Όχι.Πιστευω ότι είναι ότι πρεπει για την ομαδα.Ελληνες,εμπειροι,φτηνοι, κατι σαν τον Τζιωλη κ τον Τζαβελα.eorptol έγραψε:Πλάκα κάνειςnasos66 έγραψε:Εγω θελω Τατο κ Μανουσο με 2-3-4 κατοστάρικα.
Βασικα όμως μετα από αυτή τη περιοδο θα εχουμε ολη την εικονα για φετος με 1 χρονια Αρνεσεν:)
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο μόνος που επιασε σε άλλες ομάδες εκτός Τρίπολης ήταν ο ντε μπλασις δεν θυμαμε άλλον.... Μόλις φύγανε από την τριπολιτσα χανονταν στην μετριότητα τυχαίο;
Διαβάζω ότι η Βέροια θέλει δανεικούς τους Πόζογλου και Κοροβέση. Αν λάβεις υπόψη και τον Γιαννούλη, σαν πολλοί δικοί μας μαζεύονται αριστερά, ποιός θα πρωτοπάρει παιχνίδια;
Εκτός και αν πάει μόνο ένας από τους δύο ή έχουμε καμιά επιστροφή

Εκτός και αν πάει μόνο ένας από τους δύο ή έχουμε καμιά επιστροφή

-
Xρόνια πολλά παιδιά ,γνωρίζει κανείς τις σχέσεις του Αρνεσεν με τον Χιντιγκ σε τι επιπεδο είναι ? Νομίζω με την φυγή του Μουρινιο απο την Τσέλσι θα έχουμε καλύτερες σχέσεις και θα ψωνίσουμε απο εκεί , φέτος Τσελσι,Βραζιλία, Ολλανδία ,Τουρκία και κανένας διεθνής Κροάτης θα είναι το καλάθι που θα ψωνίσουμε. Έχω ένστικτο ότι ο αμυντικός και το δεκάρι θα είναι μέχρι το ΑΗ γιαννού Τούμπα.
- Καπετάνιος
- john4serres
βαζεις φωτιες για scouting των φευγατων της τσελσι.panpangr77 έγραψε:Xρόνια πολλά παιδιά ,γνωρίζει κανείς τις σχέσεις του Αρνεσεν με τον Χιντιγκ σε τι επιπεδο είναι ? Νομίζω με την φυγή του Μουρινιο απο την Τσέλσι θα έχουμε καλύτερες σχέσεις και θα ψωνίσουμε απο εκεί , φέτος Τσελσι,Βραζιλία, Ολλανδία ,Τουρκία και κανένας διεθνής Κροάτης θα είναι το καλάθι που θα ψωνίσουμε. Έχω ένστικτο ότι ο αμυντικός και το δεκάρι θα είναι μέχρι το ΑΗ γιαννού Τούμπα.
Καπετάνιος έγραψε:Ε τον θελω λεμε!!!!

Ιδανικός λόγω ονόματος για κανά παράρτημα του γκει ο παρακάτω: http://www.transfermarkt.co.uk/thomas-g ... eler/76377
...και γιατί όχι (κι εντεκαδάτος μάλιστα) στον π@υστόγαυρο δηλαδή ρε φίλε;
...Αυτός κι αν...γκ@μιέται ...αφού...

Εκεί τον έστειλα στα αντίστοιχα τόπικ των προηγούμενων μεταγραφικών περιόδων, ας πάει τώρα και στα παραρτήματα

- Καπετάνιος
Περιμένω εναγωνίως νέο χειμερινό-"εορταστικό" επεισόδιο του "ο Φρανκ στη χώρα των λευκών Ζουλού" από τον georgedoulk...
Παίζει να έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα κι από το "τσαντίρι" του Λαζόπουλου...

Παίζει να έχει μεγαλύτερη ακροαματικότητα κι από το "τσαντίρι" του Λαζόπουλου...

- Ekatnetworkltd
Εκτός από Σέντερ μπάκ και επιθετικό χάφ ψάχνουμε και Δεξί μπάκ μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη,απόλυτα φυσιολογικό το βρίσκω,γιά να δούμε θα κάνουμε τρείς μεταγραφές ;
Δε νομιζω οτι Χρειάζεται εκτος αν φυγει και ο Σκόνδρας
Χτενίζεται και σεντερμπακ μεν αλλα η κομβική μετεγγραφη ειναι του επιθ χαφ συν δυο αποχωρήσει στα χαφ
Χτενίζεται και σεντερμπακ μεν αλλα η κομβική μετεγγραφη ειναι του επιθ χαφ συν δυο αποχωρήσει στα χαφ