Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 79-75, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα. Και με διαιτησία σεμινάριο, έτσι?
Όχι 99-1, 100 - 0 μας παίξανε οι αλήτες.

Όσα μπράβο και να πει κανείς σε αυτήν την ομάδα, λίγα θα είναι.
Πείτε το ψυχή, πείτε το κάκαλα ... εγώ δεν ξέρω.
Εγώ βλέπω μια διοίκηση πρωτοδικείου να κοντράρει Λιμόζ και κούλα, στα ίσα.
Ένα πολύ λίγο ΜΠΡΑΒΟ από μένα. Σε ΟΛΗ την ομάδα.

Πείτε το ψυχή, πείτε το κάκαλα ... εγώ δεν ξέρω.
Εγώ βλέπω μια διοίκηση πρωτοδικείου να κοντράρει Λιμόζ και κούλα, στα ίσα.
Ένα πολύ λίγο ΜΠΡΑΒΟ από μένα. Σε ΟΛΗ την ομάδα.
+1Dimitris_L4 έγραψε:Ολοι εσεις που κανατε παλι τα γνωστα κραξιματα πριν τελειωσει το ματς περαστικα...ΑΑα κ ξεχασα...ειπατε να τι να παει να κανει ο κοσμος αφου μας ξεφτιλιζει η κουλα...παλι περαστικα...Φανταζομαι τωρα θα το γεμισετε το παλατακι...
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Δεν έχει να κένει με την ομάδα. Έχει να κάνει με τους ηλίθιους που ζουν ανάμεσά μας και με τους βαλτούς. Τους επαγγελματίες.PAOK_Antarctica έγραψε:Μόνο ΠΑΟΚτσής προδικάζει ματς από το πρώτο 10λεπτό...
Τουλάχιστον πείτε και ένα "μπράβο" μετά ρε παιδιά...

- sourmenetes
- Moderator
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 79-75, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Στο -20 ειδα την αποδοση του 1..ειπα να τζογαρω αλλα δεν ειχα καλη μπανκα...Duke_Rolson έγραψε:σασταλεγα και τέτοια..
υγ. δεν νομίζω ότι υπήρχε άτομο που ακόμη και στο -20, δεν πίστευε ότι θα το κάνουμε ντέρμπι....

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 16/01 16:30 (Novasports 4)
Στο πρώτο ημίχρονο κοράκια και Σακοτα μας έριξαν στο καναβάτσο, στο δεύτερο παίξαμε όπως παίζουμε τελευταία δηλαδή σε υψηλό επίπεδο, τα κοράκια σφυριξαν επιτέλους αυτά που έβλεπαν και με τον 6ο παίχτη στο πλευρό μας τούς πήραμε σβάρνα.
Βοήθησε και λίγο ο Ζντοβτς (προπονητης του κωλου χρονια τωρα)που άφησε εκτός τον Μαυροειδή (μονος του μας επαιζε στο β') στο τελευταίο 3λεπτο και έδεσε το γλυκό.
Τι να πει κανείς γι'αυτή την ομάδα πλεον;
Διαψεύδει όλα τα προγνωστικά χρόνια τώρα,γιατί αυτοί που την απαρτίζουν ξέρουν τόνους μπάσκετ .
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
Βοήθησε και λίγο ο Ζντοβτς (προπονητης του κωλου χρονια τωρα)που άφησε εκτός τον Μαυροειδή (μονος του μας επαιζε στο β') στο τελευταίο 3λεπτο και έδεσε το γλυκό.
Τι να πει κανείς γι'αυτή την ομάδα πλεον;
Διαψεύδει όλα τα προγνωστικά χρόνια τώρα,γιατί αυτοί που την απαρτίζουν ξέρουν τόνους μπάσκετ .
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ μου.
- thanos-xanthi
Προσωπικά, σε τέτοια διλλήματα, παίζω ακόμα και μονόευρο όταν δεν έχω κάβα. Για το γαμώτο. Για μην λέω μετά "αφού το έβλεπα".sourmenetes έγραψε:Στο -20 ειδα την αποδοση του 1..ειπα να τζογαρω αλλα δεν ειχα καλη μπανκα...Duke_Rolson έγραψε:σασταλεγα και τέτοια..
υγ. δεν νομίζω ότι υπήρχε άτομο που ακόμη και στο -20, δεν πίστευε ότι θα το κάνουμε ντέρμπι....;)

-
Πάρτε το χαμπάρι
Η ομάδα έχει κακάλα
Από εδώ μέχρι το Bλαδιβοστοκ

Η ομάδα έχει κακάλα
Από εδώ μέχρι το Bλαδιβοστοκ

- Lacedaemonian
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ε.Κ. 16/01 16:30 (Novasports 4)
Χαχαχαχαχαχαχαχαpilotos έγραψε:Συνελήφθη νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ (Mod) στις τουαλέττες στο Παλατάκι, ή "τον έπαιζε" από την κ@υλα της νίκης.... ή κρύφτηκε για να δει μετά το βόλευ.... (μάλλον το πρώτο ισχύει δεν παίρνω κι όρκο)
![]()
![]()
![]()
![]()

thanos-xanthi έγραψε:μπραβο ρε ομαδαρα
τεραστια νικη![]()

Υ.Γ. 1, 2, 3...Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΑΑΑΑΑΑ.................

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιαν 2016, 00:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Παιδιά θα πάρουμε κανένα παίκτη ακόμα να πετάξει κι άλλο η ομάδα;
- Duke_Rolson
- PAOK_NORTH_ARMY
Απίστευτη χαρά η σημερινή. Τα παλικάρια μας κάνανε κατάθεση ψυχής. Και αν δεν ήμασταν τόσο παλιογκαντέμηδες φέτος θα είχαμε πάρει τεράστιες νίκες που δίνουν ψυχολογία και συγκινούν και 100-200 άτομα παραπάνω για να πάρουν τον κώλο τους κατά Παλατάκι μεριά.
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, χαλαρά, αναμενόμενη νίκη, εντός προγράμματος, απόψε λουκέτο.
Πάμε τη Τρίτη να πατήσουμε την Oldenburg στο Παλατάκι.
Δεν χρειάζεται, γαμήσαμε όλοι μαζί το ΑΕΚάκι, κρατάω φλόκια (και φωνή) για το volley!
Πήρα ήδη εισιτήριο, τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον κλέψω...
Υ.Γ.: Όταν σουτάρω θα φωνάζετε.
Πάμε τη Τρίτη να πατήσουμε την Oldenburg στο Παλατάκι.
pilotos έγραψε:Συνελήφθη νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ (Mod) στις τουαλέττες στο Παλατάκι, ή "τον έπαιζε" από την κ@υλα της νίκης.... ή κρύφτηκε για να δει μετά το βόλευ.... (μάλλον το πρώτο ισχύει δεν παίρνω κι όρκο)
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζεται, γαμήσαμε όλοι μαζί το ΑΕΚάκι, κρατάω φλόκια (και φωνή) για το volley!
Πήρα ήδη εισιτήριο, τον Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να τον κλέψω...
Υ.Γ.: Όταν σουτάρω θα φωνάζετε.