Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Καλλιθέα - Π.Α.Ο.Κ. 2-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εχει χρονια να γινει αυτο...
Ημουνα στην επισημων και δεν μπορουσα να μιλησω κιολας...

Αντι για χαλαρο 0-1 ή 0-2 χανεις 2-0.

Τα ειπα και με τον πανθρακικο.Παιχτης βιβιαν δεν υπαρχει.2 φορες στην πλατη του στοπρωτο ημιχρονο τις εσωσε ο γλυκος.Στη φαση του πεναλντυ απο κοντρα βγηκε ο επιθετικος μπροστα αλλα τι τον πιανεις ρε???
Ας σου κανει γκολ...
Του κανεις πεναλντυ και τρως και κοκκινη.

Στο δευτερο κοιμηθηκε ο θεος πολλες φορες.

Ομαδα που δεν εκανε φαση μας κερδισε 2-0.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...!!!!!!!!!!!!

Σοβαρευτειτε και ριξτε 5 γκολ μεσα στην Τουμπα...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αν καποιος βλεπει χαρα και οχι ΝΕΥΡΑ σε καποιους που γραφουμε εδωμεσα,
στα @@ μας τι εχουμε γραψει και πιο παλια.
Ο ΠΑΟΚ εχασε στο ΚΥΠΕΛΟ απο την ΚΑΛΛΙΘΕΑ
2-0.

Δηλαδη τι αλλο πρεπει να γινει να αποδικτει οτι καποιοι ειναι γιουβαρλακια
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Δλδ ρε φίλε πάμπλο κάποιοι στον βωμό του να υποστηρίξουν το πουλέν τους βγάζουν και το μαύρο άσπρο!!! Λόγου χάρη εσύ!
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

don pablo έγραψε:
dimbar έγραψε:
don pablo έγραψε:για μερικους υπαρχει λυπη και για μερικους χαρμολυπη βρηκαν την ευκαιρια να κραξουν τον σερ και τον 14 τι να πω απορω αν αγαπουν την ομαδα καποιοι και αυτοι οι καποιοι κρ,αξτε οσο γουσταρετε εγω στεναχωριεμαι που η ομαδα μου εχασε και οχι γιατι εχασε. δυστυχως για καποιους αλλοι αποφασιζουν .
Προφανώς αν εσύ είσαι στεναχωρημένος μια φορά, αυτοί που στεναχωριούνται γιατί έχασε η ομάδα αλλά και για τους λόγους για τους οποίους έχασε είναι στεναχωρημένοι ΔΥΟ φορές.και τρεις γιατι το προβλημα τους ειναι ΜΟΝΟ ο 14 και ο σερ αν θελεις καταλαβαινεις αν οχι δεν τρεχει και τιποτα ο καθενας την αποψη του
Καλώς φίλε μου, αν εσύ είσαι ευχαριστημένος με τον προπονητή δικαίωμα σου αλλά μην βγάζεις το ΠΑΟΚόμετρο τόσο εύκολα, όπως λες κι εσύ καθένας έχει και δικαιούται να έχει την άποψη του αν και εγώ δεν είδα κανέναν να χαίρεται απόψε.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Το μόνο θετικό είναι ότι την Κυριακή θα παίξει σέντερ μπάκ ο Κατσουράνης....
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

hitman έγραψε:Το μόνο θετικό είναι ότι την Κυριακή θα παίξει σέντερ μπάκ ο Κατσουράνης....
"Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό ματς σήμερα, δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα και θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη την στιγμή. Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή.Η συγκεκρμένη απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη για το ματς της Κυριακής".

:opaokara: :opaokara:
thief

Δημοσίευση από thief »

Όποιος είδε το ματς θα αναγνώριζε ότι το ματς θα έπρεπε να έληγε κανονικότατα 0-2 αλλά ετσι δυστυχώς είναι η μπάλλα...

Σε ένα αγωνιστικό χωρο... χωράφι για πατάτες (αυτά η ΕΠΟ και η Superleuge τα εχει σε ψιλα γραμματα...) παιχτηκε ας πούμε υποφερτό ποδόσφαιρό -για το δεδομένα του τερέν- αλλά η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ εχασε 2-0 με 2 γκολ στο Β' Ημ/νο που η Καλλιθέα μεχρι εκεινη τι στιγμή δεν ειχε περάσει κυριολεκτικά το κέντρο...

Απο το ματς αυτό κρατάμε για μια ακόμη φορά την άθλια αγωνιστική παρουσία του Φωτάκη, τον άθλιο Γεωργιάδη και τον άθλιο Βιβιάν που ζήλεψε φαίνετε τον Κουμαλό σε αμπαλοσύνη. Κακός ο Κάτσε (από τα λιγα κακά του παιχνίδια), κακός και ο Δωνης (από τα πολλά του κακά του παιχνίδια).

Δυστυχως η πρόκριση είναι 40-60% υπέρ της Καλλιθέας... Ενα γκολ στο δευτερο παιχνιδι πολύ πιθανόν να της αρκεί. Και μην μου πει κάποιος ..."έλα μωρε θα την βάλουμε 2-3 γκολ από το ημίχρονο" γιατί οι ίδιοι θα ήταν αυτοί που σήμερα θα λέγανε ..."έλα μωρέ 0-3 στο χαλαρό"...

