ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Ιτάνζ
44
59%
Αποστολόπουλος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίλντεφελντ
8
11%
Κατσουράνης
1
1%
Λίνο
2
3%
Καμαρά
1
1%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
3
4%
Λόρενς
4
5%
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
8
11%
Κωνσταντινίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ρομπέρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 75

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υπάρχει και η φάση, στο 1-1, όταν στη δεύτερη σέντρα του Lino πετάγονται στην άλλη άκρη του δοκαριού ο Αθανασιάδης και ο Σιλντ (αν δεν κάνω λαθος) μόνοι τους και καταφέρνουν να μην βρει κανείς τους τη μπάλα. Θεωρώ ότι ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν ...εκτιμήθηκε.
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

εφοσον ο διαιτητης σφυριζει τελειωνει η φαση.μαλιστα μετα το σφυριγμα οποιαδηποτε ενεργεια ειναι καρτα και αντι να δωσει καρτα που συνεχισε την φαση μετραει το γκολ....αν σε παιζουν ετσι μεσα στην τουμπα(και δεν ηταν μονο αυτη η φαση) στο εκτος πως θα σε παιξουνε???
δεν γινεται με σολντ ουτ να εχουμε τετοια κερκιδα...δεν γινεται στην 4 να πλακωνονται μεταξυ τους...δεν γινεται να υπαρχει τετοια κοντρα και να ειναι τοσο εμφανης...μετα το γκολ αντι να σπρωξουμε την ομαδα δεν ακουγοταν τιποτα σχεδον....κανουμε κριτικη σε ολους και σε ολα αλλα αυτοκριτικη κανουμε σπανια...απαιτησεις εχουμε μονο προς τους αλλους και οχι προς εμας...
υγ.θα παρουμε εισητηρια με τριπολη????
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Δεν θελω να πυροδοτησω το κλιμα εδω μεσα, και δεν ειναι δουλεια τον μοντς να κυνηγανε τα ποστ μας, αλλα αν ειμασταν σε ιδιωτικη συζητηση θα μπινελικωνα ασχημα καποιους...

Θα επαναλαβω χωρις χαρακτηρισμους την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

1. Ο διαιτητης σφυριξε ΜΕΤΑ το γκολ, και αυτο φενετε ξεκαθαρα στο Βιντεο.

2. Το αν σταματησαν οι παικτες μας γιατι ειδανε σηκωμενη την σημαια του εποπτη, ειναι αλλο θεμα, και λαθος αντιεπαγγελματικο που σηκωνει και προστιμο για επαγγελματια ποδοσφαιριστη, καθως το παιχνιδι συνεχιζετε μεχρι να σφυριξει ο διαιτητης. Ο λαιτς μαν ειναι απλος συμβουλος. Εχω δει αρκετες φασεις που σηκωνουν σημαιακι, χωρις να το καταλογιζει ο Διαιτητης. Καμια ενδειξη του λαιτς μαν δεν ειναι οριστικη. Μονο ο διαιτητης εχει οριστικη αξια.

3. Σαν οπαδος, ΑΠΑΙΤΩ να παλεβουν την φαση ακομη και μετα το σφυριγμα, γιατι ποτε δεν ξερεις. Μπορει να σφυριξαν απο την κερκιδα, και μετα αντε να βρεις το δικιο σου. Το εχουμε ξαναδει το εργο.

4. Το γκολ δεν ειναι οφφ σαιντ. Μπορει να μην ειναι κατοχος ο αποστολοπουλος, ομως διωχνει την μπαλα. Δεν κανουν πασα οι του αστερα οποτε δεν εχει οφφσαιντ. ΤΕΛΟΣ. Βαριεμαι να ψαχνω τον κανονισμο αλλα οφφσαιντ υπαρχει μονο αν υπαρχει πασα απο συμπαικτη, ακομη και αθελη απο καραμπολα, αλλα η πασα να ξεκιναει απο συμπαικτη. Εδω, την κλωτσαει η αποστολοπουλος. ολα τα αλλα ειναι κλειν μειν.

5. Η διαιτησια ηταν αριστη. Το μονο του λαθος ειναι οτι αργησε να καταμετρησει το Γκολ του αστερα, και η κεφαλια του Σανκαρε στο 90 φευγα που ειναι οφφσαιντ (λαθος παλι του εποπτη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Shaman4 την Πέμ 18 Απρ 2013, 12:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Σωστος...

