Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμεν
Re: Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Εγώ το μεγάλο πατατράκ το έφαγα στο διπλό του βάζελου. Το χθεσινό δεν με πλήγωσε ιδιαίτερα. Το περίμενα. Και η ομάδα το περίμενε. Το στήσιμο ήταν βέβαιο. Γι αυτό και όλο αυτό το αδικαιολόγητο ξέσπασμα με τη δήθεν αδικία του Πανιωνίου. Μόνο στη φάση με την κίτρινη στον Σκόνδρα κόντεψα να τα σπάσω όλα. Άντε να πιστέψω οτι το πέναλτι και η μανσέτα του Γιαννιώτα ήταν λάθη, εκείνο το φάουλ-κάρτα που ήταν πεντακάθαρο κόψιμο στη μπάλα με έβγαλε από τα ρούχα μου. Μετά το έκλεισα. Ελπίζω να μας προσπεράσει σήμερα ο γαύρος, μπας και ηρεμήσουν έστω λιγάκι οι διαιτητές. Η ομάδα παίζει αποδεκατισμένη με έλειπες ρόστερ + τραυματισμούς που κρατάνε από 2μηνο και πάνω...
Οι ευθύνες του Άγγελου μεγάλες μα νομίζω πως δεν πρέπει να αλλάξουμε ποτέ προπονητή. Άγγελος για πάντα και το εννοώ. Κανένας άνθρωπος δεν αφήνεται να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, οπότε, κράτα Άγγελο και βόηθα Παναγία...

Φυσικα και δεν εχω διαβασει τιποτα απο οσα εχουν γραφει.Κανενας Μαρινακης δεν θα γινει αιτια να μαλωσω με συνοπαδους μου!
Απλα,περιμενα να δω,απο περιεργεια ποσες σελιδες θα γραφουν.
Το μονο που εχω να πω για το ματς ειναι πως μετα το 1ο γκολ,πληρωσα τον καφε μου,σηκωθηκα και εφυγα.Δεν χρειαζοταν να δω τιποτα αλλο.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΥΓ.Ευχομαι σε ολους τους π@υστογαυρους,οση "χαρα" παιρνουν απο το "ποδοσφαιρο" αλλη τοση να χανουν στην υπολοιπη ζωη τους!!!Δυστυχως η ψηφος αυτων των ζωων ειναι ιδια με τη δικη μου!!!
Το μονο που εχω να πω για το ματς ειναι πως μετα το 1ο γκολ,πληρωσα τον καφε μου,σηκωθηκα και εφυγα.Δεν χρειαζοταν να δω τιποτα αλλο.
ΥΓ.Ευχομαι σε ολους τους π@υστογαυρους,οση "χαρα" παιρνουν απο το "ποδοσφαιρο" αλλη τοση να χανουν στην υπολοιπη ζωη τους!!!Δυστυχως η ψηφος αυτων των ζωων ειναι ιδια με τη δικη μου!!!
- kataramenos5
Azrael έγραψε:Διαβαζα εχθες σχολια εχθες κατα την διαρκεια του αγωνα (στο κλειδωμενο πλεον θεμα) και αναρωτιεμαι (;) ποσοι απο αυτους που εγραψαν καποια πραγματα ειναι οντως ΠΑΟΚτσηδες. Μερικοι κανουν ΜΠΑΜ οτι εχουν γραφτει εδω μεσα για να δημιουργουν προβληματα. Προσπαθουν να κρυφτουν οσο πιο καλα μπορουν αλλα αν δεν εισαι ΠΑΟΚ ΔΕΝ μπορεις να νοιωσεις! ΔΕΝ μπορεις να καταλαβεις πως λειτουργουμε και πως αισθανομαστε! ΦΑΙΝΕΣΤΕ ορισμενοι! ΠΟΛΥ εντονα!
Η διαχειριστικη ομαδα ισως να πρεπει να στειλει ορισμενους για μπανακια και ας εχουμε χειμωνα.Και μην ακουσω περι αντιθετων αποψεων και τετοιες ΠΙΠΕΣ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ο ΠΑΟΚτσης που θα εκφρασει διαφορετικη γνωμη οπως ΦΑΙΝΕΤΑΙ και ο βρωμογαυρος που γραφτηκε εδω για να μας πει οτι η διαιτησια ηταν μια χαρα.
