Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός, 19/01, 17:15, Novasports1
Re: Π.Α.Ο.Κ-Λεβαδειακός, 19/01, 17:15, Novasports1
θα πάθουμε πλακα με πριγιο
ποιος λέβα και ποιος ιμπρα τωρα
εγω εχω να πω οτι γ ομαδα συνήθισε να παιζει με έντεκα αντιπάλους στην περιοχή και με το που ανοίχτηκε εστω λιγο ο λεβαδειακός δεν κανουμε φάση
ειναι κατι σαν το άστεγο που του δινεις εκατομυρια και δεν ξερει πως να τα χαλασει
ποιος λέβα και ποιος ιμπρα τωρα
εγω εχω να πω οτι γ ομαδα συνήθισε να παιζει με έντεκα αντιπάλους στην περιοχή και με το που ανοίχτηκε εστω λιγο ο λεβαδειακός δεν κανουμε φάση
ειναι κατι σαν το άστεγο που του δινεις εκατομυρια και δεν ξερει πως να τα χαλασει
Ο κλαους είναι σαν τον πρώτο σου έρωτα μετά από δεκαπέντε χρόνια , τον αγαπάς ακόμα αλλα πρέπει να παραδεχθείς ότι δεν είναι η ίδια γκομενα με επιπλέον 20 κιλά κ πεσμενα βυζιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Πέμ 19 Ιαν 2017, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μετρια εμφανιση η σημερινη, δεν δειχνουμε την διαθεση αλλων παιχνιδιων αλλα δεν μπορει και δεν χρειαζεται να κανουμε παντα υπερπροσπαθεια για να παρουμε νικη εναντιων ομαδων οπως ο λεβαδειακος.Πολυ σημαντικο και πολυ ομορφο το γκολ,αντε να μπει γρηγορα και το δευτερο να περασουμε ενα ησυχο απογευμα.
pgetsos έγραψε:Ωραίο γκολ, και η πάσα και η εκτέλεση. Και κίνηση Κλάους να πάρει τον παίχτη μακριά από τη φάση
το τερμάτισες
ολοι τον αγαπάμε τον καπταιν αλλα δεν κανουμε ετσι
- Chuck Norris
- thanos-xanthi
dragon έγραψε:Έχοντας συνηθίσει σε άλλου είδους διαιτησίες το 50-50 μου δημιούργει ενοχές.

το συνδρομο της Τουμπας (κατι αναλογο μ' εκεινο της Στοκχολμης)
κι εγω αυτο εχω παθει
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