Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Προσπαθω γενικα να ειμαι ανθρωπος ηπιων τονων.

Απο περισυ πολλα πραγματα δεν μου αρεσαν στο σχεδιασμο με τους δανεικους σαπιους παιχτες. Ποτε δεν αρχισα τις κορωνες και τα μπινελικια ποσο μαλλον σε ενα φορουμ.

Φετος και ενω δεν ηθελα τον Αγγελο ειπα θα τουμπεκιαστω ρε φιλε γιατι ομολογουμενως ειναι ΠΑΟΚτσης και ποναει την ομαδα. Θα δωσει το 101% για να πετυχει. Ε αυτο που γινεται πλεον στην ομαδα δεν περιγραφεται καν απο τον ορο Μπουρδελο.

1)Ανακοινωση παιχτη που ακομα δεν εχει υπογραψει κανα 15αρια μερες μετα
2) Τσαλιμακια Λουκας-Χακομπο για να αφησεις τον μεν πρωτο να παει τζαμπα ουσιαστικα στην ομαδα της πολης του και για το δευτερο επειδη ειναι απλος στουρνος που περσι εσυ ο πιο στουρνος τον εκανες συμβολαιο 3ετες (μη χασεις το κελεπουρι) με 350 χιλιαρικα.
3)Ανανεωση του πιο αξιοπιστου σεντερ φορ σου τα τελευται 4 χρονια... (εδω και 5 μηνες συζητανε)
4) Διατηρηση (πλην του Τσιστιακοφ προς το παρον) του ιδιου αποτυχημενου (για 4 μεταγραφικες περιοδους) επιτελειου μεταγραφων.

Για να μην το χοντρυνω και πω καμια κουβεντα για την κεφαλη της ΠΑΕ (Σαββιδη εννοω) θα πω απλως οτι μαλλον Ιβαν μετα απο 2 χρονια στραβα αρμενιζεις. Και αν δεν εχεις σκοπο να μας ανεβασεις επιπεδο, τι κουραζεις και τον εαυτο σου και μας?
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Fear of the dark έγραψε::evil: Iβάν πούλα. :evil:

Το έγραψα για να προλάβω να είμαι ο πρώτος.
Χαχαχαχ!!!
Σωραίος!!!
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Και γ*μώ τα τόπικ το παρόν απόψε.
Τί Αστερίξ και αηδίες.
Ρωμαίους όμως πού θα βρούμε τέτοια εποχή;
Γιατί το χωριό το έχουμε ήδη κάνει πουτάν@...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Rizla έγραψε:Εικόνα

χαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Την επίθεση σίγουρα την ξέρετε ότι κάνουν στον ΠΑΟΚ με διαφόρους τρόπους.
Εδώ την έχουμε πάρει χαμπάρι εμείς που ζούμε έξω.
Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δυστυχώς μια μάζα ΠΑΟΚτσήδων, δεν το έχουν καταλάβει και το μήνυμα το πήραμε από φωνές που ακούγονται στα ραδιόφωνα και εδώ ακόμη.
Όταν πολεμάς άθελα σου επειδή έχεις ακούσει κάτι, χωρίς να ξέρεις και ανακυκλώνεις η προσθέτεις λόγια χωρίς να έχουν βάση... Να ξέρετε ότι η φωνή η αρνητική όταν μεγαλώνει, δίνει δύναμη στους αντιπάλους σου, είτε είναι σε αγώνα, είτε έξω από αυτό.

ΥΣ. Ο Έλληνας που τα φέρνει δύσκολα, κάνει μαθήματα στης επιχειρήσεις των άλλων ενώ στην ζωή του δεν είχε ούτε καν περίπτερο. Απίστευτο!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δηλ. marley4 εισαι περιπτερας ???
:o :o :o :o :shock:

και εαν εισαι σημαινει οτι μπορεις να κανεις επιχειρηματικες υποδειξεις???
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Realcon έγραψε:Την επίθεση σίγουρα την ξέρετε ότι κάνουν στον ΠΑΟΚ με διαφόρους τρόπους.
Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δυστυχώς μια μάζα ΠΑΟΚτσήδων, δεν το έχουν καταλάβει και το μήνυμα το πήραμε από φωνές που ακούγονται στα ραδιόφωνα και εδώ ακόμη.
Όταν πολεμάς άθελα σου επειδή έχεις ακούσει κάτι, χωρίς να ξέρεις και ανακυκλώνεις η προσθέτεις λόγια χωρίς να έχουν βάση... Να ξέρετε ότι η φωνή η αρνητική όταν μεγαλώνει, δίνει δύναμη στους αντιπάλους σου, είτε είναι σε αγώνα, είτε έξω από αυτό.