Καθονται αλλοι και γραφουν οτι η ομαδα ειναι χαλια παικτικα! Αντε μπειτε στην θεση ενος ανθρωπου που ξερει οτι ΟΣΟ και αν προσπαθησει ΟΣΟ και αν μοχθησει ο κοπος του θα παει χαμενος. Με το ΣΤΑΝΙΟ να παρει παλι το πρωταθλημα το ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ και εχει αρχισει ενας χορος που προσπαθει να παρασυρει τον Αγγελο.
ΚΑΤΩ τα ξερα σας! οπου και αν γυρισω να διαβασω στο ιντερνετ σημερα βλεπω αυτη την γλοιωδη προσπαθεια.
Αδελφια εχουμε πολεμο εδω και καιρο!Οποιος δεν εχει το στομαχι να αντεξει αλλο ας το παρατησει για να μην χαλιεται αδικα!
Ειναι το ονειρο μου να ζησω ενα πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο.Στο τελευταιο ημουν πολυ μικρος για να καταλαβω τι επαιζε.
Αν το κατακτησω με τοση κοντρα και βρωμια θα ειμαι ευτυχισμενος. Αν οχι,θα ειμαι ικανοποιημενος που εχασαν τον υπνο τους για αρκετο καιρο τα χαιδεμενα της Ελληνικης κοινωνιας.
Μονο περηφανεια για την ομαδα
++++++++++++++++
- sakis_the_fraud
Αστέρας Τρίπολης 3-0 ΠΑΟΚ - Επίμαχες φάσεις - 10-1-2015 απο αθλητικη κυριακη και σκαι γκολ
https://www.youtube.com/watch?v=55GJBeFPP3E
https://www.youtube.com/watch?v=55GJBeFPP3E
Ξέρεις πόσοι κάνανε αυτό ακριβώς που έκανες και εσύ μπαφε; πάρα πολλοίmpafos4 έγραψε:Φυσικα και δεν εχω διαβασει τιποτα απο οσα εχουν γραφει.Κανενας Μαρινακης δεν θα γινει αιτια να μαλωσω με συνοπαδους μου!

Ξέρεις πόσοι κάνανε αυτό ακριβώς που έκανες και εσύ μπαφε; πάρα πολλοίmpafos4 έγραψε:Φυσικα και δεν εχω διαβασει τιποτα απο οσα εχουν γραφει.Κανενας Μαρινακης δεν θα γινει αιτια να μαλωσω με συνοπαδους μου!

GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ το μεγάλο πατατράκ το έφαγα στο διπλό του βάζελου. Το χθεσινό δεν με πλήγωσε ιδιαίτερα. Το περίμενα. Και η ομάδα το περίμενε. Το στήσιμο ήταν βέβαιο. Γι αυτό και όλο αυτό το αδικαιολόγητο ξέσπασμα με τη δήθεν αδικία του Πανιωνίου. Μόνο στη φάση με την κίτρινη στον Σκόνδρα κόντεψα να τα σπάσω όλα. Άντε να πιστέψω οτι το πέναλτι και η μανσέτα του Γιαννιώτα ήταν λάθη, εκείνο το φάουλ-κάρτα που ήταν πεντακάθαρο κόψιμο στη μπάλα με έβγαλε από τα ρούχα μου. Μετά το έκλεισα. Ελπίζω να μας προσπεράσει σήμερα ο γαύρος, μπας και ηρεμήσουν έστω λιγάκι οι διαιτητές. Η ομάδα παίζει αποδεκατισμένη με έλειπες ρόστερ + τραυματισμούς που κρατάνε από 2μηνο και πάνω...Οι ευθύνες του Άγγελου μεγάλες μα νομίζω πως δεν πρέπει να αλλάξουμε ποτέ προπονητή. Άγγελος για πάντα και το εννοώ. Κανένας άνθρωπος δεν αφήνεται να δουλέψει στον ΠΑΟΚ, οπότε, κράτα Άγγελο και βόηθα Παναγία...
Ωραίος
Πέντε μήνες μετά λοιπόν το τελευταίο μου ποστ, και μετά το τέλος του πρώτου γύρου δεν χρειάζεται να πω ότι η λογική κερδίζει την αισιοδοξία, γιατί αυτό συμβαίνει πάντα.