Και ενα τελευταιο... Δεν μου φταιει κανενας διαιτητης οταν εγω ως ομαδα σε εχω αφησει ενα ημιχρονο να αλωνιζεις ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

[youtube]6QKPa1MNTAg[/youtube]

Οχι άλλο με το οφσάιντ εννοεί.Ξεκολλήστε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Shaman4 έγραψε:Δεν θελω να πυροδοτησω το κλιμα εδω μεσα, και δεν ειναι δουλεια τον μοντς να κυνηγανε τα ποστ μας, αλλα αν ειμασταν σε ιδιωτικη συζητηση θα μπινελικωνα ασχημα καποιους...
Επειδή εκφράζουμε διαφορετική άποψη;
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Shaman4 έγραψε:

Ρε σεις......σταματηστε επιτελους αυτο το θεμα!!!!!

Δηλαδη,τι προσπαθειτε να κανετε?....Να μας βγαλετε τρελους?....Μεσα στο γηπεδο ημουν!Μπροστα μου εγινε η φαση!!!Οχιμονο σφυριξε πριν αλλα μου εκανε εντυπωση,οπως και αλλους γυρω μου,το ποσο γρηγορα σφυριξε το off side!.....

ΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?....

Θερμη παρακληση......ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ !!!!! :evil:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

moican4 έγραψε:
Θα περίμενε κανείς ο Αστέρας να είναι κουρασμένος αφού παίζει από τον Ιούνιο όμως δεν φάνηκε κάτι τέτοιο ούτε στο γήπεδο ούτε και στα νούμερα.
Οπότε ή αυτοί κάτι πίνουν, η είναι πολύ γυμνασμένοι ή εμείς είμαστε ανύπαρκτοι ή και τα 3 μαζί..
κακοηθειες. που ειναι το παραξενο?
αφου ο τσιωλης παντα τους γυμναζει καλα τους ποδοσφαιριστες του.
θα ξεχασω εγω τον μπρεσκα στον βολο που ηταν 36 χρονων και απο την καλη "γυμναστικη" ειχε καλυτερη εκρηξη κι απο σπριντερ 100 μετρων?
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Στο 04:07 ρε παιδιά, ακούγεται ξεκάθαρα ότι ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ να σφυρίξει.

Ήμαρτον δηλαδή, θα μπει κανένας αλλόθρησκος και θα βλέπει ότι αμφισβητούμε τα εξόφθαλμα και θα γελάει με την ψυχή του.

Μέχρι και ο ξένος σπίκερ αναφέρει ότι είναι σωστή η απόφαση του διαιτητή.

Σήμερα αντί να κατακλύσουμε τις εκκλησίες και τους απανταχού τόπους λατρείας και να δοξάσουμε τον Ύψιστο που πήραμε τη νίκη, αντί να χάσουμε 1-4, προσπαθούμε στα πρότυπα του παπαναστασιακού να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα και να κλαφτούμε.

Ακόμη και ο Δώνης παραδέχθηκε ότι θα ήταν ικανοποιημένος με ανάλογη διαιτησία στον επαναληπτικό.

[youtube]qQU7v94N5to[/youtube]
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

mpafos4 έγραψε:
Shaman4 έγραψε:

Ρε σεις......σταματηστε επιτελους αυτο το θεμα!!!!!

Δηλαδη,τι προσπαθειτε να κανετε?....Να μας βγαλετε τρελους?....Μεσα στο γηπεδο ημουν!Μπροστα μου εγινε η φαση!!!Οχιμονο σφυριξε πριν αλλα μου εκανε εντυπωση,οπως και αλλους γυρω μου,το ποσο γρηγορα σφυριξε το off side!.....

ΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?....
Θερμη παρακληση......ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΕ !!!!! :evil:

Ρε παιδια, εγω δεν ειμουνα γηπεδο, οπως και η πλειοψηφεια των οπαδων μας, καθως η τουμπα χωραει 30 000..
Ομως, στο βιντεο (στην ερωτηση ποιο βιντεο δεν ξερω τι να απαντησω, προφανως και μιλαμε για οποιοδηποτε βιντεο με στιγμιοτυπα απο το χθεσινο ματς..), πρωτα μπαινει το γκολ, και μετα σφυριζει. Τωρα αν ο ηχος αργησε να φτασει στην καμερα και το βιντεο δεν αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα τοτε παω πασσο.. και δεν το λεω ειρωνικα, ειναι τετοιες οι αποστασεις σε ενα ποδοσφαιρικο γηπεδο που πρωτα βλεπεις απο την 4 την κροτιδα να σκαει στην 7, και μετα ακους τον κροτο... οποτε παιζει και αυτο.

Αλλα για ολους οσους δεν ητανε χθες στο γηπεδομ υπαρχει ΜΟΝΟ το βιντεο, στο οποιο πρωτα βλεπουμε Γκολ, και μετα ακουμε σφυριγμα...
Και ετσι και αλλιως ορθα αλλαξε αποφαση καθως το γκολ δεν ειναι οφφσαιντ...

