Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ-ΠΑΣ Γιάννενα 0-1, Σχόλια & Παραλειπόμενα
η ομαδα δειχνει ΚΟΡΥΦΑΙΑ σε άμυνα και κέντρο, στην Ελλάδα.
πρέπει μπροστά με ΠΡΟΣΟΧΗ να γίνουν οι 2-3 κινήσεις που θα αλλάξουν εντελώς όχι την εικόνα, αλλά την ουσία που βγάζει η ομάδα.
Αλλά πάλι λεω, σήμερα ο ΝΝτου θα είχε 2 γκολ. :ugeek:
υγ: ντιμγ4, κοψε τις... . (πως σου φαίνεται; να το αφήσω;)
πρέπει μπροστά με ΠΡΟΣΟΧΗ να γίνουν οι 2-3 κινήσεις που θα αλλάξουν εντελώς όχι την εικόνα, αλλά την ουσία που βγάζει η ομάδα.
υγ: ντιμγ4, κοψε τις... . (πως σου φαίνεται; να το αφήσω;)
Απλα κ ομορφα.rainmaker έγραψε:Για μένα υπάρχει ένα κέρδος από όλα αυτά : Σταματάμε να νομίζουμε ότι φταίει ο προπονητής.
Γιατί η ομάδα παίζει στρωτά, έχει καλές ιδέες, χαίρεσαι να βλέπεις και σχεδόν ποτέ δεν είναι αδιάφορη και βαριεστημενη (όπως πχ επί Στέφενς που ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ αναρωτιόμασταν γιατί είναι νωθροί).
Από εκεί και πέρα τα είπαμε. Θέλει ατομική ποιότητα όχι ευχολόγια και μπαλωματα
ειναι στο πνευμα περι..αυτονοητων.Sick Bastard έγραψε:Μόνο ο Kgeo θεωρεί αυτονόητο να κάνουμε 28 τελικές στο μεταξύ.![]()

- efthimis_paok
-
Βάζεις μέχρι και τα κλάματα αν δεις τι χάσαμε σήμερα ,δεν ειχα δει την φάση στο πρώτο λεπτό. 

είδα τα HL απίστευτα πράγματα, σε τέτοιες φάσεις αν δεν σκοράρεις δεν σου φταίει κανείς
Kostas_Peraia4 έγραψε: ΥΓ.Μπραβο ρε Βλανταν.Χιλια μπραβο.Εισαι ο κυριος υπευθυνος που γουσταρω μετα απο χρονια τοσο τον ΠΑΟΚ
ΥΓ2.Ιβαν ασε τουν ενδοιασμους και φερε τους 2 αυτους παικτες.Η ομαδα μπορει απο φετος κι ολας να παρει τιτλο και να κανει καλη πορεια στην Ευρωπη
- thanos-xanthi
εγω το προτιμω αδειο παντωςK_geo έγραψε:παντως καλο για το φορουμ να χανει ο ΠΑΟΚ, εχει κινηση.