α) Αυτό που συμβαίνει τώρα έχει τις ρίζες του το καλοκαίρι. Όταν φωνάζαμε (κάποιοι) και μας μπανάρατε γιατί η ομάδα ήθελε 4-5 παίκτες από το πάνω ράφι (και τελικά πήραμε τον παπαδόπουλο), γράφατε ενδεκάδες....
β) Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Αν βάλεις κάποιον να τρέξει μαραθώνιο και κάνει τα πρώτα 20χιλιόμετρα στα κόκκινα και μετά κλατάρει, σημαίνει οτι έκανε κακή διαχείριση δυνάμεων
γ) Η αφέλεια με την οποία κατεβαίνουμε στους τελευταίους αγώνες είναι αποκαρδιωτική. Και στο πρώτο ματς που ήταν τρανταχτό (με Ξάνθη) μπορεί να υπάρχει άλλοθι στον ΑΑ, ΔΕΚΑ μάτς μετά δεν υπάρχει κανένα άλλοθι. Από την στιγμή που δεν μπορείς να πιέσεις ψηλά και να παίξεις ψηλά, αλλάζεις τρόπο παιχνιδιού. Αν δεν μπορείς, πας σπίτι σου. Το σενάριο να παίζουμε τόσο ψηλά και να πετάνε μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και να κάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη είναι εκνευριστικό.
δ) Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι ακριβώς κάνει ο Τζαβέλλας στο 3ο γκολ και απλά παρακολουθεί την φάση χωρίς να κάνει καμιά κίνηση? Προσωπικά και μόνο αυτή η αντίδραση για μένα θα έπρεπε να τον θέσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ εκτος ομάδος. Άλλο να μην μπορείς και άλλο να μην προσπαθείς. Το δεύτερο δεν είναι αποδεκτό.
ε) Το μάτς της Τετάρτης είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Αν απολέσουμε τον μοναδικό στόχο που κρατάει την ομάδα ενωμένη η κατάρρευση θα είναι ολοκληρωτική και γρήγορη και δεν θα παλεύουμε για την δεύτερη αλλά για την τέταρτη θέση (ο Αστέρας αντικειμενικά έχει πολύ πιο γεμάτο ρόστερ από εμας). Οτιδήποτε άλλο εκτός από τήν νίκη θα ήταν τραγωδία. Μετα ακολουθεί Πλατανίας και Νίκη βόλου οπότε υπάρχει χρόνος για ανασύνταξη.
στ) Ο μόνος τρόπος να παλέψουμε για το πρωτάθλημα είναι με 4 ακόμη μεταγραφές από το πάνω ράφι. Αρκετοί από τους παίκτες στην ομάδα δεν έχουν πλέον βενζίνη και συνεπώς δεν έχουν καθαρό μυαλό για την συνέχεια.
Χρειάζονται τουλάχιστον ενας παίκτης ακόμη στο κέντρο + 1-2 εξτρεμ + 1-2 στόπερ. Η ομάδα όπως είναι απλά δεν έχει δυνάμεις να συνεχίσει.
Ραντεβού στο τέλος της χρονιάς....Οι δικές μου πιθανότητες όπως είναι τώρα η ομάδα στελεχωμένη είναι 10% πρωτάθλημα -10% δεύτερος - 80% τρίτος και κάτω..
α) Αυτό που συμβαίνει τώρα έχει τις ρίζες του το καλοκαίρι. Όταν φωνάζαμε (κάποιοι) και μας μπανάρατε γιατί η ομάδα ήθελε 4-5 παίκτες από το πάνω ράφι (και τελικά πήραμε τον παπαδόπουλο), γράφατε ενδεκάδες....
β) Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Αν βάλεις κάποιον να τρέξει μαραθώνιο και κάνει τα πρώτα 20χιλιόμετρα στα κόκκινα και μετά κλατάρει, σημαίνει οτι έκανε κακή διαχείριση δυνάμεων
γ) Η αφέλεια με την οποία κατεβαίνουμε στους τελευταίους αγώνες είναι αποκαρδιωτική. Και στο πρώτο ματς που ήταν τρανταχτό (με Ξάνθη) μπορεί να υπάρχει άλλοθι στον ΑΑ, ΔΕΚΑ μάτς μετά δεν υπάρχει κανένα άλλοθι. Από την στιγμή που δεν μπορείς να πιέσεις ψηλά και να παίξεις ψηλά, αλλάζεις τρόπο παιχνιδιού. Αν δεν μπορείς, πας σπίτι σου. Το σενάριο να παίζουμε τόσο ψηλά και να πετάνε μπαλιές στην πλάτη της άμυνας και να κάνουν την μια ευκαιρία μετά την άλλη είναι εκνευριστικό.
