Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΒΕΛΛΙΔΗΣ
24
28%
ΚΟΣΤΑ
4
5%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ
2
2%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
8
9%
ΤΖΙΟΛΗΣ
7
8%
ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ
2
2%
ΖΑΙΡΟ
5
6%
ΠΕΛΚΑΣ
17
20%
ΜΑΚ
12
14%
ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
1
1%
ΓΚΟΛΑΣΑ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 86

Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από hasio_john »

K_geo έγραψε: τι άλλο να εννοώ πέρα απο το προφανές δηλαδή;
Ρε συ Κ_geo ... όρεξη έχεις?
Έτσι όπως το γράφεις είναι σα να εννοείς ότι εξαιτίας του τρολαρίσματος θα κόψετε τελείως την ψηφοφορία ή έστω σε αυτούς που ψήφισαν τον συγκεκριμένο!
Είμαστε που είμαστε όλοι στην τσίτα, μην μας τρελάνετε και σεις!
Κάνε μια νέα ψηφοφορία ( :p ) γι' αυτό που είπες και θα δεις πως οι περισσότεροι θα το έπαιρναν αρνητικά αυτό που λες!
(Όλοι τόσα χρόνια ξέρουν πως η ψηφοφορία ΔΕΝ αλλάζει! Άρα γιατί να πάει το μυαλό μας στο ... προφανές που λες!)
Μ' αρέσει που έκατσες και έκανες και ειρωνική παράγραφο επιστημονικής ανάλυσης, για να δείξεις τι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Pilotos

θα κρατησω την τελευταια προταση της πρώτης παραγράφου. 8-)

εννοω, οτι βρεξει, χιονισει,χασει,κερδισει, μβπ γιοκ, καπουτ,νιετ,ναϊν.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

K_geo έγραψε:θα κρατησω την τελευταια προταση της πρώτης παραγράφου. 8-)

εννοω, οτι βρεξει, χιονισει,χασει,κερδισει, μβπ γιοκ, καπουτ,νιετ,ναϊν.
Έχεις λαλήσει ,ειμαι στο σπίτι με παρέα ,το μπαράκι κερνάω ουισκακι έλα να τα πούμε .
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

DC έγραψε:Για την οποσθοχώρση: ΔΕΝ πήγα γήπεδο και το συμπέρασμα το έβγαλα από τα ρεπορτάζ που άκουγα στην τιβί και που ανέφεραν 2 ή 3 φορές ότι ο Τούντορ τους φώναζε να τραβηχτούν μπροστά.
Αν δεν ισχύει αυτό, τότε mea culpa. :(
Επειδη ημουν στο γηπεδο και επιτηδες εβλεπα στον παγκο μας τις αντιδρασεις του θα σου πω με σιγουρια οτι δεν τους φωναζε να βγουν μπροστα.
Σκορπιες παρατηρησεις σε 1-2 παικτες εκανε.
Ο Δελλας που απο τυχη ειναι προπονητης εκανε την κινηση ματ και περασε τον Ουμπιντες απο τα ακρα στο κεντρο και ο δικος μας εκανε το φαουλ και περασε τον Πελκα αριστερα και εβαλε στην θεση του τον αχρωμο και αοσμο Γκολασα που δεν πιεζει με αποτελεσμα να μην μπορεσει να μπει στο πνευμα του παιχνιδιου γιατι εχει να παιξει 2 μηνες!!!
Ενω εχει 2 χαφ στον παγκο πολυ καλυτερα για την δουλεια που εκανε ο Πελκας στο 2ο ημιχρονο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

BigBaby έγραψε:
DC έγραψε:Για την οποσθοχώρση: ΔΕΝ πήγα γήπεδο και το συμπέρασμα το έβγαλα από τα ρεπορτάζ που άκουγα στην τιβί και που ανέφεραν 2 ή 3 φορές ότι ο Τούντορ τους φώναζε να τραβηχτούν μπροστά.
Αν δεν ισχύει αυτό, τότε mea culpa. :(
Επειδη ημουν στο γηπεδο και επιτηδες εβλεπα στον παγκο μας τις αντιδρασεις του θα σου πω με σιγουρια οτι δεν τους φωναζε να βγουν μπροστα.
Σκορπιες παρατηρησεις σε 1-2 παικτες εκανε....
Mea culpa τότε και αναθεωρώ για το αν φέρει αυθύνη για την οπισθοχώριση στο β: φέρει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το απογευμα πηγα γηπεδο κι ειδα ενα ΠΑΟΚ να παιζει εξαιρετικα και να σταγγαλιζει τον αντιπαλο για ενα ημιχρονο.
Δυο θλασεις και τρεις αδερφες φεραν τ απανω κατω.Μπροστα στα ματια μου,στην 6 ο εποπτης επαιξε 6-7 φορες αναποδα.Γυρναω σπιτι σκασμενος ανοιγω φορουμ και διαβζω 5-6 ποστ οτι το χασε ο τουντορ οτι φταιει ο Αρνεσεν οτι φταιει ο Ιβαν.Συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται αυτο.
Αντι να κατσω και να διαβασω τα υπολοιπα και να τρελαθω προτιμησα να δω μια ταινια .
Σας την εσκασα.

Φιλουδια κι ονειρα γλυκα.
Ειμαι ο Κατ5 και ειμαι καλα.Ισως.

