11. Bertrand Robert

Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: 11. Bertrand Robert

Δημοσίευση από adamroxas »

Ηταν καλος κατα διαστηματα, αλλα κινηθηκε σε μετρια επιπεδα γενικα, και φοβαμαι πως ειναι απλως περιορισμενων δυνατοτητων... Ισως επειδη ειναι και εμφανες το κενο του Βιειρινια, και κανεις δεν θα μπορουσε να το γεμισει, αλλα και παλι...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλο παιδι...αλλα καλο θα ειναι να γλυτωσουμε το συμβολαιο του οπως αριας σπαντατσιο γιατι τον κρατανε???? δε θα εχουμε εχτρεμ γιατι τις αλλες θεσεις ειμαστε πληρεις ? :D ασε που αν φυγει μπορουμε να κανουμε μια ποιο ποιοτικη (+την αποδεσευμεση του)μεταγραφη στη θεση του ..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

που σε ρε ομορφαντρα;
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

καλα ειμαι εδω κανω βολτες με το παπι με το μητρογλου....πλακα κανω :D

καλα ειμαι το ποδι μου παει καλα ...ειμαι σε καλο δρομο
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Δεν μπορεί να κριθεί.
Θέλει παιχνίδια.
Οι 2 ασσίστ είναι ελπιδοφόρο μύνημα, αλλά γενικά ήταν μέτριος.
Πρέπει να μάθει και τον Λίνο (και ο λίνο να τον μάθει), αλλά αυτή τη στιγμή είναι ο μόνος παίχτης που έχουμε καθαρόαιμος πλάγιος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το κακο ειναι οτι πλεον δεν κρινεται σαν η εναλλακτικη λυση αλλα σαν παικτης πολυ κοντα σ το αρχικο σχημα...μιας και ουτε ο γεωργ εχει πεισει...
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

1. Αν πέσουμε στην παγίδα της σύγκρισης με τον Βιεϊρίνια, το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν αποκτήθηκε ως αντι-Βιεϊρίνια, ούτε είναι, ούτε θα μπορέσει ποτέ να γίνει.

2. Το ότι είναι μέτριος παίχτης για τον ΠΑΟΚ που θέλουμε, το ξέραμε πριν έρθει.

3. Είναι ο μοναδικός κανονικός αριστερός χαφ που έχουμε αυτή τη στιγμή. Άρα, μπορεί να είναι μέτριος ποιοτικά, να μην μπορεί να σταθεί σε υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, αλλά τουλάχιστον είναι η φυσική του θέση και πρέπει να πάρει ευκαιρίες. Το ότι είναι κανονικός αριστερός χαφ και όχι πείραμα σημαίνει ότι (ακόμα κι αν είναι μέτριος παίχτης γενικά) αυτό που πρέπει να κάνει ο χαφ-εξτρέμ, θα σου το κάνει τουλάχιστον μια-δυο φορές (πχ χτες δύο ασιστ, με Ξάνθη δύο καλές σέντρες). Ενώ αν βάλεις πχ τον Σάλπι ή τον Φωτάκη ή δεν ξέρω ποιά άλλη αλχημεία, μπορεί να μην σου κάνει σε όλο το ματς τίποτα γιατί δεν "την έχει" τη θέση.

4. Γιατί να μην μπαλώσει την τρύπα μέχρι να επιστρέψει ο Γεωργιάδης;

5. Αν ο Πόποβιτς δείξει ότι μπορεί, ο Μπόλονι θα τον βάλει. Μέχρι τότε, γιατί να μην πάρει την ευκαιρία του ο Ρομπέρ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παλικάρι (stepas) πολύ συμφωνώ με τις περισσότερες απόψεις σου. Η πλάκα είναι ότι την μοναδική φορά που συναντηθήκαμε και είδαμε στην ίδια καφε έναν αγώνα (Fenerbahce - PAOK) μου φάνηκες αρκετά νέος (κάτω από 25). Εκτός και αν λόγω νύχτας (και ηλικίας) τα μάτια μου άλλα έβλεπαν!
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Ω το θυμάσαι; Νόμιζα το είχες ξεχάσει! Ναι, ναι τόσο είμαι περίπου. 26
Να'σαι καλά!

ontopic: τα ρεπορτάζ λένε ότι ίσως να μην τον βάλει τον Ρομπέρ με ΑΕΚ. Επιστρέφει κι ο παρτιζάνος. Για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τι σχέση έχει ο Βλάνταν με τον Ρομπερ; Νομίζω ότι στη θέση του αριστερού εξτρέμ πρέπει να βάλει τον Γάλλο ή τον Λίνο. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι καταστροφική.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Έχει έμμεση σχέση, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Επιστρέφει ο Ίβιτς, άρα είναι πιθανό να πάρει θέση βασικού (δεκάρι), άρα να πάει ο Σαλπι αριστερά και ο Φωτάκης δεξιά, άρα ο Ρομπέρ εκτός, σε μια λογική να παίξουμε με έμπειρους και ψημμένους σε τέτοια ματς παίχτες. Όπως ακριβώς με Ξάνθη εκτός. Θεωρία όλα αυτά βεβαίως, κανείς δεν ξέρει τι θα κατεβάσει ο Μπόλονι τελικά.
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Και γιατί όχι Popovic; Τουλάχιστον ως ρεζέρβα, προτιμώ τον μικρό...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Ίσως ο μικρός να πρέπει να παίξει σε παιχνίδι μικρότερης σημασίας, ίσως και όχι, ο προπονητής σίγουρα ξέρει, όχι εμείς. Ο ρομπερ νομίζω δεν θα παίξει εαν είναι καλά ο ιβιτς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

O popovic ουτε 18αδα σεν εχει μπει...θελει προσοχη γιατι απο την ανυπομονησια μας θα τον καψουμε...αλλα ευτυχως ο προπονητης ξερει....αν ειναι ετοιμος θα μπει...

ο ρομπερ δε νομιζω να ναι βασικος ισως δουμε σταφ λινο..
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Δεν λέμε συγκεκριμένα για τον αυριανό αγώνα, μιλάμε γενικώς... Ειδικά από την στιγμή που είναι αναπληρωματικός, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μη πάρει την θέση του ο Popovic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”