Βasel-PAOK FC 0-3,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
prax

Re: Βasel-PAOK FC 0-3,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από prax »

sourmenetes έγραψε:
joshua έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Ομολογω πως λιποψυχισα απο το αγχος και επι 2 ωρες περπατουσα στην θαλασσα εδω που διακοπευω απο το αγχος χωρις να ξερω την εξελιξη.Που ξερεις μπορει και να το καθιερωσω... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Καθιερωσε το!!! :opaokara: :opaokara:

αυτο με το αγχος φιλε αστο... ετσι εκανα εγω με την φενερ θυμαμαι..

:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Και εδώ κολλάει αυτό που είχαν κάνει οι οπαδοί της Νάπολι λίγους μήνες μετά τον ερχομό του Ντιέγκο Μαραντόνα...το πιο ανατριχιαστικό μήνυμα που γράφτηκε για το ποδόσφαιρο...λίγες λέξεις στον τοίχο των νεκροταφείων που τα έλεγαν όλα... ένα απλό " ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ"
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Εικόνα :pano:
Αυτό βλέπω και δεν λέει να με πέσει...Νομίζω ότι υποφέρω από πριαπισμό!!!! :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Βασιλεία - ΠΑΟΚ 0-3

Μέχρι χθες μόνο στο manager μπορούσες να το δεις γραμμένο. Αδιανόητο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Όχι τίποτα για να καταλάβει και το παιδάκι ο Δημητρίου ( αλλά και ο Στόκερ που επικρατούσε την επιλογή του) κάποια πράγματα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Tolaros έγραψε:Βασιλεία - ΠΑΟΚ 0-3

Μέχρι χθες μόνο στο manager μπορούσες να το δεις γραμμένο. Αδιανόητο

και με την εικόνα του ματς να είναι για 0-5.

Και τελικά 5-1 σύνολο.
Με μπαλάρα για την εποχή κι όχι μόνο.
Με έναν επιθετικό.
Χωρίς ''κανονικό'' αριστερό μπακ.
Χωρίς τον φυσικό αρχηγο μας.

μ@λ@κες θα σηκώσουμε ευρωπαϊκή κούπα, θα τρελαθούμε τελείως
θα τριγυρνάμε με τις μαλάπες έξω στην Τσιμισκή, βγάζοντας αφρους απ τα στόματα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Δεν θυμαμαι σε τοσο κομβικο παιχνιδι τοσο χαλαρο διπλο. Πραγματικα παμε για μεγαλα πραγματα φετος. Μακαρι να καταφερει η ομαδαρα μας να φτασει στους ομιλους του CL

MVP βαζω τον Λημνιο, που σε αυτα τα δυο παιχνιδια με εκανε να τριβω τα ματια μου. Μπραβο μικρε

Θεουλης Ματος με δηλωσεις στα ρωσικα :D

Το παλτο ο χατσεριδης επαιξε καλα; δεν θυμαμαι 8-)

Παμε τωρα να πεταξουμε εξω και την σπαρτακ

Παρτε το πρεφα.......
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Sick Bastard έγραψε:
Αυτό που κάποτε γινόταν η αιτία για να μαλώνεις με φίλους, γκόμενες, οικογένεια, συναδέλφους, αυτό που σου γαμούσε τα Σάββατα και τις Κυριακές, τις Τρίτες και τις Πέμπτες, ήρθε γκαβλωμένο να στα δώσει όλα πίσω.
Όλα.

