13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13.Στέλιος Μαλεζάς
πριν κάτι χρόνια, σε ¨βρίζαμε¨ ή σε ¨βγάζαμε λίγο για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας¨ όταν όντας ζευγάρι με Τσιρίλο τρώγαμε γκολ από ... Σουάρες.
Συγγνώμη.
Λείπεις.
Συγγνώμη.
Λείπεις.
- PAOK_NORTH_ARMY
Το παλικάρι ήταν σχεδόν αλάνθαστο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε τον εμπιστεύεται ο κόουτς. Μπράβο Στελάκη και με αγωνιστική απραξία.
-
ron-swanson
καλός ψηλά, λογικό. με λαθάκια στο μαρκάρισμα, δλδ μια μικρή ατολμία που όμως λογική γιατί και καιρό είχε να παίξει και σημαντικό ματς ήταν αλλά μεγάλο λάθος που στα τελευταία 10' έδινε βάθος κάποια μέτρα και χάλαγε τη γραμμή της άμυνας. ευτυχώς δεν έπαιξαν πολύ στο χώρο με τον αρι οι ρώσοι και δεν φάνηκε η λογική διαφορά ταχύτητας αν έφευγε...
αλλά γενικά πάρα πολύ ενθαρυντική παρουσία για τη συνέχεια γιατί δεν ξέρω τι παίζει και με βίτορ...
αλλά γενικά πάρα πολύ ενθαρυντική παρουσία για τη συνέχεια γιατί δεν ξέρω τι παίζει και με βίτορ...
Εμένα μου αρέσει ο Στελάρας και τον θεωρώ πιο αξιόπιστο από όλα τα cb μας
Ελπίζω να καθιερωθεί
Ελπίζω να καθιερωθεί
ισως μπορει να δεσει καλυτερα με τους πορτογαλους ή/και τζαβέλλα γιατί εχει το ύψος κάτι που βοηθάει στις σέντρες απο τα πλάγια.
+1. Από το πληκτρολόγιό μου, μου το πήρες.pxp920 έγραψε:Καλώς επέστρεψες αρχηγέ
Ότι έχει παραπάνω ύψος δεν μου λέει κάτι, ο Κόστα είναι καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι.
Αλλά έχει αυτή την τόσο απαραίτητη ηρεμία και την άνεση να κοντρολάρει και να βγάλει την μπάλα κάθετα μπροστά που έλειψαν πολύ από την ομάδα και πέρσι.
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη απο την τηλεωραση δεν μπορεις να κανεις ασφαλη ποδοσφαιρικη κριση , ηταν φανερο οτι επαιζε σαν λιμπερο και δεν επαιζε στην ιδια ευθειαK_geo έγραψε:καλός ψηλά, λογικό. με λαθάκια στο μαρκάρισμα, δλδ μια μικρή ατολμία που όμως λογική γιατί και καιρό είχε να παίξει και σημαντικό ματς ήταν αλλά μεγάλο λάθος που στα τελευταία 10' έδινε βάθος κάποια μέτρα και χάλαγε τη γραμμή της άμυνας. ευτυχώς δεν έπαιξαν πολύ στο χώρο με τον αρι οι ρώσοι και δεν φάνηκε η λογική διαφορά ταχύτητας αν έφευγε...
απο κει και περα αλανθαστος και εξεθεσε με τον καλυτερο τροπο τον προπονητη του που πριν καποιες μερες ειπε οτι παιζουν οι καλυτεροι
Στη τηλεόραση όμως έδειξε και τον τούντορ να κάνει κίνηση για να κρατάει την ευθεία...
Εκτός αν καταλαβα.λάθος...
Πάντως πιστεύω ότι κοστα,μαλε,,τζςβελλας θα πάνε καλά τη Κυριακή. Καλή χημεία μπορεί Να κανουν.
Εκτός αν καταλαβα.λάθος...
Πάντως πιστεύω ότι κοστα,μαλε,,τζςβελλας θα πάνε καλά τη Κυριακή. Καλή χημεία μπορεί Να κανουν.
- Dinos_Liverpool
- kataramenos5