Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπο
Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τον Όλσεν Βαν ντε σάαρ. Στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε και τροχονόμο
Η ομάδα ήταν αντάξια σήμερα πήρε αποτέλεσμα με μια μεγάλη ομάδα..
Και έχασε στις λεπτομέρειες την νίκη..
Και έχει πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές που πέρυσι σε απογοήτευσαν..
Αλλά παρ' όλα αυτά .. σου μένει ρε γαμώτο η απογοήτευση..
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
και όχι με την ομάδα.. αλλα με τον λαό.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΊΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Γιατί.. δυστυχώς ένα ποσοστό δεν συμβαδίζει με τα όνειρα μου..
ΕΓΩ τον ΠΑΟΚ τον έχω για μεγάλα πράγματα..
Ενοχλούμαι που παίζουμε europa..
θέλω τσόου λου .
Θέλω να φοράν την φανέλα του ΠΑΟΚ παίκτες σαν τον Berbatov και ακόμα μεγαλύτεροι..
Αλλα πες ότι πάμε.. πως να πάμε..?μήπως δεν είμαστε για εκεί..?
καλά στην Ελλάδα κάτι φτάει.. σήμερα τι έφταιγε..?δεν έπαιζε μπάλα η ομάδα..?
Έχω φτάσει 30 και ακόμα συζητάμε τα ίδια.
κάποτε είχαμε προβλήματα και τα "δικαιλογουσαμε"..
τώρα τι προβλήματα έχουμε..?
Νομίζω ότι ένα ποσοστό του λαου μας έχει μείνει στο 90..
Και μάλλον δεν θέλει να φύγει από εκεί και ας έχουμε 2015
Και έχασε στις λεπτομέρειες την νίκη..
Και έχει πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές που πέρυσι σε απογοήτευσαν..
Αλλά παρ' όλα αυτά .. σου μένει ρε γαμώτο η απογοήτευση..
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
και όχι με την ομάδα.. αλλα με τον λαό.
ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΊΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Γιατί.. δυστυχώς ένα ποσοστό δεν συμβαδίζει με τα όνειρα μου..
ΕΓΩ τον ΠΑΟΚ τον έχω για μεγάλα πράγματα..
Ενοχλούμαι που παίζουμε europa..
θέλω τσόου λου .
Θέλω να φοράν την φανέλα του ΠΑΟΚ παίκτες σαν τον Berbatov και ακόμα μεγαλύτεροι..
Αλλα πες ότι πάμε.. πως να πάμε..?μήπως δεν είμαστε για εκεί..?
καλά στην Ελλάδα κάτι φτάει.. σήμερα τι έφταιγε..?δεν έπαιζε μπάλα η ομάδα..?
Έχω φτάσει 30 και ακόμα συζητάμε τα ίδια.
κάποτε είχαμε προβλήματα και τα "δικαιλογουσαμε"..
τώρα τι προβλήματα έχουμε..?
Νομίζω ότι ένα ποσοστό του λαου μας έχει μείνει στο 90..
Και μάλλον δεν θέλει να φύγει από εκεί και ας έχουμε 2015
ΝαιVAGGT έγραψε:Διαφωνω καθετα.Το θεμα μας βεβαια δεν ειναι ο Ρομπερτο.Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.Ατολμος εντελως εκτος γραμμης.Για τις εξοδους δεν το συζητω και φυσικα ολα αυτα ειναι βουτυρο στο ψωμι των ΑΡΔ για να επαναφερουν το αλλο πουλι τον Γλυκο που ειναι και "δικο" τους παιδι.
Να παρακαλαμε να βλεπουμε την αμυντικη τριαδα σε ολα τα ματς οπως σημερα.
Από τον Όλσεν την έχασες
Όχι ότι σε κράτησε σε πόσες άλλες περιπτώσεις...Μόνο αρνητικά είχε και εξόδους ούτε μια
Από τον Καν έχασε η Γερμανία το παγκόσμιο το 2002 να φανταστώ;
Θελεις μια μικρη διορθωση εδω...zissos έγραψε:Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τον Όλσεν Βαν ντε σάαρ. Στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε και τροχονόμο
Στο χέρι ΤΟΥ Όλσεν είναι να γινει Βαν ντε σάαρ. Στο χέρι ΤΟΥ είναι να γινει και τροχονόμος..
