Κατά τα άλλα ο Βαρέλα πράγματι έκανε αρκετές Τσιριλιές μέχρι τώρα. Ευτυχώς δε το πληρώσαμε!
Ας ελπισουμε να αλλάξει η εικόνα στο β' ημιχρόνιο.
Ναι...Notorious4 έγραψε:Διαφωνείς σε κάτι ;sourmenetes έγραψε:Σιγα ρε μεγαλε...Notorious4 έγραψε:Παίξτε έτσι την Κυριακή ......και θα φάμε καλά.
Είναι ενεργά μέρη του ρόστερ. Δυστυχως.gpaok έγραψε:Κιτσιου,κουλουρης,μυστακιδης,πελκας ειναι βασικοι;
Βαρελα:ο κορυφαιος στο 1ο ημιχρονο. Λεει κατι για ολη την ομαδα αυτοmbison έγραψε:Εγω τον βλεπω κορυφαιο, απροσπελαστος. Το φαουλ και η καρτα που του δωσανε μουφα εντελωςCCCP έγραψε:O Bαρελα κανει σκληρη προσπαθεια τελευταια για να βγει η χειρωτερη μεταγραφη του καλοκαιριου.
Σε καμια εικοσαρια παιχνιδια.gpaok έγραψε:Κιτσιου,κουλουρης,μυστακιδης,πελκας ειναι βασικοι;
Ναι αλλά δεν επιτρέπεται τα δεύτερα του ΠΑΟΚ να είναι άτεχνα όπως λες. Δεν νομίζω ότι είναι καν άτεχνα, απλά δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε κατάσταση πίεσης. Και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, και τα δεύτερα οφείλουν σαν επαγγελματίες που παίζουν στον ΠΑΟΚ να είναι στο ύψος τους.gpaok έγραψε:Σε ενα ποστ ολη η...αγαπη καποιον για την ομαδα ...Notorious4 έγραψε:Η ομάδα είναι για πολύ καντήλι.
Χαλαρωστε λιγο μαγκες... παιζουμε με τη δυτερη ομαδα, χωρις ουσιαστικο οργανωτη και με τη μακραν πιο ατεχνη εντεκαδα μας. Αημερα παιρνουμε την προκριση χωρις πολλα πολλα, ξεκουραζονται οι βασικοι και παμε παρακατω.
Για να μη σε πετάει μπες στο http://sports365.live και δες το από εκείthanasakiss4 έγραψε:Στο zem ενω εχει αριστη ποιοτητα καθε 3 λεπτα κολλαει κ με πεταει εξω..anyway, σ ευχαριστωGoMaRoS έγραψε:σε πολλα το εχει, το βλεπω στο Zem
arena 2 Κροατιας
arena 3 Σερβιας
Στάλθηκε από το SM-T530 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδερφε αλλο λεμε...εαν σου ελεγα φτιαξε τη βασικη εντεκαδα του ΠΑΟΚ φετος, θα τους εβαζες μεσα; συν τον σακχοφjoshua έγραψε:Σε καμια εικοσαρια παιχνιδια.gpaok έγραψε:Κιτσιου,κουλουρης,μυστακιδης,πελκας ειναι βασικοι;
Αυτο ειναι σωστο που λες αλλα... δυστυχως υπαρχει διαφορα ποιοτητας κ ειναι εμφανης .νομιζω σημερα το επιλεξαμε να ειναι ετσι.Magpies4 έγραψε:Ναι αλλά δεν επιτρέπεται τα δεύτερα του ΠΑΟΚ να είναι άτεχνα όπως λες. Δεν νομίζω ότι είναι καν άτεχνα, απλά δεν μπορούν να συγκεντρωθούν σε κατάσταση πίεσης. Και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, και τα δεύτερα οφείλουν σαν επαγγελματίες που παίζουν στον ΠΑΟΚ να είναι στο ύψος τους.gpaok έγραψε:Σε ενα ποστ ολη η...αγαπη καποιον για την ομαδα ...Notorious4 έγραψε:Η ομάδα είναι για πολύ καντήλι.
Χαλαρωστε λιγο μαγκες... παιζουμε με τη δυτερη ομαδα, χωρις ουσιαστικο οργανωτη και με τη μακραν πιο ατεχνη εντεκαδα μας. Αημερα παιρνουμε την προκριση χωρις πολλα πολλα, ξεκουραζονται οι βασικοι και παμε παρακατω.