εγώ πάλι ότι θα το τριπλοσκεφτεί ένας τόσο μετρημένος άνθρωπος γιατί το βλέπω από την μισογεμάτη μεριά;
τουλάχιστον αν έρθει θα το κάνει συνειδητά και όχι λόγω παρόρμησης και συναισθήματος που προσπαθήσαμε να του πουλήσουμε εμείς οι 500ως 1000 που πηγαμε αεροπουέρτο και παλατάκιον...
ΚΑι για να μην του τη δώσει και μας αφήσει σύξυλους άμα ζοριστεί ή δεν πιάσει καλή απόδοση, προτιμώ να το έχει σκεφτεί καλά, να ξέρει που πατάει και να θέλει να είναι εδώ-με την σύμφωνη γνώμη της συζύγου που σας ομολογώ μεταξύ μας (Εγώ δεν έχω ομάδα staff και μάνατζερ βέβαια) μετράει πάντα πάνω από όλα...
Τώρα κάποιος ένα PM πως να ανεβάσω καμιά φοτό από το κινητό μου αύριο...
Παικτικά δεν τρελάθηκα, η ίδια κίνηση στις 3 πρώτες διεισδύσεις με προφανή σκοπό να πάει στη γραμμή, τα ελεύθερα σουτ καλά αλλά όχι κάτι σπουδαίο, τραβηγμένο άστοχο πρώτο σουτ, άστοχη πρώτη βολή, ελαφρώς τρακαρισμένος... αλλά έκατσα ως τις 6 γιατί άρχισε και η σχολική σεζόν σήμερα
έβαλε κι ένα τρίποντο πριν φύγω...
τώρα να ρουφιανέψω τα πολλά που άκουσα εκεί στη φυσούνα από Ζουρνα-Ματζικ-Σούλη-Μπάνε κλπ. που μιλούσαν τρομακτικά άνετα σε παρείστικο κλίμα για όλα τα θέματα της ομάδας; ; ; όχι δεν είναι σωστό ...
θα πω μόνο μια ατάκα από κάποιον από τους παραπάνω που ήταν σε σοβαρό τόνο: Αν υπογράψει αυτός χτυπάς την Γιουρολίγκα, αλλιώς πας για άλλα πράγματα...
α και κάτι ακόμα , για τον έφηβο που ξεκίνησε με τους άσπρους κι έβαλε μαζεμένα καλάθια στην αρχή , είπαν ότι είναι μεγάλος σκόρερ, 3 φορές πρώτος σκόρερ σε διάφορα εφηβικά κτλ...