Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
analog

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από analog »

RoMaN έγραψε:Με ποια κονέ θα φέρει παίχτες στον Π.Α.Ο.Κ.;

Επίσης, έστω ότι έρχεται κάποιος ξένος στη διοίκηση με εμπειρία κτλ και προτείνει κάποιο καλό όνομα από Ευρώπη.. Με ποιο κίνητρο θα έρθει εκείνος στον Π.Α.Ο.Κ.;
Το κίνητρο του προπονητή; Μπα...
Πέρσι είχαμε Stevens, ήταν αλλιώς..τώρα; Ποιοι ξέρουν τον Άγγελο, με ποιους έχει δουλέψει; Με Χριστοφή στην καλύτερη..
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές..τον Μάη θα είμαστε καλά... :lol: :?
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Αφήστε να δούμε τι μπάλα θα δούμε και με ποιούς παίχτες την καινούργια χρονιά και μετά κράζετε!Μην είστε τόσο Προκατειλημμένοι!Έχετε χρόνο να κράξετε σύμφωνα με τα λεγομενά σας!Ακόμα δεν ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση!Αδελφια πέστε καλή επιτυχία στην ομάδα μεσα απο την καρδιά σας και μην προσεύχεστε να αποτύχη για να πείτε σας τα έλεγα εγώ!είμαστε ένα σώμα με δύο φτερά και όχι δυο ξεχωριστά σώματα!Ασπρόμαυρο μία λέξη και όχι άσπρο-μαύρο!ΠΑΟΚ ΡΕ
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Το ρώτησα και πριν αλλά δεν πήρα κάποια απάντηση...
Επειδή συνεχώς διαβάζω για τους συνεργάτες του Άγγελου. Υπάρζει κάποιος που να ξέρει τι θα γίνει με τον Onyeike? Γιατί σε θέμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης - τραυματισμοί τα πήγαμε μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
kastoria_1970

Δημοσίευση από kastoria_1970 »

Τα χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ είναι υπερδιπλάσια των ποσταρισμάτων μου.
Θεωρώ ότι οι ακατάσχετη λογοδιάρροια ορισμένων δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από ανούσιες αντιπαραθέσεις. Για αυτό και γράφω σπανιώτατα.

Ο Σαββίδης θα χτίσει για τη νέα σεζόν μια ομάδα αρεστή στον κόσμο μας.
Προσπαθεί να μας συσπειρώσει και να μας προσφέρει ένα αρεστό προϊόν. Ούτως ή άλλως αυτοί που διαθέτουν ένα σεβαστό ποσό στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο με διαρκείας ή με εισητήρια, είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερικές δεκάδες χιλιάδες. Αυτούς στοχεύει ο Ιβάν και θέλει να τους αυξήσει όσο μπορεί.
Οι άλλοι όλοι (πολλοί συγγραφείς εδώ μέσα), είναι να'χαμε να λέγαμε.
Εδώ οι γαύροι στην πόλη τους με το ζόρι μαζέψαν 33% δηλαδή καμιά τριανταριά χιλιάδες ψήφους. Τρελό νούμερο (σιγά τα ωά) για τα 2,5 εκατομμύρια των οπαδών που διατυμπανίζουν.
Θεωρώ ότι η συσπείρωση είναι ο προάγγελος των μελλοντικών κινήσεων του Σαββίδη. Θα είναι πολιτική κίνηση, θα είναι κίνηση δημιουργίας λίγκας; Δεν ξέρω.
Ξέρω όμως ότι ο βάζελος, ο αντισυστημικός και καλά, ο τελειωμένος στην αρχή της χρονιάς, πήρε κούπα και CL έξοδο, ενώ εμείς με 4-5 χρόνια καλά πλασαρίσματα, πήραμε .... καλά πλασαρίσματα. Και αυτό ήταν μεγάλο μάθημα για τον Ιβάν. Εμείς οι παλιοί το έχουμε δει δεκάδες φορές, με διαφορετικούς συντελεστές, αλλά πάντα με το ίδιο φινάλε.

