Θα ελεγα και ο Γλυκος...sourmenetes έγραψε:Ακριβως αυτο που λεει ο pilotos...
Οι μονοι που βγαζουν τσαμπουκα και "βαρος" ειναι οι τζαβελλας,κανιας,ματος και ο κρεσπο μεσω της αθορυβης δουλειας του.
Οι υπολοιποι δε βγαζουν αυτο το πραγμα.ειδα μονο το τζαβελλα να βαζει φωνες σημερα,να προσπαθει να τους ξυπνηαει.
Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- kazampoukou
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Με κανεναν Αγιαξ και κανεναν γαυρο δεν προσπαθησαμε να κλεψουμε το παιχνιδι.Στα συγκεκριμενα παιχνιδια ο ΠΑΟΚ ηταν ανωτερος και θα μπορουσε να τα παρει,αν δεν υπηρχε αστοχια και διαιτητικα λαθη και στα 2 ματς.ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν σε 90 λεπτά κάνουμε ΜΙΑ σωστή επίθεση, τότε έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Ο Πανιώνιος είχε μια ομάδα που έπαιζε με πολύ πάθος, που έτρεχε πάνω - κάτω (αυτός ο Σιώπης παιχτάρα φάνηκε), που έβαλε γκολ στην αρχή, όταν δηλαδή ο ΠΑΟΚ έπαιζε υπνωτισμένα (το έχει κάνει και σε άλλους αγώνες).
Το να κατεβαίνεις να παίξεις λες και βρίσκεσαι σε παιδική χαρά είναι εγκληματικό λάθος.
Το να έχεις την κατοχή, αλλά να δυσκολεύεσαι να περάσεις τη σέντρα και ακόμη περισσότερο να πλησιάσεις την περιοχή του αντιπάλου, δείχνει ανοργανωσιά και ανικανότητα.
Ναι κάναμε 11 τελικές όταν ο Πανιώνιος είχε 3. Και λοιπόν;
Ο ΠΑΟΚ μας πόνεσε πάλι τα μάτια! Σκορποχώρι.
Ναι, είχαμε 2 δοκάρια και μία τρομερή ευκαιρία. Και λοιπόν;
Η ομάδα ΔΕΝ έχει πλάνο και δεν μπορεί να κερδίσει εύκολα. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να κλέψει έναν αγώνα. Αυτό που προσπάθησε να κάνει στον Άγιαξ, που στάθηκε τυχερός και το έκανε στην Τσεχία και προσπάθησε να κάνει και στον γαύρο. Όταν όμως φτάνουμε στα σοβαρά, όταν δηλαδή πρέπει να παίξουμε παιχνίδι κατοχής και να βάλουμε γκολ, εκεί τα βρίσκουμε σκούρα, γιατί δεν έχουμε τον τρόπο να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Καθόλου αυτοματισμοί και κανείς ποδοσφαιριστής που με προσωπική ενέργεια να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο μπορεί να βελτιωθεί από τον προπονητή. Το δεύτερο όχι, γιατί θέλει άλλο ρόστερ.
Τι είχες Γιάννη μου τι είχα πάντα.
Προφανως και δεν μπορεις να κερδισεις ευκολα μιας και δεν κανεις γκολ.Καλως ή κακως το ενα γκολ ανοιγει παντα το ματς και χωρις να ανοιξει το ματς σιγουρα εχουμε προβλημα.
-
PAOKhead
20χ500 = 10.000Τρικυμίας έγραψε:Άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι στο κακό ελληνικό πρωτάθλημα που το πληρώσαμε χρυσάφι, 20 ευρώ,
από "τι γραφουν τα μμε" στην κεντρική
Άπλας ο πρόεδρος του νιονιου. Έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη... (του ΠΑΟΚτση)Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Νίκος Ζαμάνης ανακοίνωσε πριμ ύψους 10.000 ευρώ στους παίκτες του Πανιωνίου.
