30.Bongani Sandile Khumalo
Re: 30.Bongani Sandile Khumalo
Συμφωνώ με τον PAPA TSIBIKO και να προσθέσω πως τα στόπερ μας δε γνωρίζονται για να κάνουν σωστή άμυνα.Θα πρέπει να τους δέσει ο Δώνης καταλήγοντας ποιος είναι βασικός και ποιος πάγκο,ποιος παίζει αριστερά ποιος δεξιά ,ποιος έχει ευθύνη να βγει να καλύψει τους χαφ κλπ
και γω πιστευω τα χαφ φταινε για τα αμυντικα χαλια....ποσες πασες αλλαξαμε χωρις να μας την παρουν? το ρεκορ πρεπει να ταν 3...πραγματικα χαλια...ποσα κορνερ δωσαμε , ποσα φαουλ...εμεις ποσα φαουλ κερδισαμε πρς την περιοχη τους>? ελαχιστα να μην πω κανενα...και ποιος θα τα κερδισει...ο γεωργιαδης που κλεινεται μονος του..?
ολα απο τα χαφ ξεκινανε...και μεχρι να ρθει ο Γκαρσια ο λαζαρ θα ναι μονος του...οτι κανει αυτος...
ας αφησει ο κολκας τον κουμαλο που οντως δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο , και ας πιασει τα φιλαρακια του που τα προφυλασσει απο αρν κριτικη..
ολα απο τα χαφ ξεκινανε...και μεχρι να ρθει ο Γκαρσια ο λαζαρ θα ναι μονος του...οτι κανει αυτος...
ας αφησει ο κολκας τον κουμαλο που οντως δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο , και ας πιασει τα φιλαρακια του που τα προφυλασσει απο αρν κριτικη..
Όταν οι μέσοι δεν μπορούν να αλλάξουν πάσες στα 2 μέτρα και πουλάνε την μπάλα στον αντίπαλο ο οποίος βγαίνει σε γρήγορη κόντρα,ενώ απο τους 4, οι 2 μαρκάρουν και προσπαθούν να διορθώσουν τις λαμακίες τους, ....Νομίζω πως η άμυνα είναι εκτεθειμένη...
Θα καλύψει 1 φορά τις μλκίες του Κάτσε και του κάθε κάτσε
2 φορές
3 φορές..
Ε..δεν παίζεις μόνος σου στο γήπεδο..
Όπως δουλειά του αμυντικού είναι να σταματάει τον αντίπαλο..
Έτσι δουλειά και του επιθετικού είναι να το καρφώσει...
Για μένα ο Κουμαλό είναι απο τους τελευταίους που φταίνε για το χθεσινό αποτέλεσμα...
Είμαστε ακόμα 2η αγωνιστική...
Υπομονή...Όπως πάντα.
Αλλα τι να κάνουμε.... ΠΑΟΚ είσουν, ΠΑΟΚ είσαι, ΠΑΟΚ θα είσαι...
*Το μόνο που θέλω να πιστεύω είναι, πως άμα ο Δώνης μείνει για το υπόλοιπο της χρονιάς (το λογικό αυτό είναι, απλά λέω άμα, γιατί άμα συνεχίσει έτσι η ομάδα για τις επόμενες 15 αγωνιστικές...καταλαβαίνετε..), με φυσικά τη στήριξη της διοίκησης...Τότε να τον εμπιστευθούν και για την επόμενη χρονιά..
Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς ομάδα έτσι χτίζεται...Όχι με το να αλλάζουμε 55 προπονητές κάθε χρόνο...
1 προπονητής...Για 1,2,3,4,10,20,30 χρονια δεν ξέρω πόσα...
Αυτό ήθελα να γίνει και με τον Λάζλο, γιατί πίστευα πάρα πολλά σε αυτόν (ειδικά για την φετινή χρονία), όμως παρά την στήρηξη της διοίκησης, τελικά στο τέλος της σεζόν δεν συμφωνούσαν σε θέματα νοοτροπίας και έπρεπε να φύγει...
ΥΓ. ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ1. ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ2 ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ3 ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ4 ΠΑΟΚ ΡΕ
....................
ΥΓ1926 ΠΑΟΚ ΡΕ
Πάντως μην ξεχνάμε οτι έλειπαν Γκαρσία,Λάζαρ στο κέντρο..
Παίχτες που με μία κίνηση μπορούν να ξεκλειδώσουν το ματς, και φυσικά να κρατήσουν και μπάλα οταν χρειαστεί..
Γιατί καλός χρυσός ο Κάτσε και ο Πέλκας, αλλα αυτή τη στιγμή και το ταλέντο του Μέσσι να είχαν
, δεν κάνουν τα μισά απο όσα κάνουν ο Γκαρσία και ο Λάζαρ σε μια νορμάλ μέρα.. (και λογικό είναι....)
Και φυσικά ο Σάλπι...Δεν νομίζω να πρέπει να πω κάτι..
Απλά θέλω να πω...Μην απελπίζεστε..ΠΑΟΚ είμαστε...Πότε ήταν εύκολα τα πράγματα για να γίνουν και τώρα...
Και μην αρχίσουμε τα πως και γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα, τώρα έγιναν,δεν αλλάζουν.....
Έφταιγε ο Ζαγορ, ο Ζήσης, ο Μπατατούδης, ο Ιβάν, ο Μπιφτεκα...εεε μαρεινάκοις δεν ξέρω ποιος έφταιγε αλλα τώρα έγιναν...Ας στηρίξουμε την ομάδα όπως κάνουμε πάντα (
) και με τον καιρό βλέπουμε...
*****Παίζει να έχω βγεί λίγο οφ τόπικ ε?? ε δεν φταίω, είχα κέφια και βιαζόμουν να μην φύγουν..