Ελεος ρε παιδια που οι αποψεις σ'ενα φορουμ επηρεαζουν τη βελτιωση, τη νοοτροπια και το βαθμο δουλειας ενος παικτη...
Ολο χαϊδεμα και χαϊδεμα ειμαστε, δε βλεπετε πως δουλευουν εξω οι παικτες και πως προοδευουν?
- buffalobill4
Και μονο που ολα τα σχολια μετα απο ισοπαλια με την ντορτμουντ ειναι "απογοητευση" καλα παμε. Απο την αλλη ειμαστε για λυπηση. Σε μια βραδια γιορτη, εμεις συζηταμε για μη αγωνιστικα.
Το κακο ειναι οτι τα χρονια προβληματα δεν λυνονται τοσο ευκολα.
Απο την αλλη... Το αγωνιστικο πηρε το δρομο του πιστευω, τα οικονομικα απο καιρο εχουν διορθωθει κ πλεον δε χρωσταμε...τι μενει? Η τελευταια κινηση να ξεμπερδευουμε απο αυτη τη γαγγραινα.
Απο την αλλη... Το αγωνιστικο πηρε το δρομο του πιστευω, τα οικονομικα απο καιρο εχουν διορθωθει κ πλεον δε χρωσταμε...τι μενει? Η τελευταια κινηση να ξεμπερδευουμε απο αυτη τη γαγγραινα.
Αν δεν εβγαζε το παραλιγο αυτογκολ φυσικα κ δεν θα ελεγα τιποτα.Εχει βγαλει 2-3 απιθανα ενστικτωδως τα οποια δυσκολα θα τα εβγαζαν κορυφαιοι τερματοφυλακες στον κοσμο ΑΛΛΑ οταν την μια φορα με πας πισω στο σκορ(βλεπε ΑΕΚ βλεπε Γιαννενο) την αλλη ισοφαριζομαι απο την Ντορτμουντ και μετα μου τα βγαζεις αυτα τοτε ρε φιλε ειναι λογικο να ξενερωνω γιατι ηδη εχεις γαμησει την ψυχολογια των υπολοιπων 10 που παιζουν συν κερκιδα συν συν συν.pgetsos έγραψε:ΝαιVAGGT έγραψε:Διαφωνω καθετα.Το θεμα μας βεβαια δεν ειναι ο Ρομπερτο.Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.Ατολμος εντελως εκτος γραμμης.Για τις εξοδους δεν το συζητω και φυσικα ολα αυτα ειναι βουτυρο στο ψωμι των ΑΡΔ για να επαναφερουν το αλλο πουλι τον Γλυκο που ειναι και "δικο" τους παιδι.
Από τον Όλσεν την έχασες
Όχι ότι σε κράτησε σε πόσες άλλες περιπτώσεις...Μόνο αρνητικά είχε και εξόδους ούτε μια
Αυτην την στιγμη καλυτερο απο τον Ολσεν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.Το θεμα ειναι να ψαχτουν να βρουν τι φταιει ή πως μπορει να βελτιωθει στα ΒΑΣΙΚΑ κομματια της διαχειρισης τετοιων φασεων οταν ειναι 1,98 υψος.Τι δεν καταλαβαινεις;
+1926simba έγραψε:Θελεις μια μικρη διορθωση εδω...zissos έγραψε:Στο χέρι μας είναι να κάνουμε τον Όλσεν Βαν ντε σάαρ. Στο χέρι μας είναι να τον κάνουμε και τροχονόμο
Στο χέρι ΤΟΥ Όλσεν είναι να γινει Βαν ντε σάαρ. Στο χέρι ΤΟΥ είναι να γινει και τροχονόμος..
Ελεος ρε παιδια που οι αποψεις σ'ενα φορουμ επηρεαζουν τη βελτιωση, τη νοοτροπια και το βαθμο δουλειας ενος παικτη...
Ολο χαϊδεμα και χαϊδεμα ειμαστε, δε βλεπετε πως δουλευουν εξω οι παικτες και πως προοδευουν?
