Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Όλοι οι ασπρόμαυροι σύνδεσμοι του νομού Θεσσαλονίκης
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Νεάπολης "Μπέλλος"

Δημοσίευση από Photis »

Όλοι είμαστε πικραμένοι,έτσι είναι και οι συνδέσμοι. Η ανακοίνωση για να είμαι ειλικρινής έχει πολλές αλήθειες αλλά ρε σεις αν είναι δυνατόν να λέτε για γούμενο και προηγούμενο και να συγκρίνετε τον Ζαγοράκη μαζί τους.Δλδ το ότι μας έφτιαξε την καλύτερη ομάδα που είχαμε τα τελευταία 1000 χρόνια κι ας μήν πήραμε τίτλο(πήραμε 1 και μας τον στερήσανε) δλδ δεν μετρά?Το προπονητικό δεν μετρά?Είδαμε 3 από τους μεγαλύτερους παίκτες της ιστορίας μας ξένους σε αυτή την 4ετία. Ο Ζήσης δε ξέρω τι είπες στους συνδέσμους αλλά το ότι φτάσαμε ως εδω οφείλεται ΚΑΙ στον Ζήση!Αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς δεν περισσεύει κανένας για τον ΠΑΟΚ.Εφόσον δεν υπάρχει εναλλακτική λύση τι να κάνουμε??Ας δούμε με ακαδημίες τι σκ@τ@ θα πετύχουμε.Όμως θα πω κάτι που ξαναείπα.Ας δούμε που θα καταλήξει αυτό και μετά ενεργούμε ανάλογα.Αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια είναι λάθος και μάλιστα χωρίς γυρισμό γιατί τον Ιούλη θα πούμε το ποίημα. Εκεί στη ΝΕΑΠΟΛΗ από τους μεγάλους σύνδεσμους του ΠΑΟΚ είστε.Καθίστε κάτω και με τους υπολοίπους και σκεφτείτε τι είναι καλύτερο.Νομίζω και οι σύνδεσμοι πρέπει να βρείτε τι συμβαίνει μεταξύ σας γιατί σε περίοδο κρίσης ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους πραγματικούς "φύλακες" να κρατούν στεγανά και όχι να διαλύουν αυτά που έχουν απομείνει,αν έχουν απομείνει.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

mpafos4 έγραψε:
Jordi_ 04 έγραψε: Υ.Γ 2 Τι άλλαξε ρε συ Ζήση και κάνεις διοίκηση με τον Ζαγοράκη? Άλλα μας έλεγες..
Ως τι μιλουσατε με το Ζηση?....Για ποιο λογο?......Και τι σας ειπε?.......Εδω θα ηθελα μερικες διευκρινησεις.......

Και περα απο καποιες ανακριβειες,καποια ψεματα(μισες αληθειες) θα ηθελα να σας πω κυριοι συντακτες της ανακοινωσης πως για τον τιτλο που δεν πηρε αυτα τα χρονια η ομαδα μας....μη ρωτατε το Ζαγορακη......

πατε να ρωτησετε το Σπαθα! :evil:

Πλανάσαι πλάνην οικτράν εν τω ΠΑΟΚ αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Α ΨΕ ΓΑ ΔΙΑ ΣΤΗ η ανακοίνωση.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον αρχαιότερο και πιο 'δυναμικό-μάχιμο'(μέσα κι έξω απ' τις "γραμμές"...) σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ στην υφήλιο.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Τυπική ανακοίνωση κάποιου που τα μετράει όπως βολεύει ΑΥΤΟΝ.
Σε καμία περίπτωση (ΚΑΜΙΑ όμως) δεν λες με ΤΕΤΟΙΟ τρόπο την αλήθεια. Απλά ντύνεις τη ΓΝΩΜΗ σου, με ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (να το ξαναπώ μήπως και δεν το πιάσετε κάποιοι. ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ) ώστε με την βοήθεια τέτοιου περιτυλίγματος, η γνώμη σου να ΦΑΙΝΕΤΑΙ σωστότερη.

Αν οποιοσδήποτε από ΕΜΑΣ (εγώ πχ) γράψει ΕΠΩΝΥΜΑ, και όχι με υπογραφή ΣΦ ΠΑΟΚ "οι τάδε", κάτι σαν το
"...Αντί γι'αυτά είδαμε μικρούς παραγοντίσκους , που είδαν το βαρέλι με το μέλι και έπεσαν με το κεφάλι..."
όλη του τη ζωή θα τρέχει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση. Αντίθετα, αυτοί υπογράφοντας ΣΦ ΠΑΟΚ, εξασφαλίζουν ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ οτι δεν θα μηνυθούν.

Ανακοίνωση δημιουργίας ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ είναι. Δεν γίνεται να ξέρω τα κίνητρα των παιδιών(?) που την έγραψαν, συνεπώς δεν μπορώ επί αυτού να πω τη γνώμη μου. ΑΝ ήξερα περισσότερα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.