Η ομάδα θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Χωρίς καμία πίεση, χωρίς κανένα απολύτως στόχο.
Να βγει ο Σαββίδης και να πει ότι δεν θέλουμε τίποτα. Ούτε τίτλο, ούτε κύπελλο, ούτε CL, ούτε EUROPA LEAGUE. Τι να τα κάνει άλλωστε τα 2-3 εκατομμύρια του EUROPΑ LEAGUE όταν έχει εκατονταπλάσια περιουσία;
Επίσης μπορώ να ζήσω και χωρίς να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει με την κάθε τυχαία ισραηλινή ή βελγική ομάδα;
Εξάλλου φάνηκε ότι όταν δεν είχε πίεση, οι παίχτες απελευθερώθηκαν παίξαν πολύ καλύτερα.
Να ζητήσει από τον Άγγελο να παίξει μπάλα μόνο για εμάς. Ο στόχος να είναι το ξεφτίλισμα του αντιπάλου στην Τούμπα.
Εκτός έδρας να στέλνει τα τσικώ, και την Κ20. Με τον θρύλο να κάνει ροτέϊσιον. Να εκτοίει τις ποινές.

Όσο αυτό το έρμο το Β' Αθηνών με το 30% του ελληνικού πληθυσμού μαζεμένο σαν ατα γίδια, σε μια έκταση από το αεροδρόμιο της Μίκρας μέχρι τη Γαλάτιστα, καθορίζει με την ψήφο του την τύχη ολόκληρης της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες και όλα τα κανάλια ασχολούνται για ώρες με τους δημαρχάκους του λιμανιού των εκατό χιλιάδων, μην περιμένετε δικιιοσύνη και τίμιο πρωτάθλημα.
Καθήστε αναπαυτικά, δείτε το συνδρομητικο κάναλι του ΠΑΟΚ, πάτε στο γηπεδάκι με λαϊκές τιμές και απολαύστε την ΠΑΟΚΑΡΑ. Ο ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε για να ενώσει τον κόσμο και όχι για να τον διχάσει. Αυτό το αφήνουμε στο ξεΜώραλη στον πειραιά.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εγω πιστευω οτι την διαφορα την κανει ο τροπος που γραφεις ενα κειμενο.
Εγω αηδιασα οταν διαβασα τα κειμενα των δυο, και αυτο οχι γιατι δεν εχω διαβασει χειροτερο,
αλλα γιατι δεν μπορω να φανταστω αληθινο οπαδο του ΠΑΟΚ να μιλαει τοσο απαξιωτικα(και λιγα λεω) για τον
προπονητη και προεδρο του ΠΑΟΚ.
geodo

Δημοσίευση από geodo »

ας πω και γω τη νταπεινή μου γνώμη....

όταν άκουσα την επιλογή αναστασιάδη καταρχήν μου ρθαν φράσεις όπως ανακύκλωση...πάμε πίσω κτλ...
και γενικά αν ήμουν εγώ αυτός που αποφάσιζε δεν θα επέλεγα τον αξιόλογο κατα τα άλλα Άγγελο.
ΑΛΛΑ
θα τον στηρίξω μέχρι τέλους (εδώ στηρίζαμε τον σπυριάρη έως ένα σημείο...)
και είμαι της άποψης ότι πρέπει επιτέλους να αφήσουμε έναν ποπονητή και πάνω απο μια χρονια αν θέλουμε να τον κρίνουμε (αλλιώς και αν κάνω λάθος διορθώστε με.. η συχνή εναλλαγή προπονητών μου θυμίζει κάτι χρόνια του αιώνιου δαφνο#$%^&* που άλλαζε προπονητή κάθε μήνα και φυσικά τότε δεν έπαιρνε πρωτάθλημα)
ΣΤΗΡΙΞΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ (ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΤΣΙ...)
τι περιμένω?
δεν περιμένω πρωτάθλημα, δεν περιμένω πορεία ανάλογη με αυτή έως το ούντινε
αλλά ένα -6 με -7 το πολύ απο τον πρώτο, συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου (το αν θα το πάρουμε του χρονου είναι άλλη ιστορία και δεν μπορείς να ξέρεις γιατί είναι ΕΝΑ ματς) και να δω υποδομές ώστε την επόμενη χρονιά σε ανάλογο ποστ μ να λέω ότι περιμένω πρωτάθλημα ή στον ένα βαθμό διαφορά, κύπελλο, συμμετοχή σε τσ.λ. και καλή πορεία στο γιουρόπα...

όπως και να χει..για άλλη μια χρονιά θα είμαι εκεί..
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

kastoria_1970 έγραψε:Τα χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ είναι υπερδιπλάσια των ποσταρισμάτων μου.
Θεωρώ ότι οι ακατάσχετη λογοδιάρροια ορισμένων δεν προσφέρει τίποτα περισσότερο από ανούσιες αντιπαραθέσεις. Για αυτό και γράφω σπανιώτατα.

