Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP Ajax - Π.Α.Ο.Κ.

Glykos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Matos
2
2%
Crespo
4
3%
Tzavellas
28
21%
Leovac
1
1%
Charisis
14
11%
Cimirot
14
11%
Shakhov
3
2%
Rodrigues
1
1%
Campos
65
49%
Athanasiadis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tziolis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Mystakidis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Koulouris
1
1%

Σύνολο ψήφων: 133

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Ajax - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

obanebane έγραψε:Αυτή τη φορά θα τους ξεσκισουμε,δε τη γλυτώνουν βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Έχω πιει ένα μπουκάλι absolut,δε το εβγαζα Αλλιώς το ματς.
Μπράβο παλικάρια.
MVP Χαρισης,αυτός είναι ο Νέος Κατσουράνης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πιστέψτε στην Ομάδα, έχει πολλές δυνατότητες.
Μεγάλη ομάδα ο Αγιαξ, αυτός ο πιτσιρίκος που μας έβαλε το γκολ θα γίνει πολύ μεγάλος παίχτης.

Και μενα οι μπυρες με τσακισαν bane:lol::lol::lol::lol::lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DC έγραψε:Πέναλτι δεν υπήρχε πουθενά αλλά 1-2 κίτρινες σε φάουλ πάνω στον Χαρίση, τις έπνιξε.

+1
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Όχι πάλι 1-1 ,χαρά και προσδοκία και στον επαναληπτικό κλάμα .Μακαρι να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Moko έγραψε:Μετά απο μεγάλο διάστημα αποχής απο τoν ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ επιστρέφω κι εγώ στα του φόρουμ ως δηλωμένο Ιβιτσόσκυλο πλέον.

Πολύ μ αρέσει η φετινή ομαδούλα που κάναμε, δεν έχω να πω τίποτα άλλο θα τους δούμε στο χορτάρι.
Καλή αρχή να έχουμε

Οι ομαδουλες παιζουν σημερα και αυριο..
Ο ΠΑΟΚ επαιζε χθες..:roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

episimos73 έγραψε:
DC έγραψε:Πέναλτι δεν υπήρχε πουθενά αλλά 1-2 κίτρινες σε φάουλ πάνω στον Χαρίση, τις έπνιξε.

Στο ριπλέι είδα χέρι κι εγώ. Αν το έβλεπε μπορεί και να το έδινε.

Ας παραπονεθούν και οι άλλοι κάποια στιγμή βέβαια, βαρέθηκα να φωνάζω πάντα εγώ.

Έχει γυρίσει την πλάτη του ο παίκτης μας. Δεν υπάρχει πέναλτυ.
Άβαταρ μέλους
mike

Δημοσίευση από mike »

+++ έτσι είναι
μην δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Πολύ καλό στήσιμο της ομάδας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που εκτεθήκαμε 2-3 φορές, καθώς και τη φάση του γκολ, που αφήσαμε τον σκόρερ μόνο του έξω από την περιοχή μας. Παρ' όλη την υπεροχή του ο Ajax δεν απείλησε άλλη φορά και περιοριζόταν σε πασούλες που άλλαζαν οι αμυντικοί του. Παρ' όλα αυτά ο χθεσινός Αίαντας ήταν καλύτερος απ' ότι τον περίμενα. Πιο δυνατοί στις φάσεις οι Ολλανδοί και περισσότερα τρεξίματα.
Στο πρώτο 20λεπτο ο Cimirot ήταν εμφανώς αγχωμένος και νευρικός, αλλά όσο περνούσε η ώρα όσο βελτιωνόταν . Στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ο Χαρίσης από την αρχή τα έδωσε όλα τόσο στο pressing, όσο και σε επιθετικές προσπάθειες. Δυστυχώς δεν ακολουθούσε ο Rodrigues. Καλός ο Shakhov στο πρώτο μέρος, κουράστηκε και έπεσε στο β΄.
Η άμυνα με άρεσε πολύ. Και οι 4 έπιασαν απόδοση από καλή έως πολύ καλή. O Matos με άρεσε και αμυντικά. Επιθετικά δεν πήρε πολλές προσπάθειες, προφανώς κατόπιν οδηγιών, αλλά και τις δύο φορές που βρέθηκε σε θέση εξτρέμ οι σέντρες του ήταν πολύ γλυκιές. Στην πρώτη μάλιστα, αν ο Rod έπιανε καλύτερη κεφαλιά θα πανηγυρίζαμε κι άλλο γκολ.
Στην επίθεση υπήρχε ένας παίκτης που δεν πιανόταν με τίποτε και λέγεται Djalma Campos. Άλλο επίπεδο. O Rod είναι τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω.
Ο Αθανασιάδης όπως είχα προβλέψει ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι για το δικό του παρωχημένο στυλ. Πιστεύω ότι το επίπεδο των υπολοίπων παικτών του ΠΑΟΚ τον έχει ξεπεράσει, κάτι που θα φανεί στην πορεία. Γενικά σε τέτοιους αγώνες δεν πας με βαριά φορ τύπου Αθανασιάδη, ή Κουλούρη. Χρειάζεσαι ένα φορ που θα τρέχει, θα μετέχει στην κυκλοφορία της μπάλας, θα κρατάει μπάλα και θα δίνει σωστές πάσες. Ο Στέφανος δυστυχώς δεν έχει τίποτε από όλα αυτά. Θα προτιμούσα Pereyra που είναι καλύτερος των τριών στους τομείς αυτούς. Παρ' όλα αυτά ο Στέφανος έδωσε μια καλή πάσα στον Djalma στη φάση του γκολ. Πέραν τούτου όμως το απόλυτο μηδέν. Νομίζω ότι αυτό είναι το μοναδικό λάθος του Ivic. Η αλήθεια είναι ότι έχει κι αυτός εμμονές με κάποιους παίκτες που δεν τους πάει.
Το παιχνίδι στην Τούμπα θα είναι πιο δύσκολο. Ευτυχώς δεν χρειαζόμαστε γκολ, οπότε θα στηθούμε πάλι με τον ίδιο τρόπο. Ελπίζω αυτή τη φορά να παίζουν οι Canas και Biseswar. Ο τελευταίος είναι απαραίτητος αν θέλουμε να σκοράρουμε και ο πρώτος αν θέλουμε να κλείσουμε τις τρύπες έξω από την περιοχή (ελπίζω τουλάχιστον ότι θα μας λύσει αυτό το πρόβλημα). Μια φορά έγινε αυτό στο β΄ ημίχρονο και φάγαμε γκολ.
Μπράβο στον διαιτητή που μας έπαιξε 50-50 (ούτε 51-49), εκτός από δύο κίτρινες που νομίζω ότι θα έπρεπε να τις δείξει σ' αυτούς. Η κίτρινη του Αθανασιάδη ήταν αυστηρή, καθώς ο αντίπαλός του κατέβασε το κεφάλι αρκετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 27 Ιούλ 2016, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Και τώρα γατάκια... Τούμπα!
Μπράβο στην ομάδα!!! Πολύ καλά δείγματα από όλους!!!
Στα του αγώνα... με κάλυψε πλήρως ο Απόστολος με το post του.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
episimos73 έγραψε:

