4.Marin Leovac
- Trilofiotis
Re: 4.Marin Leovac
Βασικά μήπως ο Τζαβέλας πετάει τις μαστίχες μεσα στο χορτάρι, τις πατάνε κολλάει το πόδι και ψοφολογάνε..;
Μπορει κάποιος να με διαψεύσει; ΟΧΙ ->ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
Αποδεσμευση τώρα στο Τζαβέλα.
Trilofiotis έγραψε:Βασικά μήπως ο Τζαβέλας πετάει τις μαστίχες μεσα στο χορτάρι, τις πατάνε κολλάει το πόδι και ψοφολογάνε..;
"Trilofiotis" ή "Τσιριγώτης" ????
- Trilofiotis
Ε τα επιχειρήματα εναντίων του Τζαβέλα συνήθως τέτοιας αντικειμενικότητας ειναι, δε διαφέρω και πολύ....
- thanos-xanthi
κριμα παντως, ειδικα για τη χρονικη στιγμη που εγινε ο τραυματισμος, με τοσα ματς φωτια να ερχονται
ας βαλει τον Κοροβεση εκει, να δουμε πως θ ανταπεξελθει..μια χαρα ειναι
ας βαλει τον Κοροβεση εκει, να δουμε πως θ ανταπεξελθει..μια χαρα ειναι
- Trilofiotis
Κ εγώ πιστεύω ότι ο Κοροβέσης απο σπόντα ειναι εκτός 18άδας. Μακάρι να μπεί και να δειξει πραγματάκια!
Τι ατυχία είναι αυτή ρε γμτ, περονόσπορος έπεσε;
Περαστικά και επιστροφή το συντομότερον(λέμε τώρα) δυνατόν!
Και γω πιστεύω ότι πρέπει να πάρει την θέση του ο Κοροβέσης, εμένα μου άρεσε όσο έπαιξε και πιστεύω θα τα δώσει όλα
Ελπίζω ο Τούντορας να μην κάνει πειράματα με Κiτσιου/Κωνσταντινiδη την Πέμπτη
Περαστικά και επιστροφή το συντομότερον(λέμε τώρα) δυνατόν!
Και γω πιστεύω ότι πρέπει να πάρει την θέση του ο Κοροβέσης, εμένα μου άρεσε όσο έπαιξε και πιστεύω θα τα δώσει όλα
Ελπίζω ο Τούντορας να μην κάνει πειράματα με Κiτσιου/Κωνσταντινiδη την Πέμπτη
Σχετικα με Κοροβεση...
Ο λογος που πιστευω οτι ο Ιγκορ δεν τον εχει(ακομη) στις πρωτες του επιλογες, ειναι οτι δεν ειναι τοσο aggressive και μαλλον δεν ειναι τοσο ταιριαστος για ολη την πλευρα οσον αφορα στα αμυντικα του καθηκοντα..
Παντως θα ειναι περισσοτερο συνεπης αμυντικα απο το Μακ και προφανως λιγοτερο επικινδυνος επιθετικα..
Αλλα εγω τον πιστευω γιατι ειναι πολυ πονηρος και εξυπνος παικτης, και αν και του λειπουν καποια χαρακτηριστικα που εχει ο Μακ, με το vision και την κλειστη τριπλα που εχει νομιζω μπορει να σταθει μπροστα..
Σχετικα με τους τραυματισμους πιστευω αυτο http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1002125
Ο λογος που πιστευω οτι ο Ιγκορ δεν τον εχει(ακομη) στις πρωτες του επιλογες, ειναι οτι δεν ειναι τοσο aggressive και μαλλον δεν ειναι τοσο ταιριαστος για ολη την πλευρα οσον αφορα στα αμυντικα του καθηκοντα..
Παντως θα ειναι περισσοτερο συνεπης αμυντικα απο το Μακ και προφανως λιγοτερο επικινδυνος επιθετικα..
Αλλα εγω τον πιστευω γιατι ειναι πολυ πονηρος και εξυπνος παικτης, και αν και του λειπουν καποια χαρακτηριστικα που εχει ο Μακ, με το vision και την κλειστη τριπλα που εχει νομιζω μπορει να σταθει μπροστα..
Σχετικα με τους τραυματισμους πιστευω αυτο http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1002125
-
Οχι κατι εντυπωσιακό σαν Μπακ αλλα γρήγορος αξιόπιστος με ισόποσα χαρακτηριστικά άμυνας επιθεσης
-
Μου φανηκε καλυτερος επιθετικα απ οτι αμυντικα. Οχι οτι ειναι τρυπα στην αμυνα, αλλα δεν μου εβγαζε σιγουρια. Νωρις ειναι ακομα βεβαια θα τον δουμε.
Μπα,νομιζω αξιοπιστος ειναι και αμυντικα..Πολυ ισορροπημενος κξαι κοντρολαρισμενος φαινεται..Εξαιρετικη σεντρα στο 1-1..Δεν γεμιζει το ματι,αλλα θεωρω ειναι πολυ ουσιαστικη μεταγραφη ..Μου θυμιζει Λιχτσταινερ κατα καποιο τροπο..
- ΑποστόληςΑ
ωχωχωχωχ αρχισε και εσενα ο χοντρος να σε πιανει στο στομα του γιατι δεν καλυπτεις λεει τον τζαβελλα.
το νου σου, μετα τον ολσεν εσυ και μετα ο τουντορ και ο φρανκ. βρυζα γυρνα πισω δεν εχουν ρεπορταζ λεμαι.
το νου σου, μετα τον ολσεν εσυ και μετα ο τουντορ και ο φρανκ. βρυζα γυρνα πισω δεν εχουν ρεπορταζ λεμαι.
Για την τσαρουχια του Τζαβεκλλα ειπε ο χοντρος?Για τις πασες στους αντιπαλους?Για το φαουλ του υελευταιου λεπτου και ενω ο Τουντορ εχει πει μην δινετε φαουλ?
εμένα πάντως μου αρέσει ο τρόπος που ψάχνει να παίξει το 1-2 όταν ανεβαίνει. γενικά πισεύω θα εξελιχτεί σε ένα καλό μπακ-χαφ γιατί έχει τα ταχυδυναμικά στοιχεία αλλά και κάποιες επιθετικές αρετές (πχ σέντρα και κίνηση)