kataramenos5 έγραψε:Το απογευμα πηγα γηπεδο κι ειδα ενα ΠΑΟΚ να παιζει εξαιρετικα και να σταγγαλιζει τον αντιπαλο για ενα ημιχρονο.
Δυο θλασεις και τρεις αδερφες φεραν τ απανω κατω.Μπροστα στα ματια μου,στην 6 ο εποπτης επαιξε 6-7 φορες αναποδα.Γυρναω σπιτι σκασμενος ανοιγω φορουμ και διαβζω 5-6 ποστ οτι το χασε ο τουντορ οτι φταιει ο Αρνεσεν οτι φταιει ο Ιβαν.Συνδρομο της Στοκχολμης λεγεται αυτο.
Αντι να κατσω και να διαβασω τα υπολοιπα και να τρελαθω προτιμησα να δω μια ταινια .
Σας την εσκασα.
Φιλουδια κι ονειρα γλυκα.
Ειμαι ο Κατ5 και ειμαι καλα.Ισως....
Πες τα ρε Κατ γιατί πάω να σκάσω απ τα νεύρα μου...
Άντε με όλους τους "αλλοτριωμένους", "ντεμέκ" πλέον Π.Α.Ο.Κ.τσήδες εδώ μέσα, που τους έχουν ποτίσει με το D.N.A. του δούλου της αρχαίας πόλης-κράτους των Αθηνών, κάνοντας τους "πλύση εγκεφάλου" με τα καθημερινά
"κομπλεξικοί Π.Α.Ο.Κ.τσήδες χωριάτες, φτιάξτε πρώτα ομάδα και μετά μιλήστε για διαιτησία" που "σπέρνουν" 40 χρόνια τώρα στα 1.000.000% ελεγχόμενα απ τους ίδιους τους "δυνάστες" μας Μ.Μ.Ε. τους... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Όλοι εσείς εδώ μέσα που δεν είδατε την διαιτησία να διαμορφώνει πάλι το αποτέλεσμα, όλοι εσείς ρε αλλοτριωμένοι Π.Α.Ο.Κ.τσήδες, πρέπει να διαβάσετε ξανά και ξανά 1.000.000 φορές το άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας του Αρκαδοπόντιου μήπως και σας φύγει η τσίμπλα απ το μάτι και "ελευθερωθείτε" επιτέλους αντί να κάθεστε να "μιζεριάζετε" με την ομάδα μας σαν ΓΝΗΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΔΟΥΛΟΙ...