Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατζηισαϊας
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
4
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
3
2%
Τσίμιροτ
92
69%
Λέοβατς
4
3%
Μυστακίδης
17
13%
Πέλκας
2
1%
Μακ
1
1%
Κοροβέσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αντώνης
9
7%
Σάμπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 134

Dimg4

Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν η ομαδα βγαλει το παθος,τον τσαμπουκα και την σιγουρια που εβγαλε σημερα απεναντι στις αδερφαρες του gay,θα περασουμε στον τελικο και μαλιστα ευκολα.Γραψτε το!!!
Συμφωνω απολυτα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
DC έγραψε:...PS: Η κίνηση που έσωσε το σημερινό ματς, ήταν το .... γκολ που έφαγε ο Βελλίδης. ΑΝ, όπως λένε κάποιοι, έβγαινε, ΔΕΝ θα προλάβαινε την μπάλα και το πιθανότερο ήταν να αφήσει την ομάδα με 10 παίκτες κάνοντας φάουλ ή χέρι.
Δεν είμαι φαν του αλλά έκανε ό,τι πιο έξυπνο υπήρχε.
Στείλε κάνα e-mail στον Νόιερ να σου απαντήσει σε ποιο ύψος του γηπέδου παίζει ο τερματοφύλακας, όταν η άμυνα του είναι τραβηγμένη στην γραμμή της σέντρας, και τον ακριβή λόγο γι αυτή και μετά την απάντηση του, γράψε μας και για τις ικανότητες του "τερματοφύλακα" Βελλίδη, εκτός από την εξυπνάδα του !!!

99% (για να μην υπερβάλω κιόλας) δικό του το 2ο γκολ, κι ας "πουλήσαμε" την μπάλα στον χώρο του κέντρου μας λόγω ατιμώρητης πίεσης των αντιπάλων...κορακιών !!!
Ο ανθρωπος που μας γραφει 10 φορες τη μερα αγαπηστε την ομαδα, ειρωνευεται τον βελλιδη με "τερματοφυλακα" και περιμενει αντιδραση νοιερ απο τον βελλιδη.
Αντι να δεις οτι ο κιτσιου παραταει το σπριντ ενω ειναι διπλα του ειρωνευεσαι τον βελλιδη γιατι δεν ειναι νοιερ.
Εσύ να μου κάνεις την χάρη και να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου γιατί έχεις αποδείξει εδώ μέσα ποιος και τι είσαι με τα γραφτά σου και τις εμμονές σου και δεν γουστάρω μία !!! :twisted: :evil: :twisted: & :oops: :oops: :oops: & :( :( :(

Αν πάλι θέλεις συνέχισε, μιας και το να με κατηγορούν τυπάκια σαν εσένα το θεωρώ απλά :shock: ...ΤΙΜΗ ΜΟΥ !!! :o

Υ.Γ. Κοίτα :shock: στο topic του Βελλίδη να δεις αν ειρωνεύομαι :o λεβεντάκο μου !!! :oops: :oops: :oops: & :( :( :(
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Aν η ομαδα βγαλει το παθος,τον τσαμπουκα και την σιγουρια που εβγαλε σημερα απεναντι στις αδερφαρες του gay,θα περασουμε στον τελικο και μαλιστα ευκολα.Γραψτε το!!!
Αν έχουν γυρίσει Ζάιρο, Ροντρίγκες θα κάνουμε πάρτι στο υπογράφω εγώ.
Ειδικά στον επαναληπτικό θα βγουνε γούστα με πλλήρη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Ρε γκοραν πως τα κατάφερες να άρπαχτεις και σημερα που ειναι μερα αλλαγής επιτέλους

Μετα απο ενα τετράμηνο μλκιας είδαμε επιτέλους μια ομαδα να παλεύει να ματώνει για το αποτέλεσμα και να δικαιώνεται και η ομαδα και ο κοουτς επιτέλους και αντι να κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα και του στιλ πεντε Γκολακια στον Αστέρα για ξεμπουκωμα πας να άρπαχτεις

Ασε να πέσει και τιποτα κάτω πόσες φορές θα στο πω

Παμε για το εφτα στα εφτα τωρα αποκλεισμό γκει και πρωτιά στα πλέι οφ άντε να γυρίσει η πτανα η ψυχολογία
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Εντωμεταξυ δεν ξερω αν το παρατηρησατε αλλα ειδατε καποια αποψη για τον σημερινο ΠΑΟΚ εως τωρα? Οχι γιατι μετα απο ηττες οπως και αν προηλθαν αυτες γραφουν μεχρι και οι μανες των δημοσιογραφων στα twitter τους για το ποσο εχει μικρυνει την ομαδα ο Κροατης.