ΥΣ. Ο Έλληνας που τα φέρνει δύσκολα, κάνει μαθήματα στης επιχειρήσεις των άλλων ενώ στην ζωή του δεν είχε ούτε καν περίπτερο. Απίστευτο!
Δεν ξέρω αν αναφέρεσε σε εμένα που έκανα 2 υποδείξεις αρχών management, αλλά ούτε ξέρεις ποιος είμαι και ούτε αν εχώ ή είχα επιχείρηση... Και μην ξεχνάς η κριτική όταν βλέπεις τόσα στραβά δεν είναι πάντα κακοπροαίρετη...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Marley κόψε τις προκλήσεις.

Το ποστ σβήστηκε και εξυπνάδες αλλού. Ο Realcon έχει δείξει το αν έχει ήθος ή οχι εδώ μέσα, δεν θα συζητάμε τα αυτονόητα και δεν θα βγαίνει ο κάθε όψιμος υπερασπιστής των αδικημένων να κάνει υποδείξεις.

Και στην τελική το γεγονός οτι οι νεοέλληνες και δη οι ΠΑΟΚτσήδες στην πλειοψηφία τους φέρονται σα μεγαλοεπιχειρηματίες ενώ η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα πάει κατά διαόλου εδώ και δεκαετίες, δεν είναι ψέμα, ούτε βεβαίως δικαιολογείται λόγω κρίσεως την τελευταία πενταετία να βρίσκουμε το τέλειο άλλοθι. Η συμπεριφορά αυτή του κοινού κρατάει πάρα πολλά χρόνια και ΕΙΔΙΚΑ απο την περίοδο των παχέων αγελάδων, όταν και αποφάσισαν να το παίξουν μούρες (δλδ γύρω στο 2000 κι έπειτα).
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Marley όσο μιλάς σε πρώτο πληθυντικό σημαίνει οτι μιλάς γενικά. Δεν αναφέρεσαι μόνο στο άτομο σου.

Επίσης, δεν θα βγάλουμε τα προβλήματά μας να τα μετρήσουμε, απλά φαντάζομαι απόδεχεσαι πως όλοι έχουμε μια άποψη για το τι σημαίνει κρίση. Επομένως σταμάτα να φέρεσαι ως ο μόνος θιγόμενος απο πιθανές προκλήσεις.

Επιτέλους δεν είστε μωρά. Σου έγραψα πως ο Realcon έχει δείξει εδώ μέσα αν είναι προκλητικός ή οχι. Άρα, ακόμα κι αν αυτό που έγραψε παρεξηγείται εύκολα, είναι στο χέρι σου να το διαχειριστείς και να καταλάβεις οτι το έγραψε γενικά, ως κάτι που βλέπει στη συμπεριφορά πολλών και οχι άμεση προσβολή ή προσωπικό παράδειγμα.

Επίσης, ο ρόλος των υπευθύνων εδώ μέσα, είναι που τους δίνει το δικαίωμα να κρίνουν ή να κατακρίνουν συμπεριφορές μελών. Επομένως, άστοχο αυτό το ερώτημα.

Ηρέμησε λοιπόν και τουλάχιστον παραδέξου οτι στην πλειοψηφία των ποστ σου εδώ μέσα, ε , δεν είσαι και απο τους καλόβολους.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ναι δεν ειμαι ο πιο καλοβουλος εδω μεσα το ξερω

ειναι ελατωμα που παθιαζομαι ακομα και σε τετοια ηλικια αλλα ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..

δεν εθιξα σε προσωπικο και φλεγον ζητημα κανεναν συνοπαδο διαφωνω με ηπιο και μη τροπο σε θεσεις περι ΠΑΟΚ και μονο
οπως θα δεις ουτε σε κοινωνικα και πολιτικα θεματα παιρνω θεση δεν με ενδιαφερει κοθολου

ομως εγω δεν εφτασα στο εσχατο σημειο που εφτασε ο αλλος να αναφερω χωρις να ξερω τι περασε η περναει καποιος εδω στην ζωη του καταλαβες? οπως και εσυ δεν ξερεις ποιος ειμαι και τι ειμαι οποτε κρατα μια πισηνη και καταλαβε οτι πηγε προσωπικα και ποναει το θεμα

κριτικη κανουμε στον σαββιδη σχετικα με τον ΠΑΟΚ οχι με τις δουυλεις του νομιζω και ενα παιδακι καταλαβαινει την διαφορα
κριτικη που κανει ο οπαδοσ πχ της τσελσι στον αμπραμοβιτς για την τσελσι οχι για αλλες δουλειες

οτι εχει καλη συμπερηφορα ο αλλος δεν σημαινει οτι δεν πεταξε μαλακια αν δεν μπορεις να το δεις δεν φταιω εγω
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

:) Όντως ο Realcon δεν το πρόσεξε και φαντάζομαι καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι ήταν χοντροκομμένο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Realcon έγραψε:Την επίθεση σίγουρα την ξέρετε ότι κάνουν στον ΠΑΟΚ με διαφόρους τρόπους.

