13.Στέλιος Μαλεζάς
- sarkofagoktinos
Re: Στέλιος Μαλεζάς
λοιπον,τον παρατηρουσα χτες κ μου φανηκε πολυ ανωτερος απ'τον cirillo!εκανε 3 καιρια κοψιματα κ στο ενα προλαβε τον επιθετικο τους στη γραμμη!!συνεχισε ετσι παιχτουρα μου!!!
- paok4kyriakos
Ο Μαλεζάς είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους και πιο γρήγορα αναπτυσόμενους έλληνες αμυντικούς.
Αν αποκτησει και τσαμπουκα και λιγο ογκο θα ναι πολυ καλος, θελει ακομα δουλεια αλλα εχει ορεξη για να βελτιωθει απο οτι φαινεται
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- ΑποστόληςΑ
Είμαι φαν του Στέλιου, όπως και όλων των Ελλήνων παικτών μας! Μου άρεσε από τότε που τον πρωτοείδα, πριν από 2 χρόνια να μπαίνει αλλαγή του Μελλίση.
Στην Νορβηγία ο Santos τον έβαλε όταν έκρινε ότι, λόγω γηπεδικών συνθηκών, το παιχνίδι θα παιζόταν περισσότερο στον αέρα παρά χαμηλά.
Στην Νορβηγία ο Santos τον έβαλε όταν έκρινε ότι, λόγω γηπεδικών συνθηκών, το παιχνίδι θα παιζόταν περισσότερο στον αέρα παρά χαμηλά.
Στο φιλικό με τον Τέλη, έδωσε στην άμυνα αυτό που έλειπε σε όλη την προετοιμασία.. Την ηρεμία που του μετουσίωσε πέρυσι ο Κοντρέρας στο παιχνίδι του. Σωστές και καίριες τοποθετήσεις, όπως και όχι βεβιασμένες ενέργειες.. Μπράβο στον Στέλιο! Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ακόμα θέλει δουλειά και φυσικά παιχνίδια γιατί έχει ακόμη περιθώρια για βελτίωση..
- Isaak the Greek
Μετα το πολυ εξυπνο αδειασμα με το σωμα που του εκανε ο Μπουντιμιρ(εαν δεν κανω καποιο τραγικο λαθος) , ητανε αλαθανστος.Και πριν απ' αυτο ητανε καλος αλλα απο εκει και μετα μαλλον το πηρε πατριωτικα και ητανε 100% συγκεντρωμενος.Δεν περνουσε μυγα.
Συνεχισε ετσι παιχταρα.
Υ.Γ.:Ποσος καιρος ακομα για να του ευχηθουμε "καλος πολιτης"?
Συνεχισε ετσι παιχταρα.
Υ.Γ.:Ποσος καιρος ακομα για να του ευχηθουμε "καλος πολιτης"?
-
Στελιος-Παυλαρος στην αμυνα και δεν περνα τπτ!!!συνεχισε ετσι παλικαρι μου!!!κ σ ευχαριστω π μ εκανες ρομπα επειδη προπερσι σε εκραζα
Εμενα παλι δε μ αρεσε καθολου με τον τελη αλλα ας κανει το καλ παιχνιδι με τη χερενφεν οπου θα μαρκαρει λογικα το γομαροεπιθετικο τους....
Γεια σου ρε Στελάκη που δίνεις και το χέρι σου στο κοράκι...
Να τα χαιρόμαστε τα ελληνάκια που θέλετε κάποιοι...
Να τα χαιρόμαστε τα ελληνάκια που θέλετε κάποιοι...
- LittleJohn
Γιατι οχι;Εδω το δινει η διοικηση.Αγκαλια και φιλακι επρεπε να του δωσει σαν τον Ντιε
πολυ συμπαγης ηταν σημερα η αμυνα οπως περυσι.
πιστευω επαιξε το ρολο του και ο μαλεζας
πιστευω επαιξε το ρολο του και ο μαλεζας
Ο Μαλεζας περσι εκανε ενα ξεπεταγμα. Φετος θα χρειαστει αλλο ενα, γιατι για μενα ειναι η τελευταια λυση στο ροστερ απο τους κεντρικους αμυντικους. Δεν εμπνεει σιγουρια, και διωχνει σαν τον ...Τσιριλο. Παρεπιπτοντως ο Ιταλος σημερα ηταν πιο προσεχτικος σε αυτο το θεμα. Τελικα χρειαζεται ενα απο τα 2 κεντρικα μπακ να ξερει λιγη μπαλα για να αρχιζουν απο κει οι οργανωμενες επιθεσεις και να προωθειται και λιγο (στυλ Κουμαν, Αουγκενταλερ ...μη γελατε λεμε τωρα
). Δυστυχως μονο ο Κοντρερας το εχει. Ο Μαλεζας θα χρειαστει πολυ προσπαθεια για να βελτιωθει και να καθιερωθει στην ομαδα.