Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
To θεμα δεν ειναι η χασογκολιαση μονο. Και ο Μακ και ο Γκαρι χασογκοληδες ηταν αλλα δημιουργουσαν πολλες ευκαιριες και εβαλαν αρκετα. Ο Καμπος δυσκολα και σπανια δημιουργει για τον ευατο του αλλα και για τους συμπαικτες του.
Μαζι σου. Το εχω ξαναπει αλλα για μενα με παικτη σαν τον Λουκας που κανει μια αμυνα μπουρδελο μονος του παιρνεις τιτλους. Τωρα αν ερθει και ενας αρχοντας τυπου Νατχο στο 10 τοτε οντως παμε για μεγαλα πραγματαrainmaker έγραψε:Ναι δε διαφωνώ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι παίζει άσχημα.
Σε κάθε περίπτωση έχω εκφράσει κι εγώ την επιθυμία μου να έρθει ένα αρχιδατη εξτρέμ που θα τον καταστήσει παγκιτη.
Τότε θα θεωρώ ότι είμαστε σούπερ μπροστα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς όπως τα λέει ο Ντιμ! Ένα πουτανιαρη λουκοειδες μπροστά και ένα νατχοειδες στο μποξ του μποξ. Και μετά πας για μεγάλα πράγματα!
Και ένα βάρβαρο στοπερ όμως ε;
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που με ένα επιπλέον στόπερ στο ρόστερ (που απέδιδε καλά) και τον Κρεσπο παγκιτη ως το χειμώνα, ξαφνικά έχει έκλειψη η συζήτηση για απόκτηση καλού στοπερ, ενώ ο Τζαβέλλας έχει αποχωρήσει και ο κρεσπο καλύπτει τίμια τρύπες όπου βρει!?
Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πως από εκεί που με ένα επιπλέον στόπερ στο ρόστερ (που απέδιδε καλά) και τον Κρεσπο παγκιτη ως το χειμώνα, ξαφνικά έχει έκλειψη η συζήτηση για απόκτηση καλού στοπερ, ενώ ο Τζαβέλλας έχει αποχωρήσει και ο κρεσπο καλύπτει τίμια τρύπες όπου βρει!?
Απο οτι διαβαζω ομως, η παε εχεις ως προτεραιοτητα τον στοπερ το καλοκαιρι και μετα τους αλλους
Στοπερ
Αριστερο μπακ
6-8αρι
Μεσοεπιθετικος (10-εξτρεμ)
Επιθετικος
Οι 1-3-4 εντεκαδατοι
Αριστερο μπακ
6-8αρι
Μεσοεπιθετικος (10-εξτρεμ)
Επιθετικος
Οι 1-3-4 εντεκαδατοι
Δημιουργικό χαφ με @@
Εξτρέμ για να πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι
Κεντρικό αμυντικό κέρβερο
Βασικοί.
Και όσους άλλους νομίζουν για βάθος και συμπληρώματα.
Βασικοί.
+4bane1980 έγραψε:Δημιουργικό χαφ με @@
Βασικοί.
- ΑποστόληςΑ
-
Ιδανική για εμένα Μακ,Βιερινια,Μπαταλια,Παπαδόπουλος κ ένας αξιόπιστος τερματας Μετά πιαστε μας.
-
Ένας γραφικός φώναζε από τα Χριστούγεννα έως και τις 10 Φλεβάρη: "ΦΕΡΤΕ ΣΤΟΠΕΡ ΡΕ"!!!!