- kazampoukou
Οντως, η πιο ευστοχη ερωτηση/παρατηρηση...ελπιζω και θελω να πιστευω οτι στο τελος της χρονιας θα μπορουμε να πουμε οτι φετος βαλαμε τις βασεις για την δημιουργια ΟΜΑΔΑΣ...pilotos έγραψε:Η πιο σωστή ερώτηση.Mīngus έγραψε:Υπάρχει κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και 5 χρόνια έχει κάνει έστω και ένα βήμα σταθερής προόδου στο αγωνιστικό;
SM-G935F
Αν ο ΠΑΟΚ εκανε βήματα προόδου με το ράβε ξήλωνε καθε χρονο θα ταν περίεργο paradigm shifting πως σκατα λεγεται
Θα συμφωνησουμε λοιπον οτι καταλαβα πως θελεις να καταλαβαινεις μονο οσα μπορει να καταλαβει κανεις λογιζοντας τις αποψεις σου ως εκ των προτερων σωστες... οτιδηποτε αλλο το θεωρεις βαρετα ακαταλαβιστικο.. καταλαβα; καλη καρδια φιλε μου, 1000 τονους καλης διαθεσης και αγαπη μονο...Sick Bastard έγραψε:Στο λέω πάρα πολύ φιλικά, με 1000 τόνους καλής διάθεσης, δεν έχει καταλάβει ΤΙΠΟΤΑ απ όσα έχω γράψει.sic-4 έγραψε: Σταθερα στις αναρτησεις σου δεν κανεις τιποτα αλλο παρα να μηδενιζεις τα παντα περι της ομαδας. Κι εσυ κι ο Joshua. Φαινεται βεβαια πως και οι δυο σας, δεν εχετε καποιο σκοτεινο κινητρο ή οτιδηποτε τετοιο, φαινεται πως η ανησυχια σας ειναι γνησια και ο λογος σας (ιδιως του Joshua) σοβαρος, ομως ρε μαγκες... ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ γμτ? Πως μπορειτε ετσι ελαφρα τη καρδια να παραβλεπετε αυτον τον τοσο σημαντικο παραγοντα του σουπερ-εξτρα σαπιου περιβαλλοντος στο οποιο καλειται η ομαδα να λειτουργησει; Πολλα απο οσα αναφερετε ειναι σωστα, ομως δεν βλεπετε πως ολα αυτα θα ηταν διαφορετικα αν το περιβαλλον ηταν υγιες? Παρακαλω και τους δυο σας να το παρετε αλλιως. Η ομαδα εχει αναγκη τα καλα ΠΑΟΚτσακια, να ειναι διπλα της και να τη στηριζουν, οχι να τρωνε τις σαρκες της απο την αγανακτηση τους. Ευλογη η αγανακτηση αλλα στρεφετε ολα τα βελη προς την ομαδα. Καποια πρεπει να πανε και προς τα εκει, σιγουρα, ομως αυτα ειναι μονο ενα μικρο ποσοστο.
Οπότε σε παρακαλώ, επειδή είναι εκπληκτικά βαρετό και για μένα και για τους άλλους να γράφω σεντόνια ή υποσέντονα όχι μόνο για τα αυτονόητα αλλά και τα οφθαλμοφανή, όπως επίσης πάρα πολύ βαρετό το επιχείρημα κουβέρτα ''της μίρλας και του μηδενισμού, της γκρίνιας για την γκρίνια'' ας συμφωνήσουμε ότι δεν με καταλαβαίνεις
κι ας πάρει ο καθένας τον δρόμο του, ok?
Το είπε ο giapas μια χαρά, η ομάδας μας είναι πολύ ακριβή για να παίζει τόσο φθηνά.
Αν το καταλαβαίνεις θα με καταλάβεις. Αν όχι, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, καλή καρδιά.
- kazampoukou
...σαφως, εκτος αν ειχαμε την παγκοσμια ποδοσφαιρικη αφροκρεμα, οπου στο ελληνικο πρωταθλημα δεν θα χρειζοταν ουτε προπονητης στον παγκο...!MANIAKOS έγραψε:Αν ο ΠΑΟΚ εκανε βήματα προόδου με το ράβε ξήλωνε καθε χρονο θα ταν περίεργο paradigm shifting πως σκατα λεγεται
- Sick Bastard
Όχι φίλε μου, δεν κατάλαβες.sic-4 έγραψε: καταλαβα;
Μπορεί να φταίω κι εγώ που δεν μπορώ να το εξηγήσω μόνο σε σένα, τι να πω.
Ε καλα δεν ειναι μονο ο sic re sick.Ξερεις εδω μεσα ποσοι πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου?
Σας κανουν να νιωθετε καλυτερα οι υπερβολες joshua?
"πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου?"
