Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
zissos

Re: Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από zissos »

Σαββίδη φτιάξε ένα ΠΑΟΚ με ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ, μόνιμο στο τσάμπιονς λιγκ και με κούπες στα εγχώρια και εγώ θα σε δώσω ένα κασκόλ από το 1985 από το τελευταίο που πήραμε. Αλλά μέχρι να ξαναπάρουμε και να αγοράσω καινούριο κασκόλ δεν σε το δίνω
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

thodoris31 έγραψε:Εικόνα

Μήνυμα του κ. Ιβάν Σαββίδη προς τους φιλάθλους της ομάδας

Στην παρακάτω δήλωση - μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ προχώρησε σήμερα ο κ. Ιβάν Σαββίδης:
«Μια εξαετής ιστορία για την απόκτηση του ΠΑΟΚ μπορούμε να πούμε ότι ολοκληρώθηκε. Αγοράσαμε το πλειοψηφικό πακέτο του 51 % της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ. Η ποδοσφαιρική ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία έχουν ήδη πολύ μακρά ιστορία.

Θα θέλαμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο να αναλυθούν και να μελετηθούν όλα τα βάρη και οι διεκδικήσεις έναντι της ομάδας, να σχεδιαστεί ένα πρόγραμμα άρσης αυτών των προβλημάτων και μέχρι να μελετηθούν και να αρθούν, να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι η ομάδα να μείνει τελείως καθαρή από επιβαρύνσεις θα ήταν
μάλλον πρόωρο να μιλήσουμε για μεγάλη στρατηγική.

Ομως ένα θέλω να πω: ότι η ομάδα δεν αγοράστηκε για να συνεχίσει να ζει τόσο άσχημα, όσο ζούσε μέχρι σήμερα. Οι καλύτερες παραδόσεις της ομάδας θα ξαναγεννηθούν, θα ενισχυθούν και θα εδραιωθούν και αν καταφέρουμε σ' αυτές τις καλύτερες παραδόσεις της ομάδας του ΠΑΟΚ να προσθέσουμε κάτι νέο και ενδιαφέρον θα είμαι πραγματικά ευτυχής.

Υπολογίζω πολύ ότι οι φίλαθλοι θα είναι υπομονετικοί μαζί μας, θα μας βοηθήσουν όσο γίνεται γρηγορότερα να προσαρμοστούμε στο νέο περιβάλλον, στα νέα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και από κοινού μπορούμε και θα θέσουμε μάλλον πολύ σοβαρούς στόχους.

Θέλω να πω ότι δεν διαφέρουν οι προσεγγίσεις μου σε τίποτα σε σχέση με το πώς ήταν αυτές πριν και πώς είναι σήμερα. Για μένα δεν υπάρχει στόχος να είμαι δεύτερος. Η ζωή θα δείξει βέβαια τί θα πετύχουμε, αλλά ο στόχος υπάρχει. Οι προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Ολύμπου. Αυτό και θα επιδιώξουμε, ξέρουμε τί δουλειά πρέπει να γίνει και υπολογίζω πολύ στην υποστήριξη των πιστών στον ΠΑΟΚ φιλάθλων. Και μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα την παρουσία τους δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, την ανάσα τους θα έλεγα και τους είμαι γι' αυτό πολύ ευγνώμων.

Είμαι ευγνώμων γιατί τελεσιγραφικά σχεδόν απαιτούσαν ότι ο Σαββίδης δεν πρέπει να φύγει από εδώ χωρίς να πάρει τον ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια. Είμαι επίσης ευγνώμων και για τις σημερινές τους επιθυμίες και προσδοκίες και θέλω πάρα πολύ να ανταποκριθώ σε αυτές. Δεν θέλουμε άλλες μεγάλες απογοητεύσεις. Κι από την πλευρά μου, εγώ και η ομάδα μου θα κάνουμε τα πάντα για να δικαιώσουμε αυτές τις προσδοκίες.

Ποια μπορεί να είναι η κατάληξη; Νομίζω ότι θα πετύχουμε μια καλή υποδομή, μια σειρά από στόχους, μια φυσιολογική διαχείριση, είναι απολύτως επιτεύξιμοι στόχοι. Και σε συνεργασία με τους φιλάθλους μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλή ατμόσφαιρα και όχι τόσο να δημιουργήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε αυτήν την παράδοση της καλής ατμόσφαιρας και να βγούμε σε επίπεδα σοβαρού ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μπορεί να ξεκινήσει η στενή συνεργασία με ρωσικές ποδοσφαιρικές ομάδες, ειδικά οι ανταλλαγές. Σήμερα θα ήθελα να δω στις φανέλες του ΠΑΟΚ κάποιες σοβαρές ρωσικές εταιρείες και προς αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθώ και είναι κι αυτό ένα από τα στοιχεία της στρατηγικής μου.

