Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Με βασει το χτεσινο μου σκεπτικο γι α τους 3 +1 φορ μας...και γω πιστευω οτι θα παμε σε αρ εξτρεμ...αν και θελουμε και αρ εξτρεμ και 10αρι αλλα τεσπα..το οτι δε δε θανε μπαμ μπουμ ασχολιαστο...
μας πρηξανε τα παπαρια για κρανιτσαρ και σια, επρεπε η παε να βγει και να διαψευσει και να πει ποια θα ειναι η μεταγραφικη της γραμμη, δυστυχως δεν το κανε ενα ακομη λαθος της..
ο κοσμος περιμενει ακομη το συνθημα για αεροδρομιο...δεν τον λυπαστε ρε?
- desperando
- Επικοινωνία:
χαλαρωσε πολυ σημασια δινεις στα δημοσιευματα.αυτοι απο τους οποιους ενηρωνεσαι και βγαζεις συμπερασματα εχθες τετοια ωρα λεγανε οτι ειναι σχεδον σιγουρο οτι ο ποποβιτς θα συνεχισει στον ΠΑΟΚ.
μεσα σε 24 ωρες ειχαμε τεραστια κωλοτουμπα που ειναι και επικυνδινη για τα κυβικα τους
μεσα σε 24 ωρες ειχαμε τεραστια κωλοτουμπα που ειναι και επικυνδινη για τα κυβικα τους
-
O Πίνο είναι καλός παίκτης,γρήγορος και με φοβερό σουτ.eorptol έγραψε:O τσορι τελικα ειναι περιπτωση "πινο" η κατι καλλιτερο ?
Δεν έπαιξε τυχαία Γαλατά,Μονακό κλπ.
Απλά είναι τρελός με χαρτί από το Δαφνί.
παντως ειναι τραγικοι γελιοι αυτοι που γραφουν για μπα μ μπουμ ,μετεγγραφη που θα κανει αισθηση,μετεγγραφη του στεφενς κλπ κλπ τωρα....να λενε ποιος τα λεγε αυτα μονοι σας τα λεγατε..οι ανθρωποι ειναι επικινδυνοι..
Τεσπα...εφοσον παμε για αρ εξτρεμ..δε βλεπω τον γιοσι να ρχεται.
..αλλα και με γιοβα ικανοποιουμαι...αλλος αρ εξτρεμ ο φορτουνης,ο ελια....ο σισσοκο δεν μας εκανε
που μας χρωσταν και 300 +χιλιαρικα υποτιθεται..εκτος αν τα πηραμε// αλλος ο κουαρεσμα...
ο αμαλφιτανο και ο μολο
ο αβρααμ...προσθεστε κι αλλους..

- navigator11
Athens έγραψε:μας πρηξανε τα παπαρια για κρανιτσαρ και σια, επρεπε η παε να βγει και να διαψευσει και να πει ποια θα ειναι η μεταγραφικη της γραμμη, δυστυχως δεν το κανε ενα ακομη λαθος της..
Το τι γράφει ο κάθε ... ευφάνταστος,κακόβουλος ή απεγνωσμένος για κλίκς "επαγγελματίας" δε νοείται να βάζει σε θέση "άμυνας" τον επίσημο ΠΑΟΚ.Είναι τόσο απλό.Τώρα το πως ερμηνεύτηκαν τα λόγια του Σαββίδη απ'τον καθένα μας είναι ζήτημα,που σηκώνει συζήτηση.Σε κάποιο βαθμό,ίσως άθελά του,ευθύνεται δεδομένα ο Σαββίδης (ή ο μεταφορέας των λόγων του,που κι έτσι να'ναι πάλι το βάρος στο Σαββίδη πέφτει).Όχι τόσο για αυτά,που είπε,και τη δόση τυπικής ... αναλήθειας,που απεδείχθη πως περιείχαν.Όσο για το ότι έδωσε "πάτημα" σε πολλά δημοσιοκαφράκια,της πόλης και της χαβούζας,και αρκετούς από εμάς να υποτιμήσουν-υποβαθμίσουν αυτό,που γίνεται σήμερα στον ΠΑΟΚ!!
Τελικά,ο Κόλκας δεν έχει και άδικο,λέγοντας πως υπονομεύει,άμεσα ή έμμεσα,ο Σαββίδης τη σοβαρή μέχρι τώρα επένδυσή του.Το όποιο τυχόν περίεργό κίνητρό του για την κρίση του αυτή δεν με απασχολεί.Υπάρχει θέμα στη συνεννόηση Σαββίδη-κόσμου.Ουσίας,που ξεκινά από υπερτίμηση των τύπων.Αμφότερη.
http://www.transfermarkt.de/de/ronald-v ... 72567.html εξαιρετικο δεκαρι σε πτωση...αν κανουμε εξαιρεση...επισης αντιμετωπος με μας με τη μπροζ που σαν ομαδα ειχε ατομικα εξαιρετικους παικτες...π,χ περσισιτε ντιραρ και αλλους που ξεχναω λογω ωρας..