*************************************************ΠΑΟΚ*************************************************
Θα καλύψει 1 φορά τις μλκίες του Κάτσε και του κάθε κάτσε
2 φορές
3 φορές..
Ε..δεν παίζεις μόνος σου στο γήπεδο..
Όπως δουλειά του αμυντικού είναι να σταματάει τον αντίπαλο..
Έτσι δουλειά και του επιθετικού είναι να το καρφώσει...
Για μένα ο Κουμαλό είναι απο τους τελευταίους που φταίνε για το χθεσινό αποτέλεσμα...
Είμαστε ακόμα 2η αγωνιστική...
Υπομονή...Όπως πάντα.

*Το μόνο που θέλω να πιστεύω είναι, πως άμα ο Δώνης μείνει για το υπόλοιπο της χρονιάς (το λογικό αυτό είναι, απλά λέω άμα, γιατί άμα συνεχίσει έτσι η ομάδα για τις επόμενες 15 αγωνιστικές...καταλαβαίνετε..), με φυσικά τη στήριξη της διοίκησης...Τότε να τον εμπιστευθούν και για την επόμενη χρονιά..
Γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς ομάδα έτσι χτίζεται...Όχι με το να αλλάζουμε 55 προπονητές κάθε χρόνο...
1 προπονητής...Για 1,2,3,4,10,20,30 χρονια δεν ξέρω πόσα...
Αυτό ήθελα να γίνει και με τον Λάζλο, γιατί πίστευα πάρα πολλά σε αυτόν (ειδικά για την φετινή χρονία), όμως παρά την στήρηξη της διοίκησης, τελικά στο τέλος της σεζόν δεν συμφωνούσαν σε θέματα νοοτροπίας και έπρεπε να φύγει...
ΥΓ. ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ1. ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ2 ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ3 ΠΑΟΚ ΡΕ
ΥΓ4 ΠΑΟΚ ΡΕ
....................
ΥΓ1926 ΠΑΟΚ ΡΕ
Πάντως μην ξεχνάμε οτι έλειπαν Γκαρσία,Λάζαρ στο κέντρο..
Παίχτες που με μία κίνηση μπορούν να ξεκλειδώσουν το ματς, και φυσικά να κρατήσουν και μπάλα οταν χρειαστεί..
Γιατί καλός χρυσός ο Κάτσε και ο Πέλκας, αλλα αυτή τη στιγμή και το ταλέντο του Μέσσι να είχαν

Και φυσικά ο Σάλπι...Δεν νομίζω να πρέπει να πω κάτι..
Απλά θέλω να πω...Μην απελπίζεστε..ΠΑΟΚ είμαστε...Πότε ήταν εύκολα τα πράγματα για να γίνουν και τώρα...
Και μην αρχίσουμε τα πως και γιατί έγιναν έτσι τα πράγματα, τώρα έγιναν,δεν αλλάζουν.....
Έφταιγε ο Ζαγορ, ο Ζήσης, ο Μπατατούδης, ο Ιβάν, ο Μπιφτεκα...εεε μαρεινάκοις δεν ξέρω ποιος έφταιγε αλλα τώρα έγιναν...Ας στηρίξουμε την ομάδα όπως κάνουμε πάντα (