Δεν πανηγυριζω φυσικα για το χι στη λεωφλωρο αλλα ειμαι ικανοποιημενος με την αποδοση της ομαδας και συντασσομαι απολυτα με αυτο που εχουν πει επανηλειμμενως οι οργανωμενοι. Θελουμε να βλεπουμε την ομαδα να σκιζεται.-
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Εγω θα πω ενα μπραβο στην ομαδα γιατι δεν τα παρατησε σημερα.
Θα πω πως ο Ιγκορ εχει στο μυαλο του αρκετα ξεκαθαρα το 3-5-2 κ πως να το παιξει κ το εχει μεταδοσει στην ομαδα. Ολοι βεβαια οι αρδ τον εχουν ξεσκισει κ κοντευουν να πεισουν κ μας οτι δεν κανει. Ελπιζω να ερθει η επιφοιτηση στον ΙΒΑΝ κ να τον κρατησει για αλλον ενα χρονο... Νομιζω πως δεν ειμαι μονος σ αυτο. Ας του παρει ενα δεκαρι που ζηταει εδω κ καιρο κ ας πουλησει τρελα να παει να παρει το Μπερκ απ το λαγο.

Ο Ιγκορ αυτου του τυπου το φορ θελει. Δεν ειναι τυχαιο οτι Μπερμπα, Κλαους συνολικα παιζει να χουν τις μισες τελικες απο Μακ. Κλειστε τα ματια κ σκεφτειτε τη σημερινη ομαδα με Μπερκ στην κορυφη...

Καντε ρε υπομονη... αφηστε τον να δουλεψει ακομα ενα χρονο κ θα τριβουμε τα ματια μας...
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Και χώμα και αδιάφορος και με άδεια την 13 ο βάζελος :D Να τα λέμε όλα.... Πολύ θεωρία και πολύς αρνητισμός και την τρίχα τριχιά παιδιά. Εγώ πάλι νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ το έπαιξε πολύ καλά το ματσάκι σήμερα. Εκτός έδρας, με ένα κάρο ελλείψεις, έπαιξε ορθολογικά, ήταν πιο επικίνδυνος από τον αντίπαλο, έφτιαξε περισσότερες τελικές, είχε πάθος στις προσωπικές μονομαχίες. Και ναι μπορούσε και το παρά πάνω, αλλά το δικαίωμα να ζητάμε το παραπάνω μας το έδωσε σήμερα η ίδια η ομάδα με την εικόνα της. Οι νεαροί της ομάδας, με πρώτο και καλύτερο σήμερα τον Τσίμιροτ που είναι μεγάλη μου ποδοσφαιρική συμπάθεια, στέλνουν ελπιδοφόρα μηνύματα. Τον Τούντορ εγώ ότι και να λέτε τον πάω, γούστα είναι αυτά και απόψεις. Δεν έχει βέβαια τις παραστάσεις και τις εμπειρίες από ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου των φωτισμένων καναπεδάτων αρδ της πόλης και ημών των σοφών οπαδών, αλλά προσπαθεί.... Άιντε αδέρφια να προσγειωθούμε λίγο όλοι, να στηρίξουμε την ομάδα, και να την προστατέψουμε από αίσχη όπως της προηγούμενης βδομάδας. Διαιτησία σήμερα τα είδατε. Τα τελευταία χρόνια τον περισσότερο καιρό τον περνάω "χάμου", ξενιτεμένος. Ψυχρά κι αντικειμενικά σας λέω, τα ξέρετε, οτι μας αντιμετωπίζουν στεγνά σαν ομάδα του εξωτερικού. Όλοι, μμμέσα, αρμόδιοι, ομοσπονδίες. Αντί να υψώνουμε τείχος προστασίας στην ομάδα και στους ανθρώπους της, μπας και γίνει μέρος του έρμου "ντιενέι" μας και η ηρεμία, η ψυχραιμία, η συνεχής και σκληρή δουλειά, εμείς στήνουμε τον ΠΑΟΚ μας, τους ανθρώπους μας στον τοίχο με την 1η ευκαιρία. Άντε να βάλουμε σε μια τάξη και το θέμα τραυματισμών, να δούμε την ομάδα πλήρη και να κάνουμε ένα δυνατό φίνις τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Η ζελα είχε 2 ευκαιρίες 2 γκολ,έκανες 11 τελικές και αν είχες γκαρι ζαιρο θα τους είχες κάνει μεγάλη κηδεία ο Μακ κλασικά αόρατος περιμένοντας το ευρο.Αυτην την ζελα την εχω στα πλευ οφ
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