Συνολικά θέλω να πω ότι ένα όνειρό μου πραγματοποιήθηκε, καθώς είμαι κι ο ίδιος οπαδός της ομάδας του ΠΑΟΚ, μάλιστα αυτό το κασκόλ το 2006, όταν οι φίλαθλοι με υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ένας οπαδός μου το φόρεσε και μου είπε να το κρατήσω ως αναμνηστικό και να λοιπόν, φυσικά το φοράω και το κράτησα.

Για μένα ήταν κάτι πολύ συμβολικό, γιατί αισθάνθηκα όχι τη θέρμη του ενός μεμονωμένου οπαδού, αλλά το πάθος αυτής της στρατιάς των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Και θέλω να πω ότι όπως εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν ότι η ομάδα είναι «θρησκεία», έτσι κι εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση».

λελεβοσε την ψυς.....και τα τρανα τα....κακαλας ....γυαβριμ....... :opaokara: :opaokara:
....ρε σουρμεν....που σαι ρε γαμω την τρελα μου.....βαλε ρε ενα ποντιακο :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εκαεν και το τσαμπασιν και επεμναν τα ντουβαρε
γιαργιαραμαν

εγω εχω αρχισει εδω και 3 μερες και οπου παω παω με.....πυρριχιο

:pano:

σε λεω ....νεπε φτεροκακλε
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Τρέλανε μας Ρασοπουλο :opaokara: :opaokara:
[youtube]FgJG4qa_VCE&feature=fvwrel[/youtube]
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
kaltirim

Δημοσίευση από kaltirim »

Μεγάλος επενδυτής!
Μεγάλος λαός!
ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ!

Στην αρχή το κορόιδευαν. Μετά το υποβάθμιζαν, αλλά παράλληλα ανησυχούσαν… …Τώρα το πήραν απόφαση και άρχισαν να τρέμουν!

Ερχόμαστε!

Αητέντς' επαραπέτανεν
Ψηλά 'ς σα επουράνια
ούϊ αμάν, αμάν.

Αφιερωμένο σε όλα τα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ όπου κι αν βρίσκονται!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οσοι μιλατε για αυτοσυγκρατηση και ψυχραιμια ειστε απολυτα δικαιολογημενοι αλλα το ερωτημα ειναι ενα και ειναι απλο......

Θα στηριξουμε,με την παρουσια μας στο γηπεδο,τον ανθρωπο που στην χειροτερη οικονομικη συγκυρια για τη χωρα και την ομαδα,εβαλε 10 εκατομμυρια ευρω?...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!.....Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.......Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!....
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Στη φωτογραφια με σφυριχτρα ΠΑΟΚ σαφες μνμ προς την διαιτησια... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

mpafos4 έγραψε:Οσοι μιλατε για αυτοσυγκρατηση και ψυχραιμια ειστε απολυτα δικαιολογημενοι αλλα το ερωτημα ειναι ενα και ειναι απλο......

Θα στηριξουμε,με την παρουσια μας στο γηπεδο,τον ανθρωπο που στην χειροτερη οικονομικη συγκυρια για τη χωρα και την ομαδα,εβαλε 10 εκατομμυρια ευρω?...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!.....Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ.......Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ!....
Σε εσενα και σε ολους τους αλλους που κανουν το ιδιο. Αφηστε μας να το γιορτασουμε χωρις δευτερες σκεψεις το χρειαζομαστε.ΔΕν σας δινω αδικο αλλα οχι τωρα. Σε μια χωρα που διαλυεται και σε ενα πρωταθλημα τις πλακας ηρθε καποιος και εσκασε 12 μυρια, σωθηκαμε εστω και προσωρινα.
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

Απολαύστε ελεύθερα!!!
[youtube]8pdBohObFSs[/youtube]
[youtube]M6T_pXog53w[/youtube]
[youtube]tOD68HrgQy8[/youtube]
[youtube]vdx1Fg0Dp-M[/youtube]
[youtube]s4xY3I2VLY0[/youtube]
[youtube]APi8ahu6c14[/youtube]
Άβαταρ μέλους
magiktigra

Δημοσίευση από magiktigra »

Για εμάς τους μή πόντιους θα ανοίξει παρόμοιο τόπικ και στα νέα ελληνικά? :lol:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Α ρε Ιβάν μας καυλώνεις ρε! Πόσο ανάγκη έχουμε τέτοια λόγια και τέτοιες πράξεις (άντε να δούμε π.χ. Τούμπα ανακαίνηση) σε τέτοιους καιρούς!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Θέλω το επίσημο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε 4 γλώσσες..
Ελληνικά
Αγγλικά
Ρώσικα
και
Ποντιακά...

Όπως και paokmania/paokmanιδης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”