+1926
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Με όλο τον σεβασμό αδελφέ, αλλά ο Ελληνας σαν φάρα έχει την επιχειρηματικότητα μέσα του είτε είναι περίπτερο, είτε βιοτεχνία, είτε βιομηχανία.Νομίζω ότι και η πορεία του Ελληνισμού της Αυστραλίας το επιβεβαιώνει.

Και μία γενικότερη υπενθύμιση, άλλο επιχειρηματίας και άλλο μάνατζερ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ μαζί με τον Ιβαν

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης θα τιμηθούν ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής για την ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας, ο προπονητής της πρωταθλήτριας εφηβικής ομάδας 1968-69 Λακης Προιος και ο έφορος της Νότης Τσίντογλου».

http://inpaok.com/185878/%CE%BE%CF%85%C ... %B5%CF%82/
Ξυπνάνε μνήμες…
Μεθαύριο Κυριακή (6/7) συμπληρώνονται 45 χρόνια από τον νικηφόρο αγώνα της τότε εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ, που είχε σφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλοι όσοι αποτελούσαν εκείνη την ομάδα, αποφάσισαν να ξανανταμώσουν και να επαναφέρουν ευχάριστες μνήμες από την ποδοσφαιρική θητεία των εφηβικών τους χρόνων, διοργανώνοντας την προσεχή Δευτέρα (7/7) και ώρα 21.00 στην ψαροταβέρνα Ψαρού (Μυκόνου 10 και Παπάφη) μία συνάντηση.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Όλοι εμείς οι οποίοι αποτελούσαμε την εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ που στην αγωνιστική περίοδο 1968-69 κατέκτησε τον Πανελλήνιο τίτλο του πρωταθλήματος εφηβικών ομάδων Α΄ Εθνικής κατηγορίας, με τη συμπλήρωση ακριβώς 45 χρόνων από τον τελικό νικηφόρο αγώνα με την αντίστοιχη εφηβική ομάδα της ΑΕΚ, στις 6 Ιουλίου 1969, αποφασίσαμε να ξανανταμώσουμε και να επαναφέρουμε ευχάριστες μνήμες από την ποδοσφαιρική θητεία των εφηβικών μας χρόνων.

Έτσι διοργανώνουμε συνεστίαση τη Δευτέρα (7/7) και ώρα 21.00 στην Ψαροταβέρνα Ψαρού η οποία βρίσκεται στην οδό Μυκόνου 10 και Παπάφη (πλατεία κοντά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ πορεία οδού Λαμπράκη και κάθοδος από το φανάρι της Τριανδρίας).

Με τιμή

Οι έφηβοι της ομάδας ΠΑΟΚ Πρωταθλήτριας Ελλάδας αγωνιστικής περιόδου 1968-69

ΠΑΟΚ (προπονητής Λακης Πρόιος): Τσαμούτης, Στυψιανός, Ζαχαριάδης, Παρτσόγλου, Καβουρτζίκης, Σπανδωνίδης, Τζαβέλλας, Λυσσαρίδης, Λαρίδης, Στεργιάδης, Παπάζογλου (αρχικη 11δα). Τσακίρης, Κόπανος, Μευρίδης, Μαυρομαράς, Παπαδημητρίου, Ερμείδης, Ζούλης, Μανώλης, Μπογιατζής, Φάρης, Μεταξάς, Χατζηαντωνίου, Κώτογλου, Αναγνώστου, Διαμαντόπουλος, Αλατζόγλου, Καμπερίδης, Μποττάτος, Ομηρίδ

Κατά τη διάρκεια της συνεστίασης θα τιμηθούν ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής για την ιστορία του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κούδας, ο προπονητής της πρωταθλήτριας εφηβικής ομάδας 1968-69 Λακης Προιος και ο έφορος της Νότης Τσίντογλου».
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Πραγματικα η λειτουργια της ΠΑΕ ειναι για case study σε σχολες Management και διοικησης επιχειρησεων ως παραδειγμα προς αποφυγη..Τι ΔΕΝ πρεπει να κανει μια εταιρια αν θελει να βγαλει κερδος :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”