ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από obanebane »

@kranatos Ναι αλλα ετσι ομως δημιουργεις προβλημα σε αυτο που αγαπας (ΠΑΟΚ) κατι που ειναι ξεκαθαρο γιατι φτανεις σε σημειο να πλακωθεις με συνοπαδο για κατι που εσυ απαξιωνεις και θεωρεις μηδαμινο (σαλπιγγιδης)
Θεωρεις σωστο για οποιοδηποτε λογο να πλακωνεσαι στα τσιμεντα με ανθρωπο που εισαι μαζι του και φωναζεις για την κοινη σας αρρωστια?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το κάναμε τελικά Δεκασέλιδο :o :o :o :o :o :o
Δε γ@μείς, ΠΑΟΚ είσαι, κάτι θα βρεις να φαγωθείς!!!!!
Α ρε αρώστεια :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν πέρασε το σχόλιο μου? δεν είπα κάτι κακό νομίζω :cry: αν είναι επειδή υπάρχουν πολλά σχόλια sorry! ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εμένα το μόνο που με πειράζει είναι το πόσο ντουγάνια φαινόμαστε (και είμαστε ίσως) που κάναμε την γνωστή μανούρα σε ένα παίχτη που έβαλε 2 γκόλ. δλδ πιο ότι να ναι δεν γίνεται. :D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :lol: :x :P :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 16 Δεκ 2013, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

guardian4 έγραψε: Ο ιβαν νομιζεις στον ελευθερο του χρονο μπαινει παοκμανια, ακουει λιμπερο, και ραπτοπουλο?

Ο ιβαν φιλε ενημερωνεται απο τριτους.
Και οι συνδεσμοι εβγαλαν μεχρι και ανακοινωση στα ρωσικα για να την διαβασει ο ιβαν κατευθειαν.

Τωρα ποιοι ειναι αυτοι οι τριτοι και τι του μεταφερουν εγω δεν ξερω, το μονο που ξερω, ειναι σιγουρα, ο ιβαν, οντας πολιτικος, επιχειρηματιας, ιδιοκτητης εταιρειων, επενδυτης, εκτος απο ιδιοκτητης του ΠΑΟΚ, δεν εχει χρονο , για να παρακολουθει αμεσα τις εξελιξεις.
πολυ ωραια τα λες φιλε μου και για ολους τους προαναφερθεντες λογους δεν θα επρεπε να ακυρωσουν την συναντιση με τον ιβαν για να μπορεσουν να του πουν ιδαιτερως αυτα που πιστευουν.ομως αυτοι επελεξαν να συμπεριφερθουν σαν καλομαθημενα παιδακια
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

R.A.T.M. έγραψε:Πας στο γηπεδο να δεις την ΠΑΟΚΑΡΑ να παιζει μπαλα μετα απο μηνες.
Καθεσαι απεναντι απο το λαο και απολαμβανεις..
Η ομαδα παιζει ανα διαστηματα ωραια μπαλιτσα, βαζει ΠΕΝΤΕ γκολ για πλακα και τρωει δυο σε δυο επιθεσεις..
Κανεις χαβαλε μαζι με αλλους συνπαοκτσιδες που ειναι εκει τριγυρω.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... Αρχιζουν οι "οπαδοι" να βριζουν τον ΣΑΛΠΙ και στα καπακια τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ και μετα πεφτει και ΞΥΛΟ.
Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... Μετα αν πεις για καρκινωματα θα σου την πουνε κιολα...
1 καλο και εκατομυρια κακα απο αυτα τα ατομα... ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΕΛΟΣ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ Ο ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΥΝΑΣΤΗΣ...

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ....
+1926
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

marley 4 έγραψε:δεν θα ξεχασουμε υποσχεθηκαμε να μην ξεχασουμε σε ολους αυτους που παλεψαν για ενα μεγαλο ΠΑΟΚ
σε ολους αυτους που εκλεγαν την μερα που εφυγε ο πολιχνωτης για τα δεινα που ερχονται
τον λογο μας τον κραταμε
Πολλά + ρε αδερφέ..!!!!

Μπάφε τον μπάτμαν τον υποδεχτήκαμε ένθερμα όλοι και τον στηρίξαμε τα πρώτα χρόνια που ο άνθρωπος τα έχωνε..
Όταν όμως άρχισαν οι λοβιτούρες πήρε το μπούλο που του έπρεπε κι ας έκραζε το μισό γήπεδο, κι ας κατεβαίναμε στις πορείες maximum 2000 άτομα..
Ο γούμενος ήρθε κι αυτός για τον πολύ κόσμο σαν σωτήρας αγκαλιά με τον παγώνη και το "ντιβέλπμεντ" του για νέα Τούμπα, προπονητήρια και του κώλου τα 9μερα..
Στηρίχθηκε από τον πολύ τον κόσμο με αποκορύφωμα τον Νοέμβρη του 2004 στο ματς με Εργοτέλη (0-2 με Ογκουνσότο) όπου αποδοκιμάστηκε από όλο το υπόλοιπο γήπεδο μερίδα του κόσμου που τόλμησε να βρίσει τον σωτήρα..
Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια με την πλειοψηφία..
Μια ζωή οι αληταράδες οι οπαδοί φταίνε που πάνε να φάνε την αθώα την περιστερά τον σωτήρα..

