Trikaliotis έγραψε:Θα αυτοεξοριστώ στη Γαύδο μέχρι να υπογράψει ο Παλάσιο..Όντως επικίνδυνη κωλυσιεργεία και νέκρα στα μεταγραφικά 3 εβδομάδες πριν αρχίσει η προετοιμασία (και με 2 μόνο παίχτες στο ρόστερ). 4 είναι τα ενδεχόμενα: ή προσπαθούν να ψήσουν τον Πέτζα και θα ρίξουν τη βόμβα εκεί που έχουμε υπνωτιστεί όλοι, ή δε παίζει φράγκο ούτε για προκαταβολή και περιμένουν τα πρώτα διαρκείας, ή περιμένουν να πέσουν κι άλλο τα κασέ των παιχτών, ή κανείς από τους παίχτες που έχουμε προσεγγίσει δε θέλει να έρθει γιατί ακούνε "Ελλάδα" και φεύγουνε..
Μπορεί να είναι και τα 4 παραπάνω μαζί. Όσο για Παππά και Μάντζαρη που είπε ένας φίλος πιο πάνω, ο ένας ανήκει στη Μπιλμπάο και ο άλλος εκτός από τους γαυροβάζελους έχει και προτάσεις από Ρωσίες και Ισπανίες με 200-250 χιλιάρικα...![]()
![]()
Μεταγραφές 2011-2012
- paokmaniak
Re: Μεταγραφές 2011-2012
εφόσον το μπάτζετ είναι καθορισμένο, γνωρίζουμε και πάνω κάτω +-20% το ποσό που μπορούμε να διαθέσουμε για τον καθένα. Αν ας πούμε έχει υπολογιστεί 100Κ για τον κάθε αμερικανό, τόσο (100Κ) ήταν και η πρόταση στους Palacio-dozier-marshall (προτάσεις που προφανώς αρνήθηκαν οι 2 τελευταίοι). εγώ πιστεύω (χωρίς να έχω inside info) οτι έχουνε γίνει προτάσεις σε αρκετούς με το minimum Των αποδοχών. αυτό ενέχει και ρίσκο βέβαια, αλλά όταν αυτά έχεις + και οτι δεν έχεις και κανένα αντίπαλο στην ελλάδα, ε κοιτάς να το εκμεταλλευθείς όσο εκεί που δεν παίρνει. σίγουρα πάντως βιασύνη δεν υπάρχει. νόμίζω ρόστερ πριν τις 25 αυγούστου δεν θα χουμε.
ο steven smith του πανελληνιου δεν θα ηταν καλος αντικαταστατης του dozier?ξερετε αν εχει συμβολαιο η αν ειναι ακριβος?
ο καναδος play maker του πανιωνιου,ο αντερσον δεν ειναι καλο παικτακι?
εσύ είσαι καινούργιος ή βγήκες κάπως από το μυαλό μου?..
PS: μου τρέξανε λίγο τα σάλια τώρα...
PS2: όσο και πέρυσι να μου άφησε μια γλυκόπικρη σκέψη, μάλλον είναι ο πιο κατάλληλος (ιδίως αν έρχεται με 100) για αντικαταστάτης του robert...

PS: μου τρέξανε λίγο τα σάλια τώρα...

PS2: όσο και πέρυσι να μου άφησε μια γλυκόπικρη σκέψη, μάλλον είναι ο πιο κατάλληλος (ιδίως αν έρχεται με 100) για αντικαταστάτης του robert...

- paokmaniak
O Smith ρε πιο πολυ 3-4 ειναι στυλ Ταπουτου για τον Αντερσον ψιλοσυμφωνω αν κ προτιμω Παλασιοsakis_g4 έγραψε:ο steven smith του πανελληνιου δεν θα ηταν καλος αντικαταστατης του dozier?ξερετε αν εχει συμβολαιο η αν ειναι ακριβος?
mcgrath sto 2,baxter sto 3 και ενα κοινοτικο πενταρι πχ jure lalic που θελαμε περσι οταν εφυγε ο λαζος.οριστε εφτιαξα πενταδα φτηνη θελω να πιστευω 

3-4αρι 100% αλλά τα πάντα όλα. έχει τρομερά αξιόπιστο σουτάκι και με πλάτη. δεν το συζητάω: επιθετικά πιθανότατα από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της γηραιάς ηπείρου...
PS: τον πλαισιώνεις και με κάτι που του λείπει στο 4 (κάποιον κοινοτικό ή έλληνα με άμυνα και στα πόδια και ψηλά, ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΤΙΚΟΥΔΗ) + τον θόδωρα που μπορεί εύκολα να καλύψει και το 4 και είσαι λουκούμ...