Στο ριπλέι είδα χέρι κι εγώ. Αν το έβλεπε μπορεί και να το έδινε.

Ας παραπονεθούν και οι άλλοι κάποια στιγμή βέβαια, βαρέθηκα να φωνάζω πάντα εγώ.

Έχει γυρίσει την πλάτη του ο παίκτης μας. Δεν υπάρχει πέναλτυ.

Δεν είπα ότι ήταν πέναλτι. Στο ριπλέυ, η μπάλα φαίνεται να χτυπάει στο χέρι. Έχουμε δει να δίνονται πολύ χειρότερα, ακόμα και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς.

Τέλος πάντων, η διαιτησία κρίνεται πάντα συνολικά και, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήταν πολύ καλή.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μια χαρά εμφάνιση.
Όλοι έπαιξαν καλά.
Χάσουμε κερδίσουμε την πρόκριση φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο κι αυτό μετράει πιο πολύ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ο ζαιρο ηταν αποστολη χθες;;;
Τελικα καταλαβαινουμε ποση διαφορα εχουν τα φιλικα με τα εχθρικα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ούτε ο Πελκας ήταν, δεν σημαίνει και όμως...
Δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι.
Αναμένουμε χωρισμούς...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Από το ινπαοκ

Ο αρχηγός του Άγιαξ, Ντέιβι Κλάασεν, στις δηλώσεις του μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, μίλησε με υπεροψία και ουσιαστικά υποτίμησε την προσπάθεια του Δικέφαλου.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για την εικόνα του παιχνιδιού: «Αρχίσαμε πολύ καλά και πιέσαμε τον ΠΑΟΚ είχαμε καλές ευκαιρίες όπως είχε και ο ΠΑΟΚ άλλα έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι θετικό για την ρεβάνς Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Ουσιαστικά μέχρι το 0-1 ο ΠΑΟΚ δεν είχε δείξει απολύτως τίποτα. Σε όλο το παιχνίδι έκανε δύο, το πολύ… 2,5 ευκαιρίες! Τίποτα άλλο… Ακόμη και το γκολ που έβαλε ο ΠΑΟΚ δεν είναι καν ευκαιρία, ξεκίνησε από μια λάθος δική μας εκτίμηση πίσω…»

Νομίζω ότι μια τέτοια αντίληψη θέλουμε να έχουν. Όλα πάνε κατ' ευχήν!
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Και να φανταστειτε οτι καποιοι θελανε να γινει το εγκλημα πωλησης του Τζαβελλα!!! Μπραβι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου, μπραβο! Τωρα πρεπει να παιξουμε μπαλα και εμεις στις κερκιδες, να κοπουν τα ποδια των πιτσιρικαδων του Αγιαξ. Πρεπει να ακουστουμε σε ολη την πολη. Δυο ωρες ειναι, να μην μεινει λαρυγγι για λαρυγγι.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Μια χαρά νοοτροπία. Έτσι, συνεχίστε. 2.5 ευκαιρίες εμείς. Δε θυμάμαι όμως και τον Αίαντα να έχει πάνω από 2. Τέλος πάντων. Τέτοιες δηλώσεις μου αρέσουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”