Oldenburg - Π.Α.Ο.Κ. 83-71 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Oldenburg - Π.Α.Ο.Κ. 83-71 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μας ξεφτιλισε μια μικρομεσαια γερμανικη ομαδα που απλως ετρεχε.Η τελικη διαφορα και στα δυο ματς ειναι ακρως κολακευτικη για εμας.Για 25+ ηταν η εικονα και σημερα.Στο oldenburgmania.com θα σκεφτονται οτι οι αντιπαλοι τους ειναι η 3η ομαδα του Ελληνικου πρωταθληματος και θα πεφτουν στο πατωμα απο τα γελια.
- Μπαρκαρούτσος
+φωνώ, το πήδημα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΑΧΩΝΕΥΤΟ. Οι αμερικανοί τους είναι απλά καλοί. Δεν μπορεί μέσα σε 25' σε 2 ματς να είσαι πίσω με 25.
PS: 10ετές στον Ευρωλιγκάτο Tepic.
PS: 10ετές στον Ευρωλιγκάτο Tepic.
Ολοι εσεις που κανετε τετοια κριτικη την ομαδα θελω να σας πω δυο λογια.
Ο ΠΑΟΚ εχει το μικροτερο μπατζετ ολης της διοργανωσης (απο την αρχη ).
Επαιξε με ανετοιμους Σοφο-Τεπιτς (τον μοναδικο Σεντερ και τον πιο αθλητικο γκαρ μας).
Στο γηπεδο ερχονται με το ζορι 1000 ατομα και εχουμε την απαιτηση να περασουμε στο top 16 του Eurocup με 500.000 μπατζετ ενω ολοι εχουν 3-4 φορες παραπανω απο εμας.
Μπραβο παιδια δεν πειραζει....το ταβανι της ομαδας ηταν αυτο για την Ευρωπη...τι να κανουμε.
Αντε να τελειωνει η διοργανωση και να εχουμε ενα παιχνιδι την εβδομαδα πλεον .
Επαιξε με ανετοιμους Σοφο-Τεπιτς (τον μοναδικο Σεντερ και τον πιο αθλητικο γκαρ μας).
Στο γηπεδο ερχονται με το ζορι 1000 ατομα και εχουμε την απαιτηση να περασουμε στο top 16 του Eurocup με 500.000 μπατζετ ενω ολοι εχουν 3-4 φορες παραπανω απο εμας.
Μπραβο παιδια δεν πειραζει....το ταβανι της ομαδας ηταν αυτο για την Ευρωπη...τι να κανουμε.
+1926BigBaby έγραψε:Ολοι εσεις που κανετε τετοια κριτικη την ομαδα θελω να σας πω δυο λογια.
- Μπαρκαρούτσος
Και πέρσι που είχαμε υποτίθεται καλύτερο roster, ως εδώ φτάσαμε..και είχαμε κάνει μόνο μια νίκη... Επί της Buducnost, αν θυμάμαι καλά..μπορεί να κάνω λάθος για τον αντίπαλο, αλλά σίγουρα είχαμε μια μόνο νίκη.
Εγώ είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε στους 32, ειδικά έτσι όπως φτάσαμε!
Εγώ είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε στους 32, ειδικά έτσι όπως φτάσαμε!
Οταν εχεις δυο ελληνες παικτες που παιζουν ΤΖΑΜΠΑ ενω το κανονικο τους κασε ειναι 500 χιλιαρικα τα περι μπατζετ τα ακουω βερεσε.Ειχες ευκαιρια να χτισεις πολυ δυνατοτερη ομαδα.Αλλα ενταξει,θελαμε Σερβους απο την Ελευσινα επειδη δεν θα γκρινιαζουν για την καθυστερηση στα μηνιατικα.
- Duke_Rolson
άρα "φταίει" η ομάδα που ανέβασε τις προσδοκίες άθελά της..
ίσως θα ήταν καλύτερα να αποκλειστούμε πιο πριν, και να το πάρουμε πιο "χαλαρά"..
ίσως θα ήταν καλύτερα να αποκλειστούμε πιο πριν, και να το πάρουμε πιο "χαλαρά"..
- Μπαρκαρούτσος
Ποιοι παίζουν ΤΖΑΜΠΑ;dtown έγραψε:Οταν εχεις δυο ελληνες παικτες που παιζουν ΤΖΑΜΠΑ ενω το κανονικο τους κασε ειναι 500 χιλιαρικα (...)