PS: τον πλαισιώνεις και με κάτι που του λείπει στο 4 (κάποιον κοινοτικό ή έλληνα με άμυνα και στα πόδια και ψηλά, ΟΧΙ ΤΟΝ ΝΤΙΚΟΥΔΗ) + τον θόδωρα που μπορεί εύκολα να καλύψει και το 4 και είσαι λουκούμ...

o smith ειναι 4 αλλα το εχει το τριποντοsakis_g4 έγραψε:mcgrath sto 2,baxter sto 3 και ενα κοινοτικο πενταρι πχ jure lalic που θελαμε περσι οταν εφυγε ο λαζος.οριστε εφτιαξα πενταδα φτηνη θελω να πιστευω
- paokmaniak
Εγω συνεχιζω να ελπιζω σε
Παλασιο-Στιγγερς
Μαγκραθ-Γιαννακιδης
Χαραλαμπιδης-Δεδας
Smith (αντε να σας κανω τη χαρη αν και θα θελα καποιο παικτακι απο NCAA)- Γκετσε- Μπογρης
Γομαρι 5αρι στυλ Ουατσον Ουεσον με εφεση στο ριμπαουντ- Χαρισης
Φτηνο και καλο ροστερ με παικτες που παιζουν και σε αλλες θεσεις πχ μπορεις να εχεις Μαγκραθ ασσο η Γκετσε σεντερ η Χαραλαμπιδη 2αρι, η Smith 3αρι
Παλασιο-Στιγγερς
Μαγκραθ-Γιαννακιδης
Χαραλαμπιδης-Δεδας
Smith (αντε να σας κανω τη χαρη αν και θα θελα καποιο παικτακι απο NCAA)- Γκετσε- Μπογρης
Γομαρι 5αρι στυλ Ουατσον Ουεσον με εφεση στο ριμπαουντ- Χαρισης
Φτηνο και καλο ροστερ με παικτες που παιζουν και σε αλλες θεσεις πχ μπορεις να εχεις Μαγκραθ ασσο η Γκετσε σεντερ η Χαραλαμπιδη 2αρι, η Smith 3αρι
αφού μόνο απο κολοσσό θέλουμε να ψωνίζουμε στο 4, για πείτε: γουστάρετε?
[youtube]lyjxC0Q5uI4[/youtube]
[quote="palok"]αφού μόνο απο κολοσσό θέλουμε να ψωνίζουμε στο 4, για πείτε: γουστάρετε?
[youtube]lyjxC0Q5uI4[/youtu
στειλε το λινκ στον σουλη.
[youtube]lyjxC0Q5uI4[/youtu
στειλε το λινκ στον σουλη.

