Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες - Rio de Janeiro 2016
Παρεπιπτωντως πριν η εθνικη μας στο πολο γνωρισε την πρωτη ηττα της απο την αυστραλια στον ομιλο και περιμενουμε να δουμε με ποιον θα παιξουμε στον προημιτελικο με πιθανοτερο αντιπαλο την ισπανια η την ιταλια
- john4serres
Πηγα να τον μιλησω μπας κ το γυρισει, το εκανε 5-5 απ'το 1-3 αλλα δυστυχως δεν ολοκληρωσε τη δουλεια..
Δυσκολα θ'αντεξει, παροτι εκανε το μπρεικ και ειναι στο 2-0..
Παρτα ρε φουστοαγγλε, μιλησε το δεξι
Δυσκολα θ'αντεξει, παροτι εκανε το μπρεικ και ειναι στο 2-0..

Παρτα ρε φουστοαγγλε, μιλησε το δεξι
4ωρη ΜΑΤΣΑΡΑ!!
Τι ψυχαρα αυτοκαταστροφικη εισαι ρε Αργεντινε....ΠΑΟΚτσακι κανονικο γαμω την τρελα μου..
http://i1.mirror.co.uk/incoming/article ... -Match.jpg
Στο 1ο να γυρνα απ'το 2-4, να πηγαινει για break στο 4-4 και στο 5-5, αλλα να το χανει με 7-5.
Στο 2ο να βρισκει τα αποθεματα και να κανει το 1-1.
Και μετα απο ενα καταστροφικο 3ο, με ελαχιστες δυναμεις χανοντας 1-2, απεναντι σε μια ποιοτικοτατη παικτουρα,
στο 4ο, να πηγαινει το 2-3 στο 5-3 και μετα απο χαμενο γκειμ, ναχει σερβις να το τελειωσει στο 5-4.
Ναναι κατω 0-30 και 15-40 και να το κανει 40-40 προσπαθωντας να σπασει το Advantage του αγλλου, αλλα ματαια..
Στο επομενο να κανει το 30-0 και 40-15 και κει που ειναι ετοιμος για το break και το 6-5, να το χανει με απιστευτους ποντους του Μαρει..
Και στο τελευταιο, παρα το οτι ηταν μια κλωστη απ'την ηττα, να προηγειται με απελπιδες προσπαθειες αλλα να το χανει παλι στα 40..
Και μονο που επεστρεψε απο τετοιους τραυματισμους μετα απο 3 σεζον, με 3 εγχειρισεις στον καρπο και βρισκομενος στο Νο.141(απ'το Νο.4 που ηταν) κερδισε το Νο.1 και το Νο.5 (Τζοκοβιτς-Ναδαλ) κ παροτι ψοφιος (1.98-90κ σε 24 ωρες) κοντραρε στα ισια τον σπουδαιο αγγλο του Νο.2, για μενα ειναι ηθικος νικητης (ΠΑΟΚ δλδ
)..
Υ.Γ. Μυθικη κουρσα απ'τον νοτιοαφρικανο στα 400μ, σπαζοντας το παγκοσμιο ρεκορ του Τζονσον με 43.03, αφηνοντας 2 φαβορι 8 μετρα πισω!
Υ.Γ. Χρυσαυγουλο, πανε πηδα κανα κασιδιαρη καλυτερα
Τι ψυχαρα αυτοκαταστροφικη εισαι ρε Αργεντινε....ΠΑΟΚτσακι κανονικο γαμω την τρελα μου..
http://i1.mirror.co.uk/incoming/article ... -Match.jpg
Στο 1ο να γυρνα απ'το 2-4, να πηγαινει για break στο 4-4 και στο 5-5, αλλα να το χανει με 7-5.
Στο 2ο να βρισκει τα αποθεματα και να κανει το 1-1.
Και μετα απο ενα καταστροφικο 3ο, με ελαχιστες δυναμεις χανοντας 1-2, απεναντι σε μια ποιοτικοτατη παικτουρα,
στο 4ο, να πηγαινει το 2-3 στο 5-3 και μετα απο χαμενο γκειμ, ναχει σερβις να το τελειωσει στο 5-4.
Ναναι κατω 0-30 και 15-40 και να το κανει 40-40 προσπαθωντας να σπασει το Advantage του αγλλου, αλλα ματαια..
Στο επομενο να κανει το 30-0 και 40-15 και κει που ειναι ετοιμος για το break και το 6-5, να το χανει με απιστευτους ποντους του Μαρει..
Και στο τελευταιο, παρα το οτι ηταν μια κλωστη απ'την ηττα, να προηγειται με απελπιδες προσπαθειες αλλα να το χανει παλι στα 40..
Και μονο που επεστρεψε απο τετοιους τραυματισμους μετα απο 3 σεζον, με 3 εγχειρισεις στον καρπο και βρισκομενος στο Νο.141(απ'το Νο.4 που ηταν) κερδισε το Νο.1 και το Νο.5 (Τζοκοβιτς-Ναδαλ) κ παροτι ψοφιος (1.98-90κ σε 24 ωρες) κοντραρε στα ισια τον σπουδαιο αγγλο του Νο.2, για μενα ειναι ηθικος νικητης (ΠΑΟΚ δλδ

