17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δημοσίευση από Equalizer »

Che ξεκολα πηρες σβαρνα τα τοπικ για κατι πολυ χαζο
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

che4 έγραψε:μουγκα ο σαββιδης για τους μειον 18 βαθμους....γιατι αραγε.....ποιος ΠΑΟΚσης δε σκαει γιαυτο εκτος του σαββιδη
ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ;ΝΑ ΛΑΙΚΙΣΕΙ;ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΕΙΠΕ!
ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΤΕ ΛΙΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ!
Γραφουν απο κατω τα αλλοθρησκα και τα χαβετε!Η καμαρα ηταν γεματη 4 με 5 χιλιαδες!20 χιλιαδες δε μαζευονται στην καμαρα!

ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!
ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΑΛΜΟ ΕΙΧΕ!
ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πραγματι ομως η καμερα ηταν σε ασχημη θεση!

Επισης ο Σαββιδης πρεπει να μαθει επειγοντως Ελληνικα!
Ειδικα τωρα που θα αναλαβει και προεδρος
Η πορεια μεχρι το λοιμωδων περιπου ειχε τρελο παλμο μετα αρχισαν να σκορπανε οι περισσοτεροι...

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗ
Άβαταρ μέλους
xlebouras

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
οποιος ηταν στη Θεσσαλονικη και λεει πως στηριζει τον ΠΑΟΚ σημερα του εκανε μεγαλο κακο με την απουσια του...
Το λεω και για κατι δικα μου φιλαρακια που με εστησαν και αλλαξα τελευταια στιγμη παρεα...
Και μετα θα παρακαλανε για εισιτηρια στο τελικο με το διαρκειας μου...
ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ειναι σαν αυτους...
Συμφωνω με ενα παιδι που ειπε πως ο Λαος ΤΟΥ ΠΑΟΚ ειναι στην επαρχια..εδω η παραλια ηταν γεματη...ο αλλος αραζε στο μικελ και εβλεπε τον Ιβαν να μιλαει να χτυπαει παλαμακια καθισμενος με το τσιγαρακι αραχτος...
Επαναστατης του κωλου
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Φοβερή ατάκα από τον οπαδό που μιλούσε πριν από τον Ιβάν.
<< ο Π.Α.Ο.Κ.τσής έχει μεγάλη αγκαλιά αλλά και μεγάλη κλωτσιά>> :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

xlebouras έγραψε: Συμφωνω με ενα παιδι που ειπε πως ο Λαος ΤΟΥ ΠΑΟΚ ειναι στην επαρχια..εδω η παραλια ηταν γεματη...ο αλλος αραζε στο μικελ και εβλεπε τον Ιβαν να μιλαει να χτυπαει παλαμακια καθισμενος με το τσιγαρακι αραχτος...
Επαναστατης του κωλου

Αδερφέ δυστυχώς ετσι καταντησε η κοινωνια μας ...Ευνουχηστηκαμε :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

paoki19 έγραψε:
xlebouras έγραψε: Συμφωνω με ενα παιδι που ειπε πως ο Λαος ΤΟΥ ΠΑΟΚ ειναι στην επαρχια..εδω η παραλια ηταν γεματη...ο αλλος αραζε στο μικελ και εβλεπε τον Ιβαν να μιλαει να χτυπαει παλαμακια καθισμενος με το τσιγαρακι αραχτος...
Επαναστατης του κωλου

Αδερφέ δυστυχώς ετσι καταντησε η κοινωνια μας ...Ευνουχηστηκαμε :evil: :evil:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δεν χρειάστηκε αυτή η διαδήλωση για να το καταλάβουμε, φαίνεται και από τις αντιδράσεις στην κοινωνία για ότι συμβαίνει, που μας αγγίζουν όλους και περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

μολις γυρισα απο καμαρα.λιγοι κ καλοι..τους υπολοιπους π μπορουσαν να ερθουν κ δεν το εκαναν θα τους ξαναδουμε να ζητιανευουν κανενα εισιτηριο στν επομενο τελικο.το θετικο οτι η νεα γενια ηταν εκει.μικρος μεσος ορος ηλικιας στην συγκεντρωση.οι πιο μεγαλοι στον καναπε..εκει π βρισκονται κ οταν γινονται συγκεντρωσεις για τροικα δντ κλπ.
ΠΑΟΚ μαγκια σου,που δεν ηρθαν τα φυτα σου
Άβαταρ μέλους
xlebouras

felix 4 έγραψε:μολις γυρισα απο καμαρα.λιγοι κ καλοι..τους υπολοιπους π μπορουσαν να ερθουν κ δεν το εκαναν θα τους ξαναδουμε να ζητιανευουν κανενα εισιτηριο στν επομενο τελικο.το θετικο οτι η νεα γενια ηταν εκει.μικρος μεσος ορος ηλικιας στην συγκεντρωση.οι πιο μεγαλοι στον καναπε..εκει π βρισκονται κ οταν γινονται συγκεντρωσεις για τροικα δντ κλπ.
Αυτο ακριβως!
16-21 ο μεσος ορος και ειμαι περηφανος για τα ατομα της γενιας μου!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οσοι δεν ηρθαν λογικα ειχαν δουλεια,σκεφτοντουσαν για τι θα κραξουν την παε,τον ιβαν,τους συνδεσμους,την ομαδα κτλ κτλ,πλεον οι φατσες ειναι παντου οι ιδιες αντε να δω ποσοι θα ειμαστε κ στο παλατακι την δευτερα....