Χρειαζόμαστε (ΕΜΕΙΣ), σοβαρότερη αντιπολίτευση.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

ψιλοτραγική ανακοίνωση αλλά έχω δει και χειρότερες...πάμε παρακάτω
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Emprostisghsoitrelamenoi έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Jordi_ 04 έγραψε: Υ.Γ 2 Τι άλλαξε ρε συ Ζήση και κάνεις διοίκηση με τον Ζαγοράκη? Άλλα μας έλεγες..
Ως τι μιλουσατε με το Ζηση?....Για ποιο λογο?......Και τι σας ειπε?.......Εδω θα ηθελα μερικες διευκρινησεις.......

Και περα απο καποιες ανακριβειες,καποια ψεματα(μισες αληθειες) θα ηθελα να σας πω κυριοι συντακτες της ανακοινωσης πως για τον τιτλο που δεν πηρε αυτα τα χρονια η ομαδα μας....μη ρωτατε το Ζαγορακη......

Πλανάσαι πλάνην οικτράν εν τω ΠΑΟΚ αδερφέ.
Δεν ειμαι αδερφος σου!Δεν θελω να εχω καμμια σχεση με σενα οπως και με αυτους που κανουν τωρα κουμαντο στον "Μπελλο".
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εξαιρετικη ανακοινωση ως προς το περιεχομενο της αλλα θα περιμενα να φερει την υπογραφη ολων των συνδεσμων...ελπιζω σιγα σιγα να αρχισουμε να αφυπνιζομαστε ολοι...

υγ η κατασταση που επικρατει και η νοοτροπια γυρω απο τη σημερινη μας καταντια ειναι ψιλοτραγικη...σαν να λεμε ενταξει τα οικονομικα μας τραγωδια παραλιγο να αποκλειστουμε,ξεπουλησαμε για να παρουμε μια μικρη παραταση ολα καλα...νταξ ρε αδερφε εγιναν και 1,2,3,4,5,6 μαλακιουλες(3 χρονια για την ακριβεια) που μας εφτασαν εδω αλλα δε γαμιεται καλα ειναι τα παιδια ο,τι εγινε εγινε κλπ...σαν τους πολιτικους που καθε φορα βγαινουν και μιλανε για λαθη του παρελθοντος στα οποια και οι ιδιοι ηταν κομματι τους σαν να μη συμβαινει τιποτα...α ρε καημενε ΠΑΟΚ...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Με συγχωρεις,Sera,αλλα πολιτικη κανεις εσυ οπως και η ανακοινωση.

Δεν εχω ακουσει κανεναν-πλην ελαχιστων,που τους θεωρω χαζους-που να υποστηριζει πως οτι εγινε εγινε και ολα καλα.

Δηλαδη,υπαρχει κανεις που να λεει πως η μπουτικ δεν ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ?Υπαρχει κανεις που θελει το Γκαγκατσοπαιδο στον ΠΑΟΚ?Υπαρχει κανεις που υποστηριζει πως δεν εγινε κακοδιαχειριση στον ΠΑΟΚ?-και δεν μιλαω για το λαϊκιστικο περι τσαμπα ταξιδιων.....σιγα τα ωα.....μιλαω για τα λεφτα που επαιρναν παικτες οι οποιοι δεν επαιζαν καν....και αυτα ειναι πραγματι πολλα.

Απο αυτο το σημειο,ομως-της κριτικης-μεχρι το ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ......ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΟΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Και εαν εσυ,θεωρεις,οπως κανει η ανακοινωση- πως απο τοτε που ανελαβε ο Ζαγορακης η ομαδα μας δεν εχει αλλαξει επιπεδο,sorry αλλα διαφωνουμε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

mpafe ειναι το πως βλεπει κανεις τα πραγματα...αν εσυ θεωρεις κριτικη να λες ενταξει λαθος το ενα λαθος το αλλο προχωραμε τωρα παμε για νεα αρχη κλπ εγω δεν το θεωρω...δεν χρειαζεται νομιζω και πολυ προσπαθεια για να ομολογησουμε οτι η συγκεκριμενη διοικηση την εχει βγαλει στην πουδρα οσο αναφορα τον τομεα της κριτικης-εξαιρειται το θεμα του επαγγελαμτια που ειναι ιδιομορφη περιπτωση μιας γενικοτερης ''μαχης''-...για μενα η συγκεκριμενη διοικηση απετυχε στο σκοπο της αυτη ειναι η πραγματικοτητα εκανε καταχρηση των εξουσιων της και αυτη τη στιγμη την πληρωνει ο οργανισμος του ΠΑΟΚ...σημασια δεν εχουν οι στιγμες αλλα η διαρκεια και σε αυτην για μενα φανηκε η ανικανοτητα τους...

υγ φυσικα και αλλαξε επιπεδο ο ΠΑΟΚ μην ξεχναμε 80 μυρια επενδυθηκαν σε αυτη τη διοικηση...δεν πιστευω ποτε να ειχαν ξαναυπαρξει τετοιες πλατες σε διοικηση στη νεοτερη ιστορια μας...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

ΟΚ.Επειδη ειναι μια συζητηση που εαν ειμασταν τετ-α-τετ θα μιλουσαμε μια-δυο ωρες και θα καταληγαμε καπου ενω εδω για να γινει αυτο χρειαζονται καμμια τριανταρια σελιδες,σταματαω εδω.

