Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
2
1%
Βίτορ
4
3%
Κόστα,
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tζαβέλλας
7
4%
Kωνσταντινίδης
1
1%
Κάτσε
6
4%
Tζιόλης
32
20%
Pοντρίγκες
3
2%
Μακ
22
14%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Μπερμπάτοφ
75
48%
Ζάιρο
2
1%
Σάμπο
2
1%

Σύνολο ψήφων: 157

Άβαταρ μέλους
che4

Re: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από che4 »

simba έγραψε:
sourmenetes έγραψε:2γκολ λενε...

Φημες ειναι..
Μαλλον..

[youtube]4dxaYM4xaoY[/youtube]

Che παρε και συνεντευξη επειδη ξερω ποσο σου ελειψε η φωνουλα του :lol: :lol: :lol:

[youtube]OgkQOZPNDXI[/youtube]

Αμα σου γυρνουσε ο λουκας δυο τετοια ματς σερι οπως εκανε ο μπερμπα θα πηγαινα πασο αλλα η τιτικα το μονο που γυρναει ειναι το μιξερ στην κουζινα του ρεεεεεεεεεε

Δες φατσα να φοραει το δεκα του ΠΑΟΚ και δες μπερμπα ...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε γιατι τωρα (28) ειναι το πρωτο βιολι στη θελτα και εχει 7 μυρια..
Αλλα δυστυχως τον βλεπω και μετα τα 30 να καθεται εκει..
Δεν πειραζει φρανκ εχω θα βρει αλλον..
Απλα τον συγκεκριμενο τον θελω εκτος των αλλων, και για την εμπειρια και την ηγετικοτητα του, που στο συγκεκριμενο πασχουμε..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χαχαχαχαχα...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Καλά κοντέυω να κατουρηθώ από το γέλιο λέμε.......μπήκα με φόβο να φάω κατάρες από τον Che να γράψω πως αν σε αυτή την ομάδα είχαμε μπροστά και τον Λούκας θα παραμιλούσαν πολλοί στη Σούπα Λιγκ, και βλέπω φόρα παρτίδα δέκα ποστ αφιερωμένα και βιντεάκια....καλά κλαίω (και μεταφορικά και κανονικά)....... :)
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

che4 έγραψε: Αμα σου γυρνουσε ο λουκας δυο τετοια ματς σερι οπως εκανε ο μπερμπα θα πηγαινα πασο αλλα η τιτικα το μονο που γυρναει ειναι το μιξερ στην κουζινα του ρεεεεεεεεεε

Ε και συ τωρα μπερδευεις τις βουρτσες με τις...
Παντως τι τρυφερο αγορι ειναι αυτο, ακου φωνη καρτουνιστικη :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Azrael έγραψε:χαιρομαι που αυτη η ομαδα δεν το βαζει κατω και τρεχει αδιακοπα 90 λεπτα!Ειμαι πολυ περιεργος τι μπαλα θα παιζουμε μετα απο 3 χρονια! :opaokara:
Ρε φιλε το σκεφτομουν πριν λιγο αλλα ειπα να μην το γραψω...

Για το μονο που λυπαμαι, ειναι τα 3 χρονια του Σαββιδη που πηγανε στραφι. Αν απο την αρχη ειχε εμπιστευτει εναν ποδοσφαιρανθρωπο οπως τον Αρνεσεν, να κανει κουμαντο, τωρα ηδη θα ειχαμε βγαλει τρελα γουστα.

Δεν πειραζει ομως. Μπροστα μας ειναι, στηριξη στην ομαδα και ολα θα ερθουν
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

simba έγραψε:Παντως τι τρυφερο αγορι ειναι αυτο, ακου φωνη καρτουνιστικη :lol: :lol:
Ολοι οι Ισπανοι αδερφε, εχουν ιδια φωνη και ιδιο ακριβως τροπο ομιλιας (παυσεις, εκφρασεις κλπ). Ειναι κατι το απιστευτο
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

buffalobill4 έγραψε:
simba έγραψε:Παντως τι τρυφερο αγορι ειναι αυτο, ακου φωνη καρτουνιστικη :lol: :lol:
Ολοι οι Ισπανοι αδερφε, εχουν ιδια φωνη και ιδιο ακριβως τροπο ομιλιας (παυσεις, εκφρασεις κλπ). Ειναι κατι το απιστευτο
Το ξερω, τους εχω ζησει κιολας πολυ, αλλα αυτος ειναι απο αλλο παραμυθι.. ;)

Στα της Dortmund τωρα, αν λειψει ο Βιτορ, με Μαλεζα δεξια δε θα χασουμε τα αυγα και τα πασχαλια με Kagawa και Mkhitaryan ?? :?