ΥΓ Δεκάρ πήραμε?Δε τολμώ να διαβάσω.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

εδώ απ την 4 έκαναν ΜΠΑΜ τα ανάποδα πλάγια που έδινε ο κοκκινομπλουζος βοηθός... αλλά έιπαμε, εμείς είμαστε υπεράνω των κορακιών.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Βλεπω το μπλακλιστ μεχρι κ αυτοι επαθαν πλακα με το δεκαρ που λενε υα παρουμε

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:Το απογευμα πηγα γηπεδο κι ειδα ενα ΠΑΟΚ να παιζει εξαιρετικα και να σταγγαλιζει τον αντιπαλο για ενα ημιχρονο.
Δυο θλασεις και τρεις αδερφες φεραν τ απανω κατω.Μπροστα στα ματια μου,στην 6 ο εποπτης επαιξε 6-7 φορες αναποδα.Γυρναω σπιτι σκασμενος ανοιγω φορουμ και διαβζω 5-6 ποστ οτι το χασε ο τουντορ οτι φταιει ο Αρνεσεν οτι φταιει ο Ιβαν.Συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται αυτο.
Αντι να κατσω και να διαβασω τα υπολοιπα και να τρελαθω προτιμησα να δω μια ταινια .
Σας την εσκασα.

Φιλουδια κι ονειρα γλυκα.
Ειμαι ο Κατ5 και ειμαι καλα.Ισως....
Πες τα ρε Κατ γιατί πάω να σκάσω απ τα νεύρα μου... :x :x :x

Άντε με όλους τους "αλλοτριωμένους", "ντεμέκ" πλέον Π.Α.Ο.Κ.τσήδες εδώ μέσα, που τους έχουν ποτίσει με το D.N.A. του δούλου της αρχαίας πόλης-κράτους των Αθηνών, κάνοντας τους "πλύση εγκεφάλου" με τα καθημερινά
"κομπλεξικοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες χωριάτες, φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία" που "σπέρνουν" 40 χρόνια τώρα στα 1.000.000% ελεγχόμενα απ τους ίδιους τους "δυνάστες" μας Μ.Μ.Ε. τους... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Όλοι εσείς εδώ μέσα που δεν είδατε την διαιτησία να διαμορφώνει πάλι το αποτέλεσμα, όλοι εσείς ρε αλλοτριωμένοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, πρέπει να διαβάσετε ξανά και ξανά 1.000.000 φορές το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας του Αρκαδοπόντιου μήπως και σας φύγει η τσίμπλα απ το μάτι και "ελευθερωθείτε" επιτέλους αντί να κάθεστε να "μιζεριάζετε" με την ομάδα μας σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΟΥΛΟΙ... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δεν έχω την δυνατότητα να δω τα χάιλάιτς του αγώνα.
Μπορεί να δει κάποιος αν πριν το φάουλ του Κοροβέσση που έφερε το στημένο του γκολ, η φάση ξεκινάει από οφ σάιντ;
Έχω μια υποψία αλλά δεν το είδα 2η φορά. :?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

την καλυτερη δουλεια εκανες κατ5.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

DC έγραψε:Δεν έχω την δυνατότητα να δω τα χάιλάιτς του αγώνα.
Μπορεί να δει κάποιος αν πριν το φάουλ του Κοροβέσση που έφερε το στημένο του γκολ, η φάση ξεκινάει από οφ σάιντ;
Έχω μια υποψία αλλά δεν το είδα 2η φορά. :?
Βασικα αν θυμαμαι καλα ξεκιναει απο φαουλ εφευρεση του κορακιου στο τ/φ της χαλκηδονας, ενω ειχαμε κερδισει το κορνερ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stelyk την Κυρ 31 Ιαν 2016, 02:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

DC έγραψε:Σκασμένος είμαι. Όπως όλοι μας.
Αμαρτία...
Ανεξήγητα πεσμένος και ο Τσίμιροτ. Ίσως χρειάζεται ανάσες. Περίμενα περισσότερα από αυτόν αλλά τα τελευταία 2-3 παιχνίδια κάνει κοιλιά...
Ο Τσίμιροτ δεν είναι 8άρι κι όποτε βάζει τον Τζιόλη 6άρι δεν πρέπει να παίζει μαζί του στο 8, δεν κάνει για την θέση λλλέέέμμμεεε, δεν την ξέρει όπως ο Χαρίσης αλλά κι ο Γκολάσα ακόμα, αν και πιστεύω ότι ο Σάμπο κι ο Άντονις θα είναι πολύ καλύτεροι απ τον εβραίο στο 8... :twisted:

Στο 2ο ημίχρονο, σε μία φάση που αλλάζουν ρόλους, ο Τσίμιροτ παίρνει την μπάλα απ τα C.B. μας, την περνάει κάθετα 8-10 μέτρα στον Τζιόλη ανάμεσα από δύο χαφ τους κι αυτός κάνει την 25άρα που βγάζει "μάτι" για γκολ τον Μακ και μας το ακυρώνουν ΑΝΑΙΤΙΑ σαν off side...Ξαναδείτε το προσεκτικά και θα καταλάβετε τι εννοώ... ;)
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ο χειροτερος Ατρομητος που εχω δει ποτε μου καταφερε να παρει βαθμο στην Τουμπα.
Διαβαζω για πνιξιμο του Ατρομητου στο 1ο ημιχρονο και τα σχετικα...με τετοιο κεντρο που μπηκε να παιξει ο Ατρομητος στο 1ο ημιχρονο κι εγω που ειμαι 100 κιλα θα φαινομουν Πογκμπα.
Μπαλας-Πολ Κειτα ειχε ο αφελης Δελλας στο 1ο ημιχρονο και στο 2ο μαλλον καποιος του σφυριξε (γιατι δεν τον εχω για μετρ της προπονητικης) να βαλει τον Ουμπιντες στο κεντρο κι οχι στα ακρα .
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

γκοραν ας δουμε πως θα χειριστει το υλικο ο επομενος λοιπον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”