Παντως,εγω,θα εκανα μια αλλη ερωτηση στην ΠΑΕ......

Εαν δεν μπαιναμε στους ομιλους του Εuropa-δυο χρονιες σερι-,τι μπατζετ θα ειχε η ομαδα σημερα?........
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Μηδαμινό.
Photis έγραψε: Η ανακοίνωση για να είμαι ειλικρινής έχει πολλές αλήθειες αλλά ρε σεις αν είναι δυνατόν να λέτε για γούμενο και προηγούμενο και να συγκρίνετε τον Ζαγοράκη μαζί τους.Αδερφέ, συγνώμη, αλλά δεν είναι και πολύ μακριά η σύγκριση πλέον. Τα γεγονότα το δείχνουν, όχι οι σκέψεις ή τα πιστεύω του καθενός.Δλδ το ότι μας έφτιαξε την καλύτερη ομάδα που είχαμε τα τελευταία 1000 χρόνια κι ας μήν πήραμε τίτλοΑυτή η ομάδα είναι αναμφίβολα μια καλή ομάδα. Η καλύτερη των 1000 χρόνων όμως όχι για μένα είναι λίγο κάτω απο αυτή του 2001.
Στα άλλα γενικά συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mpafos4 έγραψε:

Η καραμέλα αυτή πρέπει να τελειώνει.
Ο Σπάθας δεν είναι η αιτία του κακού, μην τρελαθούμε κιόλας.
Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ (που είναι η μεγαλύτερη), δεν μπορεί να είναι εγκλωβισμένη συτή τη νοοτροπία.
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Αδελφέ μου Sick Bastard τι λες?
Επειδή προφανώς είμαστε συνομήλικοι (αν όχι μεγαλύτερος σου) από την υπογραφή σου που δηλώνεις πως έχεις δει τον Π.Α.Ο.Κ. πρωταθλητή... μήπως θυμάσαι πως χάθηκαν δεκάδες τίτλοι τη δεκαετία του 70 αλλά και αργότερα? ;)
Γιατί αν το προσπερνάς έτσι ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ τα πάντα σε ότι έχουν να κάνουν και με το παρελθόν.
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΦΤΑΙΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.
kos

Δημοσίευση από kos »

το κειμενο με εκφραζει 100%. αυτο ομως δεν ειναι το θεμα.
το θεμα για τα παιδια της νεαπολης ειναι γιατι αργησαν τοσο καιρο.
στην σημερινη ανακοινωση δεν αναφερουν κανενα προσφατο γεγονος, περαν της πωλησης βιερινια.
περιγραφουν καταστασεις ετων για τις οποιες δεν μιλησαν οταν επρεπε. περιγραφουν ενα πλιατσικο το οποιο εβλεπαν και θυμηθηκαν μετα απο 1,5 χρονο.
θα περιμενα μια αυτοκριτικη.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Sick Bastard έγραψε:
mpafos4 έγραψε:

Η καραμέλα αυτή πρέπει να τελειώνει.
Ο Σπάθας δεν είναι η αιτία του κακού, μην τρελαθούμε κιόλας.
Μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ (που είναι η μεγαλύτερη), δεν μπορεί να είναι εγκλωβισμένη συτή τη νοοτροπία.
Οταν με φτυνουν δεν λεω οτι βρεχει....

Για ποια νοοτροπια μιλας?......Η δικη μου νοοτροπια εστειλε το Σπαθα στο Χαριλαου?....Η δικη μου νοοτροπια εστειλε τον Κουκουλακη στο Καραϊσκακη?....Η δικη μου νοοτροπια ακυρωνε γκολ απο κορνερ ως οφσαϊτ στη Ν.Σμυρνη?.........Η δικη μου νοοτροπια μας ακυρωσε δυο τρια κανονικα γκολ και μας απεβαλε καμμια δεκαρια παικτες,τη χρονια που πηγαιναμε για πρωταθλημα?........

Οσο γραφικη ηταν η αποψη πως για ολα φταιει το ΠΟΚ αλλο τοσο γραφικη ειναι και η αποψη πως οι μεγαλες ομαδες δεν στεκονται σε αυτα..........Για δες τι κανουν οι συνδιεκδικητες σου.....-γιατι εαν παιζοταν το πρωταθλημα στα ισα,συνδιεκδικητες σου θα ηταν καθε χρονο.

Και αντι να κραζουμε το Ζαγορακη που δεν ειναι παρασκηνιακος καλο θα ηταν,τα παλικαρια μας που τοσο πολυ θελουν το καλο του ΠΑΟΚ,να πανε στον Μπακα και να τον ρωτησουν γιατι η ΑΕΚ εχει ακομα και σημερα καλες διαιτησιες χωρις να ελεγχει το παρασκηνιο!..............................
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θεσσαλονίκης”