Κριμα για τον κόσμο που ακολούθησε την ομαδα στην Αθηνα. Δυστυχως η ομαδα στο κύπελλο ειναι με την πλάτη στο τοίχο και πλέον πρέπει να εχει και την τύχη με το μερος της για να περάσει στο επόμενο γύρο.

ps: Μπραβο στον Κατσουράνη για την εμφάνιση του. Ξεχωριζε στο κέντρο και όχι μόνο σαν την μυγα μεσα στο γάλα. Απλώς δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο ήταν ξανα έξω ο Γκαρσία. Δεν θα μπορούσε να μπει αλλαγή στον Κατσουράνη..;; Μακαρι να είναι και καλά ο τραυματισμός του ή αιτία και όχι προσωπικά με τον Δωνη.

ps2: Στο δευτερο ματς δεν υπάρχει δικαιολογία. Ναί 40-60% υπέρ της Καλλιθέας είναι -ετσι όπως τα καταφέρατε- αλλά αν στο τελος δεν προκριθείτε θα είστε για χοντρό κράξιμο και όχι μόνο. Ελεος πλέον 10 χρονια χωρίς τίτλο είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ γ@μω το ξεστράβι μου... Και ειδικα 10 χρόνια από τα οποία τα 5-6 ο ΠΑΟΚτσης ήταν εκεί κρεμασμένος σαν το πετσί δίπλα σας.

Ps3: ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

το ειχα προαισθημα..ο ΠΑΟΚ δεν ειναι να φουσκωνει πολυ..πρεπει να φτιαξουμε τη αυρα μας..
δεν θυμαμαι να χω δει ξανα τετοιο παιχνιδι..ουτε στα ηλεκτρονικα δεν γινονται αυτα...
πω πω πω πω πω πω πω πω πω
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

MONO O AGGELOS TELOS!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οπως καποιοι,μετα απο νικη,μιλατε για την κακη εμφανιση της ομαδας,ετσι και εγω σημερα θα μιλησω μετα απο ηττα για την καλη εμφανιση της ομαδας.

Αλλα,γι'αυτο,το ποδοσφαιρο,εχει τοσα εκατομμυρια τρελαμενους.......ο παραγοντας τυχη μπορει να ανατρεψει τα παντα....

Τα υπολοιπα για παικτες και Δωνηδες ειναι να 'χαμε να λεγαμε....

Ειχατε φαγωθει ορισμενοι με την κωλοφαρδια του Δωνη.....ενταξει,τωρα?....ηρθατε στα ισια σας?....

ΥΓ.Ο Βιβιαν δεν πρεπει να ξαναπαιξει στον ΠΑΟΚ.Με τρια λαθη στην ιδια φαση....ειναι το λιγοτερο...επικινδυνος!....
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Athens χει ενα δικιο για την απωλεια Βιβιαν...Ειναι μεγαλος γριφος ποιος θα παιξει με Ατρομητο γτ λειπει και ο Φωτακης απο τα χαφ.
Αν μπει ο Κατσουρανης στα μπακ, ποιος θα παιξει στα χαφ?
Αν μπει ο Ιντζιδης στα μπακ παει ο Κατσουρ στα χαφ αλλα ειναι ανετοιμος. Οπως και ο Γκαρσια. Αρα μπαινει ο Κιτσιου εκει; Η 4-4-2 με Λαζαρ κατσε στα χαφ κ κατσουρ μπακ?
τρεχα γυρευε...Μονο ευκολο δεν ειναι. Αλλα για αυτο πληρωνεται. Να βρισκει λυσεις και μαλιστα τις καλυτερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Πέμ 10 Ιαν 2013, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

hitman έγραψε:Το μόνο θετικό είναι ότι την Κυριακή θα παίξει σέντερ μπάκ ο Κατσουράνης....
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

nikolasf έγραψε:Δλδ ρε φίλε πάμπλο κάποιοι στον βωμό του να υποστηρίξουν το πουλέν τους βγάζουν και το μαύρο άσπρο!!! Λόγου χάρη εσύ!
πουλεν μου ο δωνης ....... μαλιστα μηπως ειναι και φιλαρακι μου ? ακουσε να δεις ο δωνης σκαι ο καθε δωνης σημερα ειναι αυριο δεν ειναι απλα η ιστορια καποιους δεν τους διδασκει στο θεμα προπονητη και τον σαντος καποιοι τον κραζανε και σε βαθος χρονου σου εδειξε πραγματα , ο δωνης κατα την γνωμη την δικη μου ειναι πολυ καλος προπονητης με ενα μεγαλο μειονεκτημα αργει πολυ να δημιουργησει αυτο που θελει το πληρωσε στην αεκ δεν το πληρωσε στο περιστερι γιατι εκει καποιοι ειχαν υπομονη εγω εχω απλα υπομονη καποιοι δεν εχουν και προφανως ειναι αυτοι που παιρνουν τιτλους καθε χρονο και δεν αντεχουν σε 2-3 ηττες κανω λαθος?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο νόμος του ποδοσφαιρου και η βλακεία του βιβιαν αυτος πιστεύω ειναι ο τιτλος για το σημερινό ματς

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ο Κ.Δωνης ειπε:

Ο Βιβιάν έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα.
Δείχνει πως μπορεί να σταθεί στην ομάδα και θεωρώ πως τον αδίκησε η μπάλα εκείνη τη στιγμή.
Θα ήταν προτιμότερο να δεχτούμε το γκολ παρά να υπάρχει πέναλτι και αποβολή
γιατί απώλεια του Βιβιάν είναι μεγάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”