Όσο για την αλληλεγγύη στους καταληψίες τη θυμάμαι πολύ καλά..
Το πολύ 300 άτομα στα γραφεία και στις πορείες βαριά κανένα χιλιάρικο με μοναδική εξαίρεση τη μεγάλη πορεία στην έκθεση που έγιναν και τα μπάχαλα..
Να τη βράσω λοιπόν την αλληλεγγύη του μπλα μπλα..
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

marley 4 έγραψε: παμε παλι ασχετο το ποσα γκολ βαζει μακαρι να βαζει 10 σε καθε ματς
δουλεια του ειναι να παιζει καλα και να σκοραρει και εγω να πανυγηριζω στην κερκιδα γιατι σκοραρε ο ΠΑΟΚ

δικη μου δουλεια ειναι επισης να τον θεωρω προδοτη και να εκφραζομαι αναλογα η να τον συγχωρεσω
αν εσυ η οποιος αλλος θελει να μου στερησει το δικαιωμα της κρισης και της ελευθεριας της εκφρασης μου και των ιδεων μου
θα παιρνει την απαντηση του

το προβλημα σας ποιο ειναι?
θεωρειτε πως δεν πρεπει να βριζουμε παιχτη μας θεωρουμε πως αυτος ο παιχτης ειναι προδοτης

παμε παρακατω γιατι αυριο μαθαινουμε ποιον θα περασουμε στους 32 και ποιον στους 16?
και διπλο με γκολ κοντου στο περιστερι την τεταρτη
Πολυ ωραια! θα ερθεις λοιπον αυριο το πρωι στο μαγαζι που δουλευω, θα αρχισεις να με βριζεις, αλλα θα εχεις την απαιτηση να σε εξυπηρετησω κιολας. :shock:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος farmak76 την Δευ 16 Δεκ 2013, 01:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ας ευχαριστησουμε ολοι μαζι λοιπον τον Κρανατο, τον Hulk, τον καπετανιο απο την αμερικη και την υπολοιπη τρελοπαρεα για την υπαρξη της ομαδας

:nairepaok:

marley το προβλημα μου ειναι οτι βριζεις εναν σημαντικο παικτη της ομαδας σε μια σημαντικη χρονικη περιοδο.... εσυ ρε φιλε πως θα ενοιωθες να σε βριζει "το μισο γηπεδο" ? θα επαιζες μπαλαρα? δε νομιζω....
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Με τη λογική πως κάποιοι βρίσανε τον Μπατμαν και τον Γουμενο πριν σκάσουν τα κανονια τους και τωρα "κραζουν" δια πλαγιας τις επιλογες του ρωσου οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια σε εποχες αλαλουμ;
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

pgetsos έγραψε:Ας ευχαριστησουμε ολοι μαζι λοιπον τον Κρανατο, τον Hulk, τον καπετανιο απο την αμερικη και την υπολοιπη τρελοπαρεα για την υπαρξη της ομαδας

:nairepaok:

marley το προβλημα μου ειναι οτι βριζεις εναν σημαντικο παικτη της ομαδας σε μια σημαντικη χρονικη περιοδο.... εσυ ρε φιλε πως θα ενοιωθες να σε βριζει "το μισο γηπεδο" ? θα επαιζες μπαλαρα? δε νομιζω....
ολοι οι παιχες σημαντικοι ειναι και ολοι οι περιοδοι το ιδιο

εσυ αν ησουν σαλπιγγιδης και εκανες οτι εκανες ερχεσε σαν αντιπαλος και σε βριζει ολο το γηπεδο και θελεις με γεια σου και χαρα σου να επιστρρεψεις σαν περασμενα ξεχασμενα και ξερεις οτι καποιοι θελεις αλητες πρεζονια οπως θελεις πεστους
στο κρατανε και δεν σε θελουν και εγω σου λεω οτι εσυ το βλεπεις παραλογο και περιεργο αλλα το ξερεις και το εχεις πει οτι δεν με νοιαζει και ξερεις οτι εχουν λογο που στα χωνουν δεν ξυπνησαν ενα πρωι ετσι
και εισαι εμπειρος ποδοσφαιριστης και την αποφαση σου την σκεφτηκες 10000000000 φορες
τι κανεις?
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

