16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Περαστικα παλικαρι μου, και μην σε παιρνει απο κατω. Θα επιστρεψεις υγιης με το καλο θα δουλεψεις σκληρα και θα καταξιωθεις. Συμβαινουν αυτα, αλλα δεν πρεπει να το βαζουμε κατω.
Παιδιά, τι έδειξε η ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ. Δεν έχω ακούσει τίποτα σχετικό, πράγμα που είναι περίεργο.
Πριν μια βδομάδα αυτό:
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο νεαρός μέσος δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς ο Τσίμιροτ υπέστη βαριά θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη.
Στις εξετάσεις του Βόσνιου μέσου λόγω του εκτεταμένου αιματώματος, δεν φαινόταν ο τένοντας και θα χρειαστεί να ξανακάνει μαγνητική, όταν υποχωρήσει το αιμάτωμα.
Αν δεν έχει πειραχτεί ο τένοντας ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του Τσίμιροτ θα είναι 6-8 βδομάδες αν όμως έχει πειραχθεί, τότε ο νεαρός χαφ θα μείνει εκτός για διάστημα 8-10 εβδομάδων. Αν μη τι άλλο, όχι και τα καλύτερα νέα για τον ΠΑΟΚ.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο νεαρός μέσος δεν ήταν ενθαρρυντικά, καθώς ο Τσίμιροτ υπέστη βαριά θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και πρώτου βαθμού στον λαγονοψοΐτη.
Στις εξετάσεις του Βόσνιου μέσου λόγω του εκτεταμένου αιματώματος, δεν φαινόταν ο τένοντας και θα χρειαστεί να ξανακάνει μαγνητική, όταν υποχωρήσει το αιμάτωμα.
Αν δεν έχει πειραχτεί ο τένοντας ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του Τσίμιροτ θα είναι 6-8 βδομάδες αν όμως έχει πειραχθεί, τότε ο νεαρός χαφ θα μείνει εκτός για διάστημα 8-10 εβδομάδων. Αν μη τι άλλο, όχι και τα καλύτερα νέα για τον ΠΑΟΚ.
Στα 20 λεπτά που έπαιξε είδα εξαιρετικά στοιχεία αντίληψης γρήγορο. Πασιγκ γκειμ
Αν δεν έβγαινε θα κερδίζαμε .. Γίναμε δυσκινητοι επειτα
Αν δεν έβγαινε θα κερδίζαμε .. Γίναμε δυσκινητοι επειτα
-
john4serres
Ναι σε πισίνα ήταν.
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/03/fc2ba7deb174ac71f11526742db423a6.jpg[/img]
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
-
john4serres
Η χαλαρή διάθεση, και η κυρία αριστερά, ας ελπίσουμε να τον βοηθήσουν να γίνει γρήγορα καλά.
Καλος ο Δημητρακης, αλλα η μεταγραφη ουσιας και σε βαθος χρονου ειναι τουτος δω μαγκες....
Γερος να ναι και θα με θυμηθειτε...
Γερος να ναι και θα με θυμηθειτε...
Καλώς ήρθες.
Άτυχος στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα βοηθήσεις πολύ μέσα στην χρονιά.
Άτυχος στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα βοηθήσεις πολύ μέσα στην χρονιά.
Εγω νομιζω αυτος ειναι ο καλύτερος πλην Μπέρμπα ...
Και αναμένω ηγετικός και εκτίναξη αξίας
-
Dimg4
MANIAKOS έγραψε:Εγω νομιζω αυτος ειναι ο καλύτερος πλην Μπέρμπα ...