Αν βγαζεις τετοιο συμπερασμα απο οσα εχω γραψει, μαλλον παλι κατι δεν ...καταλαβα..
edit: "την λεω" στη νοοτροπια σας, γιατι διαφωνω με αυτην, με σεβασμο ομως στο λογο και την προσωπικοτητα σας, οπως επισημαινω. Κι εσυ μου λες υπερβολες τυπου "πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου" ενω νωριτερα ο sick μου ειπε αντιστοιχα "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.".
"πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου?"
Αν βγαζεις τετοιο συμπερασμα απο οσα εχω γραψει, μαλλον παλι κατι δεν ...καταλαβα..
edit: "την λεω" στη νοοτροπια σας, γιατι διαφωνω με αυτην, με σεβασμο ομως στο λογο και την προσωπικοτητα σας, οπως επισημαινω. Κι εσυ μου λες υπερβολες τυπου "πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου" ενω νωριτερα ο sick μου ειπε αντιστοιχα "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Δευ 07 Νοέμ 2016, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε παλικαρε μας δουλευεις? Μας ζητησες να το παρουμε αλλιως,να μην μηδενιζουμε τα παντα,να σταματησουμε να τρωμε τις σαρκες της ομαδας και σε πειραξα εγω? Και ευγενικος ημουν.
Μαζεψε την ευγενεια να μη σκονταψεις... Σας ειπα οτι μηδενιζετε και το επαναλαμβανω. Στην φραση που σας ειπα για τις σαρκες της ομαδας, ξεκιναω χαρακτηριζοντας σας καλα ΠΑΟΚτσακια . Δεν σας ΕΙΠΑ να το παρετε αλλιως, σας ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να το παρετε αλλιως. Αυτο ειναι ευγενεια mr καφρε.. Οχι οι εξυπνακιστικες ειρωνικες υπερβολες που ξεφουρνιζεις.joshua έγραψε:Ρε παλικαρε μας δουλευεις? Μας ζητησες να το παρουμε αλλιως,να μην μηδενιζουμε τα παντα,να σταματησουμε να τρωμε τις σαρκες της ομαδας και σε πειραξα εγω? Και ευγενικος ημουν.
Φταίμε εμείς...
Διακρίνω τον τελευταίο καιρό δυναμιτισμό στο forum οι μεν και οι δεν,πιο πολύ από ποτέ...Νιώθω όπως οι πολίτες αυτής της χώρας που άλλος φταίει και σαν θύματα τρώγονται οι πολίτες μεταξύ τους..
''Φταίμε εμείς,δεν στηρίζουμε,γκρινιάζουμε,θέλουμε αίμα,δεν βλέπετε άλλους στο εξωτερικό...κτλ...''
Γιατί ρε αδέρφια φταίμε εμείς??
Φταίμε εμείς που 30 χρόνια δεν παίρνουμε πρωτάθλημα?Αν ο ΠΑΟΚ λόγω δυναμικής λογίζεται στο τοπ 4 της χώρας τότε αναλογικά στο εξωτερικό σε κάθε χώρα θα ήμασταν Ρεαλ,Μπαρτσα,Ατλετικο,Βαλενθια,Φενερ,Γαλατα,Μπεσικτας,Γιουβε,Μιλαν,Ιντερ,Μπαγερ,Ντορτμουντ,Λεβερκούζεν κ.ο.κ.Αν αυτοί είχαν 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα τους πετούσαν γαρύφαλλα στο γήπεδο???Το περάσανε ποτέ να δούνε τι θα πει πραγματική στήριξη??
Φταίμε εμείς που δεν υπάρχει σταθερή στρατηγική???Πάμε με νέους,πάμε με δανεικούς,πάμε με Έλληνες,πάμε με ελεύθερους,πάμε με υποσχόμενους,πάμε πάμε πάμε...κτλ κτλ κτλ κάθε χρόνο και άλλα και δεν ξέρουμε που πάμε..
Φταίμε εμείς που γκρινιάζουμε??Δηλαδή άμα ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό και είχε 5 βαθμούς κάτω τον γάβρο και έδειχνε την πραγματική του δύναμη θα γκρινιάζαμε και θα τρωγόμασταν??Τι είμαστε τρελοί ή βλαμένοι??Αλλιώς είναι να γκρινιάζεις που το 3-0 έπρεπε να το κάνουν 5-0 ή γιατί δεν έκανε καλά το τακουνάκι κι αλλιώς από την πίκρα...