eorptol έγραψε:Χρήστο Δημοπουλεεεεε Περαστικά...... Παπαρα

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι βρωμιζεις το φορουμ? :yellowcard: :yellowcard: :redcard:
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

αυτό που έγινε σήμερα δεν ήταν πυροτέχνημα, το ίδιο έκανε και με γαύρο και με αεκ...κατεβήκαμε αθηνα και κάναμε το παιχνίδι μας αρχιδατα, απλά τότε δεν πήραμε αποτέλεσμα και έπεσε μιζέρια ...καλά άμα είχαμε μέσα και τους γρήγορους, όπως ο γκάρι και κάνα ζάιρο θα τους κλείναμε το σπίτι σήμερα τους αληταράδες....
αυτή η καβλιαρα ομάδα θα μας δώσει τίτλους τα επόμενα χρονια ...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/STR ... 210216.mp4
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψιλομπουρδελακι τους καναμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

che4 έγραψε:Ρε γκοραν πως τα κατάφερες να άρπαχτεις και σημερα που ειναι μερα αλλαγής επιτέλους

Μετα απο ενα τετράμηνο μλκιας είδαμε επιτέλους μια ομαδα να παλεύει να ματώνει για το αποτέλεσμα και να δικαιώνεται και η ομαδα και ο κοουτς επιτέλους και αντι να κοιτάμε το μέλλον αισιόδοξα και του στιλ πεντε Γκολακια στον Αστέρα για ξεμπουκωμα πας να άρπαχτεις

Ασε να πέσει και τιποτα κάτω πόσες φορές θα :shock: :shock: :shock: στο πω;;; :o :o :o
1...Σου είπα ποτέ ότι είσαι καλός συμβουλάτορας; :? :? :?

2...Τους εμπαθείς δεν τους γουστάρω, γιατί όσο κι αν αλλάζουν κάποτε, παραμένουν εμπαθείς !!! :geek: :geek: :geek:

3...Διάβασε καλύτερα τον σχολιασμό μου για τον αγώνα κι όχι αυτά που σε βολεύουν για να με βγάλεις λάθος, άντε μπράβο κι εσύ βραδιάτικα παλικαράκι μου !!! :oops: :oops: :oops: , :( :( :( & :twisted: :twisted: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Τελικά τα πλει-οφ τα προλαβαινουμε???
Γλυτώσαμε τον υποβιβασμό???

Γιατί πριν μερικές ώρες έβλεπα το τοπικ του αγώνα, κ ήμουν σίγουρος ότι παίζουμε για την παραμονή μας στην σουπα-λιγδα...... :x

Respect στον Thanix και στον buffalobill για τις απόψεις τους!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

che4 έγραψε:Ρε γκοραν πως τα κατάφερες να άρπαχτεις και σημερα που ειναι μερα αλλαγής επιτέλους

Ασε να πέσει και τιποτα κάτω πόσες φορές θα στο πω

Παμε για το εφτα στα εφτα τωρα αποκλεισμό γκει και πρωτιά στα πλέι οφ άντε να γυρίσει η πτανα η ψυχολογία
Μαν σου βγαζω το καπελο γιατι οπως ειπωθηκε απο δω μεσα εισαι παντελονατος.
Τετοια ψυχολογια θελω να εχουμε ρε και ολους θα τους πατησουμε απο δω και περα.
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

stelyk έγραψε:http://nvcdn.forthnet.gr/novasports/STRAMATSONI_KOSMOS_210216.mp4
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ψιλομπουρδελακι τους καναμε.
ο διερμηνεας ειναι διδυμος αδερφος του;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”