Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός-Π.Α.Ο.Κ 0-1, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ρίξτε ένα μπαν να τελειώνουμε. Δεν έχει νόημα να τσουβαλιάζουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, επειδή υπάρχει και 1/100.
Καπου διαβασα 20-25 μερεςDinos_Liverpool έγραψε:Μαζί θα επανέλθετε σε 15 μέρες! Και την επόμενη φορά εσύ θα ψάχνεις για άλλο ψευδώνυμο...τσιριγώτης έγραψε:Μβπ με διαφορά είναι ο βαρελα..Μεγάλη εμφάνιση η σημερινή.
Στα θετικά του ματς ότι πήρε κόκκινη ο Κλάους κ θα κάνουμε να τον δούμε τουλάχιστον δύο αγωνιστικές. Κάτι είναι και αυτό. Είναι η απάντηση του στον Ιβιτς για την στήριξη που του παρέχει.
Το ξαναλέω ότι τον Ίβιτς σε τρία χρόνια θα τον παρακαλαμε να ανανεωσει. Το κόλλημα με το ΠΑΟΚτσακι να μην είχε..

Ρε Αβολευτοι, ένα παράπονο έχω από σένα
Ποτέ δε μας είπες πόσοι είστε..
Ποτέ δε μας είπες πόσοι είστε..
- kataramenos5
Ρε Αβολευτοι βαλε κατι ,αλλο χρωμα ξερω γω να καταλαβουμε.Μας γυρισαν τα μυαλα.
ΝτροπήPablito έγραψε:Ειναι τραγικο να βλεπω πανηγυρισμους,επειδη τραυματιστηκε παιχτης της ομαδας μας.. ποσο εχει αλλαξει ο λαος του ΠΑΟΚ
-
Ωραία νίκη
Παλικαρίσια
Στο τέλος όλοι αγκαλιά
Μπραβο Ίβιτς
Παλικαρίσια
Στο τέλος όλοι αγκαλιά
Μπραβο Ίβιτς
ABOLEYTOI έγραψε:πέστα ρε φίλε. μας έχουν τρελάνει με το Δημητράκη "το καλό παιδί"τσιριγώτης έγραψε:Μβπ με διαφορά είναι ο βαρελα..Μεγάλη εμφάνιση η σημερινή.
Στα θετικά του ματς ότι τραυματίστηκε ο Πέλκας κ θα κάνουμε να τον δούμε τουλάχιστον δύο αγωνιστικές. Κάτι είναι και αυτό. Είναι η απάντηση του στον Ιβιτς για την στήριξη που του παρέχει.
Το ξαναλέω ότι τον Ίβιτς σε τρία χρόνια θα τον παρακαλαμε να ανανεωσει. Το κόλλημα με το ΠΑΟΚτσακι να μην είχε..

KANEIS δεν πανηγυρισε που τραυματιστηκε ο Πελκας, τροποποιησαν το ποστ του Τσιριγωτη για την κοκκινη του κλαους και το οτι θα κανει καλο που θα λειψει. Μπαν επειδη λεει την αποψη του για τον Κλαους. Μαλιστα.eorptol1 έγραψε:ΝτροπήPablito έγραψε:Ειναι τραγικο να βλεπω πανηγυρισμους,επειδη τραυματιστηκε παιχτης της ομαδας μας.. ποσο εχει αλλαξει ο λαος του ΠΑΟΚ
Νικήσαμε, είμαστε σχεδόν δεύτεροι και πάλι μιζέρια για Κλάους. Εγώ αυτό ξέρω...
-
Ετσι ρε Π. Α. Ο. ΚΑΡΑ..πολυ καλη νοοτροπια.. Πειθαρχια,σοβαρότητα,τσαμπουκαλεμενα ..μπραβο και παλι μπραβο σε ολη την ομαδα..
Πού να είμαι, ρε σίμπαρε.
Στην κοσμάρα μου και με την μπλούζα του σ.φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στον τοίχο μου.
Πάτερ, έρχομαι.
Σάλκε, την πούτσισες.
Στην κοσμάρα μου και με την μπλούζα του σ.φ. ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς στον τοίχο μου.
Πάτερ, έρχομαι.
Σάλκε, την πούτσισες.

Ετσι ρε τρελε, πουτανα ολα!
Θαρθεις κ για Σαλκε?
Δύσκολο να ψηφίσεις mvp, σε μια ομάδα με mvps. Την ψήφο την έδωσα στον Πέλκα, λόγω της επιμονής του στο γκόλ, αλλά όλοι τους του αξίζουν. Πραγματικά χαίρομαι όταν δυσκολευόμαστε να ψηφίσουμε mvp.