ΑΝτι γιοσι φερτε μου μπεν σαχαρ παιζει και αριστερα..ε Ιβαν?
ΑΝτι γιοσι φερτε μου μπεν σαχαρ παιζει και αριστερα..ε Ιβαν?
Τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ των ΑΡΔ δεν θα τις χρεώνεται ο ΠΑΟΚ τον ποποβιτς την μια τον κρατάμε την άλλη τον δίνουμε δανεικό ,αύριο ο κολκας πάλι μπορεί να γράφει το ανάποδοAthens έγραψε:μας πρηξανε τα παπαρια για κρανιτσαρ και σια, επρεπε η παε να βγει και να διαψευσει και να πει ποια θα ειναι η μεταγραφικη της γραμμη, δυστυχως δεν το κανε ενα ακομη λαθος της..
Άσχετα με το τι γράφει ο Κόλκας και ο κάθε αρδ σήμερα ( γιατί μέχρι χθες οι ίδιοι γράφανε για Κράνιτσαρ, Πόουλσεν και Ζίγκλερ ), η αλήθεια είναι ότι όντως δε χρειαζόμαστε μπαμ και μπουμ.
Η αναφορά του Ιβάν στο Χούλκ, μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ζενίτ έδωσε άφθονο χρήμα να τον φέρει στην Αγία Πετρούπολη, του έκανε συμβόλαιο εξωγήινο και δημιουργήθηκαν προβλήματα στα αποδυτήρια, με Ρώσους παικταράδες - σημαίες να διαμαρτύρονται γιατί ένιωθαν "ριγμένοι" σε σχέση με το Βραζιλιάνο σούπερ σταρ:
Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι ο Ιβάν όντως ήθελε να φέρει παιχταρά. Και όντως μίλησε με όσους ανέφερε. Στην πορεία όμως το σκέφθηκε αλλιώς, είτε από μόνος του, είτε κατόπιν συμβουλών από ανθρώπους που εμπιστεύεται. Και οι περί Χούλκ δηλώσεις αυτό δείχνουν.
*Αναταραχές στη Ζενίτ λόγω Χουλκ
**«Θερμό» επεισόδιο Χουλκ-Σπαλέτι (pic)
Η αναφορά του Ιβάν στο Χούλκ, μόνο τυχαία δεν ήταν. Η Ζενίτ έδωσε άφθονο χρήμα να τον φέρει στην Αγία Πετρούπολη, του έκανε συμβόλαιο εξωγήινο και δημιουργήθηκαν προβλήματα στα αποδυτήρια, με Ρώσους παικταράδες - σημαίες να διαμαρτύρονται γιατί ένιωθαν "ριγμένοι" σε σχέση με το Βραζιλιάνο σούπερ σταρ:
Παρά το ότι ο Σπαλέτι πήρε τα κεφάλια των Ρώσσων για χάρη του Χούλκ, δε γλίτωσε ούτε ο ίδιος από το Βραζιλιάνο:Τα κακά αποτελέσματα έχουν φέρει γκρίνια στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, με το νέο αρχηγό της εθνικής Ρωσίας, Ιγκόρ Ντενίσοφ, να υποβιβάζεται στη 2η ομάδα από το Λουτσιάνο Σπαλέτι, μετά από τη στάση του ιδιόρρυθμου μέσου για τις απολαβές του Βραζιλιάνου συμπαίκτη του.
Επιπροσθέτως, ο Αλεκσάντρ Κερζάκοφ έγινε αλλαγή κακήν κακώς στο ημίχρονο του αγώνα με την Βόλγκα εκτός έδρας κι ενώ οι πρωταθλητές Ρωσίας ήταν 2-0 πίσω στο σκορ. Το ότι εν τέλει ισοφάρισαν σε 2-2, δεν βοηθάει την κατάσταση...*
Μπορεί κάτι τέτοιο να μη γινόταν εδώ ακριβώς έτσι, αλλά ένας παίκτης που αμείβεται όσο όλοι οι υπόλοιποι μαζί δημιουργεί ανισότητες και αίσθημα αφενός μειονεξίας στους υπόλοιπους, αφετέρου βεντετισμού στον σούπερ σταρ.Ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον Χουλκ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, μία απόφαση που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον Βραζιλιάνο φορ. Ο Χουλκ δεν έδωσε το χέρι του στον Σπαλέτι και στη συνέχεια οι δύο άνδρες αντάλλαξαν μερικά... γαλλικά.**
Τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι ο Ιβάν όντως ήθελε να φέρει παιχταρά. Και όντως μίλησε με όσους ανέφερε. Στην πορεία όμως το σκέφθηκε αλλιώς, είτε από μόνος του, είτε κατόπιν συμβουλών από ανθρώπους που εμπιστεύεται. Και οι περί Χούλκ δηλώσεις αυτό δείχνουν.
