danirifle έγραψε:δε μπορεί να δεις το βίντεο με την παρακάμερα της παε και να μη σκάσεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
τέτοια χαρά πως να τη σβήσεις?
τόσα χρόνια σκασίματος, φέτος ελπίζω να χουμε μεγάλες χαρές
Πράγματι ...
δεν γίνεται να δεις το βίντεο και όσοι νοιώθουν από ΠΑΟΚ να μην καταλάβουν ότι εδώ κάτι καινούριο και διαφορετικό συμβαίνει ...
Καταρχήν στην εποχή Σαββίδη πρώτη φορά έχει φτιαχτεί ομάδα που νοιώθει και είναι ΠΑΟΚ ... επιτέλους ... όλοι φαίνονται και είναι μία γροθιά ...
γαμημένε Γκαρσία και Κομίνη, μπαστάρδια γαύροι και αεκτσήδες κάνατε χωρίς να το καταλάβετε την μεγαλύτερη μαλακία ... ενώσατε και κάνατε μπετόν αρμέ την ομάδα του ΠΑΟΚ ... διορθώσατε και λύσατε το πρόβλημα που είχαμε μία ζωή και στα χρόνια του Σαββίδη ... το να μην είμαστε ενωμένοι ... το γράφω εδώ και στα αρχίδια μου ...
χαλάλι το γαμημένο το χάρτινο το περσινό πέτσινο πρωτάθλημα !!!
όταν βλέπεις λαό, πρόεδρο, προπονητή και παίχτες μία γροθιά στον ΠΑΟΚ δεν φοβάμαι κανέναν ... φέρτε μου την πουτάνα την Ρεάλ να την σκίσω ...
υποσ.
έβλεπα εχθές αντιδράσεις Χάτσε ... μέχρι και αυτός ο κρύος μπήκε στο νόημα. πίστεψα κάποια στιγμή ότι με αυτόν θα έχουμε θέμα. Βουνό το θηρίο ...
έβλεπα εχθές Ουάρντα και Τζαμπά και είπα έτσι προσαρμόζεις τους νέους παίχτες. όποτε και να μπουν αυτοί πλέον δεν τους φοβάμαι.
μου άρεσε πάρα πολύ εχθές η παρατήρηση του κόουτς στον Τζάμπα για τα τακουνάκια. Που πας ρε Νειμάρ Νο2 ??? όταν κάνεις σε Ευρωπαίους τσαλιμάκια όταν είναι στο σκορ πίσω με 3-0 θα πάρεις εντός πενταλέπτου τα πόδια στον ώμο και θα κλαις ... !!! σεβασμός μάγκα σεβασμός ... στον ΠΑΟΚ παίζεις !!