Δημοσίευσηαπό khaledfreepaok » Παρ Αύγ 22, 2014 1:05 am
Το σημερινο αποτελεσμα παντως μονο αναπαντεχο δεν ειναι.
ειναι το απολυτως φυσικο και επομενο αποτελεσμα ολων των ενεργειων που
εγιναν απο την μερα που πηρε ο μεσσιας την ομαδα.
δλδ αν ειχε μπει το δοκαρι του κατσικα η το σου στην αρχη θα ηταν κατι το αναπαντεχο; "ω! βαλαμε γκολ! αναπαντεχο!"
ενταξει, και εγω εχω γραψει τις π@π@ριες μου σημερα εχω ειρωνευτει και ολα. αλλα κανωντας μια εσωτερικη ψυχαναλυση η κατι παρομοιο τελοσπαντων καταληγω σε ενα και μονο συμπερασμα,
νταξ', θα μπορούσαμε χειρότερα

, θα μπορούσαμε καλύτερα

, φάνηκε ειδικά στο β' ότι ακόμα ΔΕΝ, αλλα στο α' το ματς ηταν "δικο μας". ειναι πολυ χωριο οι αλλοι ρε. δεν νομιζω να μην περασουμε.
Ναι, φανηκε κενο στη δημιουργια. ελπίζω στο επόμενο να είναι πιο ορθολογικη η ενδεκαδα και να μην φτασουμε μια ομαδα στο 60φευγα μετα απο προετοιμασια να ψαχνει το γκολ, αλλα και πιο ουσιαστικές οι αλλαγες. το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου αγγελε ελεγαν οι αναθεματισμενοι δωδεκαθειστες

....
Όσο δεν για τη διοίκηση, ελπίζουμε ενα καμπανάκι να βάρεσε. οκ, Μπαρτσελόνα δεν ήμαστε, μεταγραφές θα ξανακάνουμε μεχρι το 2016, αλλα πλέον απο.... μη επειγον-σημαντικο, καταντήσαμε και εμεις στο επειγον-σημαντικό. :ugeek:
το νου σας. η κοινωνείτε το τι παιζει και οκ, το αποδεχόμαστε δεχομενοι πχ το μινιμουμ οφελος (οικονομικη σταθεροτητα και συνεπεια πληρωμων) απο ενα "μεγαλομετοχο" που διαφημιζεται μεσα απο τον ΠΑΟΚ (η μπορεί και να δυσφημιστεί) ,
ή δημιουργείτε μποτιλιάρισμα στο δρομο για αεροδρόμιο να ουμε.

ΠΑΟΚ εισαι. μεση λυση ΔΕΝ υπαρχει.
τελος λενε, οτι κυριο γνωρισμα του σωστου αντρα πρεπει να ειναι οτι οταν λεει κατι, το κανει. οχι λεμε και μετα ξελεμε και αλλα κανουμε και κλαιμε. οκ μπος; μειμπι ταιμ του σοου γιουρ μποουλς. ε;