Προσπαθεί να μας συσπειρώσει και να μας προσφέρει ένα αρεστό προϊόν. Ούτως ή άλλως αυτοί που διαθέτουν ένα σεβαστό ποσό στον ΠΑΟΚ κάθε χρόνο με διαρκείας ή με εισητήρια, είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό των οπαδών του ΠΑΟΚ, μερικές δεκάδες χιλιάδες. Αυτούς στοχεύει ο Ιβάν και θέλει να τους αυξήσει όσο μπορεί.
Εδώ οι γαύροι στην πόλη τους με το ζόρι μαζέψαν 33% δηλαδή καμιά τριανταριά χιλιάδες ψήφους. Τρελό νούμερο (σιγά τα ωά) για τα 2,5 εκατομμύρια των οπαδών που διατυμπανίζουν.
Θεωρώ ότι η συσπείρωση είναι ο προάγγελος των μελλοντικών κινήσεων του Σαββίδη. Θα είναι πολιτική κίνηση, θα είναι κίνηση δημιουργίας λίγκας; Δεν ξέρω.
Ξέρω όμως ότι ο βάζελος, ο αντισυστημικός και καλά, ο τελειωμένος στην αρχή της χρονιάς, πήρε κούπα και CL έξοδο, ενώ εμείς με 4-5 χρόνια καλά πλασαρίσματα, πήραμε .... καλά πλασαρίσματα. Και αυτό ήταν μεγάλο μάθημα για τον Ιβάν. Εμείς οι παλιοί το έχουμε δει δεκάδες φορές, με διαφορετικούς συντελεστές, αλλά πάντα με το ίδιο φινάλε.

Η ομάδα θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη. Χωρίς καμία πίεση, χωρίς κανένα απολύτως στόχο.
Να βγει ο Σαββίδης και να πει ότι δεν θέλουμε τίποτα. Ούτε τίτλο, ούτε κύπελλο, ούτε CL, ούτε EUROPA LEAGUE. Τι να τα κάνει άλλωστε τα 2-3 εκατομμύρια του EUROPΑ LEAGUE όταν έχει εκατονταπλάσια περιουσία;
Επίσης μπορώ να ζήσω και χωρίς να βλέπω τον ΠΑΟΚ να παίζει με την κάθε τυχαία ισραηλινή ή βελγική ομάδα;
Εξάλλου φάνηκε ότι όταν δεν είχε πίεση, οι παίχτες απελευθερώθηκαν παίξαν πολύ καλύτερα.
Να ζητήσει από τον Άγγελο να παίξει μπάλα μόνο για εμάς. Ο στόχος να είναι το ξεφτίλισμα του αντιπάλου στην Τούμπα.
Εκτός έδρας να στέλνει τα τσικώ, και την Κ20. Με τον θρύλο να κάνει ροτέϊσιον. Να εκτοίει τις ποινές.

Όσο αυτό το έρμο το Β' Αθηνών με το 30% του ελληνικού πληθυσμού μαζεμένο σαν ατα γίδια, σε μια έκταση από το αεροδρόμιο της Μίκρας μέχρι τη Γαλάτιστα, καθορίζει με την ψήφο του την τύχη ολόκληρης της Ελλάδας εδώ και δεκαετίες και όλα τα κανάλια ασχολούνται για ώρες με τους δημαρχάκους του λιμανιού των εκατό χιλιάδων, μην περιμένετε δικιιοσύνη και τίμιο πρωτάθλημα.
Καθήστε αναπαυτικά, δείτε το συνδρομητικο κάναλι του ΠΑΟΚ, πάτε στο γηπεδάκι με λαϊκές τιμές και απολαύστε την ΠΑΟΚΑΡΑ. Ο ΠΑΟΚ δημιουργήθηκε για να ενώσει τον κόσμο και όχι για να τον διχάσει. Αυτό το αφήνουμε στο ξεΜώραλη στον πειραιά.
Πολυ ωραιος! :pano:
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

[youtube]8MnYZvahIZ8[/youtube]

Χωρίς λόγια...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

kastoria_1970 έγραψε:Τα χρόνια που παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ είναι υπερδιπλάσια των ποσταρισμάτων μου.