η συνάντηση με τον σαββίδη γιατί δεν έγινε να του πείτε τα παράπονα σας λοιπόν ? πείτε του και για τον σαλπιγγίδη και ότι άλλο σας πειράζει αλλά πείτε τα και λύστε τα μέσα στην οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ . Σήμερα καλώς ή κακώς ο απλός οπαδός του Π.Α.Ο.Κ αηδίασε με αυτό που είδε.. δεν κάνετε κακό στον Π.Α.Ο.Κ με αυτόν τον τρόπο? εγώ ξέρω ότι η μοναδική ομάδα σε όλο τον κόσμο που κάνει οπαδούς απο τους δικούς του οπαδούς είναι ο Π.Α.Ο.Κ , και επίσης ξέρω ότι πλεον πολλά άτομα δεν πατάνε στο γήπεδο γιατί πολύ απλά η κερκίδα είναι για τα σκυλιά και το μόνο που κοιτάει ο παοκτσής είναι το πως θα βρίσει και θα γκρινιάξει για τον "κοντό " , για το χωρίς πάθος "αγγούρι" τον τζιώλη , για τον τατουαζάκια το "ψώνιο " τον κλάους και δεν συμμαζεύετε.. αν όντως νοιάζεστε για τον Π.Α.Ο.Κ και όντως πιστεύω ότι νοιάζεστε κοιτάξτε το πως θα γίνετε καλύτεροι και θα βοηθάτε τον Π.Α.Ο.Κ να λύνει τα προβλήματα του και να συσπειρώσετε τον λαό .. όταν ήταν ο ζαγόρ όλα καλά όμως.. 21.000 διαρκείας .. οεο με πρόεδρο τον τεο.. όπως λες εσύ ότι ο σάλπι είναι προδότης κτλ κτλ και εγώ σου λέω με προσωπική πληροφορία ότι ο ζαγόρ δεν έχει πάρει ούτε φράγκο από τον Π.Α.Ο.Κ αν θες διαψευσέ με.. γνώμη δεν μου αλλάζεις πάντως γιατί στο συγκεκριμένο κάτι παραπάνω ξέρω σίγουρα από εσένα..
φιλικά πάντα δεν έχω καμία διάθεση να έρθουμε σε αντιπαράθεση αλλά να κάνουμε συζήτηση! :pano: είμαστε όλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε!
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

pgetsos έγραψε:
αναρωτιεμαι, μετικοι αραγε οταν σκοραρει ο Σαλπι, χαιρονται για το γκολ η κλαινε που το εβαλε αυτος? :roll:
Να σου πω εγώ που είχα σήμερα έναν κοντά μου στην κερκίδα, που δεν φώναξε μια φορα ΠΑΟΚ και έβριζε από το 1' λεπτό μέχρι το 85' (που έφυγα και δεν έχω άποψη για ότι ακολούθησε)... Όταν έβαλε τα γκολ ο Σάλπι συνέχισε κανονικά να τον βρίζει (ίσως και ένα δάκρυ να κύλησε στο μάτι του :cry: )... Αυτοί είναι οι 10-20 που λένε και πιο πάνω... Πάνε γήπεδο για να βρίζουν τον Σάλπι και τον Ζαγορ και την Εθνική και δεν ξέρω ποιον άλλο... Δεν πάνε γήπεδο για να φωνάξουν για τον ΠΑΟΚ... Ευτυχώς που έφυγα πριν αρχίσουν οι μανούρες... Και με την Καλλονή ρε π@@στη μου; Και με 5άρα; Και με καλή εμφάνιση; Τι θα γινόταν δηλαδή αν στράβωνε το παιχνίδι;
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

γιατι εχουμε γεμισει 11 σελιδες που οι μισες απο αυτες αφορουν τα σουτια που παιχτηκαν μεταξυ μας???πρωτη φορα συμβαινει να σηκωνει ΠΑΟΚτσης χερι σε ΠΑΟΚτση???η απαντηση δυστυχως ειναι ΟΧΙ .και στην τουμπα γινονται συχνα(και με την αλκμααρ την πεμπτη εγιναν)και σε εκτος γινονται και παντου γινονται για διαφορους λογους.το να καθομαστε και να το αναλυουμε και να το μεγενθυνουμε και χειροτερο το κανουμε και μιζεριαζουμε και οι ιδιοι και δεν προκειται να λυθει το προβλημα...το γεγονος οτι μετα απο την απογοητευτικη εμφανιση με την αλκμααρ ειχαμε στην αθηνα(!) τοσο πολυ κοσμο και επιτελους μια καλη κερκιδα(γιατι στα εκτος καλυτερες κερκιδες γινονται)και μπορεσαμε και εμεις οι αθηναιοι να δουμε ματς απο κοντα που για τους περισσοτερους αυτα τα ματς ειναι μετρημενα στα δαχτυλα αυτο δεν εχει σημασια???
το θεμα ειναι να παρουμε το διπλο στο περιστερι την τεταρτη...
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Σημερα νικησαμε μια ομαδα η οποια ηταν πολλες κλασεις κατωτερη μας...Καναμε αυτο που επρεπε και παμε για το επομενο κομβικο παιχνιδι με τον Ατρομητο που ειναι απαραιτητο να παρουμε το τριποντακι και να αυξησουμε τη διαφορα μας και οσο γινεται τους ποντους που δικαιουμαστε στα play off για να μην εχουμε τα περσινα καρδιοχτυπια του Μαιου...Προσοχη στους συνοπαδους που θα ειναι στο γηπεδο απο πιθανες επιθεσεις γαυροβαζελων...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”