Οσο για τον αλλον φιλο, οχι δεν θα μπιλενικωνα κανεναν γιατι εχει διαφορετικη αποψη (οπως πχ στο θεμα Δωνη), αλλα οταν λες το μαυρο ασπρο τοτες.... εκει εχουμε προβλημα. Βεβαια, το ξαναλεω, αν η καμερα απο τα επισημα μερια επιασε πρωτα εικονα και μετα ηχο, ισως εκει εξηγειτε το οτι καποιος πχ στην 4 πρωτα ακουσε το σφυριγμα και μετα ειδε το Γκολ.
Τελος παντων το φως ταξιδευει πιο γρηγορα απο τον ηχο, και στο γηπεδο το βλεπουμε καθε φορα που σκαει παλαμακι η 7 και ακουγετε με καθυστερηση ο ηχος στην 4... ολοι το εχετε βιωσει. ξερετε τι λεω.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

kalamata4 έγραψε: Σχετικά με το γκολ αστέρα. Συμφωνώ πως δεν επηρεάστηκαν οι παίχτες μας, γιατί ακόμα και πριν να σουτάρει ο παίχτης να ήταν το σφύριγμα (που από όσο βλέπω δεν ήταν) δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι. Πέρα από αυτό. Η στάση του διαιτητή ακατανόητη. Σφυράει με απόφαση του επόπτη και βάζει μετά το γκολ σε δημόσια διαβούλευση. Ή δέχεσαι απόφαση επόπτη και ακυρώνεις ή το παίρνεις πάνω σου και το μετράς από την αρχή. Δηλαδή ποιος έπεισε ποιον εκεί πέρα. Ο επόπτης που το δε και το σήκωσε ή ο διαιτητής που συμφώνησε και το σφύριξε. Περίεργη απόφαση που σίγουρα αν είμασταν κατεστημένο όπως ισχυρίζονται κάποιοι δεν θα μετρούσε ούτε για πλάκα με τέτοιο τρόπο.
Η φάση αυτή καθαυτή τώρα, χωρίς να έχω διαβάσει ακριβώς τον κανονισμό για αυτή τη περίπτωση, η λογική του οφσαιτ συνηγορεί πως έπρεπε να ακυρωθεί. Δεν βλέπω ούτε κατοχή του αποστολόπουλου, ούτε πρόθεση να πασάρει σε συμπαίκτη την ώρα που κόβει την μπάλα. Επομένως θα έπρεπε να δοθεί οφσαιτ.
Να το κάνω πενηνταράκια. Είμαι ο Μάνταλος και βλέπω μπροστά μου τον Αποστολόπουλο να κοντράρει ή να μήν κοντράρει την μπάλα. Την ίδια στιγμή το μανταλάκι σηκώνει τη σημαία και σφυρίζω οφσάιντ. Το μανταλάκι δεν μπορεί να είδε καλύτερα από εμένα ότι η μπάλα φεύγει από το πόδι αμυντικού. Αυτό που είδε ήταν ότι ΚΑΙ στην πρώτη πάσα ΚΑΙ στη δεύτερη, ο επιθετικός είναι ακάλυπτος.
Εικόνα
Ο βοηθός λοιπόν δεν μπορεί να άλλαξε γνώμη. Από πού άλλαξε γνώμη ο διαιτητής; Από την ενδοεπικοινωνία. Κάποιος είδε στο monitor ότι παρενεβλήθη πόδι αμυντικού, έβγαλε απόφαση (λανθασμένη λέει ο Χωρικός που είναι διαιτητής και τον πιστεύω) και την έστειλε στο ρέφερι.
ΑποστόληςΑ έγραψε: Σ' εκείνους έδινε αστεία φάουλ, διακόπτοντας πολλές επιθέσεις μας και δίνοντας σ' αυτούς την ευκαιρία να έχουν κατοχή μπάλας. Στο πρώτο μέρος δεν έγινε πολύ αντιληπτό γιατί τότε ΔΕΝ υπήρχε Αστέρας.
Στο δεύτερο όμως που η ομάδα που κατέβηκε ήταν, προφανώς, υπό την επήρρεια ναρκωτικών και έδωσε χώρο στον Αστέρα να κάνει το παιχνίδι του, κάθε απώλεια κατοχής μας στοίχιζε.
Αποκλείεται! Λάθος θα κάνεις, αφού φέτος έχουμε και γαμώ τις διαιτησίες. :twisted:
Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας και δεν παίρνουμε χαμπάρι. Ούτε σπόρι δεν πήραμε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Είδα μετά τα στατιστικά ημιχρόνου. Ο Αστέρας είχε κάνει - λέει - τρία (3) φάουλ. Πρέπει να είναι πανελλήνιο ρεκόρ σε πρώτο ημιτελικό κυπέλλου.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Η ομάδα πάντως εξακολουθεί να στερείται επιθετικής ανάπτυξης, όπως και σε όλη την αγωνιστική σεζόν. Μόνο μία φορά είδα σωστή ανάπτυξη, με την κάθετη του Lawrence στον Lazar απ' όπου προήθλε το γκολ. Αυτό έπρεπε να γίνεται πολλές φορές μέσα στο παιχνίδι και με διάφορους παίκτες. Προφανώς αυτή η μία φορά που προέκυψε δεν ήταν αποτέλεσμα προπόνησης αλλά στιγμιαίας έμπνευσης των δύο παικτών. Ο υπεύθυνος φυσικά είναι ο προπονητής. Είτε τα λέει, αλλά δεν μπορούν οι παίκτες να τα εφαρμόσουν, είτε δεν τα λέει καθόλου. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, όπως και η κύρια ευθύνη.
[...]
Πάνω απ' όλα χρειαζόμαστε προπονητή.
Ευχαριστώ που με έβγαλες από τον κόπο να τα γράψω εγώ.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