Μλκ αυτό. Ποιος δε βλέπει τον εαυτό του σε αυτό?
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τα δικά μου συμπεράσματα απο την πρώτη μάχη ειναι:
1) Σε όσους λένε ποια Βασιλεία ,ήταν σε κακη κατάσταση.
Η Βασιλεία είναι μονιμη πρωταθλητρια Ελβετίας ,με συνεχόμενες παρουσίες στους όμιλους του CHL και φοβερη περσινη παρουσια σε αυτούς . Ο ΠΑΟΚ την κέρδισε ευκολα γιατί είχε συνοχη και συνεχεια με την περσινη ομάδα,καμια ελληνικη ομάδα δεν θα την περναγε ,γιατι καμια ελληνικη ομάδα δεν εκανε αυτο που έκανε φετος ο ΠΑΟΚ ,να κρατησει τον κορμό του και να ειναι προγραμματισμένος απο το προπονητικο team να αποδωσει ετσι πως πρέπει αυτη την εποχή. Απεκλεισε μια ομάδα που εχει αρχίσει το πρωτάθλημα της και έχει καλυτερο ρυθμό απο καθε ελληνικη ομάδα αυτη την εποχή.Θα δυσκολευτουν πολυ όλες οι ελληνικές ομάδες να περάσουν στην επομενη φάση.
2) Ο ΠΑΟΚ εξασφαλισε εχθες οτι θα παίζει στην Ευρώπη .Ειναι η μονη σιγουρη ελληνικη ομάδα που θα παίζει Ευρώπη.Τελείως διαφορετικος σχεδιασμός για τα μεταγραφικά.
3) Η ομάδα είναι ετοιμη για τους ομίλους του CHL;
Για μένα οχι ακόμα ή τουλαχιστον χωρίς να ξερουμε ποιες θα ειναι οι επόμενες μεταγραφικες κινήσεις. ΑΥτη την στιγμη αυτο το ροστερ θα του είναι δυσκολο να παιξει αλλα 4 ματς αυτη την εποχη σε αυτους του ρυθμούς ανα εβδομάδα,αποδειξη ο τραυματισμος του Βιερίνια. Αν παρουμε το χαφ που θέλουμε και το αριστερο μπακ αυτη την εβδομαδα θα εχουμε περισσοτερες πιθανότητες αν προκριθουμε της ΤΣΣΚΑ, Θα εχουμε περισσοτερες λυσεις αν τυχουν στραβες με τραυματιμσους, θα ειμαστε ανταγωνιστικοι . Όμως η διοιηκηση αλλα και ο προπονητης σκεφτονται σωστα χωρίς πιεση και χωρίς να σκέφτονται τον βραχυπροθεσμο στοχο αλλα το μακρυπροθεσμο. Θα παρθουν παικτες που θα ταιριαζουν και θα μπορουν να υποστηριξουν το πλάνο του προπονητη.
4) Μεγάλο προτερημα να εχεις παικτες με εμπειρια και τεραστια ατομικα προσοντα ,βλεπε Χατσεριδη ...

Υ.Γ Εχθες εμένα μεχρι και ο Σακχοφ γρηγορος μου φαινοτανε ...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε μπορεί να δεις το βίντεο με την παρακάμερα της παε και να μη σκάσεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
τέτοια χαρά πως να τη σβήσεις?
τόσα χρόνια σκασίματος, φέτος ελπίζω να χουμε μεγάλες χαρές
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ δεν μιλάω.... Θα μιλήσω όταν τεντωθεί το Σεντόνι.... Και ΝΑΙ έχω αρχίσει να ονειρεύομαι και να το ΠΙΣΤΕΥΩ !!!!
Γιατί;;;;
Μα ΠΑΟΚ αφού... Γιατί άλλο!!!! :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

danirifle έγραψε:δε μπορεί να δεις το βίντεο με την παρακάμερα της παε και να μη σκάσεις ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά
τέτοια χαρά πως να τη σβήσεις?
τόσα χρόνια σκασίματος, φέτος ελπίζω να χουμε μεγάλες χαρές

Πράγματι ...
δεν γίνεται να δεις το βίντεο και όσοι νοιώθουν από ΠΑΟΚ να μην καταλάβουν ότι εδώ κάτι καινούριο και διαφορετικό συμβαίνει ...
Καταρχήν στην εποχή Σαββίδη πρώτη φορά έχει φτιαχτεί ομάδα που νοιώθει και είναι ΠΑΟΚ ... επιτέλους ... όλοι φαίνονται και είναι μία γροθιά ...
γαμημένε Γκαρσία και Κομίνη, μπαστάρδια γαύροι και αεκτσήδες κάνατε χωρίς να το καταλάβετε την μεγαλύτερη μαλακία ... ενώσατε και κάνατε μπετόν αρμέ την ομάδα του ΠΑΟΚ ... διορθώσατε και λύσατε το πρόβλημα που είχαμε μία ζωή και στα χρόνια του Σαββίδη ... το να μην είμαστε ενωμένοι ... το γράφω εδώ και στα αρχίδια μου ...

