87.José Alberto Cañas
- ΑποστόληςΑ
Re: 87.José Alberto Cañas
Είσαι παντού υυυυ, είσαι παντού υυυυ
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμενα δε με τρελένει έως τωρα
Θελω να τον δω σε ματς που πιεζόμαστε βεβαια
Θελω να τον δω σε ματς που πιεζόμαστε βεβαια
Απ'οσα λιγα εχω δει, για μικρα ματς δεν ειναι με την καμία..
Εχει ποιοτικές στιγμες, δινει ηρεμια, κανει καποιες καλες επεμβάσεις (οταν κουράστηκε στο β' ομως εδειξε αδυναμια να πιεσει τον αντίπαλο, οπισθοχωρωντας)
αλλα δε βοηθα στην καθετη ανάπτυξη με κουβαλημα μπαλας, παιζει υπερβολικα κοντα στους συμπαίκτες του κ δεν ανοιγεται στο χωρο μπροστά οταν εχει τη μπάλα το στοπερ (δε μπορεί να ειναι μονιμη οδηγια να παιζει τοσο πισω γτ σε πολλες στιγμες ειχε 20μετρα αποσταση απτον τσιμι, με τον μπισε μονο αναμεσα σε 2..εξαλλου κ στην εσπανιολ το εκανε αυτο πολυ)
Μακαρι να βελτιωθει.
Εχει ποιοτικές στιγμες, δινει ηρεμια, κανει καποιες καλες επεμβάσεις (οταν κουράστηκε στο β' ομως εδειξε αδυναμια να πιεσει τον αντίπαλο, οπισθοχωρωντας)
αλλα δε βοηθα στην καθετη ανάπτυξη με κουβαλημα μπαλας, παιζει υπερβολικα κοντα στους συμπαίκτες του κ δεν ανοιγεται στο χωρο μπροστά οταν εχει τη μπάλα το στοπερ (δε μπορεί να ειναι μονιμη οδηγια να παιζει τοσο πισω γτ σε πολλες στιγμες ειχε 20μετρα αποσταση απτον τσιμι, με τον μπισε μονο αναμεσα σε 2..εξαλλου κ στην εσπανιολ το εκανε αυτο πολυ)
Μακαρι να βελτιωθει.
Αφού ανέβαιναν τα ακραία μπακ και έμενε 3ος
- desperando
- Επικοινωνία:
Πολλές φορές ανέβηκε, όχι μέχρι τη περιοχή πάντα αλλά ανέβαινε πάνω από το κέντρο συνέχεια
Κανει πολυ και αθορυβη δουλεια,σημερα πολυ καλος αν και με 2-3 λαθακια.Επιτελους και ενας αμυντικος χαφ που δεν γυριζει συνεχεια την μπαλα πισω.. 

- teo4giannitsa
- Panos Fanfaras
Πολυ καλος. Πιστευω εχει περιθωρια βελτιωσης οσο θα περναει ο καιρος. Θα ηθελα να τον δω και μαζι με τον Χαριση.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτελους ενα αμυντικο χαφ που αν εχει 2-3 μετρα ελευθερα μπροστα του , θα κατεβασει την μπαλα με το στηθος και δεν θα την διαολοστειλει πουθενα απο φοβο