- navigator11
Εμείς σαν κόσμος γενικότερα και σε πολλά επίπεδα πότε θα διορθωθούμε, διότι φέτος φαίνεται να χτίζεται μια ομάδα, η οποία σε ... ταβάνι βλέπω να μας ξεπερνάει στο πολύ ρελαντί. Οι παθογένειες, όντως, δε γιατρεύονται δια μαγείας αλλά πρέπει να κάνουμε και οι ίδιοι μας προσπάθειες. Δεν αφορά αποκλειστικά στα χαϊβάνια χθες η άποψή μου ...buffalobill4 έγραψε:Και μονο που ολα τα σχολια μετα απο ισοπαλια με την ντορτμουντ ειναι "απογοητευση" καλα παμε. Απο την αλλη ειμαστε για λυπηση. Σε μια βραδια γιορτη, εμεις συζηταμε για μη αγωνιστικα.
Μονο 4 ψηφοι στον Μακ;Για αλλη μια φορα οτι καλυτερο επιθετικα!
Μπραβο στον Τουντορ για το στησιμο,μπραβο και στην ομαδα που σταθηκε αξιοπρεπως.
Κριμα παντως μπορουσαμε να χαμε κερδισει.
Μπραβο στον Τουντορ για το στησιμο,μπραβο και στην ομαδα που σταθηκε αξιοπρεπως.
Κριμα παντως μπορουσαμε να χαμε κερδισει.
Προσωπικά δε μπορώ να του πω τίποτα, δε μπορούσε να κάνει κάτι για μένα, και ΌΛΟΙ οι ξένοι το ίδιο λένε. Για πανέξυπνο γκολ του επιθετικού, όχι βλακεία του τερματοφύλακαVAGGT έγραψε:Αν δεν εβγαζε το παραλιγο αυτογκολ φυσικα κ δεν θα ελεγα τιποτα.Εχει βγαλει 2-3 απιθανα ενστικτωδως τα οποια δυσκολα θα τα εβγαζαν κορυφαιοι τερματοφυλακες στον κοσμο ΑΛΛΑ οταν την μια φορα με πας πισω στο σκορ(βλεπε ΑΕΚ βλεπε Γιαννενο) την αλλη ισοφαριζομαι απο την Ντορτμουντ και μετα μου τα βγαζεις αυτα τοτε ρε φιλε ειναι λογικο να ξενερωνω γιατι ηδη εχεις γαμησει την ψυχολογια των υπολοιπων 10 που παιζουν συν κερκιδα συν συν συν.pgetsos έγραψε:ΝαιVAGGT έγραψε:Διαφωνω καθετα.Το θεμα μας βεβαια δεν ειναι ο Ρομπερτο.Το θεμα ειναι οτι χασαμε μια ιστορικη νικη λογω της ανυπαρξιας του Ολσεν.Ατολμος εντελως εκτος γραμμης.Για τις εξοδους δεν το συζητω και φυσικα ολα αυτα ειναι βουτυρο στο ψωμι των ΑΡΔ για να επαναφερουν το αλλο πουλι τον Γλυκο που ειναι και "δικο" τους παιδι.
Από τον Όλσεν την έχασες
Αυτην την στιγμη καλυτερο απο τον Ολσεν ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.Το θεμα ειναι να ψαχτουν να βρουν τι φταιει ή πως μπορει να βελτιωθει στα ΒΑΣΙΚΑ κομματια της διαχειρισης τετοιων φασεων οταν ειναι 1,98 υψος.Τι δεν καταλαβαινεις;
Εγώ βλέπω ένα παλικάρι με τρομερά χαρακτηριστικά, που σε 3 χρόνια θα παίζει σε ΤΟΠ ομάδα, και βάζω και στοίχημα
Πέτρο, ήδη παίζει στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.
Και ναι, το μισό αποψινό (χθεσινό) χ οφείλεται σε αυτόν και στις επεμβάσεις του.
Και ναι, το μισό αποψινό (χθεσινό) χ οφείλεται σε αυτόν και στις επεμβάσεις του.