Υ.Γ. Μυθικη κουρσα απ'τον νοτιοαφρικανο στα 400μ, σπαζοντας το παγκοσμιο ρεκορ του Τζονσον με 43.03, αφηνοντας 2 φαβορι 8 μετρα πισω!
Υ.Γ. Χρυσαυγουλο, πανε πηδα κανα κασιδιαρη καλυτερα

-
Η Ολυμπιάδα δεν έχει κόμματα....
Εγώ θα γούσταρα εάν άκουγα τον εθνικό ύμνο...
Εγώ θα γούσταρα εάν άκουγα τον εθνικό ύμνο...
Η κούρσα του πιτσιρικά και ειδικά το τελευταίο κατοστάρι, ήταν από εξωπραγματική έως "περίεργη".simba έγραψε:......
Υ.Γ. Μυθικη κουρσα απ'τον νοτιοαφρικανο στα 400μ, σπαζοντας το παγκοσμιο ρεκορ του Τζονσον με 43.03, αφηνοντας 2 φαβορι 8 μετρα πισω!......
Σα να τερμάτιζε διακοσάρι έτρεχε.
Ή είμαστε μπροστά σε αθλητή φαινόμενο ή ήπιε καμιά σπέσιαλ πορτοκαλάδα πριν τον αγώνα.

Όντως απίστευτο, λες και έτρεχε με άλλα πόδια στα τελευταία 150 μέτρα
SM-G935F
SM-G935F
1η φορα ξενυχτησα φετος να δω ΟΑ και αποζημιωθηκα, τρομερο 400αρι και κλασσικα Μπολτ.
Σιμπα αχρειαστο και κακο το υγ.
Σιμπα αχρειαστο και κακο το υγ.

sn0ufel4 έγραψε:Παρεπιπτωντως πριν η εθνικη μας στο πολο γνωρισε την πρωτη ηττα της απο την αυστραλια στον ομιλο και περιμενουμε να δουμε με ποιον θα παιξουμε στον προημιτελικο με πιθανοτερο αντιπαλο την ισπανια η την ιταλια
Τελικα θα παιξουμε με ιταλια στις 16-8 (αυριο) στις 18.20
Αναλυτικα τα ζευγαρια της φασης των 8
Ελλάδα - Ιταλία (16/8, 18:20)
Ουγγαρία - Μαυροβούνιο (16/8, 17:00)
Κροατία - Βραζιλία (16/8, 21:10)
Ισπανία - Σερβία (16/8, 22:30)
Και η τελικη βαθμολογια των 2 ομιλων
Α' ΟΜΙΛΟΣ
1. Ουγγαρία 7 (57-43)
2. Ελλάδα 6 (41-40)
3. Βραζιλία 6 (40-39)
4. Σερβία 6 (49-44)
-----------------------
5. Αυστραλία 5 (44-40)
7. Ιαπωνία 0 (36-61)
Β' ΟΜΙΛΟΣ
1. Ισπανία 7 (46-35)
2. Κροατία 6 (37-37)
3. Ιταλία 6 (40-41)
4. Μαυροβούνιο 5 (36-32)
---------------------------
5. ΗΠΑ 4 (35-35)
6. Γαλλία 2 (28-42)
Και του λόγου μου ξενύχτησα και άξιζε τον κόπο για τα καλά με Αργεντινή-Ιαπωνία 0-3 και Ρωσία-Βραζιλία 0-3 στο γυναικείο βόλει!!!!stelyk έγραψε:1η φορα ξενυχτησα φετος να δω ΟΑ και αποζημιωθηκα, τρομερο 400αρι και κλασσικα Μπολτ.
Απίστευτο αθλητικό και όχι μόνο θέαμα!!!!

Φράνκι Καρβάλιο καριόκας λλλλέέέέμμμμεεεε!!!!

Πανέτοιμη για το "Ντου από παντού"...

- back in black
- PAOK_Antarctica
Εγώ είμαι με τον simba.
Δεν είναι θέμα κομμάτων, δεν θέλω να εκπροσωπεί την πατρίδα μου όποιος να'ναι.
Όπως δεν στηρίζω τις "ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη" γιατί είναι σκουπίδια, έτσι γίνεται και με συγκεκριμένους Έλληνες αθλητές.
Δεν είναι θέμα κομμάτων, δεν θέλω να εκπροσωπεί την πατρίδα μου όποιος να'ναι.
Όπως δεν στηρίζω τις "ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη" γιατί είναι σκουπίδια, έτσι γίνεται και με συγκεκριμένους Έλληνες αθλητές.
- desperando
- Επικοινωνία:
κι όλα αυτά για ένα κακόγουστο ανέκδοτο και επειδή την δουσε Ο κασιδιαρης
και γω ρωτώ πόσο περισσότερο φασιστικά είναι η παπαχρηστου από τον Χ σιμπα που εκφράζετε με αυτόν τον τρόπο?
και γω ρωτώ πόσο περισσότερο φασιστικά είναι η παπαχρηστου από τον Χ σιμπα που εκφράζετε με αυτόν τον τρόπο?