Π.Α.Ο.Κ. - κούλα 86-65 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- navigator11
Re: Π.Α.Ο.Κ. - κούλα 86-65 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα. Εμ-φαπ-τική εμφάνιση και τσαπου στην κουλα! Δεν τους χάλασε. Η σωτηρία μοιάζει ένα βήμα εγγύτερα.
Ένα μεγάλο
Μ Π Ρ Α Β Ο στην Π.Α.Ο.Κ.άρα μας για το......ΞΕΚΟΥΛΙΑΣΜΑ!!!!
Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν πήγαν κάποιοι και δεν πήγα κι εγώ...

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν πήγαν κάποιοι και δεν πήγα κι εγώ...

- kataramenos5
Μπορει οι 21 ποντοι να μας μεθυσαν αλλα δε γινεται να ξεχασουμε εντελως τα απιστευτα που σφυριξε ο συγκεκριμενος κορακας και παλι.Αν ειναι δυνατον να συνεχισουμε να ανεχομαστε αδιαμαρτυρητα τετοιες διατησιες.κατι πρεπει να κανει η ΚΑΕ.
[Απαράδεκτοι] Τι έγινε ρε παιδιά;[/Απαράδεκτοι]
- Μπαρκαρούτσος
Πραγματικά, σήμερα πανηγύριζα και τα καλάθια στο +18 πχ και με λέει η μάνα μου "καλά, τι χαίρεσαι; νικάμε αφού" και τη λέω "κι άλλο θέλω! 30ρα να τους ρίξουμε!"..δεν χόρταινες να τους βλέπεις!! Φώναζα για γρήγορες επιθέσεις..
- navigator11
Καμιά ζακέτα δε σε είπε να φορέσεις ρε; Κοτζάμ πονόλαιμο είχες!

- kataramenos5
Ζαντός έγραψε:Πραγματικά, σήμερα πανηγύριζα και τα καλάθια στο +18 πχ και με λέει η μάνα μου "καλά, τι χαίρεσαι; νικάμε αφού" και τη λέω "κι άλλο θέλω! 30ρα να τους ρίξουμε!"..δεν χόρταινες να τους βλέπεις!! Φώναζα για γρήγορες επιθέσεις..
Μη την κατηγορεις.Ολες οι μαναδες των ΠΑΟΚτσηδως ετσι ειναι.Δεν εχουν συνηθισει να μας βλεπουν χαρουμενους.
"Είσαι εκτός τόπου αντε μην πω τίποτα χειρότερο "
"Ακόμα εδώ είναι αυτός;;;;"
"Αν ήμουν ο Μπάνε, θα τον έδιωχνα σήμερα"
"Ρίξε μας λίγο Α2 να δούμε κάτι"
"Αυτός γιατί είναι στο απυρόβλητο, είπαμε;"
"Ακόμα εδώ είσαι συ ρε "μαστρο" Ηλία?
Τι "πλάτες" να χεις άραγε, ποιος "άνεμος" σε έφερε, δεν ξέρω καν...
Ξέρω σίγουρα πάντως ότι δεν έχεις χιλιοστό τσίπα ρε, μιας και δεν έχεις παραιτηθεί ακόμα!!!!"
Λογια που ειπωθηκαν για τις πρωτες ηττες στον ΠΑΟΚ των 300 χιλιαδων. Εγω τον στηριξα απο την αρχη και τωρα?
Βαθμολογια
1.Παναθηναικος 16
2. ΠΑΟΚ 15
3. αεκ 14
"Ακόμα εδώ είναι αυτός;;;;"
"Αν ήμουν ο Μπάνε, θα τον έδιωχνα σήμερα"
"Ρίξε μας λίγο Α2 να δούμε κάτι"
"Αυτός γιατί είναι στο απυρόβλητο, είπαμε;"
"Ακόμα εδώ είσαι συ ρε "μαστρο" Ηλία?

Τι "πλάτες" να χεις άραγε, ποιος "άνεμος" σε έφερε, δεν ξέρω καν...

Ξέρω σίγουρα πάντως ότι δεν έχεις χιλιοστό τσίπα ρε, μιας και δεν έχεις παραιτηθεί ακόμα!!!!"
Λογια που ειπωθηκαν για τις πρωτες ηττες στον ΠΑΟΚ των 300 χιλιαδων. Εγω τον στηριξα απο την αρχη και τωρα?
Βαθμολογια
1.Παναθηναικος 16
2. ΠΑΟΚ 15
3. αεκ 14
- Chuck Norris
Η αλήθεια είναι πως και εγώ υπέκυψα και ζητησα την απομακρυνση του σε κάποια φαση
Το μπατζετ ειναι πανω απο το διπλάσιο από αυτό που λες Dim (λεπτομέρειες αλλά για να τα λέμε ολα)

Το μπατζετ ειναι πανω απο το διπλάσιο από αυτό που λες Dim (λεπτομέρειες αλλά για να τα λέμε ολα)
H AEK χθες κέρδισε 31 βολές αν δεν κάνω λάθος. Έβαλε τις 25 περίπου και έβαλε ο Καβαδάς 15 πόντους οπότε φτάνουμε στους 40. Μόλις 25 από τους 65 πόντους της ΑΕΚ προήλθαν από άλλους παίκτες και όχι από την γραμμή των βολών.
Μπράβο στην ομάδα.
Όσο για όσους χλευάζετε εμάς που κράζαμε τον κόουτς, αν εσείς βλέπατε αυτή την συνέχεια μετά το αρχικό 1-7 σε όλες τις διοργανώσεις σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Μπράβο στην ομάδα.
Όσο για όσους χλευάζετε εμάς που κράζαμε τον κόουτς, αν εσείς βλέπατε αυτή την συνέχεια μετά το αρχικό 1-7 σε όλες τις διοργανώσεις σηκώνω τα χέρια ψηλά.
- kataramenos5
Odi έγραψε:
Οχι απλα εχουμε καταλαβει με τα χρονια οτι για να κριθει ενας προπονητης χρειαζεται χρονος και ασφαλη συμπερασματα (κανει, δε κανει) δε βγαινουν απο 6-7 παιχνιδια.
Και τωρα σιγουροι δεν ειμαστε, εχουμε δρομο ακομα μεχρι να πουμε οτι αξιζει πραγματικα ο κοουτς Παπ να καθεται στο παγκο του ΠΑΟΚ
Και δε νομιζω οτι ειναι χλευασμος, επισημανση του λαθους τροπου αντιδρασεις στις στραβες περισσοτερο. Πρεπει ν αντιδραμε πιο ψυχραιμα και στα καλα και στ ασχημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 17 Δεκ 2017, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επο χθες απο παπαλουτσομαχος εγινα παπαλουτσοσκυλο