Πολύ μέτριος ο ΠΑΟΚ, ίσως γιατί δεν πήραμε στα σοβαρά το EL (προτιμήσαμε να κάνουμε rotation στον πρώτο αγώνα) και οι παίκτες δεν είχαν το απαραίτητο πάθος στην ρεβανς.
Το μόνο καλό η ελπιδοφόρα εμφάνιση Χαρίση.
Krasnodar - Π.Α.Ο.Κ. 2-1,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
- ΑποστόληςΑ
Re: Krasnodar - Π.Α.Ο.Κ. 2-1,Mvp-Σχολια & Παραλειπομενα
Τι να κάνουμε K_geo, υπάρχει ακμή και παρακμή σε όλα τα πράγματα, είναι φυσική συνέπεια της ζωής. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, προπονητές και τεχνικούς διευθυντές. Το ότι στην Αιντεχοβεν και στην Τσέλσι προ δεκαετίας και βάλε θεωρήθηκε πετυχημένος δεν σημαίνει ότι θα πετυχαίνει παντού, ειδικά όταν δεν έχει το δίκτιο και τους συνεργάτες που διαθέτουν αυτές οι ομάδες ( αλλά και τα ΧΡΗΜΑΤΑ ) και το ποδοσφαιρο συνεχώς αλλάζει. Αν ήταν τόσο ψηλά οι μετοχές του δεν θα διάλεγε να παει στην Ουκρανία εν καιρώ πολέμου. Και μάλλον δεν θα έρχονταν ποτέ και στον ΠΑΟΚ όσο κι αν ήταν διακαής πόθος του Ιβάν.
Οπως και να χει αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πλάνο είναι βασισμένο στο τριετές ασυμβόλαιο του Αρνεσεν και όχι σε όποιες τυχόν αποτυχημένες επιλογές κάνει. Κανείς δεν είπε ότι θα πάμε με τον Τούντορ για τρία χρόνια, αν και αυτό επαναλαμβάνεται κατά κόρον εδώ μέσα. Ούτε ο ίδιος ο Αρνεσεν το είπε ποτέ αυτό.
Οπως και να χει αυτό που θέλω να πω είναι ότι το πλάνο είναι βασισμένο στο τριετές ασυμβόλαιο του Αρνεσεν και όχι σε όποιες τυχόν αποτυχημένες επιλογές κάνει. Κανείς δεν είπε ότι θα πάμε με τον Τούντορ για τρία χρόνια, αν και αυτό επαναλαμβάνεται κατά κόρον εδώ μέσα. Ούτε ο ίδιος ο Αρνεσεν το είπε ποτέ αυτό.
Με εκείνη την τιμωρία της Ντόρτμουντ μάθαμε τίποτα; άσχετο με το θέμα, αλλά έχει ενδιαφέρον να δούμε πως συμπεριφέρεται ή UEFA
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- john4serres
- back in black
Δίκαιο αποτέλεσμα, δικαίως είμαστε τρίτοι πίσω απο Γερμανούς και Ρώσους, με βάση τις εμφανίσεις μας αλλά και το διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας.
Όσοι είχαμε την εντύπωση ότι θα ξεπερνούσαμε τους Ρώσους, επειδή αυτοί είναι μια μάλλον άγνωστη ευρωπαικά ομάδα και εμείς στο παρελθόν έχουμε αποκλείσει πολύ ιστορικότερες ομάδες, διαψευστήκαμε ηχηρά γιατί δεν εκτιμήσαμε σωστά τα βασικά χαρηκτηριστικά της φάσης που περνάει εφέτος ο ΠΑΟΚ.
Στεναχωρέθηκα απο το αποτέλεσμα και απο το γεγονός ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να δω τον ΠΑΟΚ να προχωράει στον επόμενο γύρο.Π
ιστευω όμως ότι αν η ομάδα καταφέρει να διαχειρισθεί την (δικαιολογημένη) πίεση που δέχεται απο εμάς, έχει προπτική για πολύ καλύτερα πράγματα.
Όσοι είχαμε την εντύπωση ότι θα ξεπερνούσαμε τους Ρώσους, επειδή αυτοί είναι μια μάλλον άγνωστη ευρωπαικά ομάδα και εμείς στο παρελθόν έχουμε αποκλείσει πολύ ιστορικότερες ομάδες, διαψευστήκαμε ηχηρά γιατί δεν εκτιμήσαμε σωστά τα βασικά χαρηκτηριστικά της φάσης που περνάει εφέτος ο ΠΑΟΚ.
Στεναχωρέθηκα απο το αποτέλεσμα και απο το γεγονός ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να δω τον ΠΑΟΚ να προχωράει στον επόμενο γύρο.Π
ιστευω όμως ότι αν η ομάδα καταφέρει να διαχειρισθεί την (δικαιολογημένη) πίεση που δέχεται απο εμάς, έχει προπτική για πολύ καλύτερα πράγματα.
- Μπαρκαρούτσος
Λουκέτο κι εδώ, μιας και η κουβέντα σχεδόν έχει αλλάξει θέμα.
MVP ο ΧαρΧαρ!
MVP ο ΧαρΧαρ!