δ) Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς τι ακριβώς κάνει ο Τζαβέλλας στο 3ο γκολ και απλά παρακολουθεί την φάση χωρίς να κάνει καμιά κίνηση? Προσωπικά και μόνο αυτή η αντίδραση για μένα θα έπρεπε να τον θέσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ εκτος ομάδος. Άλλο να μην μπορείς και άλλο να μην προσπαθείς. Το δεύτερο δεν είναι αποδεκτό.
ε) Το μάτς της Τετάρτης είναι το σημαντικότερο της χρονιάς. Αν απολέσουμε τον μοναδικό στόχο που κρατάει την ομάδα ενωμένη η κατάρρευση θα είναι ολοκληρωτική και γρήγορη και δεν θα παλεύουμε για την δεύτερη αλλά για την τέταρτη θέση (ο Αστέρας αντικειμενικά έχει πολύ πιο γεμάτο ρόστερ από εμας). Οτιδήποτε άλλο εκτός από τήν νίκη θα ήταν τραγωδία. Μετα ακολουθεί Πλατανίας και Νίκη βόλου οπότε υπάρχει χρόνος για ανασύνταξη.
στ) Ο μόνος τρόπος να παλέψουμε για το πρωτάθλημα είναι με 4 ακόμη μεταγραφές από το πάνω ράφι. Αρκετοί από τους παίκτες στην ομάδα δεν έχουν πλέον βενζίνη και συνεπώς δεν έχουν καθαρό μυαλό για την συνέχεια.
Χρειάζονται τουλάχιστον ενας παίκτης ακόμη στο κέντρο + 1-2 εξτρεμ + 1-2 στόπερ. Η ομάδα όπως είναι απλά δεν έχει δυνάμεις να συνεχίσει.
Ραντεβού στο τέλος της χρονιάς....Οι δικές μου πιθανότητες όπως είναι τώρα η ομάδα στελεχωμένη είναι 10% πρωτάθλημα -10% δεύτερος - 80% τρίτος και κάτω..
Κατι αναλογο ειπα και με εβγαλαν οτι δεν στηριζω, οτι εφερα την καταστροφη κλπ κλπ λες και αυτο που βλεπουμε εδω και ενα μηνα ειναι αλλο.
Κι εγω αν δεν αλλαξει κατι δραματικα συμφωνω με αυτο
"Οι δικές μου πιθανότητες όπως είναι τώρα η ομάδα στελεχωμένη είναι 10% πρωτάθλημα -10% δεύτερος - 80% τρίτος και κάτω.."
Κι εγω αν δεν αλλαξει κατι δραματικα συμφωνω με αυτο
"Οι δικές μου πιθανότητες όπως είναι τώρα η ομάδα στελεχωμένη είναι 10% πρωτάθλημα -10% δεύτερος - 80% τρίτος και κάτω.."
Μπουφος που ησουν εξαφανισμενος ρε ψυχη;
ειδες ρε που ελεγες οτι θα ειμαστε για φουντο, ουτε πλει οφφ τι ελεγες;
2οι με 2 βαθμους διαφορα! ουτε στα πιο τρελα ονειρα σου ε;;;
α ρε ΠΑΟΚτσακι μου, ποσο χαιρομαι οταν βλεπω την ομαδα να ξεπερναει τις προσδοκιες παρολες τις ελλειψεις της!!
υγ: αυτο με τα 20 χλμ σε μαραθωνιο το ακουγα χθες σε ενα ραδιοφωνο νομιζω.... πιασαρικο δεν λεω.
ειδες ρε που ελεγες οτι θα ειμαστε για φουντο, ουτε πλει οφφ τι ελεγες;
2οι με 2 βαθμους διαφορα! ουτε στα πιο τρελα ονειρα σου ε;;;
α ρε ΠΑΟΚτσακι μου, ποσο χαιρομαι οταν βλεπω την ομαδα να ξεπερναει τις προσδοκιες παρολες τις ελλειψεις της!!