Αδελφέ γράφε πιό συχνά σε παρακαλώ!
+++++
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

iliasp έγραψε:Αιωνια η μνημη του ΠΑΟΚ. Να ζησουμε να τον θυμομαστε... :(
Οχι και έτσι ρε Ιλία Ο ΠΑΟΚ δεν πάιθανε ούτε όταν δεν είχε μία!!!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Καλως ηρθες Αγγελε!!!!

Να πω την αμαρτια μου αν και σε γουσταρω δεν σε ηθελα στον ΠΑΟΚ εν έτη 2014-2015 με προεδρο τον ιβαν σαββιδη...σε αλλες εποχες ναι αλλα τωρα που ο ΠΑΟΚ παει να αλλαξει επιπεδο οχι...

Να ξερεις ομωε οτι απο σημερα κιολας κανω τουμπεκι και βγαζω το σκασμό γιατι εισαι ο προπονητης του ΠΑΟΚ και θα σε στηριξω οσο εισαι σε αυτη τη θεση γιατι πολυ απλα μονο ο λαος του ΠΑΟΚ μπορει να γινει ασπιδα γυρω σου....οι αλλοι στην ΠΑΕ θα σε πουλησουν στην πρωτη στραβη και θα πριονιζουν την καρεκλα σου...ειμαι σιγουρος οτι σε βαζουν μπροστα για να σου φορτωσουν μια ενδεχομενη αποτυχια και να καλύψουν τον λωκο τους....

Με σενα στο τιμονι ξερω οτι θα βλεπω παιχτες καμικαζι που νιωθουν τι σημαινει ΠΑΟΚ!!! Εγω θελω απο σενα να μην φοβηθεις και να εισαι αυθεντικος οπως ησουνα τοτε. Κρατα αποστασεις απο ΠΑΕ και να λες στον κοσμο του ΠΑΟΚ και στον ιβαν τι γινεται μεσα στην ομαδα. Μην τους κανεις την χαρη να φανε και αλλο προπονητη....ο κοσμος καταλαβε τι παιζει με την πάρτη τους...

Θελω επιτελους ολοι μας να στηρίξουμε για μια και μονο μια γ@μημενη φορα εναν προπονητη στον ΠΑΟΚ...να βαλουμε πραγματικα την ομαδα πανω απο ολα και να γινουμε ασπιδα προστασιας απο τα λαμογια τους αρδ που του χρονου θα μας πολεμανε χωρις ελεος...

Αγγελε αναστασιαδη ευχομαι ολοψυχα να δωσεις στον ΠΑΟΚ αυτο που ονειρεύεσαι και να κανεις τα ονειρα μας πραγματικοτητα!!! Απο μενα θα κριθεις οταν λήξει το συμβολαιο σου. Τοτε θα σε κρινω. Ως τοτε κρατα γερα αγγελε!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Ποιον ΠΑΟΚ θα δουμε δεν ξερω ομως,τον ΠΑΟΚ απεναντι στην αρσεναλ η τον ΠΑΟΚ απεναντι στην ντεμπρετσεν;Τον ΠΑΟΚ που πηρε το κυπελο η τον ΠΑΟΚ που εμενε εξω στο κυπελο απο την καστορια;Τον ΠΑΟΚ μεγαλων νικων σε ντερμπι η τον ΠΑΟΚ που εχανε με κατω τα χερια απο κατι χωρια; Αν καποιος ασχετος εμπαινε εδω μεσα και διαβαζε διαφορα που γραφονται θα πιστευε οτι αυτος ο προπονητης πρεπει να εχει παρει καμια δεκαρια πρωταθληματα,5-6 κυπελα και εφτασε ενα βημα απο την κατακτηση του γιουροπα,ομως ανθρακες ο θυσαυρος,ενας συνηθησμενος ελληνας προπονητης ειναι με τα πανω και τα κατω στην καριερα του που λογω και του ιδιορυθμου του χαρακτηρα του περιθωριοποιηθηκε μονος του για να τον ξαναθυμηθουμε φετος εμεις στα 61 του μετα απο 3μηνα μαι 4μηνα περαςματα απο ομαδες σωτηριας.Αν δεν υπηρχε η δεδομενη αγαπη του για τον ΠΑΟΚ και το πιασαρικο στυλακι του θα ηταν απλα αλλος ενας αναμεσα σε τοσους αλλους.
Joshua πες μας επιτέλους ποιος προπονητής σ αρέσει για να τον φέρουμε γιατί απ τους 4 τελευταίους (πιο πίσω δεν έψαξα) ο ένας σου ξύνιζε κι ο άλλος σου βρωμούσε ( πάντα σε στυλάκι εγω τον θέλω μεν αλλά...)π.χ 4 μέρες μετα το θρίαμβο στην Τοτεναμ γράφεις αυτά μετα το ματς με τα Γιάννενα:
αν δεν επελθουν σημαντικες αλλαγες στην συνεχεια, ετσι ωστε να ταρακουνηθει η ομαδα, θα κινδυνεψουμε να χαθουν οι οποιοι στοχοι μπορει να εχουμε στο ελληνικο πρωταθλημα.Οι δρομοι ειναι 2 για μενα και εξισου δυσκολοι,ειτε θα γινουν 3-4 σημαντικες μεταγραφες τον γεναρη φυσικα με τις απαραιτητες απομακρυνσεις, για να αποκτησει επιτελους εναν ορθολογικο κορμο η ομαδα (ειμαι υπερ αυτης), ειτε και για να προλαβω τις αντιδρασεις διαφωνω με αυτη τη λυση, θα πρεπει να απομακρυνθει ο μπολονι και να αποκτηθει προπονητης ο οποιος να μπορει να παρει το καλυτερο δυνατον απο το υπαρχον ροστερ.Ειναι κατι παραπανω απο προφανες για μενα οτι δεν πιστευει στο υλικο της ομαδας, εκτος 5-6 παικτων και αυτο τον οδηγει σε ΤΡΑΓΙΚΗ διαχειριση της ομαδας.
και τα γράφεις ενω ξέρεις οτι δεν υπήρχε μια για μεταγραφές άρα....Ε λοιπόν αυτόν που "μπορεί να πάρει το καλύτερο δυνατό απο το ρόστερ" τον φέραμε περιμένω να τον στηρίξεις τώρα
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