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Μόλις γύρισα κι εγώ. Από παλμό καλά ήταν, από κόσμο είμαι ψιλοαπογοητευμένος. Ήμασταν γύρω στις 4000. Αν κάνω σύγκριση με το συλλαλητήριο για τον παπαπέτρου όπου είχαμε μαζευτεί γύρω στις 10000, τόσο κόσμο περίμενα και σήμερα. Αποδεικνύεται ότι πολλοί τελικά είναι ΠΑΟΚ στα εύκολα και αραχτοί στα δύσκολα (σιγά τα δύσκολα δλδ).

Αυτό που περίμενα ν' ακούσω και δεν άκουσα είναι ΠΩΣ θα αντιδράσουμε σαν οικογένεια σε όσα γίνονται. Ο Ιβάν είπε δεν γίνονται όλα με τη δύναμη, θέλει έξυπνο τρόπο. Διαφωνώ εν μέρει. Ναι στον έξυπνο τρόπο, αλλά αν δεν πονέσουν δεν καταλαβαίνουν. Είχα σκοπό να ανοίξω ένα τόπικ για πιθανούς τρόπους αντίδρασης, αλλά άμα σ' ένα συλλαλητήριο μαζεύονται 4000 μόνο, πόσοι θα έχουν τη διάθεση να έρθουν να κλείσουν πχ το διοικητήριο;

Και για να ευθυμήσουμε και λίγο:
- Γεια σου γιαγιά, γιαγιά, γ@μώ τον πειραιά
- Γεια σου παππού, παππού και γ@μα πού και πού :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

felix 4 έγραψε:μολις γυρισα απο καμαρα.λιγοι κ καλοι..τους υπολοιπους π μπορουσαν να ερθουν κ δεν το εκαναν θα τους ξαναδουμε να ζητιανευουν κανενα εισιτηριο στν επομενο τελικο.το θετικο οτι η νεα γενια ηταν εκει.μικρος μεσος ορος ηλικιας στην συγκεντρωση.οι πιο μεγαλοι στον καναπε..εκει π βρισκονται κ οταν γινονται συγκεντρωσεις για τροικα δντ κλπ.
Σόρρυ για τον σχεδόν ασυνάρτητο λόγο μου, γράφω βιαστικά.

Όντως, όλο πιτσιρικάδες, λίγοι 40άρηδες, κάποιοι ηλικιωμένοι (!) και ορισμένες γυναίκες.

Ο παλμός μ'άρεσε, ο κόσμος σωστός (πέρα από μερικούς που έκαναν graffiti όπου να 'ναι και ένας που πρόσεξα να σπάει πινακίδα).. Στη πορεία επίσης ήταν ωραία, όταν καθίσαμε κάτω και φωνάζαμε συνθήματα, όταν αλλάζαμε συνθήματα αυτοί που 'ταν δεξιά μ'αυτούς που 'ταν αριστερά...

Ωραίο ΠΑΟΚτσήδικο απόγευμα, πολλά λόγια ακούσαμε, το θέμα είναι να δούμε αποτέλεσμα.
Το πρώτο αποτέλεσμα θα φανεί τη Δευτέρα στο Παλατάκι.

Τελικά δεν έπρεπε να πάω με το ποδήλατο, πολύ στριμωξίδι :mrgreen:

Ένα αρνητικό, είναι ότι άκουσα μεγαλοστομίες, λόγια και υποσχέσεις, χωρίς να ακούσω ένα συγκροτημένο πλάνο.. "Θα κάνουμε αυτό, αυτό κι αυτό."
Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, σιγά μη πει ο Σαββίδης δημόσια το πλάνο του να οργανωθούν οι κάτω. Καλά έκανε.

Οδηγώντας για το σπίτι, ένα μικρό μέρος του μυαλού μου έλεγε ότι κάναμε μια τρύπα στο νερό... Παρ'όλα αυτά, ελπίζω.. :)

:pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Απ: 17/5 ΚΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Δημοσίευση από Parolos »

Εγω παντως μια χαρα περασα. Λογικα ημασταν καμια 4-5 χιλιαδες, γουσταρα και στην πορεια, αν και πηραμε σβαρνα ολες τις γιαγιες σε καθε μπαλκονι "γεια σου γιαγια.. γιαγια γαμω τον πειραια".
Λιγοι παντως γιατι 5 χιλιαρικα για ΠΑΟΚ ειναι λιγοι.. Τεσπα.. Το μηνυμα σταλθηκε ελπιζω!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Συμφωνώ με τους παραπάνω, 5000 κόσμος και κατα βάση καλός.
Κατσαρής, Σαββίδης είπαν αυτά που ήταν να πούνε.
Μου έκανε ιδιάιτερη εντύπωση η στοργή που έβγαζε ο Ιβιτς στα παιδιά της ομάδας του, μιλάω στο διάσημα που περίμεναν πριν έρθουν μπροστά.
Επίσης, κάποιοι εδώ μέσα είναι ηλικιακά κακοπροαίρετοι ;) . :)
Αρκετός κόσμος και στο δικό μου ηλικιακό γκρούπ (ανω των 55), τουλάχιστον τόσοι που δεν ένοιωσα μοναξιά, απλά ήταν στις παρυφές της συγκέντρωσης.

Οσον αφορά το αν η συγκέντρωση ήταν επιτυχημένη ή όχι, δεν ξέρω αλλά θέλω να πιστεύω ότι ήταν η αρχή για πιό ουσιαστικές ενέργειες.

Σε όσους δεν ήρθαν ενώ μπορούσαν, ας κάνουν την αυτοκριτική τους την επόμενη φορά που θα ασκήσουν το δικαίωμα τους να αναφερθούν στον ''λαό'' 'η στους οργανωμένους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”