Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ούτε εγω τον εχω καμία όρεξη. Όλη αυτή η ιστορία με τον Σικαμπάλα, μου θυμίζει κάτι απεγνωσμένες μ@λ*κίες μου που πήγαινα και κυνηγούσα κάτι προ 5ετίας γκόμενες που ούτε το όνομά μου δεν ήθελαν πια να θυμούνται. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

λοιπον πρεπει να βρουμε ενα τροπο να πουμε στη παε να παρει τον Μποργες... Ελευθερος το χειμωνα,φτηνος και ταλεντο για τα ελληνικα δεδομενα.. Οσο για τον Μουρι μανιακε,νομιζω θα ταιριαξει! Σκοραρει κ αρκετα για σεντερ μπακ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Ούτε εγω τον εχω καμία όρεξη. Όλη αυτή η ιστορία με τον Σικαμπάλα, μου θυμίζει κάτι απεγνωσμένες μ@λ*κίες μου που πήγαινα και κυνηγούσα κάτι προ 5ετίας γκόμενες που ούτε το όνομά μου δεν ήθελαν πια να θυμούνται. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: και γαμω τις παρομοιωσεις
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

MANIAKOS έγραψε:πρεπει να μαι απο τους λιγους που τον σικα δε θελουν να τον δουν ουτε ζωγραφιστο.. :mrgreen:

Για τον μουρι που ειπε ο Σαντανα πιο πανω επειδη τον ειχα στα υποψι επειδη ηταν διεθνης και ηθελα να τον δω...κλασσικος σκανδιναβος σεντρ μπακ ψηλος δυνατος και ατεχνος δε νομιζω να εχει να προσφερι κτ...

Για τον μαριους νικουλαε...θελει λεφτα φανταζομαι τα οποια δεν εχουμε....καλο ειναι να εχουμε γνωση τετοιων αγορων στα βαλκανια ...και βουλγαρια π.χ
Ούτε εγώ δε θέλω να τον δω.Όποιος κατανοεί ότι σε μια ομάδα δεν είναι μόνο τα τσαλιμάκια δεν θέλει να τον δει.Δλδ σε αξία με ορισμένους πάικτες που έχουμε τώρα ο Σίκα ούτε το 1/10 δεν είναι.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Εαν το Αμβουργο υποβιβαστει... Gokhan Töre!! Και ξεκινας δυναμικα το χτισιμο νεας ομαδας!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το θεμα ειναι οτι αν θελουμε να εχουμε τον παραμικρο αγωνιστικο στοχο φετος, οπως το κυπελο ή εξοδος στο τσου-λου, χρειαζομαστε οπως και δηποτε 2-3 κινησεις τον γεναρη, αλλα δυστυχως λεφτα γιοκ και ως μονη λυση ειναι ειτε η αποδεσμευση παικτων ειτε η πωληση παικτη διαφορετικα αν ειναι να κανω βεβιασμενες κινησεις οπως ο λεοναρντο η ο σπαντατσιο καλυτερα υπομονη μεχρι το καλοκαιρι.Εξισου βεβαια σημαντικες με τις οποιες προσθηκες ειναι και οι αποδεσμευσεις και ελπιζω να παιρνει η διοικηση το μαθημα της απο τα τα τελευταια παιχνιδια και να εγκαταλειψει σκεψεις ανανεωσης παικτων οπως ο σναου, ο μπαλαφας και σια.Οσοι εχουν επανειλλημενα αποδειξει την μετριοτητα τους δεν αξιζουν θεση στην ομαδα.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για να ερθουν παικτες πλεον πρπει να φυγουν πρωτα αρκετοι ..γιατι αριθμητικα ειμαστε γεματοι....οχι ομως ποιοτικα..
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Κινείται για Κουμορτζί ο ΠΑΟΚ
Superleague 31 Οκτ. 2011 23:54 - Από Κώστας Πετρωτός

Το σφράγισμα της επιταγής και η πρόθεσης κατάθεσης προσφυγής από τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό ανοίγει το δρόμο της διεκδίκησής του από τον ΠΑΟΚ. Ήδη έχουν γίνει επαφές των δύο πλευρών
2 σχόλια

Η απόκτηση του Μπερνάρ Κουμορτζί θα αποτελούσε υπερπολύτιμη προσθήκη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Και αν εδώ και χρόνια ο Γκανέζος ήταν απαγορευμένος καρπός λόγω του κόστους της μεταγραφής του, πλέον τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν προς όφελος του Δικεφάλου...
Ο Κουμορτζί θέλει να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο καθώς πέραν του ότι επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του σε υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού, είναι και απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των διοικούντων απέναντί του όσον αφορά το οικονομικό. Γι' αυτό το λόγο το πρωί της Δευτέρας σφράγισε μία επιταγή του Πανιωνίου που έληξε και αφορούσε δεδουλευμένα της προηγούμενης χρονιάς ενώ προτίθεται να καταθέσει προσφυγή και παράλληλα να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου για να μείνει ελεύθερος. Μάλιστα θα προτείνει να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους χαρίζοντας τα χρήματα που έχει λαμβάνειν.
Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωση του Γκανέζου ποδοσφαιριστή και ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά του. Είναι δεδομένο πως αν όντως ο Κουμορτζί εξασφαλίσει την ελευθερία του, ο Δικέφαλος θα διεκδικήσει την απόκτησή του παρότι για τον παίκτη ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας και θα προστεθούν αρκετές ακόμα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Τρί 01 Νοέμ 2011, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

μετα απο μια ηητα πετανε κ τη μλκια να χαμε να λεγαμε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μακαρι.....αλλα ειναι πρωιμο και ειδικα μετ α απο ηττα δυσκολα πιστευτο///
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αν μεινει ελευθερος δεν ειναι απιθανο να ερθει στον ΠΑΟΚ αν και νομιζω οτι θα φυγει απο την ελλαδα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

ο μπολονι ηδη θα εχει επιλεξει ποιοι ειναι για να να φευγουν και ποιοι να ερθουν....επειδη ειναι πολυ προγραμματισμενος ανθρωπος....

ποτε δε ξερεις ...απο τη μια πλευρα του θεματος :D
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Στοίχημα οτι θα κινηθεί και ο χοντρέλας πιστός στην τακτική του φραγκάτου "εάν πάρω όοοοολους τους παίκτες που υπάρχουν, οι άλλοι δεν θα έχουν με ποιους να παίζουν, οπότε θα είμαι σίγουρος νικητής!!!"
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μακαρι παντως 8αρι μποξ του μποξ και πισω απο τον φορ παιζει....εγω θα θελα και σηφακη αλλα θα χει κι αλλους διεκδηκητες αν δεν παμε νωρις(κι αλλοι εχουν προβλημα στο τερμα)..οπως ειπε ο μπανε ο χοντρελας εχει αυτη την νοοτροπια ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ελα να μεγαλωνει η συλλογη μας απο οκταρια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”