetes
- Moderator
Re: Mario Branco
Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω σε ολες τις περιπτωσεις.
Εφοσον δεχθουμε οτι ανακατευετε τοσο πολυ ο μικρος Σαββιδης, για ποιο λογο δεχονται?
Και δε μιλαμε για μικρα ονοματα στην Πιατσα.Μπρανκο και Αρνεσεν ειναι πολυ μεγαλα ονοματα!
Αν ειναι τοσο γλυκο το χρημα και δεν τους νοιαζει το τσαλακωμα τους.
Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.
Εφοσον δεχθουμε οτι ανακατευετε τοσο πολυ ο μικρος Σαββιδης, για ποιο λογο δεχονται?
Και δε μιλαμε για μικρα ονοματα στην Πιατσα.Μπρανκο και Αρνεσεν ειναι πολυ μεγαλα ονοματα!
Αν ειναι τοσο γλυκο το χρημα και δεν τους νοιαζει το τσαλακωμα τους.
Ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω.
Ο Σαββίδης δεν φταίει σε καμία περίπτωση.
1. Εάν δεν εμπλέκεται, προφανώς δεν φταίει.
2. Εάν εμπλέκεται στις μεταγραφές και κάνει του κεφαλιού του, είναι θέμα ΤΔ και προπονητή να του πούνε... άντε γεια. Εάν δεν το πούνε, φταίνε αυτοί.
Ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης δεν φταίει.
1. Εάν δεν εμπλέκεται, προφανώς δεν φταίει.
2. Εάν εμπλέκεται στις μεταγραφές και κάνει του κεφαλιού του, είναι θέμα ΤΔ και προπονητή να του πούνε... άντε γεια. Εάν δεν το πούνε, φταίνε αυτοί.
Ο Σαββίδης και ο κάθε Σαββίδης δεν φταίει.
Μαγκες,η χρονια παει για deja vu με πρωτη χρονια Λουτσεσκου. Και ο Μιχελ ειχε παραιτηθει μετα τον αποκλεισμο και περιμενε να κανει δεκτη την παραιτηση ο Σαββιδης.
Στο τελος σηκωνουμε νταμπλ(αγωνιστικα τουλαχιστον
)
Στο τελος σηκωνουμε νταμπλ(αγωνιστικα τουλαχιστον

- sourmenetes
- Moderator
Φταιει στο οτι δεν καταλαβαινει οτι κανει κακο!
Το θεμα ειναι πως το δεχονται οι αλλοι.
Ερχεται ενας Φερευρα απο την Πορτογαλια στην Ελλαδα και δεν παιρνει εγγυησεις??Ειναι δυνατον??
Δεν ξερω ακριβως την αληθεια, αλλα δεν μου κολλαει
@alastor, η χρονια πρεπει να παει καλα και θεωρω πως θα παει!!
Το θεμα ειναι πως το δεχονται οι αλλοι.
Ερχεται ενας Φερευρα απο την Πορτογαλια στην Ελλαδα και δεν παιρνει εγγυησεις??Ειναι δυνατον??
Δεν ξερω ακριβως την αληθεια, αλλα δεν μου κολλαει
@alastor, η χρονια πρεπει να παει καλα και θεωρω πως θα παει!!
Άλλος γαύρος φέτος, άλλη κυβέρνηση, άλλα κόλπα ζόρικα.Alastor έγραψε:Μαγκες,η χρονια παει για deja vu με πρωτη χρονια Λουτσεσκου. Και ο Μιχελ ειχε παραιτηθει μετα τον αποκλεισμο και περιμενε να κανει δεκτη την παραιτηση ο Σαββιδης.
Στο τελος σηκωνουμε νταμπλ(αγωνιστικα τουλαχιστον)
Ο κάβουρας πέρυσι λέτε να μη το είχε καταλάβει ότι δεν τον έπαιρνε και τα κράτησε όλα στο παγκάρι?
To oλο πλανο καταστραφηκε με τη φυγη Λουτσεσκου και την ατυχη κληρωση με Αγιαξ. Το πλανο απο περσι ηδη πιστευω πως ηταν παρουσια στους ομιλους του ΤΣ.Λ. φετος και μοσχολπουλημα παικτων οπως ο Ζαμπα. Ο Μπρανκο ειναι τεχ.δ. πωλησεων. Το ολο αυτο πλανο αυτη τη στιγμη ειναι στα σκουπιδια.
Οπου να ναι θα υποθει ανδ δεν εχει κι ολας και οτι ο Ιβαν το παρατησε φετος και δε δινει λεφτα γιατι ξερει οτι ειναι του χοντρου το πρωταθλημα φετος.