Φταίμε εμείς για το roster??Τους είπαμε ποιους να πάρουνε,τους πήρανε και δεν κάνουν??Εμείς τους διαλέξαμε??Φταίμε εμείς που κάποιοι δεν είναι κατάλληλοι γι αυτό που θέλουμε?(δεν λέμε δεν είναι καλοί λέμε δεν είναι κατάλληλοι)Φταίω εγώ που ένα χαφ μου σε 169 αγώνες 30 χρονών έχει 1 γκολ και 0 ασσίστ?Εγώ φταίω ή αυτός??Μαγικά δεν γίνονται...Καλός είναι οκ.Κατάλληλος ??
Φταίμε που αναπολούμε παίκτες απο το παρελθόν???Είναι νορμάλ που στην καλύτερη οικονομικά μου εποχή και πιο υγιεί δεν κατάφερα π.χ. στα χαφ να μην έχω ανάλογους με μια διαχειριστική διοίκηση Γκαρσία Βιερίνια κτλ??Να το χειροτερέψω???Ούτε καν σε επίπεδο ΒουλινοΜπατατούδη Σκαρτάδο Μαγκντι Μαραγκό Φρατζέσκο??Είναι δυνατόν να φταίμε εμείς???
Φταίμε εμείς που Νοέμβριο τελειώνουν οι χρονιές???Πριν καταλάβουμε ότι ξεκίνησε η χρονιά έχουμε ήδη μείνει μ@λ@κες και να θέλουμε να χαλάσουμε κάτι δεν προλαβαίνουμε...μας προφταίνουν είναι πολλοί γρήγοροι..
Φταίμε εμείς για την Ε.Ο.??Για την προστασία της ομάδας??Τι πρέπει να κάνουμε πείτε το να το κάνουμε.Θέλετε να βγάλετε τα κάγκελα,θέλετε να είμαστε Παναγίες (σε σχέση με το παρελθόν έτσι είμαστε τώρα και το ξέρουμε οι πιο παλιοί καταλαβαίνουν) πείτε τι θέλετε?Εσείς τι κάνετε???
Δηλαδή για όλα τα κακά φταίει o agios,ο goran,o surme,ο odi,o aoratos,o simba,o sick,o maniac,o pilotos κ.ο.κ
Δεν νομίζω ρε αδέρφια...Αν κλείσουν τα forum τα ράδια και η φωνή του λαού την επόμενη χρονιά θα χτίσουμε αυτοκρατορία??Όχι.Ξέρετε γιατί????
Γιατί όταν όλοι απ τα ψηλά βάθρα της εταρίας ΠΑΟΚ φύγουν,θα ψάχνουν τον Τανάλια4,τον Τσίλια4 που θα κλαίει στα τσιμέντα και θα τρέχει για εράνους...αλλά θα είναι εκεί...πάντα...
Διακρίνω τον τελευταίο καιρό δυναμιτισμό στο forum οι μεν και οι δεν,πιο πολύ από ποτέ...Νιώθω όπως οι πολίτες αυτής της χώρας που άλλος φταίει και σαν θύματα τρώγονται οι πολίτες μεταξύ τους..
''Φταίμε εμείς,δεν στηρίζουμε,γκρινιάζουμε,θέλουμε αίμα,δεν βλέπετε άλλους στο εξωτερικό...κτλ...''
Γιατί ρε αδέρφια φταίμε εμείς??
Φταίμε εμείς που 30 χρόνια δεν παίρνουμε πρωτάθλημα?Αν ο ΠΑΟΚ λόγω δυναμικής λογίζεται στο τοπ 4 της χώρας τότε αναλογικά στο εξωτερικό σε κάθε χώρα θα ήμασταν Ρεαλ,Μπαρτσα,Ατλετικο,Βαλενθια,Φενερ,Γαλατα,Μπεσικτας,Γιουβε,Μιλαν,Ιντερ,Μπαγερ,Ντορτμουντ,Λεβερκούζεν κ.ο.κ.Αν αυτοί είχαν 30 χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα τους πετούσαν γαρύφαλλα στο γήπεδο???Το περάσανε ποτέ να δούνε τι θα πει πραγματική στήριξη??
Φταίμε εμείς που δεν υπάρχει σταθερή στρατηγική???Πάμε με νέους,πάμε με δανεικούς,πάμε με Έλληνες,πάμε με ελεύθερους,πάμε με υποσχόμενους,πάμε πάμε πάμε...κτλ κτλ κτλ κάθε χρόνο και άλλα και δεν ξέρουμε που πάμε..