υγ: αυτο με τα 20 χλμ σε μαραθωνιο το ακουγα χθες σε ενα ραδιοφωνο νομιζω.... πιασαρικο δεν λεω.
- aisiodoksos
με το που τελειωσει και αυτος ο μινι μαραθωνιος που εχουμε και παιζουμε 1 ματς την εβδομαδα θα αλλαξουν πολλα..αλλα πρεπει να κερδισουμε την Καλλονη για να πιστεψουν παλι ολοι σε αυτο που ξεκινησαν το καλοκαιρι..τουλαχιστον ο Αγγελος και οι παικτες του...πρεπει να διωξουν τα συννεφα απο τα αποδυτηρια (αν υπαρχουν) και να παμε μ@μιωντας ως το τελος...
υγ. μονο για να μεταγραφες ειμαστε τελικα..οταν η ομαδα ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ και περιμενει ΩΘΗΣΗ ...ποιος θα την ΣΗΚΩΣΕΙ? ...πολυ λιγοι ειμαστε τελικα
υγ2. τον φεβρουαριο που θα ξαναφορμαριστουμε τοτε να δουμε τι μπαλα θα παιζουμε μεχρι το τελος...στα ματς που καινε..
υγ. μονο για να μεταγραφες ειμαστε τελικα..οταν η ομαδα ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ και περιμενει ΩΘΗΣΗ ...ποιος θα την ΣΗΚΩΣΕΙ? ...πολυ λιγοι ειμαστε τελικα
υγ2. τον φεβρουαριο που θα ξαναφορμαριστουμε τοτε να δουμε τι μπαλα θα παιζουμε μεχρι το τελος...στα ματς που καινε..
buffos έγραψε:Πέντε μήνες μετά λοιπόν το τελευταίο μου ποστ, και μετά το τέλος του πρώτου γύρου δεν χρειάζεται να πω ότι η λογική κερδίζει την αισιοδοξία, γιατί αυτό συμβαίνει πάντα.
Σωστός. Ακόμα θυμάμαι τις γελοιότητες περί Μάρτενς αριστερού χαφ και την ύπαρξη 4-5 κεντρικών αμυντικών.
Σωστός. Μοιάζει η μέρα της μαρμότας, ειδικά εκτός έδρας. Το ίδιο γκολ τρώμε συνέχεια.
Μας κάνει πλάκα ο κάθε πικραμένος ουστης που εναντίωνα μας κάνει το καλύτερο παιχνίδι του.
Σωστός. Άμεση λύση συμβολαίου. Απαράδεκτη ενέργεια.
Σωστός. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα όμως, πάμε ντουγρού για άλλα τρία.
Μεταγραφές; Μια πονεμένη ιστορία.
buffos έγραψε:Πέντε μήνες μετά λοιπόν το τελευταίο μου ποστ, και μετά το τέλος του πρώτου γύρου δεν χρειάζεται να πω ότι η λογική κερδίζει την αισιοδοξία, γιατί αυτό συμβαίνει πάντα.
Να σε δω ρε αντικειμενικε οταν θα σηκωσουμε το πρωταθλημα τι θα γραψεις.

Το ματς δε το είδα.
Άρχισα να βλέπω τα στιγμιότυπα και βλέπω το πέναλτυ εκτός περιοχής και τον πετοσφαιριστή-βουτηχτή γιαννιώτα να σκοράρει.
Τέλος.
Χαρείτε όσο μπορείτε το ότι μπορείτε να πηγαίνετε στο γήπεδο και αφήστε τη σκοπιμότητα και την τηλεόραση.
Δεν έχει νόημα.
Το μόνο που έμεινε είναι η χαρά της εικόνας του αγωνιστικού χώρου όταν μπαίνεις στην Τούμπα.
Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.
Άρχισα να βλέπω τα στιγμιότυπα και βλέπω το πέναλτυ εκτός περιοχής και τον πετοσφαιριστή-βουτηχτή γιαννιώτα να σκοράρει.
Τέλος.
Χαρείτε όσο μπορείτε το ότι μπορείτε να πηγαίνετε στο γήπεδο και αφήστε τη σκοπιμότητα και την τηλεόραση.
Δεν έχει νόημα.
Το μόνο που έμεινε είναι η χαρά της εικόνας του αγωνιστικού χώρου όταν μπαίνεις στην Τούμπα.
Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.