28.Κώστας Κατσουράνης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 28.Κώστας Κατσουράνης
Μόνο εγώ ήμουν 99% σίγουρος πριν βγάλει την assist στον Γιάννου, ότι θα βγάλει assist στον Γιάννου με σέντρα ακριβείας;
-
επειδη σημερα βλεπω υπερβολες απο αρδ κλπ ..ουτε ρυθμο εχει ουτε κτ σουπερ εκανε....απλα το κεντρο μας πασχει δημιουργικα τοσο που ακομα και τα απλα που εκανε ειναι πολυ ουσιωδη...
Re: Απ: 28.Κώστας Κατσουράνης
Για πρώτο τριανταλεπτο καινούριου παίκτη ήταν ΠΑΡΆ ΠΟΛΥ ΚΑΛΌΣ , εδώ λέμε ότι έλειπε ρυθμούς από τον κατσίκα, δηλαδή τι έπρεπε να κάνει; Να βάλει και τέσσερα παστέλια
paoki19 έγραψε:Θα μου πεις τοσα χρονια τον ξεραμε τωρα τον χαιρομαστε κιολας![]()
αυτό ακριβώς
Stavros_Paoki έγραψε:Μάλλον είσαι ο μόνος που πίστευε ότι θα σκοράρει ο Γιάννου.

- Μπαρκαρούτσος
+1MANIAKOS έγραψε:επειδη σημερα βλεπω υπερβολες απο αρδ κλπ ..ουτε ρυθμο εχει ουτε κτ σουπερ εκανε....απλα το κεντρο μας πασχει δημιουργικα τοσο που ακομα και τα απλα που εκανε ειναι πολυ ουσιωδη...
Eπειδη μεσοεπιθετικα δημιουργικα ειμαστε για τον λουτσο καβαλα.. τα απλα που εκανε ο κατσουρανης φανηκαν εξωγηινα.
Απο το στομα σου και στου ιβαν τ' αυτιRoMaN έγραψε:Τον ψήνουμε για τη Κέρκυρα τον Γιάννου...
π καλος οργανωτικα εδινε σωστεα βοηθειες και στα ανεβασματα του αποστολο...οταν βγηκε πεσαμε ...