*****Παίζει να έχω βγεί λίγο οφ τόπικ ε?? ε δεν φταίω, είχα κέφια και βιαζόμουν να μην φύγουν..

*************************************************ΠΑΟΚ*************************************************
Το ότι τα χαφ ήταν πραγματική τραγωδία φυσικά δεν ελαφρύνει τη θέση ιδίως του khumalo, που αφενός δεν στρίβει, αφετέρου ( και το πιο περίεργο ) δεν σηκώνεται στον αέρα ούτε με τραμπολίνο. Για τα γκόλ από στημένες φάσεις και τις χαμηλές αεροφωτογραφίες που βγάζει η μπάλα πάνω από τη μικρή περιοχή στις γιόμες του αντιπάλου, φέρει σημαντική ευθύνη το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
αδερφε επι σαντος ειχες γκαρσια βιτολο ιβιτς βιερινια οι οποιοι εκαναν το κεντρο ναρκοπεδιοPAPA TSIBIKOS έγραψε:Συμφωνώ.joshua έγραψε:Οτι το παλικαρι εχει τουλαχιστον προβληματισει ειναι γεγονος αλλα γιατι εχω και την ιδεα οτι εχει στοχοποιηθει ειδικα απο τα γνωστα αυλικα μιντια για να προστατευθει το παραμυθι των μεγαλων ταλεντων και καποιων εμπειρων ''παικταραδων''; Εγω για παραδειγμα στο χθεσινο παιχνιδι μπορω ανετα να θυμηθω 3-4 χειροτερους σε αποδοση.
Αν θυμάμαι καλά τα ίδια και χειρότερα έλεγαν στην αρχή για τον Μάρκος Αντώνιο.
Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα στην αμυντική γραμμή το δημιουργεί η αόρατη μεσαία γραμμή μας η οποία δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα στα πόδια της ούτε για 1 λεπτό.
Άσε που δεν υπάρχει μέσος που να μπορεί να ντουμπλάρει σωστά (πλην του Σάλπι).
Επί Σάντος η μπάλα έμπαινε σπάνια στην περιοχή μας , ενώ τώρα το κάθε ταγάρι (όπως χθες)
σεντράρι και πασάρι με την άνεση του.
- Sick Bastard
- kataramenos5
Χαλάρωσε ρε dim.Καταρχήν για τους χαρακτηρισμούς ειρωνικά το γράφω μιας και δε συμφωνώ με το τσουβάλιασμαDimg4 έγραψε:Ρε φιλε τι ειναι αυτα που γραφεις? Εδω μεσα αγωνιστικα κραζουμε τους παικτες, δεν ειπε κανεις οτι θα τα γ@μησουμε ολα στην Τουμπα αν χασουμε. Μονος σου το πας σε χαρακτηρισμους προς τους οπαδους και αναφερεις συντηρηση κλιματος χωρις να τιθεται καν κατι τετοιο.kataramenos5 έγραψε:Αλήθεια είναι αυτό.Ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια(?)marley 4 έγραψε: αλλα εισαι και γκαντεμης τα ριχνουμε ολα σε εσενα τωρα λες και φταις μονο εσυ
ΥΓ Χαλαρώστε λίγο ρε με το σκίσιμο.ΟΚ φταίνε αλλα κι εμείς εδώ το παρα..μπιπ
Τρέμω στη ιδέα τι θα γίνει αν στραβώσει και το επόμενο ματσάκι μες την Τούμπα.Μετά θα φταίει η 4,οι ρετσινοπνίχτες κλπ και όχι εμείς φυσικά που δημιουργούμε - συντηρούμε αυτό το κλίμα.
Κραζουμε καποιους παικτες που απλως εκαναν του Ατρομητου να φαινονται διεθνεις Βραζιλιανοι!
της 4 και την απόδωση όλων των κακών σ αυτούς.Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι δικοί μου.Οσο για την συντήρηση του κλίματος διαφωνώ.Εγω πιστεύω οτι όταν ξεσκίζεις κάποιον παίκτη συνεχώς αυτό περνάει και στο γήπεδο.Όταν κάποιος διαβάζει 15 μέρες οτι ο τάδε είναι άχρηστος κλπ κλπ και πάει σ στο γήπεδο φορτωμένος, στην πρώτη στραβή θα κράξει κι εκεί ,κι όπως είναι το κλιμα αυτές τις μέρες δε θέλει και πολύ να γίνει το μπάχαλο.
Όσον αφορά το κράξιμο όποιος παίζει στον ΠΑΟΚ πρέπει να " εχει τον σεβασμο μας επειδη παιζει σε μας".
Αναρωτιέμαι κι εγώ "Οταν κραζεις κανεις καλο? Κριτικη ναι εννοειται να κανουμε".Αυτές τις απόψεις εκφράζεις σε άλλο τόπικ.Εδώ τι αλλάζει?
+123Sick Bastard έγραψε:Bongani Sandile Khumalo την έβαψες, δεν σε θέλει ο Κόλκας.
Εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν ο καινούργιος Μπαλαφας μας, είναι αυτός ή ο Γιάννου.
Ο προπονητης θα το αποφασισει ενδεχομενως ....Καθοτι και επιλογη του .... 

- Sick Bastard
Μάλλον ΚΔΟΑ είναι, κρίμα.Karelias έγραψε:Bingo.theoPAOK έγραψε:Το χω, το χω...
Κτηνώδης Δύναμη Ογκώδης Άγνοια??
Ελπίζω δηλαδή, εκτός από δυνατός να στροφάρει και λίγο, ποδοσφαιρικά.
Αν αγωνιστείς σαν αρχηγός της ομάδας σου σήμερα θα κατανοήσω το ρόλο που βαράνε οι μάνατζερ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μια και καλή.

Όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά ήταν αρχηγός της Εθνικής του, έβγαλε όλο το 90λεπτο και κράτησε και για 75 λεπτά τη Βραζιλία στο μηδεν.