Φταίμε εμείς που γκρινιάζουμε??Δηλαδή άμα ο ΠΑΟΚ έκανε πρωταθλητισμό και είχε 5 βαθμούς κάτω τον γάβρο και έδειχνε την πραγματική του δύναμη θα γκρινιάζαμε και θα τρωγόμασταν??Τι είμαστε τρελοί ή βλαμένοι??Αλλιώς είναι να γκρινιάζεις που το 3-0 έπρεπε να το κάνουν 5-0 ή γιατί δεν έκανε καλά το τακουνάκι κι αλλιώς από την πίκρα...
Φταίμε εμείς για το roster??Τους είπαμε ποιους να πάρουνε,τους πήρανε και δεν κάνουν??Εμείς τους διαλέξαμε??Φταίμε εμείς που κάποιοι δεν είναι κατάλληλοι γι αυτό που θέλουμε?(δεν λέμε δεν είναι καλοί λέμε δεν είναι κατάλληλοι)Φταίω εγώ που ένα χαφ μου σε 169 αγώνες 30 χρονών έχει 1 γκολ και 0 ασσίστ?Εγώ φταίω ή αυτός??Μαγικά δεν γίνονται...Καλός είναι οκ.Κατάλληλος ??
Φταίμε που αναπολούμε παίκτες απο το παρελθόν???Είναι νορμάλ που στην καλύτερη οικονομικά μου εποχή και πιο υγιεί δεν κατάφερα π.χ. στα χαφ να μην έχω ανάλογους με μια διαχειριστική διοίκηση Γκαρσία Βιερίνια κτλ??Να το χειροτερέψω???Ούτε καν σε επίπεδο ΒουλινοΜπατατούδη Σκαρτάδο Μαγκντι Μαραγκό Φρατζέσκο??Είναι δυνατόν να φταίμε εμείς???
Φταίμε εμείς που Νοέμβριο τελειώνουν οι χρονιές???Πριν καταλάβουμε ότι ξεκίνησε η χρονιά έχουμε ήδη μείνει μ@λ@κες και να θέλουμε να χαλάσουμε κάτι δεν προλαβαίνουμε...μας προφταίνουν είναι πολλοί γρήγοροι..
Φταίμε εμείς για την Ε.Ο.??Για την προστασία της ομάδας??Τι πρέπει να κάνουμε πείτε το να το κάνουμε.Θέλετε να βγάλετε τα κάγκελα,θέλετε να είμαστε Παναγίες (σε σχέση με το παρελθόν έτσι είμαστε τώρα και το ξέρουμε οι πιο παλιοί καταλαβαίνουν) πείτε τι θέλετε?Εσείς τι κάνετε???
Δηλαδή για όλα τα κακά φταίει o agios,ο goran,o surme,ο odi,o aoratos,o simba,o sick,o maniac,o pilotos κ.ο.κ
Δεν νομίζω ρε αδέρφια...Αν κλείσουν τα forum τα ράδια και η φωνή του λαού την επόμενη χρονιά θα χτίσουμε αυτοκρατορία??Όχι.Ξέρετε γιατί????
Γιατί όταν όλοι απ τα ψηλά βάθρα της εταρίας ΠΑΟΚ φύγουν,θα ψάχνουν τον Τανάλια4,τον Τσίλια4 που θα κλαίει στα τσιμέντα και θα τρέχει για εράνους...αλλά θα είναι εκεί...πάντα...
- Sick Bastard
sic-4 έγραψε: Κι εσυ μου λες υπερβολες τυπου "πιστευουν πως ειμαστε η πηγη του κακου" ενω νωριτερα ο sick μου ειπε αντιστοιχα "Αν εσύ υποστηρίζεις ότι με 10+ παίχτες κάθε χρονιά και καινούργιο προπονητή, υπάρχει σοβαρό σχέδιο ανάπτυξης της ομάδας για να ''μπει στο τοπ-20 της Ευρώπης'' τι να πω, πάσο.".
Ε ναι ρε φίλε, δεν μπορείς να μου λες για ''πολύ μικρή βελτίωση'' όταν εγώ σου λέω (και δεν το λέω τώρα, το λέω σχεδόν απ την πρώτη στιγμή κι ακούω συνεχώς την ίδια κασέτα λες κι εγώ κάνω τις επιλογές) ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός για το αγωνιστικό τμήμα.
Λέμε διαφορετικό πράγμα. Εγώ μιλάω για μια κεντρική ιδέα κι εσύ μιλάς για επιμέρους -καμιά φορά δε και συγκυριακές- βελτιώσεις.
