Γυναικείο handball Π.Α.Ο.Κ. 2017-2018

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Γυναικείο handball Π.Α.Ο.Κ. 2017-2018

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Thomkat, εγώ αλλιώς έμαθα τον ΠΑΟΚτσή όμως... Δυστυχώς έχεις δίκιο, αλλά...μαλακίες.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Κρίμα κρίμα κρίμα αλλά σήμερα φαινόταν από την αρχή ότι κάτι δεν πάει καλά... Εντάξει μπορεί στις λεπτομέρειες και από ένα τραγικό λάθος (Αν περνούσε η πάσα βέβαια μπορεί να είχαμε εντελώς διαφορετική εξέλιξη) να χάσαμε το Κύπελλο αλλά μέχρι εκεί... Δεν πειράζει πάμε γερά για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα γυναικείο χάντμπολ.
Στο τέλος σιγουρεύτηκα ότι έπαιζε τελικό ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Ο Γρηγόρης (Goran) για να μην πόσταρε ακόμα σίγουρα θα γυρνάει πικραμένος από την Κοζάνη...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Ζαντός έγραψε:Thomkat, εγώ αλλιώς έμαθα τον ΠΑΟΚτσή όμως... Δυστυχώς έχεις δίκιο, αλλά...μαλακίες.

Δε διαφωνούμε επί της ουσίας, αλλά ρε αδελφέ πόσες φορές στη ζωή του να το αντέξει αυτό ένας οπαδός;
Εγώ ομολογώ ότι πρώτη φορά το έπαθα από κοντά στον τελικό με τον νιονιο στο ΣΕΦ.Εκει να δεις σίγουρια που είχαμε κατεβαίνοντας ...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

HOOL4IGAN έγραψε:Ο Γρηγόρης (Goran) για να μην πόσταρε ακόμα σίγουρα θα γυρνάει πικραμένος από την Κοζάνη...

Μαζί μου είναι, οδηγάει και επιστρέφουμε. Παρέα μας ο Γιώργος ο Μάτζου. Δεν μιλάμε...
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Μπράβο που πήγατε ΚΑΙ εκεί... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Ζαντός έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Ο Γρηγόρης (Goran) για να μην πόσταρε ακόμα σίγουρα θα γυρνάει πικραμένος από την Κοζάνη...

Μαζί μου είναι, οδηγάει και επιστρέφουμε. Παρέα μας ο Γιώργος ο Μάτζου. Δεν μιλάμε...
Τέτοιες ώρες τραγουδάμε Ζαντέ, Γκόραν...

Μπράβο σας για τη μετάδοση!

Κρίμα για την ομάδα, εκεί που πήγε να πάρει το ματς, χάσαμε από τη βιασύνη των παικτριών.

Πάμε για το πρωτάθλημα!...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ας διαβασουν τις δηλωσεις των παικτριων της Ιωνιας και ας φερουν το πρωταθλημα...η Κεπεσιδου μας ειπε οτι στο τελος νικαν οι ελληνες με υπονοουμενο για εμας που εχουμε αρκετες ξενες λες και το ελληνικο χαντμπολ ειναι στην ελιτ της ευρωπης...η αρχηγος τους με στομφο ειπε οτι ο ΠΑΟΚ φοβαται να κερδισει και αυτες φοβουνται να χασουν λες και δεν τις κερδισαμε 2 φορες στη κανονικη σεζον...η Ζυγουρα σε απαντηση εαν ειναι στοχος το νταμπλ απαντησε φυσικα και με διαθεση πικαρισματος απεναντι στις δικες μας αναρωτιοταν αν θα ειναι το τριτο το τεταρτο η το πεμπτο στη σειρα....Χωρις να ξερω πολλα πραγματα μηπως εχουμε θεμα στον προπονητη?

Στάλθηκε από το U22 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Sekeris4 έγραψε:Η Ναντ του γυναικειου χαντμπολ...

Αυτό ακριβώς ένιωσα ακούγοντας την κόρνα της λήξης, ένα μόλις κλάσμα του δευτερολέπτου αφού είχα ακούσει εκείνο το ανατριχιαστικό "χρρρκ" που κάνει η πόρνη η μπάλα ακουμπώντας στο δίχτυ, μιας κι ήμουν δίπλα... :cry:

Tolaros έγραψε:Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα γυναικείο χάντμπολ.
Στο τέλος σιγουρεύτηκα ότι έπαιζε τελικό ο Π.Α.Ο.Κ.

Αυτό είναι το απαύγασμα των σημερινών συμπερασμάτων...Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ. πέφτει με τόσο ανέλπιστα λάθη... :(
Κρίμα, πολύ κρίμα, μιας και το momentum του αγώνα είχε γυρίσει υπέρ μας...Πίκρα, μεγάλη ΠΙΚΡΑ... :evil:

Παρ όλα αυτά τραγουδήσαμε μαζί με τα κορίτσια μας το γνωστό: Εμείς μαζί για μια ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέφαλε!!!!

:pano:

Υ.Γ. Όσο για το τραγούδι μας που δεν έβγαινε στον γυρισμό..." Έξω απ τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται"... :ugeek:

Υ.Γ. 2...Τελικά, όπως φοβόμουν, η Κεπεσίδου σήμερα "έπιανε τις κάλτσες της" και μπράβο της φυσικά...MVP... :|
Υ.Γ. 3...Πάμε τώρα για το Πρωτάθλημα και του χρόνου πλέον ξαναπροσπαθούμε για το ΝΤΑΜΠΛ... :nairepaok:

Υ.Γ. 4...Κοράκια γαμιέστε...Χασεκίδη, μην τυχόν κάνεις πίσω τώρα...Ψύχραιμα κι ο αγώνας σου θα δικαιωθεί... :geek:

Υ.Γ. 5...Πολλά λάθη στην διαχείριση του υλικού μας απ τον Τζουβάρα και στο 1ο, αλλά ειδικά στο 2ο ημίχρονο... :oops:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Η κεπεσιδου ενώ είναι καλή παίκτρια με έκανε εντύπωση το στυλακι της γεματο αλαζονεία και σταριλικι.... Δεν ήταν έτσι πέρσι νομίζω.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτό το στο τέλος νικάνε οι Έλληνες της σταρλετιτσας κεπεσιδου έχει πολλές αναγνώσεις..... Εμείς δεν είχαμε Ελληνίδες; και αντίστοιχα αυτές ξένες;

Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Θα σκασω...χασαμε απο τις μπουμπουλινες...αρε Χασεκιδη μη τυχον φερεις παικτη απο την Ιωνια του χρονου και ποτε η Τσακαλου στον ΠΑΟΚ που παιζει να εχει και τη βομβα της φλοριτζιναλ τατουαζ

Στάλθηκε από το U22 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol1 έγραψε:Η κεπεσιδου ενώ είναι καλή παίκτρια με έκανε εντύπωση το στυλακι της γεματο αλαζονεία και σταριλικι.... Δεν ήταν έτσι πέρσι νομίζω.....

Αν είσαι "καλό παιδί" σ αυτήν την μοναχική θέση του τερματοφύλακα, ειδικά του handball, ΜΕΓΑΛΟΣ δεν γίνεσαι! :ugeek:
Και η Κεπεσίδου είνα ΜΕΓΑΛΗ τερματοφύλακας και το έχει αποδείξει επανειλημμένα, προς λύπη μας μεν αλλά... :(

Υ.Γ. :idea: Προσωπικά πολύ θα την ήθελα στα ασπρόμαυρα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπορεί να το λέει επειδή έχουμε Σκοπιανές. Συγκεκριμένα την Nikolic που της απέκρουε τα σουτ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”