και με ηρεμο βραδυ χωρις να ανεβαζουμε πιεση
Μια χαρα, φορουμ ειναι. Σιγα την προσβολη ρε που νομιζεις θα με θιξεις κιολας. Βλακειες ειπες δεν εβρισες σπιτι, αμαν ρε γαμω κατηχητικο θα γινουμε σε λιγο.K_geo έγραψε:η ομαδα δειχνει ΚΟΡΥΦΑΙΑ σε άμυνα και κέντρο, στην Ελλάδα.
υγ: ντιμγ4, κοψε τις βλακείες. (πως σου φαίνεται; να το αφήσω;)
Υγ - ξερεις οτι πρεπει να απειλησεις τον εαυτο σου με μονιμο μπαν τωρα ε
ειναι ο χαρακτηρας μου τετοιος που οταν εχω κατι να πω το λεω. ισως για αυτο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μονο εγω το λεω.Dimg4 έγραψε:Οικογενειακες αναφορες κομμενες, πρωτον.
Δευτερον εσβησες τη λεξη βλακειες και απειλεις με μονιμο μπαν. Για πες μου αν δειχνει καταχρηση η οχι. Και ναι οταν μου τη λες σαν να μου κανεις χαρη οτι με αφηνεις εδω τοτε ειναι καταχρηση εξουσιας. Μονο εσυ απο τους μοντ μιλας ετσι. Προβληματισου το οτι τα μπλε δε σε κανουν ανωτερο απο μας.
δεν το συνεχίζω, έχεις κουράσει. μεγάλο παιδί είσαι αν νιώθεις οκ, αν όχι δε προκειται άλλο να υπομενουμε τετοιες συμπεριφορες που πραγματικά μας γράφουν στα @@ σου όπως και αν προσεγγίσουμε ενα θέμα. ΤΕΛΟΣ. (ναι, εξουσια και ετσι).
απο την στιγμή που όπως φαίνεται ,έχουμε βρεί προπονητή,
και δεν τον φάνε οι σκατοθελητές,
ειναι πλέον η ώρα της διοικησης να πάρει στα σοβαρά τον ρόλο της,
και να τον στηρίξει έμπρακτα.
έλεος με τις τρικλοποδιές.
αυτή τη στιγμή όλοι μα όλοι οι αρδ τρίβουν τα χέρια τους.
και δεν τον φάνε οι σκατοθελητές,
ειναι πλέον η ώρα της διοικησης να πάρει στα σοβαρά τον ρόλο της,
και να τον στηρίξει έμπρακτα.
έλεος με τις τρικλοποδιές.
αυτή τη στιγμή όλοι μα όλοι οι αρδ τρίβουν τα χέρια τους.
Χαλάστηκα σήμερα, αλλά μακάρι που συνέβη αυτό τώρα μήπως και υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.
Είναι κρίμα που παίζοντας τόσο όμορφο ποδόσφαιρο ή έλλειψη ποιοτικών παικτών στην επίθεση να φέρνει τέτοιο αποτέλεσμα.
Είναι κρίμα που παίζοντας τόσο όμορφο ποδόσφαιρο ή έλλειψη ποιοτικών παικτών στην επίθεση να φέρνει τέτοιο αποτέλεσμα.
- thanos-xanthi
ενταξει η πλειοψηφια ειμαστε με νευρα και πιεση
πως να συνελθεις απο τετοια σφαλιαρα
δε χρειαζεται να τσακωνομαστε ουτε να ειρωνευομαστε, ολοι χαλαστηκαμε και ποναμε (με εξαιρεση αυτους που μπαινουν μονο μετα απο κατι τετοιες ηττες να φιτιλιασουν)
η ομαδα αποδυναμωνεται και δεν ενισχυεται, οποτε υπαρχει κι απο κει μια καποια αγωνια και γκρινια
μερικοι παιχτες παντως το βραδακι πιθανοτατα θα τα πινουν χαλαρααα με τσιγαρακι
αυτο σκεφτομαι και σιχτιριζω, και προσπαθω να ηρεμησω
πως να συνελθεις απο τετοια σφαλιαρα
δε χρειαζεται να τσακωνομαστε ουτε να ειρωνευομαστε, ολοι χαλαστηκαμε και ποναμε (με εξαιρεση αυτους που μπαινουν μονο μετα απο κατι τετοιες ηττες να φιτιλιασουν)
η ομαδα αποδυναμωνεται και δεν ενισχυεται, οποτε υπαρχει κι απο κει μια καποια αγωνια και γκρινια
μερικοι παιχτες παντως το βραδακι πιθανοτατα θα τα πινουν χαλαρααα με τσιγαρακι
αυτο σκεφτομαι και σιχτιριζω, και προσπαθω να ηρεμησω
K_geo έγραψε:παντως καλο για το φορουμ να χανει ο ΠΑΟΚ, εχει κινηση.
- BlackBlockAttack
Ετσι κανουν ακροαματικοτητες και τα ραδιοφωνα στη Θεσσαλονικη....Με τις ηττες τη γκρινια τη μιζερια και το καντηλιασμα στην ομαδαthanos-xanthi έγραψε:εγω το προτιμω αδειο παντωςK_geo έγραψε:παντως καλο για το φορουμ να χανει ο ΠΑΟΚ, εχει κινηση., με 5-6 σελιδες χαλαρα, με νικη σβηστα
και με ηρεμο βραδυ χωρις να ανεβαζουμε πιεση