Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
axristeas

Re: Λαμία-ΠΑΟΚ 17/02-19:30, Novasports1HD

Δημοσίευση από axristeas »

Sekeris4 έγραψε:Σπανε-Καυμενακη-Δαρα,ειδατε τον τροπο.Απαγορεψτε τις εκδρομες των ΠΑΟΚτσηδων.ΠΑΟΚ θα βλεπετε μόνο στην Τουμπα,κυριοι.

Μονο που μετα την τελευταια μαζικη εκδρομη των οπαδων,δεν μπορουσαμε ουτε στην τουμπα να δουμε,λεπτομερεια.
Αν ημουν ο Ιβαν,και μετα τις ανακοινωσεις τοσο της παε οσο και του γιωργη,πηγαιναν οργανωμενοι μας στην λαμια και τα κανανε γης μαδιαμ,την επομενη μερα εβαζα πωλητηριο στην παε
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Κι αν δεν είναι στο χέρι/δικαιοδοσία των αντίπαλων ομάδων , ποιος θα πάει γήπεδο και ποιος όχι σε ποιανού είναι ; Στου γείτονα; Δηλαδή αν βγάλει εισ 1000 ευρω το ένα , θα πας να πεις το αφήγημα κι εκεί ;

Δε μου απάντησες ρε Σεκερη, αν κληρωθείς με Γερμανική ομάδα και δε συμφωνηθεί ανταλλαγή εισιτηρίων , θα πας ; An δε παίζαμε μέσα στη Λαμία και παίζαμε στο τηγάνι , θα τόλμαγε να πάει ( σήμερα , όχι στα 80's που όντως έχει πάει νταηλικι στο τότε τηγανι) η 4 χωρίς εισ και να βγάλει τέτοια ανακοίνωση;

Αλα καρτ μαγκιά ρε φίλε είναι αυτή , ντροπή για την ιστορία που κουβαλάμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε τα παιδια θα πανε για να προστατευσουν την ομαδα.Δεν πανε για να μπουν στο γηπεδο αλλα για να κανουν περιπολιες στην πολη να αποτρεψουν προβοκατσιες... :?
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Sekeris4 έγραψε:Σπανε-Καυμενακη-Δαρα,ειδατε τον τροπο.Απαγορεψτε τις εκδρομες των ΠΑΟΚτσηδων.ΠΑΟΚ θα βλεπετε μόνο στην Τουμπα,κυριοι.

Δηλαδή ρε αδελφέ αν δε σου δώσουν εισητήρια πως θα μπείς; Με ντου; Άρα επεισόδια, άρα κόστος για την ομάδα. Δε θα είναι παντού όπως στα Γιάννινα που και οι μπάτσοι κι ο Χριστοβασίλης θέλανε να μπούμε.
Και, χωρίς παρεξήγηση ελπίζω, για πολλούς από εμάς το οπαδικό μας πρεστίζ και μαγκιλίκι μετράει λιγότερο απ το να πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα και να είμαστε μέσα στην Τούμπα με γαύρο και χανούμι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomkat την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Εγω παλι θα κινηθω αντιθετα με τους περισσοτερους και θα πω την αποψη μου.
Παροτι πολλες φορες ειμαι αντιθετος με κινησεις και ανακοινωσεις συνδεσμων,θεωρω οτι κανενας τους (ειδικα της Θυρας 4,με βαση και τις ανακοινωσεις της που με εκφραζουν τις περισσοτερες φορες) δεν ειναι τοσο ΑΜΥΑΛΟΣ ωστε να ζημιωσει με τον πλεον εκκωφαντικο τροπο την ομαδα και να στρεψει τον απλο κοσμο εναντιον του.
Απο τη στιγμη που υπαρχει ξεκαθαρο ενδεχομενο προβοκατσιας,ισως ειναι και ο μονος τροπος να προστατεψουν την ομαδα.
Προσωπικα δεν μου εγγυαται κανεις οτι και να μην κατεβει στη Λαμια ουτε ενας ΠΑΟΚτσης,δεν θα εχουμε παλι τετοια φαινομενα.
Οποτε,αν εχουν αποφασισει οντως να κατεβουν για να βοηθησουν την ομαδα, ευχομαι να το κανουν με πληρη διαυγεια στο νου και υποψιασμενοι κυριως για παγιδες που θα μας απομακρυνουν απο τον ΣΤΟΧΟ του πρωταθληματος..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Παλαιολόγος έγραψε:αλλοι φοβουνται προβοκατσια
δεν το αποκλειω,αλλα εγω περισσοτερο φοβαμαι καποιους οπαδους μας που αδυνατουν να αυτοσυγκρατηθουν και να σκεφτουν λογικα για το καλο της ομαδας,αλλα τους παρασυρει το συναισθημα και ο εγωισμος