- paokmaniak
Ο Μιλτ Παλάσιο με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr διευκρινίζει γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει πει το οριστικό "ναι" στον "Δικέφαλο". Πότε αναμένεται να δώσει την απάντησή του
EmailPrint Text
Δημοσίευση: 26 Ιουλ. 2011 23:16
Η καθυστέρηση στο θέμα του Μιλτ Παλάσιο καλά κρατεί και αυτή έχει να κάνει με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.
Ο πρώην παίκτης της Καβάλας μίλησε στο olaPAOK.gr για την πρόταση που του έχει καταθέσει ο "Δικέφαλος" και όπως τόνισε δεν έχει δώσει οριστική απάντηση ακόμη λόγω του ότι δεν νιώθει... σίγουρος για την διασφάλιση των χρημάτων του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
"Βλέπω μεγάλους παίκτες να φεύγουν από την Ελλάδα και αυτό με κάνει διστακτικό στο να πω το ναι στον ΠΑΟΚ. Η οικονομική κρίση της Ελλάδας είναι ένας παράγοντας που σκέφτομαι ιδιαίτερα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Καβάλας που βρίσκεται στο Τορόντο:
"Έχω την πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια μου, γίνονται συζητήσεις και γνωρίζω πως η ομάδα θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα άμεσα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσω στους ανθρώπους της ομάδας", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως θέλει να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο", όμως το παν γι' αυτόν είναι να διασφαλίσει τα χρήματά του.
"Θέλω να διασφαλίσω τα χρήματά μου"
"Θέλω να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητά μου όμως σε όποια ομάδα κι αν πάω είναι να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την Ευρωλίγκα και αυτό με ανησυχεί για την ώρα", επανέλαβε.
Όσο για τις προτάσεις που έχει; "Έχω στα χέρια μου προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία αλλά δεν θέλω να πω ποιες είναι", είπε ο Παλάσιο, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ μπορεί επισήμως να μην λένε ότι αποσύρονται, όμως η αλήθεια είναι ότι ψάχνουν παίκτη στον "άσσο" κάτι το οποίο παραδέχονται οι άνθρωποί του.
Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα πάντα από την στιγμή που... φύγουν οι ανησυχίες του Παλάσιο για την διασφάλιση των χρημάτων του και απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε ένα διαρκές σαφάρι αναζήτησης παικτών λόγω της καθυστέρησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 06536.html
EmailPrint Text
Δημοσίευση: 26 Ιουλ. 2011 23:16
Η καθυστέρηση στο θέμα του Μιλτ Παλάσιο καλά κρατεί και αυτή έχει να κάνει με την οικονομική κρίση της Ελλάδας.
Ο πρώην παίκτης της Καβάλας μίλησε στο olaPAOK.gr για την πρόταση που του έχει καταθέσει ο "Δικέφαλος" και όπως τόνισε δεν έχει δώσει οριστική απάντηση ακόμη λόγω του ότι δεν νιώθει... σίγουρος για την διασφάλιση των χρημάτων του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
"Βλέπω μεγάλους παίκτες να φεύγουν από την Ελλάδα και αυτό με κάνει διστακτικό στο να πω το ναι στον ΠΑΟΚ. Η οικονομική κρίση της Ελλάδας είναι ένας παράγοντας που σκέφτομαι ιδιαίτερα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι εάν θα πρέπει να αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας", δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτης της Καβάλας που βρίσκεται στο Τορόντο:
"Έχω την πρόταση του ΠΑΟΚ στα χέρια μου, γίνονται συζητήσεις και γνωρίζω πως η ομάδα θέλει να τελειώσει αυτό το θέμα άμεσα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να απαντήσω στους ανθρώπους της ομάδας", πρόσθεσε ο ίδιος που επισήμανε πως θέλει να αγωνιστεί στον "Δικέφαλο", όμως το παν γι' αυτόν είναι να διασφαλίσει τα χρήματά του.
"Θέλω να διασφαλίσω τα χρήματά μου"
"Θέλω να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Προτεραιότητά μου όμως σε όποια ομάδα κι αν πάω είναι να διασφαλίσω τα χρήματα μου. Ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση θα βρίσκεται μετά την Ευρωλίγκα και αυτό με ανησυχεί για την ώρα", επανέλαβε.
Όσο για τις προτάσεις που έχει; "Έχω στα χέρια μου προτάσεις από την Τουρκία και την Ισπανία αλλά δεν θέλω να πω ποιες είναι", είπε ο Παλάσιο, για τον οποίο στον ΠΑΟΚ μπορεί επισήμως να μην λένε ότι αποσύρονται, όμως η αλήθεια είναι ότι ψάχνουν παίκτη στον "άσσο" κάτι το οποίο παραδέχονται οι άνθρωποί του.
Βέβαια δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα πάντα από την στιγμή που... φύγουν οι ανησυχίες του Παλάσιο για την διασφάλιση των χρημάτων του και απαντήσει θετικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι σε ένα διαρκές σαφάρι αναζήτησης παικτών λόγω της καθυστέρησης στο συγκεκριμένο ζήτημα.
http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBask ... 06536.html
Ο Παλάσιο πάντςσ με αυτά που λέει δείχνει ότι έχει λόγο που σκέφτεται και ξανασκέφτεται για να υπογράψει. Κάλα κάνει και τα ζυγίζει, είναι όντως τα πράγματα δύσκολα στο μπάσκετ.Μακάρι έστω και την τελευταία στιγμή να πει το ναι. Αν δε μπορέσει πάμε για άλλα.ΠΑΟΚ είσαι
-
Με τον Κρίστμας μοιάζει αυτός..ειδικά στα πατήματα και στις διεισδύσεις. Δε μου γεμίζει το μάτι, λίγο βαρύ τον βλέπω για 3άρι. Θέλω κάτι πιο ανάλαφρο και αδύνατο..(ναί τον Μάρσαλ θέλω!palok έγραψε:αφού μόνο απο κολοσσό θέλουμε να ψωνίζουμε στο 4, για πείτε: γουστάρετε?

Υ.Γ. Κάντε καμιά μεταγραφή ρεεεεεεεεεε..Δηλαδή αν δε πεί το ναί ο Παλάσιο, δε μπορούμε να κινούμαστε ταυτόχρονα και για τις άλλες θέσεις? Θέλουμε 3άρι, θέλουμε 4άρι, θέλουμε 5άρι..Τι γίνεται? Ο γαύρος παρόλο που έχασε τόσους παίχτες, πήρε μάνι μάνι τους 2 από τους 3 ξένους του. Τα ίδια και ο βάζελος..με το που ακούγονται στα ΜΜΕ, τους ανακοινώνει κατευθείαν, δεν αφήνει να γίνεται σήριαλ. Άσε που τελικά ξανακράτησε και τον κορμό..Θα μου πείς τι συγκρίνεις τώρα..