hitman έγραψε:Στο 04:07 ρε παιδιά, ακούγεται ξεκάθαρα ότι ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΙΟΛΑΣ να σφυρίξει.
Αντε,καλα...εγω ειμαι μ@λ@κ@ς και γραφω οτι να'ναι!...

Μαλλον,μαζευτηκαν πολλοι μαλακες γυρω μου,χθες στο γηπεδο γιατι ΟΛΟΙ,απο την πρωτη στιγμη ειπαμε το ιδιο πραγμα!!!

Δεν περιμεναμε να ακουσουμε τον Ιτανζ,τον Σιλντεφελντ και τον Κατσουρανη!

Μαλλον ειχαμε συνεννοηθει ΟΛΟΙ πριν απο το ματς!!! :twisted:

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΦΥΡΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ!!ΑΜΕΣΩΣ!!!

Ρωτα οποιον θελεις που ηταν μεσα στο γηπεδο γιατι εσυ,μαλλον,δεν ησουν!Εαν ησουν δεν θα σου χρειαζοταν κανενα βιντεο γιατι πολυ απλα προκειται για κατι που δεν το χανεις!Μιλαμε για ηχο και οχι για φαση που μπορει να μην τη δεις ή να μην ειναι ξεκαθαρη!!!

Εκτος και αν σφυριξε κανενας τροχονομος στη Λαμπρακη!....... :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εντάξει ρε αδερφέ, δε θα μαλώσουμε κιόλας. Έπεσα σε fake video τί να κάνουμε, συμβαίνουν κι αυτά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Είτε σφύριξε αμέσως είτε όχι το γκολ ήταν off-side. Βέβαια το γκολ μέτρησε και αυτό βοήθησε να φανούν όλες μας οι αδυναμίες στο παιχνίδι, που συνοψίζονται στο: "Αυτή δεν είμαι εμφάνιση ομάδας που θέλει κύπελο".
Από την άλλη δεν θεωρώ (καθόλου) ότι ο Αστέρας έχει καλύτερη ομάδα. Πού ήταν ο Αστέρας στα πρώτα 45΄ και γιατί δεν έδειξε την ανωτερότητά του αυτή; Έβαλε ένα γκολ off-side ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε δημιουργήσει τίποτε το σοβαρό πλην κάποιες (ελάχιστες) καλές καθόδους μέχρι την μεγάλη μας περιοχή.
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Χωρικός έγραψε:επειδή διαβάζω διάφορα, και άκουσα διάφορα στο καφενείο.. ως διαιτητής που είμαι, να σας πω τί ισχύει και τί δεν ισχύει..ο επιτιθέμενος αποκομιζει παράνομο πλεονέκτημα ευρισκόμενος σε θέση οφ σαιντ, είτε του την δώσει τη μπάλα συμπαίκτης του είτε αμυνόμενος. Οφ σαιντ δεν σφυρίζεται οταν ο αμυνόμενος έχει κάνει κατοχή της μπάλας, που στην περίπτωση του Αποστολο δεν ισχύει.Αυτο το :απο αντίπαλο, έχει τελειώσει πριν δεκαπέντε χρόνια περίπου..
+1
Offside is a law in association football which states that if a player is in an offside position when the ball is touched or played by a teammate, he may not become actively involved in the play

απο βικιπεδια.
σε εμας, δεν ειναι teammate αλλα αντιπαλος (αποστολοπουλος), οποτε δεν υπαρχει κανενα οφφσαιντ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”