Μηπως επιστρατευτει κανας Σκονδρας ή μηπως δουμε Τζιολη πισω με κοστα στα δεξια?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

aquila έγραψε:Παντως αν ειναι να βριζόμαστε ν αφήνεται και τα δικα μου σχολια να περνάνε. Ετσι για να καταλαβαίνουμε ποιοι ειναι οι μπαγλαμαδες

Sent from my iPad using Tapatalk

Εσυ φιλε μου εισαι ΠΑΟΚτσης που βλεπεις οτι ο ΠΑΟΚ ευνοειται;
Τι επιχειρημα μπορει να εχει καποιος που παρακολουθει πραγματικα τον ΠΑΟΚ για να στηριξει αυτο τον ισχυρισμο;
Δηλαδη εγω που ειμαι 37 και βλεπω ΠΑΟΚ 25-30 χρονια πως να το χωνεψω αυτο μπορεις να μου πεις;
Η γνωμη μου μικρη σημασια εχει αλλα για μενα δεν πρεπει να ξαναγραψεις εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
aquila

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, 1-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aquila »

obanebane έγραψε:
aquila έγραψε:Παντως αν ειναι να βριζόμαστε ν αφήνεται και τα δικα μου σχολια να περνάνε. Ετσι για να καταλαβαίνουμε ποιοι ειναι οι μπαγλαμαδες

Εσυ φιλε μου εισαι ΠΑΟΚτσης που βλεπεις οτι ο ΠΑΟΚ ευνοειται;
Τι επιχειρημα μπορει να εχει καποιος που παρακολουθει πραγματικα τον ΠΑΟΚ για να στηριξει αυτο τον ισχυρισμο;
Δηλαδη εγω που ειμαι 37 και βλεπω ΠΑΟΚ 25-30 χρονια πως να το χωνεψω αυτο μπορεις να μου πεις;
Η γνωμη μου μικρη σημασια εχει αλλα για μενα δεν πρεπει να ξαναγραψεις εδω μεσα.
Τι γνωμη σου μπορεις να την εχεις ετσι κι αλλιως δε μ ενδιαφερει καθολου και ουτε πρόκειται να κρίνει τις πράξεις μου. Αυτο που μ ενδιαφερει ειναι να εισαι κόσμιος απέναντι μου οπως θελω να ειμαι κι εγω και να μη με αναγκάζεις να παρεκτρέπομαι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aquila την Δευ 28 Σεπ 2015, 01:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

che4 έγραψε:
simba έγραψε:
sourmenetes έγραψε:2γκολ λενε...

Φημες ειναι..
Μαλλον..

[youtube]4dxaYM4xaoY[/youtube]

Che παρε και συνεντευξη επειδη ξερω ποσο σου ελειψε η φωνουλα του :lol: :lol: :lol:

[youtube]OgkQOZPNDXI[/youtube]

Αμα σου γυρνουσε ο λουκας δυο τετοια ματς σερι οπως εκανε ο μπερμπα θα πηγαινα πασο αλλα η τιτικα το μονο που γυρναει ειναι το μιξερ στην κουζινα του ρεεεεεεεεεε

Είσαι λάθος, γκολ μέσα στη Βαλένθια, στο Καμπ Νου, δύο με Εσπανιολ... ;)
simba έγραψε:Ε γιατι τωρα (28) ειναι το πρωτο βιολι στη θελτα και εχει 7 μυρια..
Αλλα δυστυχως τον βλεπω και μετα τα 30 να καθεται εκει..
Δεν πειραζει φρανκ εχω θα βρει αλλον..
Απλα τον συγκεκριμενο τον θελω εκτος των αλλων, και για την εμπειρια και την ηγετικοτητα του, που στο συγκεκριμενο πασχουμε..
Τον είχα για μικρότερο

Σύντομα θα θέλει να έρθει :mrgreen:
buffalobill4 έγραψε: Για το μονο που λυπαμαι, ειναι τα 3 χρονια του Σαββιδη που πηγανε στραφι. Αν απο την αρχη ειχε εμπιστευτει εναν ποδοσφαιρανθρωπο οπως τον Αρνεσεν, να κανει κουμαντο, τωρα ηδη θα ειχαμε βγαλει τρελα γουστα.

Δεν πειραζει ομως. Μπροστα μας ειναι, στηριξη στην ομαδα και ολα θα ερθουν
Ο Δανός είπε σε δηλώσεις ότι τον είχε ζητήσει και το 12' νομίζω
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

pgetsos έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: ΥΓ πρεπει να βρουμε και ποιου μπαρμπα η φωνη λεει κατι για τον σαμπο. Τον λαζαριδη υποψιαζομαι
Του Ντίνου του δικού μας; :mrgreen:
Μπα, αυτός μόνο για τον Σαλπιγγίδη θα έλεγε κάτι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

simba έγραψε:Ετσι ρε καυλα μαμω την τρελα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ! :opaokara: :opaokara: :pano:

Η αυρα του μπερμπατοφ και οι αλλαγες το γυρισαν το ματσακι!!