*Αναταραχές στη Ζενίτ λόγω Χουλκ
**«Θερμό» επεισόδιο Χουλκ-Σπαλέτι (pic)
- Maximus
Ο Σαββίδης έχει καταλάβει ότι υπάρχουν και άλλες ενδιάμεσες περιπτώσεις μεταξύ Χουλκ και πχ Γεωργιάδη???
Το μπαμ γίνεται και με πολύ λιγότερα...
Το μπαμ γίνεται και με πολύ λιγότερα...
με εκείνον τον ελεύθερο της Μέταλιστ τί γίνεται; εκείνος ήταν χαφ εξτρέμ ή αμυντικός εν τέλει;;;;;;
επίσης, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως βγεί και κάτι "καλό" απο τον τραυματισμό του σέρβου.
επίσης, τώρα που το σκέφτομαι, ίσως βγεί και κάτι "καλό" απο τον τραυματισμό του σέρβου.
Αμυντικός είναι ο Φινίνιο, τουλάχιστον όσο αμυντικός είναι και ο Λίνο. Δηλαδή παίζει πίσω αριστερά, ανεβαίνοντας πολύ συχνά και αφήνοντας μια μαύρη τρύπα πίσω του. Μάλλον ήταν παλιά ιστορία (αν δεν είναι εντελώς παραμύθι).
Δεν βλέπω τί καλό μπορεί να προκύψει από τη θλάση του Βούκιτς. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιον stand by και περιμέναμε να δούμε αν βγάζει τη χρονιά ο Σέρβος! Πιθανότατα το ανάποδο συμβαίνει, άλλοι μας έχουν stand by, περιμένοντας μπας και προκύψει πρόταση από καμιά γερμανική ομάδα (γιατί φαντάζομαι ότι σε Ρωσίες-Τουρκίες βαρέθηκαν να παίζουν).
Δεν βλέπω τί καλό μπορεί να προκύψει από τη θλάση του Βούκιτς. Δεν νομίζω ότι έχουμε κάποιον stand by και περιμέναμε να δούμε αν βγάζει τη χρονιά ο Σέρβος! Πιθανότατα το ανάποδο συμβαίνει, άλλοι μας έχουν stand by, περιμένοντας μπας και προκύψει πρόταση από καμιά γερμανική ομάδα (γιατί φαντάζομαι ότι σε Ρωσίες-Τουρκίες βαρέθηκαν να παίζουν).
και εγώ με αυτή την έννοια το λέω Στέφανε. μπας και "πιέσουμε" λίγο περισσότερο ξέρω γω.
Ιβάν, κάνε ρε το κονέ και χτύπα Φορτούνη! σαν τον Μανιακό με τον μπεναγιούν θα καταλήξω.....
ΥΓ: υποτιθέμενη τιμωρία της Μέταλιστ λογικά σημαίνει και αύξηση στο μπάτζετ;;;

Ιβάν, κάνε ρε το κονέ και χτύπα Φορτούνη! σαν τον Μανιακό με τον μπεναγιούν θα καταλήξω.....

ΥΓ: υποτιθέμενη τιμωρία της Μέταλιστ λογικά σημαίνει και αύξηση στο μπάτζετ;;;

Σου λέει λοιπόν κάποιος: το Σάββατο θα σε βγάλω για φαγητό. Πήρα στο ΧΙλτον και δεν είχε τραπέζι, αλλά μην ανησυχείς κάτι θα βρω ως τότε.
Ερώτηση: τι θα φορεσεις το Σάββατο;
Ερχεται λοιπόν το Σάββατο και τελικά σε παει για σουβλάκια στον μπαιραχταρη στο Μοναστηράκι. Ποιος φταίει που εσύ φοράς κοστούμι;
Την άποψη μου για τις μεταγραφές και τα μπαμ την έχω ξαναγράψει. (Μου είναι αδιάφορο αν θα πάρουμε η όχι μεγάλο όνομα)
Αλλά δεν φταίνε οι αρδ για τα ονόματα που ακούστηκαν φέτος.
Ερώτηση: τι θα φορεσεις το Σάββατο;
Ερχεται λοιπόν το Σάββατο και τελικά σε παει για σουβλάκια στον μπαιραχταρη στο Μοναστηράκι. Ποιος φταίει που εσύ φοράς κοστούμι;
Την άποψη μου για τις μεταγραφές και τα μπαμ την έχω ξαναγράψει. (Μου είναι αδιάφορο αν θα πάρουμε η όχι μεγάλο όνομα)
Αλλά δεν φταίνε οι αρδ για τα ονόματα που ακούστηκαν φέτος.