Εγώ μιλάω για να φτιάξουμε ένα ωραίο σπιτάκι να μην κρυώνει ο κώλος μας και η καρδιά μας και εσύ μιλάς ότι είμαστε ακόμα στα μερεμέτια του παλιού σπιτιού, το καζανάκι δε στάζει πια, βάψαμε λίγο το υπόγειο που είχε πιάσει μούχλα, μια λάμπα στη κουζίνα αλλάξαμε που είχε καεί και τέτοια. Ε αυτό θα έλειπε να μην τα είχαμε κάνει αυτά μετά από 4-5 χρόνια. Κι ο μίζερος/γκρινιάρης/απαξιωτής είμαι εγώ!
Ε κάπου κι ο άλλος τρελαίνεται ειδικά μάλιστα όταν του λένε ότι αυτό που λέει είναι κατά βάση σωστό (ουτε καν σωστό δεν είναι, είναι αυτό που συμβαίνει, γεγονός όσο ο ουρανός είναι μπλε και το χορτάρι πράσινο) αλλά ναι-μεν-να το δούμε και δεν ξερωγωτι.
Το χω πει δεκάδες φορές με άλλους συνομιλητές που έχουν την ίδια στάση με σένα.
Εγώ θέλω όσο τίποτε στον κόσμο, η ομάδα να με διαψεύσει. Να έρθει Μαϊος και να βγω 40 και χρονών άνθρωπος με τα ανιψάκια μου να τραγουδάμε στην πλατεία για το πρωτάθλημα ή/και το κύπελλο. Έχουν περάσει 13 χρόνια απ την τελευταία φορά.
Παίρνω το διαρκείας μου, στο γήπεδο πάω όποτε μπορώ και δεν έχω βρίσει ποτέ παίχτη μας, μα ποτέ, ράδια δεν διαβάζω, εφημερίδες δεν αγοράζω και κάθε χρόνο περιμένω. (αυτό λέγεται υπομονή). Αλλά εδώ έχουμε πάει στο άλλο άκρο. Αποκλείεται ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο από όμιλο της πλάκας κι υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν έλα μωρέ το κυπελλάκι, πάω για πρωτάθλημα. Κι ο μίζερος είμαι εγώ, που θέλω ότι τίτλο που κυκλοφορεί, επειδή λέω ότι αυτή δεν μπορεί να είναι η σωστή νοοτροπία. Λέμε ότι η ομάδα δεν ''πεινάει'' και μου λες, μην μηδενίζεις όλο και κάτι τσιμπάει! Τις προάλλες παίζουμε Ευρώπη κι (σχεδόν) αποκλειόμαστε και γράφει ένα παιδί, ''αν δεν είναι CL
εγώ ασχολούμαι όσο ασχολούμαι με τη Β'Κένυας
Κι ο γκρινιάρης είμαι εγώ και μηδενιστής ο Joshua που σκεφτόμαστε ότι πάμε πίσω στην Ευρώπη (πλέον και σαν ranking-ακόμα ένα αυταπόδεικτο γεγονός) ενώ είμαστε μια εύρωστη ομάδα, που είναι το αποκούμπι μας και οι στιγμές που πλέον θυμόμαστε πιο πολύ!
Δικαιολογίες, των δικαιολογιών, όχι τώρα έχουμε παιχταράδες και το ρόστερ μας είναι το καλυτερότερο
(η ΕΟ χθες πήρε χαλαρά ντέρμπι με Τσορι εκτός αποστολής και Καμπιάσο στον πάγκο κι εμείς ψάχνουμε ''προσωπικότητες να μπουν στην 11αδα), ω δικαιολογίες.
Επιτέλους, η κριτική πρέπει να γίνεται με βάση τις απαιτήσεις που δημιουργούνται απ τις εξαγγελίες της διοίκησης. Τέλος. Είπαν πάμε για πρωτάθλημα; Ωραία.
Δεν θέλω να το πάρουμε ντε και καλά. Θέλω για αρχή να αρχίσουμε να παίζουμε με σταθερή διάρκεια πρωταθλητισμού. Θέλω η ομάδα να πεινάει, να μην αρχίζουν τα ματς πέντε και τέταρτο κι εμείς να μπαίνουμε έξι παρά είκοσι. Δεν θέλω πολλά ρε γαμώτο το ξέρω, δεν μου φαίνονται πολλά αυτά που ζητάω.
Αυτά και τέλος από εμένα σ αυτή την κουβέντα.