Πολύ λάθος και κακός φόβος σου αυτός ο συγκεκριμένος Παλαιολόγε, ειδικά από συνοπαδό για συνοπαδό...

Δηλαδή κάποιοι θα βάλουν τον εαυτό τους πάνω απ τον Π.Α.Ο.Κ. και μάλιστα συντεταγμένα και κάτω απ την υπογραφή του μεγαλύτερου και ιστορικότερου συνδέσμου οπαδών της ομάδας, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να κάνουν ζημιά στην ομάδα απ όσο κάποιοι αλλόθρησκοι με οποιαδήποτε προβοκατόρικη ενέργεια τους μεθαύριο!

Μάλιστα...Λυπάμαι πολύ που διαβάζω τέτοια σχόλια, αν και το δικό σου μου έδωσε αφορμή από πολλά άλλα...

:pano:

Υ.Γ. Ας αρχίσει ο εμφύλιος τώρα που πάμε αξιοκρατικά για το ΝΤΑΜΠΛ ή ας σκεφτόμαστε καλύτερα τι γράφουμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Sekeris4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Τίποτα από τα παραπάνω δεν κινδυνεύει να γίνει, αν απλά και μόνο δεν πάει ο κόσμος στη Λαμία, πάει η ομάδα, πάρει το τρίποντο, κάνει τη δουλίτσα της και πάει παρακάτω.

200 χανουμια και 2-3 απ αυτους με διακριτικα ΠΑΟΚ κανουν μπαχαλα με τα ματ.Ξερω,αφηγηματα.

ε καλά ρε μαν, έτσι δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν εχω διαβασει ανακοινωση της θυρας 4,που ειναι; βαλτε κανα link
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Ναι ρε Γκόραν, έτσι φαίνεται, πως κάποιοι βάζουν το εγώ του,πάνω από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

Παλαιολόγος έγραψε:δεν εχω διαβασει ανακοινωση της θυρας 4,που ειναι; βαλτε κανα link

2-3 σελιδες πισω θα την βρεις
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

axristeas έγραψε:

Μονο που μετα την τελευταια μαζικη εκδρομη των οπαδων,δεν μπορουσαμε ουτε στην τουμπα να δουμε,λεπτομερεια.
Αν ημουν ο Ιβαν,και μετα τις ανακοινωσεις τοσο της παε οσο και του γιωργη,πηγαιναν οργανωμενοι μας στην λαμια και τα κανανε γης μαδιαμ,την επομενη μερα εβαζα πωλητηριο στην παε

Ποιο πωλητήριο; Χάρισμα σε συμβολαιογράφο ση Θ4.
Να γίνουμε σκώληκας
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Ενα θα γραψω και τελος γιατι χαλαστηκα.

Να κοπουν μαχαιρι οι εκδρομες των ΠΑΟΚτσηδων.Ο χανιωτης ΠΑΟΚτσης απαγορευεται να δει ΠΑΟΚ στα χανια.Θα ανεβαινει Τουμπα,αλλιώς 'στο καφενειο ρε πρεζακια που βαζεις το εγω σου πανω απ τον ΠΑΟΚ'.Κοκ.

Σημερα μία Λαμία και αυριο παντου Λαμίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

axristeas έγραψε:
Παλαιολόγος έγραψε:δεν εχω διαβασει ανακοινωση της θυρας 4,που ειναι; βαλτε κανα link

2-3 σελιδες πισω θα την βρεις

μολις την διαβασα!να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Ο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χωρικός την Πέμ 15 Φεβ 2018, 15:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σέκερη μην απαντας έτσι, χάνεις το δίκιο σου.
Η 4 ξέρει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει.
Τα υπολοιπα είναι για να έχουμε κάτι να ασχοληθούμε μεχρι το Σαββατο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”