α Μάκη ήταν ανέτοιμος ρε, πάω πάσο. Δεν τον παίρνει ο βιουγιόσεβιτς στη λιμόζ να πάρουμε τον μπονγού κολό?
- KalamarGiannis
καλά που βάλαν τα δεύτερα και χαλάρωσαν στο τέλος ... κάναμε κι εμείς αλλαγές και με τα φρέσκα πόδια Λιάπη και Τέπιτς που κυνηγούσαν στην άμυνα κάναμε ένα καλό δεκάλεπτο και μειώσαμε σε αξιοπρεπή επίπεδα τη διαφορά.
παρόλο που πικράθηκα πολύ πάλι με την ομάδα, αναγνωρίζω το μέτριο υλικό που δεν μπορεί παραπάνω απέναντι σε τέτοιας πληρότητας μπάτζετ...
το ότι παίζουμε κατά διαστήματα μπάσκετ αλάνας είναι που με χαλάει...
άντε ρε κάνας πούστης επενδυτής γαμώ την τρέλα μου
να κατεβαίνω σε τέτοιους αμπάσκετους γερμαναράδες με καλούς παίκτες και σύγχρονο γρήγορο μπάσκετ και να τους γαμάω αντί να βλέπω να κάνουν μονόγυζο στο στεφάνι μου...
παρόλο που πικράθηκα πολύ πάλι με την ομάδα, αναγνωρίζω το μέτριο υλικό που δεν μπορεί παραπάνω απέναντι σε τέτοιας πληρότητας μπάτζετ...
το ότι παίζουμε κατά διαστήματα μπάσκετ αλάνας είναι που με χαλάει...
άντε ρε κάνας πούστης επενδυτής γαμώ την τρέλα μου
να κατεβαίνω σε τέτοιους αμπάσκετους γερμαναράδες με καλούς παίκτες και σύγχρονο γρήγορο μπάσκετ και να τους γαμάω αντί να βλέπω να κάνουν μονόγυζο στο στεφάνι μου...
- Μπαρκαρούτσος
Η Limoges την πάτησε τη Valencia... Ρε την κατρακύλα έχουν πάρει οι Ισπανοί, θα τους ξεσκίσουμε στο Παλατάκι και μετά θα πάμε στη Γαλλία να θυμήσουμε στη Limoges ποιος είναι ο μπαμπάς τους καιιιιιιιιιιιιιιιιιι 16!!!!!

RoMaN έγραψε:Κάτι που θέλω να πω από το πρωί:
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΫ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κατσε ρε Θωμα....το ιδιο κοστιζουν αυτοι οι παικτες?? Ας τον δωσουμε να παρουμε τον Jimmy Butler. Ποιος μπονγκου κολο ?? αυτον που καναμε πλακα στην Πυλαια?? Περσυ με τον Καρτερ-Λανκφορντ-Βον που φτασαμε?? Μπας και πηραμε το Γιουροκαπ και το ξεχασα??palok έγραψε:α Μάκη ήταν ανέτοιμος ρε, πάω πάσο. Δεν τον παίρνει ο βιουγιόσεβιτς στη λιμόζ να πάρουμε τον μπονγού κολό?
- kataramenos5
Μη μασατε ρε απλα το καναμε λιγο πιο δραματικο. 

στα παπάρια μου οι πορείες και οι νίκες και τα σερί και οι ευρωλιγκικοί και όλοι. το ξέρεις. εγώ θέλω να βλέπω μπάσκετ κάθε στιγμή και μια ομάδα να πεθαίνει στο γήπεδο. αυτό μου αρκεί. Παίκτες σαν τον (σημερινό) Tepic με συγχωρείς αλλά δε θέλω να βλέπω ούτε με 100 χιλιάρικα μπάτζετBigBaby έγραψε:Κατσε ρε Θωμα....το ιδιο κοστιζουν αυτοι οι παικτες?? Ας τον δωσουμε να παρουμε τον Jimmy Butler. Ποιος μπονγκου κολο ?? αυτον που καναμε πλακα στην Πυλαια?? Περσυ με τον Καρτερ-Λανκφορντ-Βον που φτασαμε?? Μπας και πηραμε το Γιουροκαπ και το ξεχασα??palok έγραψε:α Μάκη ήταν ανέτοιμος ρε, πάω πάσο. Δεν τον παίρνει ο βιουγιόσεβιτς στη λιμόζ να πάρουμε τον μπονγού κολό?