http://www.gazzetta.gr/article/614624/m ... n-savvidis

νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......

:pano:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Το αν θα πετύχει η όχι ο Αναστασιαδης δε το ξέρω. Σίγουρα η άποψη μου γι αυτόν δε θα παίξει κανέναν ρόλο όσο αρνητική και να ειναι ( και ειναι πολύ αρνητική ) επίσης σίγουρο ειναι οτι αν πετύχει θα χαρώ παρά παρα πολύ και θα πω οτι έκανα και λάθος και θα κάνω και τις λεγόμενες κωλοτουμπες. Αυτο που με τρελάνει όμως πιο πολύ σε όλη αυτή την ιστορία ειναι οτι δε τη παλεύω με όλους αυτούς τους Αγγελικους που εδώ και δέκα χρονια ειναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη και στη πρώτη στραβή σκίζουν οποιονδήποτε προπονητή ειναι στον ΠΑΟΚ προκειμένου να γυρίσει ο αγαπημένος τους. Και τώρα αυτοι θα μου πουν εμένα αν πρέπει να στηρίξω τον Αναστασιαδη και πόσο επειδή ειναι προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν το νομίζω. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα μιας και δε το έχουν κάνει ΠΟΤΕ και με κανέναν άλλον προπονητή. Αν γουστάρω θα κάνω οτι κάνανε αυτοι δέκα χρονια και στη πρώτη στραβή θα κραζω να πάρει το πουλο και να φέρουν τον δικό μου αγαπημένο προπονητή τον Μπόλονι. Αν και ξέρω οτι επειδή δεν είμαι τόσο κομπλεξικος δε θα το κάνω.

Με όλη μου τη καρδιά του εύχομαι καλή επιτυχία.

ΥΓ Αναφέρομαι γενικά στους Αγγελικους ( ΑΡΔ , οπαδούς και παράγοντες ) και όχι σε συγκεκριμένα άτομα εδώ μέσα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

speedy.g έγραψε:http://www.gazzetta.gr/article/614624/mas-trolarei-o-ivan-savvidis

νομίζω ότι όποιος σκέφτεται ένα μοντέρνο και σύγχρονα σκεπτόμενα ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τα λεγόμενα του κατά τα άλλα αντιπαθέστατου αρδ. Εννοείται ότι στηρίζουμε όποια απόφαση πάρει ο πρόεδρος και δεν περιμένουμε στη γωνία να τον λιθοβολήσουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι μάλλον σε λίγο καιρό το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίζουμε......

:pano:
Βεβαια ο αναστασιου ειναι πετυχημενος με μια χρονια... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”