Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
- xrictoforoc
-
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αρης 24/11/13 7:30μμ Novasport1 SD/HD
Σε πιάνει απελπισία με την αμπαλοσύνη αυτής της εντεκάδας. Ένα σκορποχώρι χωρίς μυαλό και φαντασία. Κάνουν ντέρμπι το παιχνίδι με τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.
Είμαστε γενικώς ένα συνοθύλευμα όπως πάντα! Αν αυτό ικανοποιεί εγώ πάω πάσο. Παίζουμε εναντίων μιας τουλάχιστον γελοίας ομάδας που φοράει κίτρινα. Απορία, ο Βούκιτς γιατί δεν παίζει στη θέση του Λόρενς??? Πόσο περισσότερο προσφέρει ο Ιρλανδός περιπατητής? Για Κλάους καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί θα γίνω εμπαθής.xlebouras έγραψε:Παραταξη γραμμων για τα πανηγυρια..

Το χερι εννοεις;;;;;; 
Ωρες ώρες είναι σαν σχολικό πρωτάθλημα...

Ωρες ώρες είναι σαν σχολικό πρωτάθλημα...
ημαρτον ρε παιδια δηλαδη τι πρεπει να γινει για να μην βλεπω αλλο λαζαρ σαν να παιζουμε με δεκα ειναι αυτος και ο ολισε ειναι .......... ας μην πω καλυτερα ομαδα για 5 γκολ ειναι ρεεεεεεεεε γυρνα το σε 442 με λωρενς τζιωλη στο κεντρο και στοχ λουκας μεσα αντι ολισε ρουμανου
φιλε μου εισαι λαθος για λωρενς αυτος και ο κιτσιου ειναι οτι καλυτερο εχεις δει σημεραPhotis έγραψε:Είμαστε γενικώς ένα συνοθύλευμα όπως πάντα! Αν αυτό ικανοποιεί εγώ πάω πάσο. Παίζουμε εναντίων μιας τουλάχιστον γελοίας ομάδας που φοράει κίτρινα. Απορία, ο Βούκιτς γιατί δεν παίζει στη θέση του Λόρενς??? Πόσο περισσότερο προσφέρει ο Ιρλανδός περιπατητής? Για Κλάους καλύτερα να μην πω τίποτα γιατί θα γίνω εμπαθής.xlebouras έγραψε:Παραταξη γραμμων για τα πανηγυρια..
Στοχ αντι ολισε και νεσιντ αντι ξυπνητηρι να τελειωνουμε