χαλάλι το γαμημένο το χάρτινο το περσινό πέτσινο πρωτάθλημα !!!

όταν βλέπεις λαό, πρόεδρο, προπονητή και παίχτες μία γροθιά στον ΠΑΟΚ δεν φοβάμαι κανέναν ... φέρτε μου την πουτάνα την Ρεάλ να την σκίσω ...

υποσ.
έβλεπα εχθές αντιδράσεις Χάτσε ... μέχρι και αυτός ο κρύος μπήκε στο νόημα. πίστεψα κάποια στιγμή ότι με αυτόν θα έχουμε θέμα. Βουνό το θηρίο ...
έβλεπα εχθές Ουάρντα και Τζαμπά και είπα έτσι προσαρμόζεις τους νέους παίχτες. όποτε και να μπουν αυτοί πλέον δεν τους φοβάμαι.
μου άρεσε πάρα πολύ εχθές η παρατήρηση του κόουτς στον Τζάμπα για τα τακουνάκια. Που πας ρε Νειμάρ Νο2 ??? όταν κάνεις σε Ευρωπαίους τσαλιμάκια όταν είναι στο σκορ πίσω με 3-0 θα πάρεις εντός πενταλέπτου τα πόδια στον ώμο και θα κλαις ... !!! σεβασμός μάγκα σεβασμός ... στον ΠΑΟΚ παίζεις !!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ωραίο συναίσθημα και μπράβο σε όλους στην ομάδα.

Έφυγε ένα μεγάλο βάρος πολύ νωρίς (μπήκαμε ομίλους) αλλά κακά τα ψέμματα με Σπαρτακ και μετά είναι τα πραγματικά κρας τεστ για τα οποία κρυφοελπίζουμε όλοι μας. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρόκριση επι Σπαρτακ σημαίνει 10 χαρτιά επιπλέον. Να γελάσει και το χειλάκι του χοσάδα που μόνο ρίχνει σε μαύρες τρύπες , να πάρει κι αυτός λίγα κουράγια επιπλέον.

Καθαρά αγωνιστικά δε θα ήθελα να αλλάξει τίποτα σε αυτά που σχεδιάζανε. Αυτόν που ψάχνανε για αρ. μπακ , τον ίδιο να συνεχίσουν να κυνηγάνε. Γενικά , ακόμα και να μπω τσουλου δε θέλω να διαφοροποιηθεί στο ελάχιστο ο όποιος σχεδιασμός υπάρχει ως τώρα. Τα μεγαλύτερα τρακαρίσματα γίνονται πάνω στη καυλα σου με τη μεγάλη ταχύτητα, οι μεγαλύτερες κηδείες γίνονται μετά από κλίμα ευφορίας που θολώνει το μυαλό και παίρνει λάθος αποφάσεις. Πρακτικά δεν έχει αλλάξει τίποτα για τις όποιες ανάγκες της ομάδας.

Ιβαν και Μαράκι κρατήστε τα γκέμια στο Γιώργη και κάντε μόνο ότι ζητήσει ο Λούτσος κι ο Μίχελ. Κι ας είναι κι Κουτσόπουλος να πούμε. Δε θέλω δώρα , δε θέλω χαιλικια.

Ξανά μπράβο σε όλους και καλή επιστροφή στο κόσμο.
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

τι εγινε κυριε τ.δ της βασιλειας, αν στο πρωτο ματς παιξαμε πανω απο τις δυνατοτητες μας τοτε στο χτεσινο τι καναμε? σας ξεκωλιασαμε αυτο καναμε
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Εικόνα

τον τρολαρε απο χτες και ο Γιωργης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”