Καρδιακος θα γινομουν στη φαση του εμμεσου ομως..Ειναι δυνατον ρε γαμωτο να μην το εκτελεσει ο μπερμπα ψηλα στη αλλη γωνια? Μπουμι στο κεντρο? Χαλαλι του ομως του Τζαβελλα με την παλικαρισια κεφαλια που πηρε και ηρθε η ισοφαριση με το μπουτι του Μπερμπα :opaokara:

Ομως η ομαδα χρειαζεται να κανει αυτοκριτικη γιατι δε γινεται να ξυπναμε καθε φορα που μας βαζουνε γκολ, και οι ανατροπες δεν ερχονται συνεχεια...
2 ματς τωρα επρεπε να προηγουμαστε απ΄το ημιχρονο με αντιπαλους χωματα και αντ'αυτου με φλυαρια, αναποτελεσματικοτητα μπροστα και χαλαροτητα, τους δινουμε την ευκαιρια να κλεψουν τα ματς στην πρωτη τους ευκαιρια (Κοστα ξανα ευθυνη σημερα που πηγε σαν κοιμησμενος στη φαση και δεν απλωσε ΟΥΤΕ το ποδι να αλλοιωσει την πορεια....)

Δε χρειαζεται πανηγυρια γιατι μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη, τρεις και...

Ο ζαιρο παντως περα απο μια καλη ενεργεια που κερδισε ενα φαουλ, ειχε πολλα λαθη και επιπολαιοτητες και εδειξε γιατι δεν τον εμπιστευεται απ'την αρχη ο Ιγκορ..
Αλλα βεβαια και αυτος θα μπορουσε να εχει τις ευκαιριες που εχει παρει ο Σαμπο ωστε ν'αποκτησει αγωνιστικο ρυθμο, αλλα ποιον να βγαλεις...

Μακ αφαντος σ'ολο το β' ημιχρονο λογω κουρασης, αλλα το παστελωσε μετα το τσαφ του Μπερμπα..
Ελπιζω να μην ειναι χωμα με Dortmund..

Αναμεικτα αισθηματα για Κατσε, καθως εκανε αρκετα λαθη στο πρωτο ημιχρονο αλλα οι πολυ καλες εκτελεσεις κορνερ που οδηγησαν στα γκολ, αλλα και οι αστηρευτες δυναμεις του στο β' βοηθησαν την ομαδα ν'ανεβει ψηλα..

Η εμφανιση του Πελκα κυριως στο 1ο νομιζω οφειλεται στην κουραση απ'τα συνεχομενα ματς, καθως φανηκε θολωμενος σ'αρκετες φασεις..Ελπιζω να μην τον καψουμε με τοσα συνεχομενα ματς, ιδιως αφου εχει δειξει οτι δεν εχει και την καλυτερη φυσικη κατασταση..

Μεγαλος μπερμπα που μυριστηκε την κεφαλια του τζαβελλα και τρυπωσε στη φαση, αλλα επρεπε να το παρει πανω του στο εμμεσο..
Προβληματιζομαι λιγακι ομως γιατι σε ορισμενες φασεις που τον πιανει η καμερα φαινεται σκασμενος παρα τα λιγα λεπτα που παιζει, και δεν εχει να κανει με το γνωριμο νωχελικο του στυλακι..

Ο Κλαους εκανε το τσαφ επειδη πηγε στη φαση με τη γνωστη του νωχελικοτητα, αλλα γενικα νομιζω οτι η εικονα του οφειλεται στην ελλειψη προετοιμασιας και στο οτι δεν εχει προσαρμοστει ακομα τις κινησεις-αυτοματισμους της ομαδας..
προσυπογράφω το σεντόνι, εκτός από το σχόλιο για τον Κλάους. Νομίζω ότι το έχασε γιατί πάνω στο βηματισμό έπρεπε να βάλει το αριστερό. Έκανε ένα βηματάκι για να βάλει το δεξί και να το τσαφ.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

che4 έγραψε: Αμα σου γυρνουσε ο λουκας δυο τετοια ματς σερι οπως εκανε ο μπερμπα θα πηγαινα πασο αλλα η τιτικα το μονο που γυρναει ειναι το μιξερ στην κουζινα του ρεεεεεεεεεε

Καλά τώρα, αντικειμενικά, άμα είχες λούκας αντί μακ δεν θα χρειαζόταν να γυρίσουμε 2 ματς αλλά, θα 'χαμέ βάλει και στα 2 τρίμπαλο από το 20λεπτο! ;)
Άβαταρ μέλους
opaloka

Δημοσίευση από opaloka »

Να του στειλουμε λουκουμια με φαγουροσκονη που σκοραρε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος opaloka την Δευ 28 Σεπ 2015, 05:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”