Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3
Re: Ατρόμητος Αθηνών - Π.Α.Ο.Κ. 20/3 19:00 nova3
δεν μπορω να καταλαβω γιατι κραζουμε πεναλτυ υπαρχει καθως υπαρχει επαφη με το χερι επαναληψη πρεπει να δωθει καθως πριν το λινο μπαινει παικτης του ατρομητου και η ομαδα δεν παιζει ασχημα το μονο που της λειπει ειναι το θαρρος να πιεσει λιγο παραπανω επιθετικα και αυτο μετα το ψυχολογικο σοκ του κυπελλου δικαιολογηται αν συνεχισουμε ετσι το παιρνουμε το ματς ρε ιβιτς 5 φορες τουλαχιστον εχεις σταματησει επιθετικη ενεργεια μεχρι να κοντρολαρεις και να γυρισεις ημαρτον
αυτο σκεφτομουν και εγω πριν με δεκαρι γκαρσιαtheoPAOK έγραψε:Θα ήθελα να δώ Γκαρσία-Βιτόλο-Αρίας μαζί...
Δεν νομίζω να μπορεί για 10αρι...
Εγώ το βλέπω πιο πολύ σε..
2 αμυντικά χαφ αριας-βιτολο
και μπροστά απ αυτους, σαν μέσος, ο γκαρσια
Στα πλάγια ο Βιειρινια με Ελ Ζαρ ίσως.
Και φορ ο Κλαους
Εγώ το βλέπω πιο πολύ σε..
2 αμυντικά χαφ αριας-βιτολο
και μπροστά απ αυτους, σαν μέσος, ο γκαρσια
Στα πλάγια ο Βιειρινια με Ελ Ζαρ ίσως.
Και φορ ο Κλαους
δυο τσομπανηδες ξερω σε αυτον τον ματαιο κοσμο που να μιλανε συνεχως στον παικτη που εχει την μπαλα.
εντολη για το που θα πασαρει, που θα κανει το στημενο, που θα την δωσει στο πλαγιο, ποτε θα κανει σεντρα, ποτε θα κανει και ποτε δεν θα κανει φαουλ.
απο τον εναν βοηθησε ο θεος και απαλλαχτηκα δια παντος. οσο για τον αλλον? που θα παει, δεν θα ερθει αυτος ο γαμημενος ο μαιος?
εντολη για το που θα πασαρει, που θα κανει το στημενο, που θα την δωσει στο πλαγιο, ποτε θα κανει σεντρα, ποτε θα κανει και ποτε δεν θα κανει φαουλ.
απο τον εναν βοηθησε ο θεος και απαλλαχτηκα δια παντος. οσο για τον αλλον? που θα παει, δεν θα ερθει αυτος ο γαμημενος ο μαιος?
-
black death
Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Μούσλι, Τσουκαλάς... Πόσα δεκάρια έχουμε ρε παιδιά; Απορώ γιατί θέλουμε και μεταγραφή στη θέση! 
Αυτο έχει βδομάδες που το "πρότεινα" ειδικα για την ΤΣΣΚ το ήθελα, με λίγο προωθημένο τον Πάμπλο.
Στα του ματς, δεν καταλαβαίνω πάλι τι σας φταίει. Η ομάδα έρχεται απο κάκιστη περίοδο και απο συνεχή ματς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που απο πέρυσι άξιζε να μας κερδίσει στην Τούμπα, που έχει καλή ψυχολογία. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι του ημιχρόνου κυριαρχούσαμε απόλυτα. Ναι δεν κάναμε φοβερές φάσεις, αλλά αυτό γίνεται τρία χρόνια τώρα. Αράχτε λοιπόν. Το γκολ του Λίνο καθόλα καθαρό, ήταν πιο πίσω απ τον αμυντικό.
Ο Αρίας μια χαρά, λιγότερο πανω κάτω απ τον Βιτόλο, βοηθάει πιο πολύ στην ανάπτυξη όμως.
Εγώ ως τώρα είμαι ευχαριστημένος. Το γκολ το φάγαμε κόντρα στη ροή του ματς.
Στα του ματς, δεν καταλαβαίνω πάλι τι σας φταίει. Η ομάδα έρχεται απο κάκιστη περίοδο και απο συνεχή ματς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που απο πέρυσι άξιζε να μας κερδίσει στην Τούμπα, που έχει καλή ψυχολογία. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι του ημιχρόνου κυριαρχούσαμε απόλυτα. Ναι δεν κάναμε φοβερές φάσεις, αλλά αυτό γίνεται τρία χρόνια τώρα. Αράχτε λοιπόν. Το γκολ του Λίνο καθόλα καθαρό, ήταν πιο πίσω απ τον αμυντικό.
Ο Αρίας μια χαρά, λιγότερο πανω κάτω απ τον Βιτόλο, βοηθάει πιο πολύ στην ανάπτυξη όμως.
Εγώ ως τώρα είμαι ευχαριστημένος. Το γκολ το φάγαμε κόντρα στη ροή του ματς.
Καλή ομάδα ο Ατρομητος; Χμ.. Και να δεις που νόμιζα ότι ήταν 1 βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού... Άμα δικαιολογήσουμε τυχόν άσχημο απότέλεσμα με τον τέταρτο από το τέλος θα είμαστε πραγματικά ΑΘΛΙΟΙ.
Ο Ατρόμητος παίζει καλά σε δυνατά παιχνίδια αλλά χάνει πάρα πολλούς βαθμούς από ισοδύναμές του ομάδες.
- PaOkArAsIrAkLiO
Ο Βιειρινια ανυπαρκτος για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι!
- nyxteridas
black death έγραψε:Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Μούσλι, Τσουκαλάς... Πόσα δεκάρια έχουμε ρε παιδιά; Απορώ γιατί θέλουμε και μεταγραφή στη θέση!
Γκούχου γκούχου, ξέχασες κάποιον?
- sakis_the_fraud
δεν παιζει να το δεις ποτε αυτο.theoPAOK έγραψε:Θα ήθελα να δώ Γκαρσία-Βιτόλο-Αρίας μαζί...
ο Γκαρσια δεν εχει την απαραιτητη ταχυτητα που χρειαζεται η θεση για να παιξει δεκαρι. Αργο παικτη με τεχνικη και καθετη πασα εχουμε (ιβιτς) κατι καλυτερο ψαχνουμε.
Μονο εγω βλεπω πως με χαλκια στην εστια, οτι γιομα γινεται μεσα στην περιοχη την καθαριζει και δεν αφηνει περιθωρια; ο κρεσιτς θα καθοταν πανω στην γραμμη και θα περιμενε...
ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
παμε ρε παιχταρα ελ ζαρ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Κυρ 20 Μαρ 2011, 20:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.