- Μπαρκαρούτσος
Athens έγραψε:αλλοι βεβαια λενε οτι ακομη δεν υπαρχει αποφαση για την παραιτηση του, και το ρεπορταζ του παοκ24 οτι να ναι...
"εγινε αποδεκτη συμφωνα με πληροφοριες αλλα ο ιβαν εφυγε απο την ελλαδα χωρις να δωσει απαντηση αν την κανει αποδεκτη ή όχι"
αιντε βγαλτε συμπερασμα
Δεν έγινε αποδεκτή, αλλά είναι σαν να έγινε.
Γέρων Αρδίσιος
- Dimitris_L4
Δηλαδή ο Γιώργος έφερε προπονητή, Εσιτι, Μουλέν, Ινγκασον, Αουγκούστο, Σοάρες, Μισιτς...
Μάλιστα.. άρα ο τεχνικός διευθυντής δεν έκανε τίποτα και ήξερε ο Γιώργης τον Εσιτι.. τον είχε πουλεν και τον αγόρασε παίζοντας FM.. δε ξέρω πως μερικοί τα γράφετε αυτά.
Την περίοδο του Μπράνκο δε βγήκε καμία μεταγραφή.. μηδέν απολύτως.. κανένας δεν παίζει βασικός πως το λένε.. εξού και η παραίτηση.. τον Πορκυ να βάζατε μια μεταγραφή θα του έβγαινε τί στο διαλο..
Δεκτή η παραίτηση και πάμε για τον επόμενο..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάλιστα.. άρα ο τεχνικός διευθυντής δεν έκανε τίποτα και ήξερε ο Γιώργης τον Εσιτι.. τον είχε πουλεν και τον αγόρασε παίζοντας FM.. δε ξέρω πως μερικοί τα γράφετε αυτά.
Την περίοδο του Μπράνκο δε βγήκε καμία μεταγραφή.. μηδέν απολύτως.. κανένας δεν παίζει βασικός πως το λένε.. εξού και η παραίτηση.. τον Πορκυ να βάζατε μια μεταγραφή θα του έβγαινε τί στο διαλο..
Δεκτή η παραίτηση και πάμε για τον επόμενο..
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris_L4
Εγώ λέω να πάει στο καλό και αυτός και ο προπονητής,από τη στιγμή που δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν για να δουλέψουν,γιατί δεν βγαίνει το οικονομικό.
Ας έρθει ένας που παίζει 4231,μπας και σωθεί η σεζόν.
Τώρα είναι ευκαιρία που υπάρχει και η διακοπή.
Ξέχασα να εξαιρέσω τον Ακπομπ.. και λίγο το Ζαμπα.. που πάει για πάγκο ολοταχώς και καλώς.
Στα δύο χρόνια που είναι τεχνικός διευθυντής ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια ευρώ.. ναι 20 μόνο για αγορές.. χωρίς συμβόλαια... Και έχει βγει μόνο ο Ακπομπ..
Και πλέον έχουμε χάσει Ευρώπη και κατεβαίνουμε με ρόστερ γεματο από κομπάρσους που θέλουμε να ξεφορτωθούμε και δε μπορούμε.. και μεγάλα κενά ίσως και αμέτρητα..
Στα δύο χρόνια που είναι τεχνικός διευθυντής ξοδέψαμε 20 εκατομμύρια ευρώ.. ναι 20 μόνο για αγορές.. χωρίς συμβόλαια... Και έχει βγει μόνο ο Ακπομπ..
Και πλέον έχουμε χάσει Ευρώπη και κατεβαίνουμε με ρόστερ γεματο από κομπάρσους που θέλουμε να ξεφορτωθούμε και δε μπορούμε.. και μεγάλα κενά ίσως και αμέτρητα..
H διπλή κλήρωση τα τίναξε όλα στο αέρα. Το πρώτο μπαλάκι δεν ανέσχεσε απλά, αλλά τερμάτισε τον όποιο προγραμματισμό υπήρχε για το CL και το δεύτερο θεωρήθηκε εύκολο δίνοντας χρόνο για μετάθεση της ενίσχυσης στο φθηνότερο και ασφαλέστερο μετά. Αμ δε
Μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως θα βοηθησει το 4-2-3-1? Α ξεχασα, θα κανει δια μαγειας τον Στοχ παικταρα γιατι δεν ειναι οτι σερνεται ο Στοχ, το συστημα φταιει.obanebane έγραψε:Εγώ λέω να πάει στο καλό και αυτός και ο προπονητής,από τη στιγμή που δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν για να δουλέψουν,γιατί δεν βγαίνει το οικονομικό.