Δεν εννοούσα απαραίτητα να φύγει
Βλέπω κάτι ΠΟΛΎ ωραίο να δημιουργείται από τον Κροατη
Κούπα cl που έλεγε ο Ιβάν δε θα πάρουμε... Αλλά el δε θα έλεγα όχι
Θέλω να πιστεύω σε λίγα χρόνια θα είμαστε μια σεβαστή στην Ευρώπη ομάδα

Κούπα cl που έλεγε ο Ιβάν δε θα πάρουμε... Αλλά el δε θα έλεγα όχι

Θέλω να πιστεύω σε λίγα χρόνια θα είμαστε μια σεβαστή στην Ευρώπη ομάδα
Μετα απο 10 ωρες γηπεδο κ μια πολυ ομορφη μερα για εμας (ασχετως αν στο τελος μας αφησε μια πικρη γευση) διαβαζω εδω μεσα στο φορουμ κριτικες παραλειπομενα κτλ κτλ κτλ κ δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι βγαζουν συμπερασματα κ πορισματα μη εχοντας πατησει στο γηπεδο 6 χρονια.....
Ναι ρε φιλε (δεν θυμαμαι το νικ σου κ βαριεμε να γυριζω πισω στις σελιδες) εχεις μια αποψη κ ειναι σεβαστη αλλα ο τροπος που την εκφραζεις (οχι μονο εσυ ) μου προκαλει αηδια κ δεν υπαρχει κανενας τροπος να την αποδεχτω,ναι ρε φιλε κ συνοπαδε δεν ειναι λυση να κλεισεις μια απο τις πιο ιστορικες θυρες στον πλανητη επειδη ετσι νομιζεις εσυ οτι θα λυθει το προβλημα,ναι ρε φιλε δεν εχει καμμια ευθυνη καμμια παε για αυτον τον ανεγκεφαλο που θα βρει μια πορτα ανοικτη κ θα μπει με αλλους 100 μεσα στο γηπεδο για να κανει μανουρα...ισα ισα οι σεκιουριταδες της παε απετρεψαν τα χειροτερα (φυσικα εσυ δεν το ειδες αυτο μιας κ δεν εχεις ερθει στο γηπεδο 6 χρονια τωρα).
Απο την αλλη εχεις δικιο το οτι πρεπει κατι να γινει με αυτους τους μπαχαλακηδες που εδω κ χρονια ταλαιπωρουν την ομαδα με τις συμπεριφορες τους κ πρεπει να ειναι κατι που θα τελειωσει αυτο το πραγμα
Ναι ρε φιλε (δεν θυμαμαι το νικ σου κ βαριεμε να γυριζω πισω στις σελιδες) εχεις μια αποψη κ ειναι σεβαστη αλλα ο τροπος που την εκφραζεις (οχι μονο εσυ ) μου προκαλει αηδια κ δεν υπαρχει κανενας τροπος να την αποδεχτω,ναι ρε φιλε κ συνοπαδε δεν ειναι λυση να κλεισεις μια απο τις πιο ιστορικες θυρες στον πλανητη επειδη ετσι νομιζεις εσυ οτι θα λυθει το προβλημα,ναι ρε φιλε δεν εχει καμμια ευθυνη καμμια παε για αυτον τον ανεγκεφαλο που θα βρει μια πορτα ανοικτη κ θα μπει με αλλους 100 μεσα στο γηπεδο για να κανει μανουρα...ισα ισα οι σεκιουριταδες της παε απετρεψαν τα χειροτερα (φυσικα εσυ δεν το ειδες αυτο μιας κ δεν εχεις ερθει στο γηπεδο 6 χρονια τωρα).
Απο την αλλη εχεις δικιο το οτι πρεπει κατι να γινει με αυτους τους μπαχαλακηδες που εδω κ χρονια ταλαιπωρουν την ομαδα με τις συμπεριφορες τους κ πρεπει να ειναι κατι που θα τελειωσει αυτο το πραγμα
Π.Α.Ο.Κ - Borussia Dortmund 1-1,MVP - Σχολια & Παραλειπομενα
Μεγαλος νομος ορφανου τεραστιος. Κακως κατεργθηκε. Δεν μπορει χωρις τον μπατσο του κ το κελι του ο ελληνας οπαδος. Θα μας κανουν και κυρηγμα τωρα. μπηκαν να προστατεψουν την οπαδικη τιμη τους. Αυτοι ειναι που ζηταν κ εισιτηρια σε ολα τα γηπεδα. Ο κοντωνης φταιει κ ο αμκας.
Πολύ πολύ ωραία όλα εκτός της ανοησίας μετά ματς ζήτησαν λέει να παρουν τα πανό και μπήκαν από δύο μεριές και ήταν όλα πιτσιρίκια ευτυχώς έσβησε η ανοησία σχετικά γρήγορα κρίμα για την ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk